Detail uživatele diskuzního fóra - Borek1

Datum prvního příspěvku
05.02.2020
Celkový počet příspěvků
819
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 819
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
YcVasgqa 358 Hrubajz
m/Yaton3 255 Hrubajz
4bMC/FP7 34 Hrubajz
XWkQ785Z 28 Hrubajz
IGha0sxg 15
SlpKAoCU 11
nPZUXF9P 7
8JKQdUfd 7
JscI0Tkb 6
Ttf4uEKD 5
gw9mULki 4
fT5A/UU6 4
TBBiUF77 4
TbtXXfNY 3
t7QgDVIS 3
Blzj+pFV 2
jEC8yGNL 2
rzeimvwO 2
wB3LQyeK 2
0NtqUfNg 2
JrCRr3Nz 2
iL1LAx4B 2
C+54aj6l 2
Yqo9/5ag 1
M89YXUwT 1
EI+tIGiG 1
rNCKiwVS 1
9aLv3AMF 1
JgMls/JS 1
AU3Ji7GV 1
/R5LhSTs 1
hzx+ps27 1
sPh49mWG 1
yPFvOeNa 1
KcDaSXMf 1
FCR0g6eH 1
v4b/pZ65 1
b5irbDUH 1
XReDuo0a 1
9U/M+nBR 1
rKAXYQoU 1
5ahaklqb 1
rUIP+Qd0 1
FqmfpRBH 1
NGnn+Fxo 1
b5eSglXP 1
OqEBqCEq 1
XpbbsE8l 1
T+5bola5 1
y7Fagv4C 1
JPVKMRyQ 1
AuYi+YGG 1
GULL8R6K 1
yFI3vPJb 1
Lq6bsq4d 1
ca7THWkH 1
EtIxhtd7 1
3JAHp7Tp 1
fZXmFVr/ 1
GtzU+aLU 1
Pj/BZix3 1
D7Cx4oMk 1
oxmlgNGZ 1
yu4B3XiF 1
HDZOhDDN 1
fEGEoBHF 1
qN+rnuvu 1
/55zCo49 1
k/mfJQLd 1
9LcYesDF 1
ZA7kE2Cl 1
APfHa/dQ 1
gfBYBDou 1
hs1VqLwt 1
EG/NmnJ1 1
xhbmdNf5 1
eaN1EOqs 1
lRFXWF6c 1
iyGztjEk 1
oTFD0uc3 1
klxkyAdk 1
S8PUrFbj 1

rocknroll napsal:

Neco podobneho jsem chtel napsat, ale chtel jsem se podivat na sestavy minuleho kola a porovnat, kolik odchovancu hralo treba za Slavii.  A to jeste musel JV setrit dva fleky kvuli jedne rozlucce a jednomu ...

V tom co tam říkali,se nedá souhlasit absolutně v ničem. Ti pánové vůbec neví o čem mluví. Problém Bohemky začal někdy v roce 1986 a pak už to byl jen pohyb mezi první a druhou ligou. Chvilku to vypadalo,že se Bohemka zvedne s příchodem pana Švarce a jeho firmy Lovochemie Lovosice. Jenže pak přišel Babiš a Švarce zničil a tím pak padla Bohemka v roce 2005 až na totální dno a krach. Ze kterého se díky fanouškům dostala. Začala na totální nule bez tréninkových ploch,bez B týmu. Musela vybrakovat svojí mládež(Bartek,Škoda,Hašek) a začít v ČFL. Dnes má tréninkový areál v Uhřiněvsi,máme fotbalovou akademii ve Velvarech,dokonce jsme se podívali do předkola evropského poháru,dvanáct let hrajeme ligu bez sestupu,mládež snad míří do extraligy dorostu,za A tým nastupuje řada odchovanců,snad budeme stavět stadion! To je podle toho nýmanda Podroužka špatně?? Není v Bohemce opravdu všechno růžové,ale tohle co tam předvedli je zralý na pořádnou facku,aby se probrali!

kropy napsal:

Taky jsem to myslel ironicky... Nemám rád ani jednoho...

