Detail uživatele diskuzního fóra - Borek1

Datum prvního příspěvku
05.02.2020
Celkový počet příspěvků
1019
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1019
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
YcVasgqa 358 Hrubajz
m/Yaton3 255 Hrubajz
IGha0sxg 151
4bMC/FP7 34 Hrubajz
XWkQ785Z 28 Hrubajz
AuLAURsT 17
SlpKAoCU 11
nPZUXF9P 7
8JKQdUfd 7
JscI0Tkb 6
Ttf4uEKD 5
gw9mULki 4
fT5A/UU6 4
TBBiUF77 4
IKkq0gN+ 4
/FVqpJ7z 4
TbtXXfNY 3
t7QgDVIS 3
ky6iNCFD 3
37eCVvmF 3
Blzj+pFV 2
jEC8yGNL 2
rzeimvwO 2
wB3LQyeK 2
0NtqUfNg 2
JrCRr3Nz 2
iL1LAx4B 2
C+54aj6l 2
c6GzR+DI 2
4HekjbE4 2
Yqo9/5ag 1
M89YXUwT 1
EI+tIGiG 1
rNCKiwVS 1
9aLv3AMF 1
JgMls/JS 1
AU3Ji7GV 1
/R5LhSTs 1
hzx+ps27 1
sPh49mWG 1
yPFvOeNa 1
KcDaSXMf 1
FCR0g6eH 1
v4b/pZ65 1
b5irbDUH 1
XReDuo0a 1
9U/M+nBR 1
rKAXYQoU 1
5ahaklqb 1
rUIP+Qd0 1
FqmfpRBH 1
NGnn+Fxo 1
b5eSglXP 1
OqEBqCEq 1
XpbbsE8l 1
T+5bola5 1
y7Fagv4C 1
JPVKMRyQ 1
AuYi+YGG 1
GULL8R6K 1
yFI3vPJb 1
Lq6bsq4d 1
ca7THWkH 1
EtIxhtd7 1
3JAHp7Tp 1
fZXmFVr/ 1
GtzU+aLU 1
Pj/BZix3 1
D7Cx4oMk 1
oxmlgNGZ 1
yu4B3XiF 1
HDZOhDDN 1
fEGEoBHF 1
qN+rnuvu 1
/55zCo49 1
k/mfJQLd 1
9LcYesDF 1
ZA7kE2Cl 1
APfHa/dQ 1
gfBYBDou 1
hs1VqLwt 1
EG/NmnJ1 1
xhbmdNf5 1
eaN1EOqs 1
lRFXWF6c 1
iyGztjEk 1
oTFD0uc3 1
klxkyAdk 1
S8PUrFbj 1
53mGYUDh 1
ZGBamd5F 1
49M4kiYO 1
gNR4Qp1f 1
J//F6CFO 1
4JID+eKv 1
9lnr9SvW 1
rg7yNN6c 1
Ugv0TfNS 1
1ZXFSSOr 1
yQf6jfsC 1 sikiho_grupa
vCc+PpHI 1
Bt8s7cim 1
vY+y25lj 1
OXVH9d3I 1
4TLKeAyE 1
/gCJ/d5q 1
FblsEXUG 1
jIJBhOQF 1
3WlwWzyp 1
yWETqU6c 1
lvjGkRsP 1
O++3NIy7 1
3l3mSKEy 1
IU60koQT 1
9lWnAKkw 1
IfIV0fZ0 1
RaTjNc1a 1
o54oBp93 1

zeppelin napsal:

Vykati si neni třeba,když jsme vlastně soukmenovci.Jen nemam rad fanatiky,krom toho ses vyhnul odpovědi,zda pouštís obcas do Bohemky aspoň par zlataku,pokud jo,je vše v pořádku,pokud ne,zbývá ti fakt jen to mlácení prázdný slámy.

Snad přispívám dost:-) ale o to nejde. Takže jinak snad doma porazíme Karvinou a bude klidnější zima. Bohemka do toho.

zeppelin napsal:

Je rozdíl mezi diskuzi a nenavistnym kritizovanim,předpokládám,že jsi stědrým dárcem finančních prostredkum Bohemce,že tady prezentujes výjevy svého choreho mozku.Nicmene musím uznat,že je smutný,kdyz se tady řezou fandové jednoho klubu....sice jsem na vojně byl,ale ne vždy ...

