Detail uživatele diskuzního fóra - Borek1
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 733 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
YcVasgqa | 300 | Hrubajz |
m/Yaton3 | 255 | Hrubajz |
4bMC/FP7 | 34 | Hrubajz |
XWkQ785Z | 28 | Hrubajz |
SlpKAoCU | 11 | |
nPZUXF9P | 7 | |
8JKQdUfd | 7 | |
JscI0Tkb | 6 | |
Ttf4uEKD | 5 | |
gw9mULki | 4 | |
fT5A/UU6 | 4 | |
TBBiUF77 | 4 | |
TbtXXfNY | 3 | |
t7QgDVIS | 3 | |
Blzj+pFV | 2 | |
jEC8yGNL | 2 | |
rzeimvwO | 2 | |
wB3LQyeK | 2 | |
0NtqUfNg | 2 | |
JrCRr3Nz | 2 | |
Yqo9/5ag | 1 | |
M89YXUwT | 1 | |
EI+tIGiG | 1 | |
rNCKiwVS | 1 | |
9aLv3AMF | 1 | |
JgMls/JS | 1 | |
AU3Ji7GV | 1 | |
/R5LhSTs | 1 | |
hzx+ps27 | 1 | |
sPh49mWG | 1 | |
yPFvOeNa | 1 | |
KcDaSXMf | 1 | |
FCR0g6eH | 1 | |
v4b/pZ65 | 1 | |
b5irbDUH | 1 | |
XReDuo0a | 1 | |
9U/M+nBR | 1 | |
rKAXYQoU | 1 | |
5ahaklqb | 1 | |
rUIP+Qd0 | 1 | |
FqmfpRBH | 1 | |
NGnn+Fxo | 1 | |
b5eSglXP | 1 | |
OqEBqCEq | 1 | |
XpbbsE8l | 1 | |
T+5bola5 | 1 | |
y7Fagv4C | 1 | |
JPVKMRyQ | 1 | |
AuYi+YGG | 1 | |
GULL8R6K | 1 | |
yFI3vPJb | 1 | |
Lq6bsq4d | 1 | |
ca7THWkH | 1 | |
EtIxhtd7 | 1 | |
3JAHp7Tp | 1 | |
fZXmFVr/ | 1 | |
GtzU+aLU | 1 | |
Pj/BZix3 | 1 | |
D7Cx4oMk | 1 | |
oxmlgNGZ | 1 | |
yu4B3XiF | 1 | |
HDZOhDDN | 1 | |
fEGEoBHF | 1 | |
qN+rnuvu | 1 | |
/55zCo49 | 1 | |
k/mfJQLd | 1 | |
9LcYesDF | 1 | |
ZA7kE2Cl | 1 | |
APfHa/dQ | 1 | |
gfBYBDou | 1 |
Tak béčko se sedmi hráči áčka v sestavě prohrává 0:1 s posledním Chomutovem.....
berjir napsal:
U Veselyho si to docela predstavit i dokazu. U Hejkala jeste vic, ale nevim, jestli se neminuli a jsem linej hledat. :D S tim Fergusonem bych byl opatrnej, kopacku nakopnul, nehodil, a ackoliv sam tvrdi, ... ze to udelal schvalne, aby ukazal jak je dominantni, vice zdroju z tehdejsi kabiny vcetne Beckhama shodne tvrdi, ze de facto nakopnul hromadu hadru a z nich vyletela bota, ktera Beckse trefila. Jeden dokonce pridal, ze se odrazila od stolu. Nicmene Fergieho fen je povestnej, avsak je rozdil mezi opravnenou kritikou ,,do ksichtu" a tepanim do hracu vulgaritama treba u videa nebo jeste pred zapasem, coz zase naznacuje Mori.
Hejkal v Bohemce ještě nebyl. Ale jak jsem psal primárně Honza mířil na trenéry béčka.
JohnZ napsal:
Strašně zajímavý jako všechno co Honza napíše.Jenom by mě zajímalo na koho to v Bohemce mířil.Že by na Jardu Veselého nebo ještě předtím na Luďka Klusáčka?Oba si nedovedu představit jak hráče deptají vulgarismy. A k Martinu Pulpitovi.Neznám ... ho.Všichni víme že to je klokan tělem i duší.Můj názor je ,že v momentě kdy rozhodčí pískne do píšťalky tak se změní v jiného člověka.Fotbalový fanatik.V zápalu emocí už to nezvládne.Tím ho neomlouvám jenom se to snažím pochopit.A nevěřím že všichni zahraniční trenéři se při zápase nebo v kabině chovají jak na koncertu vážný hudby.Jako příklad uvedu A.Fergusona a jeho hozená kopačka do obočí D.Beckhema.
Myslím,že tady Honza asi tak trochu co mám info myslel spíš Slezáka.....trenéra béčka. Ale Honzovi neseděla po návratu celá naše liga,protože je moc soubojová a to mu po návratu z německa nesedlo.
JohnZ napsal:
První půle skvělá.Okekeho podepsat za každou cenu.Druhá na infarkt.Nemůžeme se nechat takhle zatlačit.Prosím trenéra reprezentace aby donominoval Hůlku a hlavně Reichla.Bez nich bychom prohráli.Střídající hráči dneska nic nepřinesli.
Přesně ti hráči co dnes přišli absolutně nepomohli. Chyběl Čermák,ale jinak Hůlka,Okeke a hlavně Reichl na jedničku.
CarlUweSteeb napsal:
Podekujem Reichlovi za tri body a hracum v poli za tri infarkty.
Reichl mužem kola.
Reichl...Reichl....Reichl.......smekám klobouček.