Detail uživatele diskuzního fóra - Borek1

Datum prvního příspěvku
05.02.2020
Celkový počet příspěvků
889
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 889
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
YcVasgqa 358 Hrubajz
m/Yaton3 255 Hrubajz
IGha0sxg 64
4bMC/FP7 34 Hrubajz
XWkQ785Z 28 Hrubajz
SlpKAoCU 11
nPZUXF9P 7
8JKQdUfd 7
JscI0Tkb 6
Ttf4uEKD 5
gw9mULki 4
fT5A/UU6 4
TBBiUF77 4
IKkq0gN+ 4
TbtXXfNY 3
t7QgDVIS 3
Blzj+pFV 2
jEC8yGNL 2
rzeimvwO 2
wB3LQyeK 2
0NtqUfNg 2
JrCRr3Nz 2
iL1LAx4B 2
C+54aj6l 2
c6GzR+DI 2
Yqo9/5ag 1
M89YXUwT 1
EI+tIGiG 1
rNCKiwVS 1
9aLv3AMF 1
JgMls/JS 1
AU3Ji7GV 1
/R5LhSTs 1
hzx+ps27 1
sPh49mWG 1
yPFvOeNa 1
KcDaSXMf 1
FCR0g6eH 1
v4b/pZ65 1
b5irbDUH 1
XReDuo0a 1
9U/M+nBR 1
rKAXYQoU 1
5ahaklqb 1
rUIP+Qd0 1
FqmfpRBH 1
NGnn+Fxo 1
b5eSglXP 1
OqEBqCEq 1
XpbbsE8l 1
T+5bola5 1
y7Fagv4C 1
JPVKMRyQ 1
AuYi+YGG 1
GULL8R6K 1
yFI3vPJb 1
Lq6bsq4d 1
ca7THWkH 1
EtIxhtd7 1
3JAHp7Tp 1
fZXmFVr/ 1
GtzU+aLU 1
Pj/BZix3 1
D7Cx4oMk 1
oxmlgNGZ 1
yu4B3XiF 1
HDZOhDDN 1
fEGEoBHF 1
qN+rnuvu 1
/55zCo49 1
k/mfJQLd 1
9LcYesDF 1
ZA7kE2Cl 1
APfHa/dQ 1
gfBYBDou 1
hs1VqLwt 1
EG/NmnJ1 1
xhbmdNf5 1
eaN1EOqs 1
lRFXWF6c 1
iyGztjEk 1
oTFD0uc3 1
klxkyAdk 1
S8PUrFbj 1
53mGYUDh 1
ZGBamd5F 1
49M4kiYO 1
gNR4Qp1f 1
J//F6CFO 1
4JID+eKv 1
9lnr9SvW 1
rg7yNN6c 1
Ugv0TfNS 1
1ZXFSSOr 1
yQf6jfsC 1 sikiho_grupa
vCc+PpHI 1
Bt8s7cim 1
ky6iNCFD 1
vY+y25lj 1

bonano30 napsal:

Pce podle Zajíce nabídly Pekhartovi 1,5 mega měsíčně a zkouší Vechetu.

A taky Peška a Vaclíka.Nedá se nic dělat,třeba se toho také dožijeme.

kolina napsal:

Promiň, ale těch zmiňovaných "75 mega" je zjednodušený pohled... Teda, on ten Pelta ať si o něm může třeba myslet každý něco jiného tak se ten chlap ve fotbale vyzná (mimochodem, vyřešil i obtížného Kapra) a ...

Tak tohle bylo napsáno naprosto výstižně! Nejde popsat situaci kolem Berana lépe!

cara napsal:

Me by zajimalo, co na toho Berana dneska asi rika trener Vesely. Pozvanka do repre a nabidka za 75 mil. A u nas lestil lavku, protoze nemel cisla. Po par mesicich takova zmena. Zajimaa by ...

