Detail uživatele diskuzního fóra - Borek1
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 1053 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| YcVasgqa | 358 | Hrubajz |
| m/Yaton3 | 255 | Hrubajz |
| IGha0sxg | 174 | |
| 4bMC/FP7 | 34 | Hrubajz |
| XWkQ785Z | 28 | Hrubajz |
| AuLAURsT | 17 | |
| SlpKAoCU | 11 | |
| nPZUXF9P | 7 | |
| 8JKQdUfd | 7 | |
| JscI0Tkb | 6 | |
| Ttf4uEKD | 5 | |
| gw9mULki | 4 | |
| fT5A/UU6 | 4 | |
| TBBiUF77 | 4 | |
| IKkq0gN+ | 4 | |
| /FVqpJ7z | 4 | |
| TbtXXfNY | 3 | |
| t7QgDVIS | 3 | |
| ky6iNCFD | 3 | |
| 37eCVvmF | 3 | |
| Blzj+pFV | 2 | |
| jEC8yGNL | 2 | |
| rzeimvwO | 2 | |
| wB3LQyeK | 2 | |
| 0NtqUfNg | 2 | |
| JrCRr3Nz | 2 | |
| iL1LAx4B | 2 | |
| C+54aj6l | 2 | |
| c6GzR+DI | 2 | |
| 4HekjbE4 | 2 | |
| 9h63+arv | 2 | |
| +Uf2cwNB | 2 | |
| wDF7ES36 | 2 | |
| Yqo9/5ag | 1 | |
| M89YXUwT | 1 | |
| EI+tIGiG | 1 | |
| rNCKiwVS | 1 | |
| 9aLv3AMF | 1 | |
| JgMls/JS | 1 | |
| AU3Ji7GV | 1 | |
| /R5LhSTs | 1 | |
| hzx+ps27 | 1 | |
| sPh49mWG | 1 | |
| yPFvOeNa | 1 | |
| KcDaSXMf | 1 | |
| FCR0g6eH | 1 | |
| v4b/pZ65 | 1 | |
| b5irbDUH | 1 | |
| XReDuo0a | 1 | |
| 9U/M+nBR | 1 | |
| rKAXYQoU | 1 | |
| 5ahaklqb | 1 | |
| rUIP+Qd0 | 1 | |
| FqmfpRBH | 1 | |
| NGnn+Fxo | 1 | |
| b5eSglXP | 1 | |
| OqEBqCEq | 1 | |
| XpbbsE8l | 1 | |
| T+5bola5 | 1 | |
| y7Fagv4C | 1 | |
| JPVKMRyQ | 1 | |
| AuYi+YGG | 1 | |
| GULL8R6K | 1 | |
| yFI3vPJb | 1 | |
| Lq6bsq4d | 1 | |
| ca7THWkH | 1 | |
| EtIxhtd7 | 1 | |
| 3JAHp7Tp | 1 | |
| fZXmFVr/ | 1 | |
| GtzU+aLU | 1 | |
| Pj/BZix3 | 1 | |
| D7Cx4oMk | 1 | |
| oxmlgNGZ | 1 | |
| yu4B3XiF | 1 | |
| HDZOhDDN | 1 | |
| fEGEoBHF | 1 | |
| qN+rnuvu | 1 | |
| /55zCo49 | 1 | |
| k/mfJQLd | 1 | |
| 9LcYesDF | 1 | |
| ZA7kE2Cl | 1 | |
| APfHa/dQ | 1 | |
| gfBYBDou | 1 | |
| hs1VqLwt | 1 | |
| EG/NmnJ1 | 1 | |
| xhbmdNf5 | 1 | |
| eaN1EOqs | 1 | |
| lRFXWF6c | 1 | |
| iyGztjEk | 1 | |
| oTFD0uc3 | 1 | |
| klxkyAdk | 1 | |
| S8PUrFbj | 1 | |
| 53mGYUDh | 1 | |
| ZGBamd5F | 1 | |
| 49M4kiYO | 1 | |
| gNR4Qp1f | 1 | |
| J//F6CFO | 1 | |
| 4JID+eKv | 1 | |
| 9lnr9SvW | 1 | |
| rg7yNN6c | 1 | |
| Ugv0TfNS | 1 | |
| 1ZXFSSOr | 1 | |
| yQf6jfsC | 1 | sikiho_grupa |
| vCc+PpHI | 1 | |
| Bt8s7cim | 1 | |
| vY+y25lj | 1 | |
| OXVH9d3I | 1 | |
| 4TLKeAyE | 1 | |
| /gCJ/d5q | 1 | |
| FblsEXUG | 1 | |
| jIJBhOQF | 1 | |
| 3WlwWzyp | 1 | |
| yWETqU6c | 1 | |
| lvjGkRsP | 1 | |
| O++3NIy7 | 1 | |
| 3l3mSKEy | 1 | |
| IU60koQT | 1 | |
| 9lWnAKkw | 1 | |
| IfIV0fZ0 | 1 | |
| RaTjNc1a | 1 | |
| o54oBp93 | 1 | |
| cZzigOT0 | 1 | |
| /OCzLACA | 1 | |
| c93p/mt1 | 1 | |
| jlZhnTvM | 1 | |
| N8ZdXwV8 | 1 |
KRS napsal:
A siňa prý snad do baníku, jak se píše dnes po ránu. Je třeba jim pomoci, to musí všichni uznat. Klokani, ihned je veselejší den, že...