Hlavné Podroužek je totální blb....ještě teď mám v hlavě jak tři sezóny zpátky nás tipoval na jasný sestup a my hráli poháry:-)

berjir napsal:

Ale teda podle Chance ligy mame v kadru 29 hracu, z toho tam je 2x Kadlec, Novak, Cerny, Vala, Zeman, Liska. To je skoro ctvrtina kadru kluci z mladeze. Jen v lize Zeman zasahl do ...

Co to jako mělo být......ten Podroužek je šílenec. Budějky poslal na dno a tady chce něco kecat  poslechnul jsem si to a nemá to hlavu ani patu! Naopak! Mládež míří zpátky do extraligy a Bohemka má v kádru skoro nejvíc odchovanců co mají ligové týmy.

JohnZ napsal:

Včera pěkný zápas.Je přesně vidět jak nám sedí duely kdy se tolik nebrání.Čermák ukázal,že je Pan fotbalista a díky za jeho prodloužení.Potěšili oba Kadlecové.Matěj se snažil konstruktivně rozehrávat.Pochvala.Pokud klapne sedmý místo tak za mě konec ...

Naprostý souhlas! Hlavně ať nám nikdo nevezme trenéra. Protože takhle úspěšného trenéra jsme v Bohemce od roku 2005 neměli! Jardo díky.

Demínka napsal:

Protože teď už o nic nejde - v běžné sezoně jsou pod tlakem. Pokud hrajeme o body do tabulky, která se nějak dělí - o poháry, o sestup, skupina o hov.ě - tak tihle hráči ...

Vůbec bych se nezlobil,kdybychom se příští rok opět umístli do osmičky. Sakra na poměry Bohemky je to super sezóna. Jedna z těch nejlepších. Jen škoda,že doma jsme začali hrát až tu nástavbu. 

kropy napsal:

No zrovna Skončík dneska nic moc nepředvedl. Trenér Hradce viděl jenom jejich šance, my měli gólovek víc, Hradec je do odvety hralelnej, žádnej válec to není..

Jasný,kdybychom dneska proměnili ty tutovky a brejky,mohlo být veseleji. Proč Jusuf,který byl sám před brankářem a nahrával,to byl totální nesmysl. 

dolíček napsal:

Slončík a vlkánová si dělají co chteli... ale pravda, gol nedali...

No zrovna Slončík mi dnes nějak dobrý nepřipadal a to jeho zahrávání rohů,také nic moc.

Bradkins napsal:

Odborný a pozitivní názor na frajera,co nám v podstatě zachránil sezonu..

Tak koukám....divné názory. Reichlos nám opravdu sám zachránil sezónu. A to je bez debat.

Fousic napsal:

Bohužel výsledek 1:0 nebude v Hradci stačit.Zápas vypadal jakš takš,ale Yusuf z formy.Matoušek je jen rychlej,jeho přihrávky jsou přesný +- 20 m.Nikdo neumí kopnout roh.Měli se dívat na mladýho Slončíka,jak se to kope.Pravdu měl trenér ...

Ty rohy kopal tak výborně,že z nich Hradec neměl nic. To asi není úplně dobrý příklad. A to jestli to bude nebo nebude stačit se uvidí. Třeba ty brejky budeme řešit mnohem lépe než dnes. Yusuf dnes sám před brankářem a nepochopitelně nahrával.

vapno80 napsal:

Ale jo, tenhle zápas byl fajn. Vůči Hradci krutý, dnes jim prostě nebylo souzeno, ale slavnostní výhra v Ďolíčku.

Super zápas,hodně šancí asi tři tyčky. Kdybychom dnes dotáhli některé ty brejky,tak se mohlo vyhrát i víc,ale to by zase vůçi Hradci nebylo fér,protože ty Hradečáci fakt makali a snažili se co to šlo.