Detail uživatele diskuzního fóra - Borek1
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 830 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
YcVasgqa | 358 | Hrubajz |
m/Yaton3 | 255 | Hrubajz |
4bMC/FP7 | 34 | Hrubajz |
XWkQ785Z | 28 | Hrubajz |
IGha0sxg | 21 | |
SlpKAoCU | 11 | |
nPZUXF9P | 7 | |
8JKQdUfd | 7 | |
JscI0Tkb | 6 | |
Ttf4uEKD | 5 | |
gw9mULki | 4 | |
fT5A/UU6 | 4 | |
TBBiUF77 | 4 | |
TbtXXfNY | 3 | |
t7QgDVIS | 3 | |
Blzj+pFV | 2 | |
jEC8yGNL | 2 | |
rzeimvwO | 2 | |
wB3LQyeK | 2 | |
0NtqUfNg | 2 | |
JrCRr3Nz | 2 | |
iL1LAx4B | 2 | |
C+54aj6l | 2 | |
c6GzR+DI | 2 | |
Yqo9/5ag | 1 | |
M89YXUwT | 1 | |
EI+tIGiG | 1 | |
rNCKiwVS | 1 | |
9aLv3AMF | 1 | |
JgMls/JS | 1 | |
AU3Ji7GV | 1 | |
/R5LhSTs | 1 | |
hzx+ps27 | 1 | |
sPh49mWG | 1 | |
yPFvOeNa | 1 | |
KcDaSXMf | 1 | |
FCR0g6eH | 1 | |
v4b/pZ65 | 1 | |
b5irbDUH | 1 | |
XReDuo0a | 1 | |
9U/M+nBR | 1 | |
rKAXYQoU | 1 | |
5ahaklqb | 1 | |
rUIP+Qd0 | 1 | |
FqmfpRBH | 1 | |
NGnn+Fxo | 1 | |
b5eSglXP | 1 | |
OqEBqCEq | 1 | |
XpbbsE8l | 1 | |
T+5bola5 | 1 | |
y7Fagv4C | 1 | |
JPVKMRyQ | 1 | |
AuYi+YGG | 1 | |
GULL8R6K | 1 | |
yFI3vPJb | 1 | |
Lq6bsq4d | 1 | |
ca7THWkH | 1 | |
EtIxhtd7 | 1 | |
3JAHp7Tp | 1 | |
fZXmFVr/ | 1 | |
GtzU+aLU | 1 | |
Pj/BZix3 | 1 | |
D7Cx4oMk | 1 | |
oxmlgNGZ | 1 | |
yu4B3XiF | 1 | |
HDZOhDDN | 1 | |
fEGEoBHF | 1 | |
qN+rnuvu | 1 | |
/55zCo49 | 1 | |
k/mfJQLd | 1 | |
9LcYesDF | 1 | |
ZA7kE2Cl | 1 | |
APfHa/dQ | 1 | |
gfBYBDou | 1 | |
hs1VqLwt | 1 | |
EG/NmnJ1 | 1 | |
xhbmdNf5 | 1 | |
eaN1EOqs | 1 | |
lRFXWF6c | 1 | |
iyGztjEk | 1 | |
oTFD0uc3 | 1 | |
klxkyAdk | 1 | |
S8PUrFbj | 1 | |
53mGYUDh | 1 | |
ZGBamd5F | 1 | |
49M4kiYO | 1 |
Poločas 2:0 a ve druhém jak náš A tým. 72min a 2:2 :-(
rocknroll napsal:
Mne to tak trochu pripomina situaci v brance. Dlouho nic a pak ziskame brankare, ktereho ani nestavime, jelikoz mame nekoho, kdo se zda byt lepsi. Na leve strane obrany jsme meli diru (predpokladam, ze k ... nam jde, aby hral v obrane, kde on chce hrat), ale ted se tam rozehrava M.Kadlec. Tak jsem zvedavy, jak to vyresi. Mozna zkusit M.Kadlece na stoperu, tam je nase nejvetsi slabina.
Bohužel to není jen brankář.....S velkou pompou se přivedl Kareem a ten taky nehraje.