Snad ani Bohemka není tak šílená aby posílila nejbližšího konkurenta o sestup svým nejlepším hráčem! Protože pokud by tohle udělala,tak bych si myslel,že se vedení opravdu definitivně zbláznilo.
suicideblond napsal:
na webu ani přání od klubu... opravdový amatérismus... jako vše v klubu... jdu blejt Velenosti...
Jsme tady my fanoušci.....takže Bohemka do toho. Tu ligu udržíme!
babusek napsal:
Tak třeba když budete míň negativní, tak bude líp. Nebo můžete třeba sto miliónů věnovat Bohemce, za to bychom mohli tři kvalitní borce dovést. Pokud teda potom budeme mít peníze na jejich plat.... Všichni chceme aby ... bylo líp, nejde vše najednou. A vyčítat našemu majiteli že chce pro Bohemku koupit stadion. To už je fakt ubohost!!!
Co napsal tak nevhodného? Vždyť Bohemka je přímo v katastrofalním stavu. A to ve všech ohledech. Majitele a především sportovní vedení ani nejde komentovat.
mildík napsal:
Tak už jsme bez Okekeho, Já se divím majiteli že se na to může dívat Jaké máme sportovní vedení skauting a tak dále zkrátka jsou úplně k ničemu. Teď jsem zvědavý na majitele kolik přivedou ... v zimě posil a tím beru posil do základu a ne čekat na hráče které nikdo nechce anebo jsou bez smlouvy. Protože tady to vypadá na jaře na veliký průser hlavně že budeme mít stadion ??????
Tohle už byl průser,když ostatní začali finančně posilovat a kdo neměl peníze klub prodal. Bohemka chce zůstat mimo dění,tak zůstane:-( jinak Okeke má snad namířeno do Jablonce. V Bohemce nebude pokračovat.
Strenght napsal:
Upřímně tu hysterii kolem nabídky pro Pepu moc nechápu. Správce nově budovanýho Ďolíčku je přece naprosto fér nabídka pro někoho, kdo na to má kvalifikaci, byla by to možnost spojit jméno legendy s novou kapitolou ... klubu (novým stadionem). Správce stadionu přece není někdo, kdo by měl / musel osobně “prošťouchávat záchod”. Jestli o to nemá zájem, v pohodě, chápu, ale nepřijde mi na místě mluvit o tom jako o něčem nedůstojným a ještě to tak ventilovat v médiích.
Takže vlastně ten špatný je Pepa.....
rio napo napsal:
Souhlasím. Nechápu, když tady teď někdo básní o mladých. Hezké přání, ale na dobu kdy jsi v jiné pozici, než jsme nyní my. Nám reálně hrozí padák a potřebujeme vyřešit tuhle sezónu. Zoom jsem ještě ... nestihl, ale tohle zní jako fér obchod. Jenže na něj musíš mít koule a to zjevně u mr. Držmíška nehrozí. Toho si dá Šádek ke svačině a ještě po něm bude mít hlad. Pepovi DJ nabídl podřadnou práci a 20tis, ale tohohle ..... tam drží pořád. Já to nedávám. Mimochodem, když jsem v MVP viděl Pepu mluvit o té nabídce DJ na práci po 16ti létech v klubu (říkal to bez emocí a tak jak ho známe normálního kluka), tak se mi skoro dělalo blivno. To je tedy úcta k věrnému zaměstnanci. Pane majiteli, za spoustu věcí Vám patří velký dík a já ochotně přidám na nějakou pamětní desku či něco podobného. Ale za to jak jste se zachoval k takové legendě, jste u mě morálně padl na úplné dno. Fuj tajbl! Že se nestydíte!
Jednou bude líp.... Přece nemůžeme mít na majitele jen takovou šílenou smůlu. Jednou se to obrátí. To s Pepou pro mne byla poslední kapka!
11.rada napsal:
Tak prý nespadneme. Máme bodový polštář. Výkony se zhoršily po viróze (podle mě to nemůže souviset, ještě s Duklou jsme hráli slušně a to bylo měsíc poté). DJ každopádně dostane analýzu a pak se uvidí. ... Jinak celý podcast v dobré náladě.
Jen pokračování rozhovoru isportu s Držmíškem.....
11.rada napsal:
Jsem stejného názoru. Zejména když čtu, že zástupci klubu s touto žádostí přišli na magistrát už před několika měsíci. Představuju si to takto: "Lidi začínají reptat, hoďme jim nějakou kost a dají pokoj." Mimochodem přehrál jsem ... si slova DJ při poklepání na základní kámen. Řekl, že nyní budeme "napjatě čekat" na stavební povolení. Asi to je věkem, ale prostě se mi to nějak nelíbí.
No taky tady včera někdo psal,že co bychom jako chtěli,když majitel je vlastně dokonalej a chce kupovat stadion:-) tak jsem odpověděl,že nechápu co to má společného s tou bídou v jaké je v současnosti Bohemka. V jakém stavu je zázemí,mládež a personální obsazení sportovního úseku!
kolina napsal:
No, popravdě řečeno tuším že to vše bylo celé takto předem připravované - prostě geniální, no a když to vše vyjde tak za pár roků budem ve špičce - prostě Praha nejsou Pardubice ani Liberec ... či Teplice a Pantáta si bude vybírat koho do Bohemky pustí... BOHEMKA DO TOHO!!! Přiznávám, že mi v souvislosti s Bohemkou toto udělalo největší radost v tomto roce.
Velice dobře napsáno. Tohle dává smysl.