Detail uživatele diskuzního fóra - Borek1
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 1070 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| YcVasgqa | 358 | Hrubajz |
| m/Yaton3 | 255 | Hrubajz |
| IGha0sxg | 187 | |
| 4bMC/FP7 | 34 | Hrubajz |
| XWkQ785Z | 28 | Hrubajz |
| AuLAURsT | 17 | |
| SlpKAoCU | 11 | |
| nPZUXF9P | 7 | |
| 8JKQdUfd | 7 | |
| JscI0Tkb | 6 | |
| Ttf4uEKD | 5 | |
| gw9mULki | 4 | |
| fT5A/UU6 | 4 | |
| TBBiUF77 | 4 | |
| IKkq0gN+ | 4 | |
| /FVqpJ7z | 4 | |
| TbtXXfNY | 3 | |
| t7QgDVIS | 3 | |
| ky6iNCFD | 3 | |
| 37eCVvmF | 3 | |
| Blzj+pFV | 2 | |
| jEC8yGNL | 2 | |
| rzeimvwO | 2 | |
| wB3LQyeK | 2 | |
| 0NtqUfNg | 2 | |
| JrCRr3Nz | 2 | |
| iL1LAx4B | 2 | |
| C+54aj6l | 2 | |
| c6GzR+DI | 2 | |
| 4HekjbE4 | 2 | |
| 9h63+arv | 2 | |
| +Uf2cwNB | 2 | |
| wDF7ES36 | 2 | |
| Yqo9/5ag | 1 | |
| M89YXUwT | 1 | |
| EI+tIGiG | 1 | |
| rNCKiwVS | 1 | |
| 9aLv3AMF | 1 | |
| JgMls/JS | 1 | |
| AU3Ji7GV | 1 | |
| /R5LhSTs | 1 | |
| hzx+ps27 | 1 | |
| sPh49mWG | 1 | |
| yPFvOeNa | 1 | |
| KcDaSXMf | 1 | |
| FCR0g6eH | 1 | |
| v4b/pZ65 | 1 | |
| b5irbDUH | 1 | |
| XReDuo0a | 1 | |
| 9U/M+nBR | 1 | |
| rKAXYQoU | 1 | |
| 5ahaklqb | 1 | |
| rUIP+Qd0 | 1 | |
| FqmfpRBH | 1 | |
| NGnn+Fxo | 1 | |
| b5eSglXP | 1 | |
| OqEBqCEq | 1 | |
| XpbbsE8l | 1 | |
| T+5bola5 | 1 | |
| y7Fagv4C | 1 | |
| JPVKMRyQ | 1 | |
| AuYi+YGG | 1 | |
| GULL8R6K | 1 | |
| yFI3vPJb | 1 | |
| Lq6bsq4d | 1 | |
| ca7THWkH | 1 | |
| EtIxhtd7 | 1 | |
| 3JAHp7Tp | 1 | |
| fZXmFVr/ | 1 | |
| GtzU+aLU | 1 | |
| Pj/BZix3 | 1 | |
| D7Cx4oMk | 1 | |
| oxmlgNGZ | 1 | |
| yu4B3XiF | 1 | |
| HDZOhDDN | 1 | |
| fEGEoBHF | 1 | |
| qN+rnuvu | 1 | |
| /55zCo49 | 1 | |
| k/mfJQLd | 1 | |
| 9LcYesDF | 1 | |
| ZA7kE2Cl | 1 | |
| APfHa/dQ | 1 | |
| gfBYBDou | 1 | |
| hs1VqLwt | 1 | |
| EG/NmnJ1 | 1 | |
| xhbmdNf5 | 1 | |
| eaN1EOqs | 1 | |
| lRFXWF6c | 1 | |
| iyGztjEk | 1 | |
| oTFD0uc3 | 1 | |
| klxkyAdk | 1 | |
| S8PUrFbj | 1 | |
| 53mGYUDh | 1 | |
| ZGBamd5F | 1 | |
| 49M4kiYO | 1 | |
| gNR4Qp1f | 1 | |
| J//F6CFO | 1 | |
| 4JID+eKv | 1 | |
| 9lnr9SvW | 1 | |
| rg7yNN6c | 1 | |
| Ugv0TfNS | 1 | |
| 1ZXFSSOr | 1 | |
| yQf6jfsC | 1 | sikiho_grupa |
| vCc+PpHI | 1 | |
| Bt8s7cim | 1 | |
| vY+y25lj | 1 | |
| OXVH9d3I | 1 | |
| 4TLKeAyE | 1 | |
| /gCJ/d5q | 1 | |
| FblsEXUG | 1 | |
| jIJBhOQF | 1 | |
| 3WlwWzyp | 1 | |
| yWETqU6c | 1 | |
| lvjGkRsP | 1 | |
| O++3NIy7 | 1 | |
| 3l3mSKEy | 1 | |
| IU60koQT | 1 | |
| 9lWnAKkw | 1 | |
| IfIV0fZ0 | 1 | |
| RaTjNc1a | 1 | |
| o54oBp93 | 1 | |
| cZzigOT0 | 1 | |
| /OCzLACA | 1 | |
| c93p/mt1 | 1 | |
| jlZhnTvM | 1 | |
| N8ZdXwV8 | 1 | |
| hEdQUfWW | 1 | |
| gGvfwY06 | 1 | |
| VPy0gbVN | 1 | |
| R9jkvxfW | 1 |
hrdin napsal:
Čekal jsem že by za Hůlise mohl přijít Plechy. Že ho Bohemce přetáhne Líšeň jsem nečekal ani ve snu (respektive v noční můře)
Jenže Artis již funguje naprosto profesionálně a ne jako Bohemka,kde sportovní úsek čítá Držmíška a trenéra. To je prostě zákonitě v dnešní době cesta směrem do druhé ligy a to do průměru druhé ligy. Pokud tu ligu udržíme, tak už v průběhu jara musí přijít změny. Protože i Darek řekl, že dnes je to rozpočtem na 10-12 místo. Jenže teď do ligy vtrhne Zbrojovka a Artis a už to nebude 10-12 ale 12-14 a to už znamená baráž. A to jsou slova majitele skutečnost může být ještě o malinko horší a to už pak není ani baráž.
