Detail uživatele diskuzního fóra - Borek1
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 662 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
m/Yaton3 | 255 | Hrubajz |
YcVasgqa | 240 | Hrubajz |
4bMC/FP7 | 34 | Hrubajz |
XWkQ785Z | 28 | Hrubajz |
SlpKAoCU | 11 | |
nPZUXF9P | 7 | |
8JKQdUfd | 7 | |
JscI0Tkb | 6 | |
Ttf4uEKD | 5 | |
gw9mULki | 4 | |
fT5A/UU6 | 4 | |
TBBiUF77 | 4 | |
TbtXXfNY | 3 | |
t7QgDVIS | 3 | |
Blzj+pFV | 2 | |
jEC8yGNL | 2 | |
rzeimvwO | 2 | |
wB3LQyeK | 2 | |
Yqo9/5ag | 1 | |
M89YXUwT | 1 | |
EI+tIGiG | 1 | |
rNCKiwVS | 1 | |
9aLv3AMF | 1 | |
JgMls/JS | 1 | |
AU3Ji7GV | 1 | |
/R5LhSTs | 1 | |
hzx+ps27 | 1 | |
sPh49mWG | 1 | |
yPFvOeNa | 1 | |
KcDaSXMf | 1 | |
FCR0g6eH | 1 | |
v4b/pZ65 | 1 | |
b5irbDUH | 1 | |
XReDuo0a | 1 | |
9U/M+nBR | 1 | |
rKAXYQoU | 1 | |
5ahaklqb | 1 | |
rUIP+Qd0 | 1 | |
FqmfpRBH | 1 | |
NGnn+Fxo | 1 | |
b5eSglXP | 1 | |
OqEBqCEq | 1 | |
XpbbsE8l | 1 | |
T+5bola5 | 1 | |
y7Fagv4C | 1 | |
JPVKMRyQ | 1 | |
AuYi+YGG | 1 | |
GULL8R6K | 1 | |
yFI3vPJb | 1 | |
Lq6bsq4d | 1 | |
ca7THWkH | 1 | |
EtIxhtd7 | 1 | |
3JAHp7Tp | 1 | |
fZXmFVr/ | 1 | |
GtzU+aLU | 1 | |
Pj/BZix3 | 1 | |
D7Cx4oMk | 1 | |
oxmlgNGZ | 1 | |
yu4B3XiF | 1 | |
HDZOhDDN | 1 | |
fEGEoBHF | 1 |
Chci tady poděkovat trenérovi za to kolik bodů se nakonec podařilo získat, protože ten kádr se ke konci totálně díky zraněním rozpadl.
xtreme napsal:
Mně vadí jedna zásadní věc a budu se po čase asi opakovat, ale jak si můžeme stěžovat na neustálá zranění, když tomu jdeme naproti už samotným angažováním načatých či chronicky "nemocných" hráčů? Vždyť se ta ... jména na IL neustále opakují. Hráli jsme letos vůbec 2x se stejnou zahajovací, aniž by do toho nehodilo vidle zranění? Líbí se mi odchovanci,rozhodně nehrajou hůře než žoldáci, ale otázkou je, až přijdou nabídky někde odvedle...jak se zachovají.
To je dobře napsané. Tam vidím i já největší chybu sportovního úseku! Hráči jako Petrák, Shejbal,Jánoš, Hála, Valeš, Soukup, Smrž jsou za mne naprosto zbyteční a opravdu jsou častěji zranění nebo se rozehrávají po zranění než plnohodnotně hrají! Za mne máme tyto hráče zcela zbytečně na soupisce.
rio napo napsal:
Možná jsem hnidopich, ale nezavírej oči před realitou. Obrana stojí na jediném člověku a to ti přijde normální? On sice gól za Drchyho nedá (furt to nechápu), ale za kádr, mizernou fyzičku v soubojích, motivaci ... do zápasů, nasazení, ... může kdo? Jo a ještě až nezdravé lpění na tři vzadu, když na to nemá hráče. Ještě v září/říjnu jsem byl jeho velkým zastáncem, ale já ty oči dál zavírat před realitou nebudu. Haškova škola. A vzpomeňte si, jak Hašek začínal na jaře. Až pod tlakem veřejnosti a médií se začal chovat jinak. Pane trenére, je načase něco změnit. Radikálně! A začněte u lepší fyzičky a nasazení. Na Bohemce musí fotbal bolet a Karviná by k nám měla přijet připos...á strachy.
