Detail uživatele diskuzního fóra - Borek1
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 793 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
YcVasgqa | 358 | Hrubajz |
m/Yaton3 | 255 | Hrubajz |
4bMC/FP7 | 34 | Hrubajz |
XWkQ785Z | 28 | Hrubajz |
SlpKAoCU | 11 | |
nPZUXF9P | 7 | |
8JKQdUfd | 7 | |
JscI0Tkb | 6 | |
Ttf4uEKD | 5 | |
gw9mULki | 4 | |
fT5A/UU6 | 4 | |
TBBiUF77 | 4 | |
TbtXXfNY | 3 | |
t7QgDVIS | 3 | |
Blzj+pFV | 2 | |
jEC8yGNL | 2 | |
rzeimvwO | 2 | |
wB3LQyeK | 2 | |
0NtqUfNg | 2 | |
JrCRr3Nz | 2 | |
Yqo9/5ag | 1 | |
M89YXUwT | 1 | |
EI+tIGiG | 1 | |
rNCKiwVS | 1 | |
9aLv3AMF | 1 | |
JgMls/JS | 1 | |
AU3Ji7GV | 1 | |
/R5LhSTs | 1 | |
hzx+ps27 | 1 | |
sPh49mWG | 1 | |
yPFvOeNa | 1 | |
KcDaSXMf | 1 | |
FCR0g6eH | 1 | |
v4b/pZ65 | 1 | |
b5irbDUH | 1 | |
XReDuo0a | 1 | |
9U/M+nBR | 1 | |
rKAXYQoU | 1 | |
5ahaklqb | 1 | |
rUIP+Qd0 | 1 | |
FqmfpRBH | 1 | |
NGnn+Fxo | 1 | |
b5eSglXP | 1 | |
OqEBqCEq | 1 | |
XpbbsE8l | 1 | |
T+5bola5 | 1 | |
y7Fagv4C | 1 | |
JPVKMRyQ | 1 | |
AuYi+YGG | 1 | |
GULL8R6K | 1 | |
yFI3vPJb | 1 | |
Lq6bsq4d | 1 | |
ca7THWkH | 1 | |
EtIxhtd7 | 1 | |
3JAHp7Tp | 1 | |
fZXmFVr/ | 1 | |
GtzU+aLU | 1 | |
Pj/BZix3 | 1 | |
D7Cx4oMk | 1 | |
oxmlgNGZ | 1 | |
yu4B3XiF | 1 | |
HDZOhDDN | 1 | |
fEGEoBHF | 1 | |
qN+rnuvu | 1 | |
/55zCo49 | 1 | |
k/mfJQLd | 1 | |
9LcYesDF | 1 | |
ZA7kE2Cl | 1 | |
APfHa/dQ | 1 | |
gfBYBDou | 1 | |
hs1VqLwt | 1 | |
EG/NmnJ1 | 1 |
Teď jsem viděl první gól co dostalo naše béčko a je to jak groteska. Prohráváme s béčke Budějky a to je v sestavě opravdu hodně hráčů z áčka. Tak nakonec zasloužená demolice béčka Budějek.
Demínka napsal:
...no a jelikož s umístěním dle trenéra "panuje střízlivá spokojenost" a "to umístění jsme si zasloužili", tak očekávám změny jen kosmetické. Tedy konec smlouvy Jindřiška a Dostála, možná Petráka, zbytku se to prodlouží a pojedeme ... dál ve stejných kolejích...
Tak to umístění je mnohem lepší než předvedená hra a to především doma. Na druhou stranu dle očekávaného umístění jsme dokonce měli být sedmí za šestým Libercem......
Výhoda pro Bohemku je ta,že takový Smrž si ukončil smlouvu sám(tenhle přestup byl mega omyl) Hrubý pro mne také obrovské zklamání(tam jsem opravdu čekal mnohem víc) Dostál a Pepa (srdcaři a ikony klubu,ale fotbalový věk se prostě nedá zastavit) Petrák (další obrovský přešlap,ten kluk mnohem víc promarodil než odehrál). A pak tu máme Vondru,Shejbala a Křapku(asi nejde aby skončili všichni,ale i tady chybí potřebná kvalita)
Demínka napsal:
Hláška pana Veselého "Je možné, že může v létě skončit čtyři až pět hráčů" ve mě nebudí žádné nadšení. Pokud by řekl, že určitě skončí Petrák, Shejbal, Hrubý, Smrž, Ristovski, Novák, Křapka a Vondra, neprodlouží ... smlouvu Čermák a hostování bohužel neprodlouží bolševici Okekemu a místo nich konečně přivedeme pět fotbalistů, tak bych zatleskal. Takhle se obávám, že se opět nic nestane a i další sezonu budeme sledovat stejnou holomajznu, jako teď. Oni sice i Pleštil, Matoušek a Drchal jsou - mírně řečeno - lehce postradatelní, ale chápu, že někdo tu zůstat musí.