Roba1977 napsal:
Za mě to není o individualitách, Vlasiy hrál výborně, ale podzim stejně dopadl, jak dopadl. K příchodům jsem se vyjádřil, nevím, koho by trenér chtěl, ale taky nechci, aby Bohemka fungovala jako Karviná jen jako ... přestupní stanice. A když si vezmu tužku a papír a napíšu si sestavu Frühwald - Kareem, Lischka, Kadlec, Havel - Sakala, Čermák, Černý, Drchal - Matoušek, Zeman, věřím, že to půjde. Myslím, že nám Lischka může pomoct vzadu s konstruktivní rozehrávkou, která byla dosud tristní a Milan Havel umí také balón vyvést... Asi budu černá ovce, ale příchody mají za mě hlavu a patu.
Děkuji za přínosnou diskuzi,opravdu rad jsem si to přečetl. S něčím určitě musím souhlasit,ale jsou i věci na které mám já prostě jiný názor. Náš sportovní úsek je na dnešní působení v lize naprosto nedostatečný. Ale jinak odchody popsané dobře s tím souhlasím na sto procent. Jen ten Vlasij bolí a ke konkurentovi v boji o záchranu mi to přijde slušně řečeno divné
Roba1977 napsal:
Souhlas, vždy se to tady vyrojí a na některé už začínám mít alergii :-)
Poslechněte si Ligu naruby a tam máte odpovědi na vše co tady lidi diskutují a proč se bojí o setrvání Bohemky v lize. To přece neznamená, že někdo fňuká! Proboha tady jde o Bohemku a o její setrvání v lize!
bonano30 napsal:
Tady je zase nafňukáno :-(
Tady myslím nikdo nefňuká! Ale všichni tady zhodnocují skutečný stav Bohemky. Reagují jak Bohemku vnímá veřejnost jak laická tak odborná. A pokud vnímáte realitu,tak to opravdu není dobré a všem nám jde o to,aby Bohemka měla nejen odpovídající zázemí,ale byla alespoň i trochu konkurenceschopná po sportovní stránce. Pokud si budeme lhát do očí i my fanoušci, tak už bude hodně zle.
JohnZ napsal:
Teď jsem doposlouchal skvělou Ligu naruby a byl to objektivní popis situace v Bohemce.Jejich názory se shodují s tím co tady většina z nás píše.Rozporuplný pohled na našeho majitele.Na jedné straně postavit sochu za záchranu ... klubu,jeho stabilizaci a hlavně za projekt stadionu což je evropský unikát(myšleno samofinancování) a na druhou stranu katastrofální řízení sportovního úseku.Cítil jsem tam obavu o udržení Bohemky v lize.Sám věřím že to nějak ukopeme,ale pokud vedení neposílí do budoucna sportovní úsek klubu bude zle.
Sám majitel Bohemky musí vidět,že takhle to opravdu dál nejde. Vždyť takhle se nás baví všichni. To není jen tenhle podcast. Poslechněte si jakýkoli jiný kde na Bohemku řeč. Sportovní vedení našeho klubu absolutně neodpovídá první lize dnešní doby. Bohemka potřebuje okamžitou investici,aby se zvedla mládež(A dorost je přímo katastrofa a naprosto nejhorší dorost v lize), kádr A týmu kdy se vždy prodá co umí kopnout do balonu a přivádí se jen starší hráči bez smlouvy či zranění. Bohemku za sebou nechává už nejen silná trojka, ale Baník, Hradec, Liberec, Sigma, Jablonec, Teplice a teď i Pardubice. A nejen to, nás předhání už i druhá liga jako Artis či Zbrojovka. Stadion je super, ale pokud se nebude investovat do dorostu a do kádru A týmu, tak to za čtyři roky bude maximálně na střed druhé ligy, kde se budeme s Žižkovem prát o sedmé místo.
rio napo napsal:
Zaznělo několik perel. Například zmínili M.Kadlece, který zazářil se Spartou a pak už nic. Jasně, bylo tam zranění, ale určitě párkrát seděl na lavičce a nic. Další perla je: jakého hráče nevyzkoušeného v české nebo ... slovenské přivedla Bohemka naposledy. Rok 2018 Yusuf. Ty voe, osm let a nula!! Fakt si to pusťte. Další: ne každý přestup se ti povede, ale nejhorší je nedělat nic, jako to dělá Bohemka.
Protože každý hráč chce výplatu,protože při prodloužení či uzavření smlouvy chce hráč peníze......a tím u nás vše končí. Proto u nás nechtějí hráči prodlužovat smlouvy. V lize jsou takové kluby už jen dva. My a Slovácko. Baník rychle pochopil,že takhle se jednat nedá a na rozdíl od léta,kdy se choval jako my,pochopil a šlápnul do posil.
Každý místní optimista by si měl poslechnou Ligu naruby! Aby pochopil,jak to opravdu v Bohemce je. Šílené nahlédnutí pravdě do očí. A vše co se tam zmiňuje je pravda. Nechápu,že se tady ještě najdou jedinci,kteří situaci v Bohemce jakkoli obhajují.