Ale já nezavírám oči, ale zase není úplně všechno tak špatně. Proto jsem psal nechme dotrénovat tuto sezónu a pak se rozhodnout co dál!!! Mně by se třeba líbil Frťala z Teplic. Ale jinak mně moc jmen nenapadá.
CarlUweSteeb napsal:
On krom jedny sezony neco Vesely dokazal?
Ne! Mám tu jednu sezónu. Proto jsem to psal, že na rozdíl od Hyského, má alespoň tu jednu sezónu. Loni chyběly dva body aby byla nakonec spokojenost,hrála by se prostřední skupina o poháry. Letos opět řada zraněných a rozhodně nehrajeme o záchranu a na prostřední skupině chybí opět dva bodíky. Uvidíme na konci sezóny, pak se třeba může vzít jiného trenéra, ale popravdě mě nikdo moc lepší nenapadá, který by to v Bohemce vzal a stálo by to za to.
Rastamaniak napsal:
jeste mame trenera? :O
Zaplať bůh pořád máme.
bob.in napsal:
Prokaučovat zápas neni úplně těžký.. Daleko těžší ale je naučit mančaft hrát dobrej koukatelnej poctivej fočus. A to umí pouze skutečnej trenér.
Proto věřím, že na to stále máme jednoho z nej trenérů. Hyský zatím nic nedokázal, jen půl sezony v Karviný, která proti loňsku hraje mnohem lépe, až to zopakuje příští sezónu, tak smeknu, že v něm něco je. Tady je hodně kritiky na Veselého co nechápu, protože když se prostě někdo podívá jak se rozpadla obrana, tak před trenérem smekám, že se podzim dohrál alespoň tak jak se dohrál.
rocknroll napsal:
Hysky:"Zároveň tady byl hodně těžký terén. Z těch zápasů, co máme za sebou v posledních dvou měsících, tak to bylo nejhorší hřiště. Měkké, nerovné, asi se tady hodně trénuje a není jednoduché ho udržet v ... lepší kvalitě. Ale nenahrává to technickému a kombinačnímu fotbalu. Bohemka ho vlastně ani nehraje." (idnes)
Mimochodem terén na Bohemce byl docela slušný na to co dnes je v Teplicích nebo i to co jsem viděl dnes na Spartě.
bob.in napsal:
Rovnej, pokornej chlap, kterej zároveň umí fotbal a rozumí mu, je záruka kvalitní práce a budoucího úspěchu. Přeju mu to a vůbec by mi nevadil. Ale vůbec.
Jen jsem si představil jakbychom tady nadávali na našeho trenéra jak ten zápas prokaučoval, kdyby ho vedl jak Hyský. Protože zápas s námi prokaučoval právě on.
kolina napsal:
Přesně tak! Zavíráním očí před nedostatky, všemožným výmluvám a plácáním se po zádech - tak tím se herně ani výsledkově nikam vpřed neposunem. BOHEMKA DO TOHO!!! Mimochodem, většina ... soupeřů je silnější v soubojích i ve startu na míč, není přece možné dostávat tolik gólů, tím spíš doma... Jo a ta změna brankáře na dnešní zápas - no alespoň se ukázalo že Frigo je asi fakt lepší a především perspektivnější...
Já si myslím, že je dobře, že dnes nehrál Frigo. Alespoň se ukázalo, že brankář za naše příděly nemůže. Dnes by mu asi jen naskočily další tři obdržené branky a zase by se tady psalo, že Frigo je tam k ničemu. Za takhto bránícím mužstvem nechytí nikdo nic. Jinak za mne bude Frigo do roka velkou oporou, opravdu velmi dobře čte hru.