Tak Čermák pokud hraje,tak je to jednoznačně náš nejlepší záložník. Problém je,že moc nehraje:-(
Tak bohužel to vidím na konec Jindříška a k němu Petrák,Smrž,Hrubý,Vondra,Novák,Ristovski tyhle hráči se dle mne nahradí v klidu(tím v žádném případě nemyslím Pepu). Potřebujeme dva středové hráče,stopera a krajní beky a modlit se,že se roztřílí naši útočníci.
JohnZ napsal:
Jasně,klub bez ambic by mě nebavil.ale ta naše jedna návštěva Evropy byla náhodný plácnutí,kdy si všechno zázrakem sedlo včetně minima zraněných.Na tohle musí být klub připravenej od kvality a šířky kádru až po infrastrukturu a jiný ... věci.Musíme budovat trpělivě a systematicky kádr na mladých a doufat že se stadionem pantáta víc otevře měšec nebo konečně někdo přijde.A nemyslím si že všichni ti noví miliardáři u konkurence posunou kluby hned zázrakem do Evropy.Je to vidět na Liberci.Běh na dlouhou trať s nejistým výsledkem.
Je jasné,že miliardář se rovnou nerovná úspěch. Mimochodem to je vidět na Dukle. Tam to vlastnil miliardář roky a plácala se ve druhé lize. Na druhou stranu na příkladu Baníku je vidět,že se to dá dělat i dobře a nemusí být majitel rovnou Tykač či Křetínský.
JohnZ napsal:
Já taky nejsem ze všeho nadšenej,k něčemu se stavím dlouhodobě kriticky(počet zaměstnanců)ale buďme rádi za to kde dneska Bohemka je.Máme akademii,tréningový centrum,snad se dočkáme stadionu a nemáme finanční problémy.Jasně že akademie nebo tréningový zázemí nepatří ... k nejlepším u nás,aly bývaly doby kdy se nám i o tomhle mohlo jen zdát.Shrnu to.Pro mě lepší tahle pragmatická jistota bez velkých ambicí než nějaký nezodpovědný dobrodružství.Nechci zažít další rok 2005 nebo to co je v Budějovicích.
Na tom se tady asi shodne velká většina,ale na druhou stranu,musí být přece snaha se posouvat nahoru a pokoušet se rvát o tu evropu ne?
Fans napsal:
Vedení se dozajista pochválí samo,ostatně jako již posledních cca 15let.....Holt si" Dárek"pořídil hračku,která ho zřejmě hooodně baví.A za potlesku zdejších ovcí si bude hrát dozajista ještě hooodně dlouho. No nic,třeba se mýlím,ale taková Bohemka je ... úplně na hovno!!!! Celá liga,i ti největší zoufalci vyjma snad ČB s tím něco dělají. DJ family si z Bohemky udělala krásny a velmi levný marketing,který jí perfektně funguje díky nám fanouškům. A teď honem do mě, pojďte mi to vyvracet DJ family obhajovat:) PS JV je to nejlepší, co mohlo Bohemku za posledních pár let potkat. S dinosauri a impotentními běžci se fotbal hrát bohužel nedá:).,ale pokud zdejší mají pocit,a že ho mají,tak by měli DJ hezky říct, aby vyndal nějaký kačky z klobouku,anebo se s někým spojil(15let nikdo neměl zájem),si asi dělá prdel,né?
Každý ví,že to je totální blbost! Určitě bylo zájemců dost,ale každý kdo vydává peníze chce rozhodovat. A tady zjevně chybí ukázat vůly Bohemku posílit o silnějšího majitele. Silné majitele už mají i druholigové týmy a my pořád nic.
I když byla tahle sezóna bídná,tak jsem rád,že zůstane Jarda. Já mu prostě věřím,jen si musí víc dupnout,aby mu přivedli nějaké použitelné hráče a ne jen další marody.