Detail uživatele diskuzního fóra - Borek1

Datum prvního příspěvku
05.02.2020
Celkový počet příspěvků
830
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 830
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
YcVasgqa 358 Hrubajz
m/Yaton3 255 Hrubajz
4bMC/FP7 34 Hrubajz
XWkQ785Z 28 Hrubajz
IGha0sxg 21
SlpKAoCU 11
nPZUXF9P 7
8JKQdUfd 7
JscI0Tkb 6
Ttf4uEKD 5
gw9mULki 4
fT5A/UU6 4
TBBiUF77 4
TbtXXfNY 3
t7QgDVIS 3
Blzj+pFV 2
jEC8yGNL 2
rzeimvwO 2
wB3LQyeK 2
0NtqUfNg 2
JrCRr3Nz 2
iL1LAx4B 2
C+54aj6l 2
c6GzR+DI 2
Yqo9/5ag 1
M89YXUwT 1
EI+tIGiG 1
rNCKiwVS 1
9aLv3AMF 1
JgMls/JS 1
AU3Ji7GV 1
/R5LhSTs 1
hzx+ps27 1
sPh49mWG 1
yPFvOeNa 1
KcDaSXMf 1
FCR0g6eH 1
v4b/pZ65 1
b5irbDUH 1
XReDuo0a 1
9U/M+nBR 1
rKAXYQoU 1
5ahaklqb 1
rUIP+Qd0 1
FqmfpRBH 1
NGnn+Fxo 1
b5eSglXP 1
OqEBqCEq 1
XpbbsE8l 1
T+5bola5 1
y7Fagv4C 1
JPVKMRyQ 1
AuYi+YGG 1
GULL8R6K 1
yFI3vPJb 1
Lq6bsq4d 1
ca7THWkH 1
EtIxhtd7 1
3JAHp7Tp 1
fZXmFVr/ 1
GtzU+aLU 1
Pj/BZix3 1
D7Cx4oMk 1
oxmlgNGZ 1
yu4B3XiF 1
HDZOhDDN 1
fEGEoBHF 1
qN+rnuvu 1
/55zCo49 1
k/mfJQLd 1
9LcYesDF 1
ZA7kE2Cl 1
APfHa/dQ 1
gfBYBDou 1
hs1VqLwt 1
EG/NmnJ1 1
xhbmdNf5 1
eaN1EOqs 1
lRFXWF6c 1
iyGztjEk 1
oTFD0uc3 1
klxkyAdk 1
S8PUrFbj 1
53mGYUDh 1
ZGBamd5F 1
49M4kiYO 1

rocknroll napsal:

Mne to tak trochu pripomina situaci v brance.  Dlouho nic a pak ziskame brankare, ktereho ani nestavime, jelikoz mame nekoho, kdo se zda byt lepsi.  Na leve strane obrany jsme meli diru (predpokladam, ze k ...

Bohužel to není jen brankář.....S velkou pompou se přivedl Kareem a ten taky nehraje.

Kolda napsal:

A co se podívat do Jablonce? Jestli pude konečně Pelta do tepláků. tak by to mohli rozpustit.

Tam šance bude! Peltovi stejně dochází penízky,ale bojím se,že tam budou dost loupit Teplice.

bonano30 napsal:

Tak první kousek do nové sestavy je tady ze Slovácka.Teď jen spekulace,co takový Lurvink na stopera z Pardubek.23 let a končící smlouva.Herně nevypadal špatně.

Na stopera kohokoli v lize.....tam potřebujeme posílit snad nejvíc.

JohnZ napsal:

Myslím že osmý místo odpovídá našim možnostem a to ještě musíme líbat ruce Reichlovi.Jako všechny český týmy neumíme hrát do zatažený obrany.Útok vypadá na papíře skvěle,ale když není kvalita v záloze neudělá tu nic ani Messi.Obrana ...

Bohužel,český trh s hráči je teď úplně v jiné části,než si klub jako Bohemka může dovolit. Takže nezbývá,než se dívat jinam! Tady někdo zmiňoval Višinského a Frýdka. Tihle kluci by do Bohemky ani nešli,protože jejich požadavky jsou na hony vzdálené možnostem Bohemky. Myslím,že jdou jeden do Plzně a druhý do Baníku. Tady musíme počkat na stadion a na to až budeme mít každoroční pohárové ambice. Teď se obávám,že dalších pět let bude první osmička asi pro nás nedostupná:-(

Avatov napsal:

Byl to zvláštní rok... S 8.mistem spokojenost. Ale.... prave to Ale. Bylo to takove jalove. Vysledky doma jsme ztratili nejspise prvni šestku. Zároveň jsme se důstojně, tedy výhrou, loučili s Pepou i Martinem. Vyřešili jsme ...

Vidím to naprosto stejně! Děkuji za tuto sezónu,za osmé místo a především naději,že bude nový stadion. A prosím trochu vylepšit herní projev a to především doma.

rio napo napsal:

Fotbal na ...., naši bez nasazení, Mechov lepší a fotbalovější. 

Mně se zdálo,že na to,že o nic nešlo se docela bojovalo! Hradec byl asi o ten gól nakonec lepší a zaslouženě skončil na sedmém místě. Podle mne náš tým na víc než na osmé místo neměl. Takže nakonec s první osmičkou jpodle.mne musíme být spokojení. 

suicideblond napsal:

Hra je špatná,rukopis klasiky p. Veseleho,hráči bez nasazení.... Stejně jako v Liberci... Opravdu bych byl pro změnu.

A Liberec jsme snad v klidu o dvě branky porazili.....tak tam už tu kritiku vůbec nechápu. A teď se Bohemka rve do poslední minuty o o to sedmé místo,které podle mne je naprosto k ničemu. 

suicideblond napsal:

Hra je špatná,rukopis klasiky p. Veseleho,hráči bez nasazení.... Stejně jako v Liberci... Opravdu bych byl pro změnu.

Jaká změna? Vždyť je to jedno z nejlepších umístění v lize co Bohemka měla? Lepší než osmí jsme opravdu mockrát nebyli. Trochu soudnosti.

Miklik napsal:

a naučit konečně Rajchla chodit si pro centry do malýho vápna

Nechte Reichla. Letošní jaro,díky především jeho výkonům skončíme v první osmičce! Kluci odehráli to na co mají,ani dnes nejsou nijak výrazně horší a bojují i o to podle mne naprosto nedůležité sedmé místo. Takže chci klukům poděkovat za slušnou sezónu a popřať,aby ta příští byla minimálně stejně úspěšná a třeba i malinko lepší.