Detail uživatele diskuzního fóra - Borek1
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 670 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
m/Yaton3 | 255 | Hrubajz |
YcVasgqa | 246 | Hrubajz |
4bMC/FP7 | 34 | Hrubajz |
XWkQ785Z | 28 | Hrubajz |
SlpKAoCU | 11 | |
nPZUXF9P | 7 | |
8JKQdUfd | 7 | |
JscI0Tkb | 6 | |
Ttf4uEKD | 5 | |
gw9mULki | 4 | |
fT5A/UU6 | 4 | |
TBBiUF77 | 4 | |
TbtXXfNY | 3 | |
t7QgDVIS | 3 | |
Blzj+pFV | 2 | |
jEC8yGNL | 2 | |
rzeimvwO | 2 | |
wB3LQyeK | 2 | |
Yqo9/5ag | 1 | |
M89YXUwT | 1 | |
EI+tIGiG | 1 | |
rNCKiwVS | 1 | |
9aLv3AMF | 1 | |
JgMls/JS | 1 | |
AU3Ji7GV | 1 | |
/R5LhSTs | 1 | |
hzx+ps27 | 1 | |
sPh49mWG | 1 | |
yPFvOeNa | 1 | |
KcDaSXMf | 1 | |
FCR0g6eH | 1 | |
v4b/pZ65 | 1 | |
b5irbDUH | 1 | |
XReDuo0a | 1 | |
9U/M+nBR | 1 | |
rKAXYQoU | 1 | |
5ahaklqb | 1 | |
rUIP+Qd0 | 1 | |
FqmfpRBH | 1 | |
NGnn+Fxo | 1 | |
b5eSglXP | 1 | |
OqEBqCEq | 1 | |
XpbbsE8l | 1 | |
T+5bola5 | 1 | |
y7Fagv4C | 1 | |
JPVKMRyQ | 1 | |
AuYi+YGG | 1 | |
GULL8R6K | 1 | |
yFI3vPJb | 1 | |
Lq6bsq4d | 1 | |
ca7THWkH | 1 | |
EtIxhtd7 | 1 | |
3JAHp7Tp | 1 | |
fZXmFVr/ | 1 | |
GtzU+aLU | 1 | |
Pj/BZix3 | 1 | |
D7Cx4oMk | 1 | |
oxmlgNGZ | 1 | |
yu4B3XiF | 1 | |
HDZOhDDN | 1 | |
fEGEoBHF | 1 | |
qN+rnuvu | 1 | |
/55zCo49 | 1 |
Klokanekst napsal:
I reportéři říkali , že Čermak byl nejlepší na hřišti..
Vžfyť i Honza Rajnoch potvrdil po zápase, že Čermus byl nejlepší hráč na hřišti. Tohle prostě člověk nechápe. Ale co člověk čeká od plátku, kdy jejich redaktor tipoval Bohemku na sestup a my jsme vybojovali čtvrté místo!
Čermák jako 4 ?? Byl jednoznačně nejlepší hráč na hřišti. Vybojoval i míč před naším gólem. Na o2 jednoznačně potvrdili, že měl nejlepší čísla. V tom sportu jsou blázni a nemá cenu ten rudý plátek ani číst.
Chci tady dnes moc pochválit Čermáka, dnes opravdu svým výkonem vyčníval a předváděl to co jsem od něj při jeho příchodu očekával
Paráda! Nečekané a o to víc radostné. Gratulace týmu i trenérovi.
Konečně po dlouhé době výkon za který se člověk nemusí stydět. Tak snad nám to vydrží i ve druhém poločase.
Jinak souhlasím s Tomášem Požárem.
Zelený Scout napsal:
Držmíškův čas již dávno uplynul. Vůbec nemá přehled o mladých hráčích, protože sám je nesleduje. Bohužel DJ starší je evidentně přesvědčen, zřejmě s JV jako jediní, že pan Držmíšek je stále pro Bohemku přínosem. NENÍ Můj skromný ... tip na nového sportovního ředitele je Tomáš Požár. Již tu působil, má přehled o mladých a myslím, že by hráče dokázal přesvědčit, proč jít do Bohemky.
Změna na postu sportovního ředitele je nutná! Protože poslední příchody až na malé vyjímky se vůbec nedaří! A myslím, že by to ocenil i JV. Protože ta obrana co má na jaro je fakt druholigová a nemá šanci s tím cokoli udělat.
Zimní přestávka je pro mne obrovské zklamání! Nechápu a nejsem sám, že klub co doma dostane ve třech zápasech neuvěřitelných devět branek nikoho nepřivede do obrany. Obrana hoří jak papír, Bohemka je pár bodů od baráže a nepřivede se ani jedna posila. Tohoto jara se opravdu bojím.
Chci tady poděkovat trenérovi za to kolik bodů se nakonec podařilo získat, protože ten kádr se ke konci totálně díky zraněním rozpadl.
xtreme napsal:
Mně vadí jedna zásadní věc a budu se po čase asi opakovat, ale jak si můžeme stěžovat na neustálá zranění, když tomu jdeme naproti už samotným angažováním načatých či chronicky "nemocných" hráčů? Vždyť se ta ... jména na IL neustále opakují. Hráli jsme letos vůbec 2x se stejnou zahajovací, aniž by do toho nehodilo vidle zranění? Líbí se mi odchovanci,rozhodně nehrajou hůře než žoldáci, ale otázkou je, až přijdou nabídky někde odvedle...jak se zachovají.
To je dobře napsané. Tam vidím i já největší chybu sportovního úseku! Hráči jako Petrák, Shejbal,Jánoš, Hála, Valeš, Soukup, Smrž jsou za mne naprosto zbyteční a opravdu jsou častěji zranění nebo se rozehrávají po zranění než plnohodnotně hrají! Za mne máme tyto hráče zcela zbytečně na soupisce.