Tak Beran nehral nic ve Slávii ani v Liberci a nakonec ani v Bohemce. Ano v Jablonci o něm všichni mluví,ale ty čísla tam taky nemá a za mne to prostě není rozdílový hráč. K tomu u nás nechtěl podepsat smlouvu po skončení hostování ve Slávii! Twn kluk se kromě Jablonce neukázal opravdu nikde. A ani v tom Jablonci nezáří a spíš je to jen Běžec. Byl bych hodně překvapen kdyby se ještě někde jinde prosadil. Olomouc chce asi za každou cenu udržet šestku tak bude utrácet miliony. Ostatně teď se nechali slyšet i Pardubicích,že dají do posílení desítky a možná sta miliony do posil. Ale na českém trhu si myslím,že už nic zajímavého prostě není.

JohnZ napsal:

Jasně že si uvědomuju,že všechny kluby v lize to mají lepšíJenom připomínám,že Bohemka kdysi neměla ni tohle.Co mám vyčítat člověku,který klub nějak stabilizoval a postaví ze svýho stadion?Já jsem věřil v lepší zítřky když přišel do klubu ...

Proto jsem to tady psal,že pokud se udržíme ještě letos,tak to bude super,ale příští rok bez investic ligu prostě udržet nepůjde. A strašně mě mrzí,že to tady někteří nechápou. Pardubky ligu s Pražákem udrží a koho pod nás letos dostaneme? A co příští rok? Přijde jedno Brno a možná dvě? Takže jaká bude šance?

hrdin napsal:

Tak to jsou právě ty emoce s ignorací faktů. Kania tam není ani dva roky. Měl jen opci, na základě které nabyl akcie až před pár měsíci. Mezitím znasobil počet fanoušků na stadionu,  merch, počet ...

Jako s tím Libercem dobrý úlet!!! Nic nedokazal,lidi nasraní a krom na zápasy se Spartou,Slávií a Baníkem stejně nikdo nechodí. Tohle tady fakt NE! Tohle ti tady snad napíše každý!!

Roba1977 napsal:

Tvl. to jsou tady zase stesky! Já žádný primabaleríny za miliony nepotřebuju. Nechci žádnýho velkohubýho miliardáře, který bude mít Bohemku jako panenku na hraní. Potřebuju rozumného majitele a tým kolem něj, který k nám bude ...

Jenže s tímhle přístupem co píšete je to tak na divizní kopanou. Bohemka má historicky hrát v první šestce naší ligy a má se rvát o evropské poháry. A to bez velkých investic do kádru,zázemí a mládeže prostě nejde! A na to potřebujeme investora,který těchto investic bude schopen! Ale opakuji tohle je jen můj názor.

tom2 napsal:

Pokud bude Bohemka klub s novým pěkným stadionem, bude její pozice na trhu úplně jiná. A bude to atraktivní nevěsta. Pan Jakubowicz není jenom pantáta a srdcař, ale také zatraceně úspěšný továrník, kterému ostré lokty ...

A vydržíme pět let v lize?

Jinak souhlas,pak ta cena Bohemky by vzrostla několikanásobně!

11.rada napsal:

Já si to myslím taky. Všichni nás finančně přetlačí, bez investic půjdeme dolů. Přitom potřebujeme nutně úspěchy. nemáme líheň mladých fandů. Image provinčního rodinnýho klubu nikomu neimponuje. Nic ve zlým, taky jsem vděčný, ale vděk ...

Obávám se,že za takové dva roky nám dají ostatní za pravdu. Ale to už se budeme chystat do druhé ligy. Já vím,že Pražák není žádný srdcař,ale hned po podpisu smlouvy uvolní miliony na okamžité posílení kádru Pardubic. O tom se nám tady tak akorát již roky jen zdá. 

11.rada napsal:

Vždyť už byl tady prokádrován: že určitě nemá bohemácké srdíčko, vlastní HC Sparta, jeho zájem o Bohemku možná není upřímný atd. Jasně, kdo ví, jak by to dopadlo, ale zájem o nás podle Forbesu měl. ...

Ale je tady spousta lidí co si toto vůbec neuvědomují! Teď i Pardubice šlápnou do přestupů a ti hráči se stanou pro Bohemku naprosto nedostupní a zákonitě bude Bohemka nekonkurenceschopná! Příští rok přijdou do ligy možná dva silné kluby z Brna a pokud to zvládneme letos,tak příští rok už bez silného investora nikoli. Ale je to jen můj názor.