JohnZ napsal:
Myslím že osmý místo odpovídá našim možnostem a to ještě musíme líbat ruce Reichlovi.Jako všechny český týmy neumíme hrát do zatažený obrany.Útok vypadá na papíře skvěle,ale když není kvalita v záloze neudělá tu nic ani Messi.Obrana ... největší slabina.Chybí rychlost a hlavně konstruktivní rozehrávka,ale to je opět problém většiny českých týmů.Pozitivem je pro mě množství odchovanců.Jsem rád že si trenér uvědomuje nutnost omlazení a přestavby.Věřím,že tlačí na vedení ohledně posil.Jenže to bude oříšek.Když člověk vidí co se děje na přestupovým trhu nestačí žasnout.Jak říkal trenér.Jestli chtěj druholigový týmy za průměrnýho hráče osm melounů tak kde brát?Nevím jak vy ostatní,ale já vidím domácí trh co se týče kvality úplně prázdný.A paradoxně tu přibývá týmů co prachy mají.Docela legrace.Holt se tady o jednoho trochu lepšího hráče bude tahat deset i víc klubů.
Bohužel,český trh s hráči je teď úplně v jiné části,než si klub jako Bohemka může dovolit. Takže nezbývá,než se dívat jinam! Tady někdo zmiňoval Višinského a Frýdka. Tihle kluci by do Bohemky ani nešli,protože jejich požadavky jsou na hony vzdálené možnostem Bohemky. Myslím,že jdou jeden do Plzně a druhý do Baníku. Tady musíme počkat na stadion a na to až budeme mít každoroční pohárové ambice. Teď se obávám,že dalších pět let bude první osmička asi pro nás nedostupná:-(
Avatov napsal:
Byl to zvláštní rok... S 8.mistem spokojenost. Ale.... prave to Ale. Bylo to takove jalove. Vysledky doma jsme ztratili nejspise prvni šestku. Zároveň jsme se důstojně, tedy výhrou, loučili s Pepou i Martinem. Vyřešili jsme ... nečekaně brankarsky post. Nastupuje mládí, nasi odchovanci. Nový stadion diky majitelum dostává reálné rysy. Kluci bojovali.... Je toho málo ? Diky všem ! Hráčům i těm kolem, poděkujme majitelům.
Vidím to naprosto stejně! Děkuji za tuto sezónu,za osmé místo a především naději,že bude nový stadion. A prosím trochu vylepšit herní projev a to především doma.
rio napo napsal:
Fotbal na ...., naši bez nasazení, Mechov lepší a fotbalovější.
Mně se zdálo,že na to,že o nic nešlo se docela bojovalo! Hradec byl asi o ten gól nakonec lepší a zaslouženě skončil na sedmém místě. Podle mne náš tým na víc než na osmé místo neměl. Takže nakonec s první osmičkou jpodle.mne musíme být spokojení.
suicideblond napsal:
Hra je špatná,rukopis klasiky p. Veseleho,hráči bez nasazení.... Stejně jako v Liberci... Opravdu bych byl pro změnu.
A Liberec jsme snad v klidu o dvě branky porazili.....tak tam už tu kritiku vůbec nechápu. A teď se Bohemka rve do poslední minuty o o to sedmé místo,které podle mne je naprosto k ničemu.
suicideblond napsal:
Hra je špatná,rukopis klasiky p. Veseleho,hráči bez nasazení.... Stejně jako v Liberci... Opravdu bych byl pro změnu.
Jaká změna? Vždyť je to jedno z nejlepších umístění v lize co Bohemka měla? Lepší než osmí jsme opravdu mockrát nebyli. Trochu soudnosti.
Miklik napsal:
a naučit konečně Rajchla chodit si pro centry do malýho vápna
Nechte Reichla. Letošní jaro,díky především jeho výkonům skončíme v první osmičce! Kluci odehráli to na co mají,ani dnes nejsou nijak výrazně horší a bojují i o to podle mne naprosto nedůležité sedmé místo. Takže chci klukům poděkovat za slušnou sezónu a popřať,aby ta příští byla minimálně stejně úspěšná a třeba i malinko lepší.