Ještě dodám,že urážet klokan klokana jenom proto,že má jiný názor na něco je fakt nejen zbytečné,ale opravdu hloupé. Trochu zapřemýšlejte,jestli se chováte správně. Protože já jsem přesvědčený,že oba máme Bohemku rádi,jinak bychom tady na tomto DISKUZNÍM foru nebyli.

zeppelin napsal:

Je rozdíl mezi diskuzi a nenavistnym kritizovanim,předpokládám,že jsi stědrým dárcem finančních prostredkum Bohemce,že tady prezentujes výjevy svého choreho mozku.Nicmene musím uznat,že je smutný,kdyz se tady řezou fandové jednoho klubu....sice jsem na vojně byl,ale ne vždy ...

Bohemka do toho. Tak je to lepší:-)

webera napsal:

Tim svym kvilenim tady, nejsi teda sam, jsi az komickej

Myslím,že takhle to vidí většina,ale od toho je diskuze. Pokud máte jiný názor sem s tím. Můj názor je,že bez kvalitního zázemí,kvalitní mládeže a silného finančního zázemí se liga do osmého místa hrát prostě nedá. A naše mládež,finance a zázemí je na chvostu ligy. A přece v zájmu naší Bohemky si přece každý fanoušek musí přát abychom se posouvali! Ano,každý máme asi jiný názor jak toho dosáhnout. Ale od toho je právě diskuze. Nicméně souhlasit se mnou musíte,že to teď není ideální 

zeppelin napsal:

Bez fandit Kotehulkam  s nevysirej tady

Těm si fandi sám. Jsi asi jeden z těch kterým je jedno kde Bohemka je,jak hraje,kam směřuje její budoucnost. Tak si jdi fandit Kotěhůlkám ty. Nevychovaný člověče. Který neumí věcně diskutovat. Nám tady v diskuzi jde o Bohemku a všichni pro ní chceme to nejlepší! Ty asi ne, tak sem ani pak nelez a neotravuj život,když neumíš diskutovat. Názor můžete mít jiný,ale můžete ho přednést slušně.

vapno80 napsal:

Mám si pustit novou tiskovku, nebo je to ta předtočená, co se každý týden opakuje?

Je to stejné.....jen takové nové povzdechnutí nad neschopným Držmíškem,který jaksi zapoměl prodlužovat smlouvy........klasický Bohemácký amaterismus.

kolina napsal:

Já ti fakt nevím...  Nicméně dlouhé roky se do Hradce ani do Pardubic žádný investor s balíkem peněz nehrnul, ale vše se změnilo poté co se v Pardubicích a Hradci postavil nový stadion, předpokládám že s ...

Poslouchal jste dnes trenéra JV na tiskovce. Jasně tam řekl,že takhle to dál nejde. Hráči chtějí odejít, klub čekal na jednání o prodloužení smluv! Klub nemá prostředky na nákupy. Začarovaný kruh. A majitelé? Copak má Zbrojovka stadion? Copak má Artis stadion? A Pražák chtěl do Bohemky i bez stadionu. A jak jsem tady psal, nakonec si ho za své dostaví v Pardubicích sám. A na posily uvolní tu samou částku, tak, že je schopný za hráče nabízet desítky milionů. To vše dnes mohla mít Bohemka. 

11.rada napsal:

Náš tým i realizák působí strašně vyčpěle. Je to bez jiskry, bez emocí, tak nějak chladný. Pozitivum: pan Držmíšek otevřeně nastínil budoucnost, tedy prakticky nekonkurenceschopnost na fotbalovém trhu. Možná je to šance pořídit mladé levné hráče, ...

Jen mladí hráči ligu neudrží a na víc každý talent u nás už je pod smlouvou Slávie či Sparty. Ne,bez peněz a se současným Držmíškem to nepůjde. 

Koukám na tu Karvinou a když to porovnám s naším pěším a nakopávaným fotbalem je mi smutno.

kolina napsal:

No a to platí i obráceně - bez kvalitního vyhovujícího stadionu nebude silnější finanční zabezpečení... Teď  fakt "jde do tuhého" a vše je třeba nějak vybalancovat...                       ...

Nesouhlasím. Mohl být! Ale byl odmítnut a teď si od nás koupí našeho nejlepšího hráče. Mimochodem sám si dostaví za své stadion v Pardubicích. Sice nevím kdo mu tam bude chodit, ale třeba pokud tam přivede nějaké zajímavé fotbalisty, tak i tam si nakonec cestu lidi najdou. V Bohemce mohl být za hrdinu, protože Bohemka by si taky jednou už zasloužila nebýt jeden z nejchudších klubů v lize.