Detail uživatele diskuzního fóra - Borek1
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 719 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
YcVasgqa | 287 | Hrubajz |
m/Yaton3 | 255 | Hrubajz |
4bMC/FP7 | 34 | Hrubajz |
XWkQ785Z | 28 | Hrubajz |
SlpKAoCU | 11 | |
nPZUXF9P | 7 | |
8JKQdUfd | 7 | |
JscI0Tkb | 6 | |
Ttf4uEKD | 5 | |
gw9mULki | 4 | |
fT5A/UU6 | 4 | |
TBBiUF77 | 4 | |
TbtXXfNY | 3 | |
t7QgDVIS | 3 | |
Blzj+pFV | 2 | |
jEC8yGNL | 2 | |
rzeimvwO | 2 | |
wB3LQyeK | 2 | |
0NtqUfNg | 2 | |
JrCRr3Nz | 2 | |
Yqo9/5ag | 1 | |
M89YXUwT | 1 | |
EI+tIGiG | 1 | |
rNCKiwVS | 1 | |
9aLv3AMF | 1 | |
JgMls/JS | 1 | |
AU3Ji7GV | 1 | |
/R5LhSTs | 1 | |
hzx+ps27 | 1 | |
sPh49mWG | 1 | |
yPFvOeNa | 1 | |
KcDaSXMf | 1 | |
FCR0g6eH | 1 | |
v4b/pZ65 | 1 | |
b5irbDUH | 1 | |
XReDuo0a | 1 | |
9U/M+nBR | 1 | |
rKAXYQoU | 1 | |
5ahaklqb | 1 | |
rUIP+Qd0 | 1 | |
FqmfpRBH | 1 | |
NGnn+Fxo | 1 | |
b5eSglXP | 1 | |
OqEBqCEq | 1 | |
XpbbsE8l | 1 | |
T+5bola5 | 1 | |
y7Fagv4C | 1 | |
JPVKMRyQ | 1 | |
AuYi+YGG | 1 | |
GULL8R6K | 1 | |
yFI3vPJb | 1 | |
Lq6bsq4d | 1 | |
ca7THWkH | 1 | |
EtIxhtd7 | 1 | |
3JAHp7Tp | 1 | |
fZXmFVr/ | 1 | |
GtzU+aLU | 1 | |
Pj/BZix3 | 1 | |
D7Cx4oMk | 1 | |
oxmlgNGZ | 1 | |
yu4B3XiF | 1 | |
HDZOhDDN | 1 | |
fEGEoBHF | 1 | |
qN+rnuvu | 1 | |
/55zCo49 | 1 | |
k/mfJQLd | 1 | |
9LcYesDF | 1 | |
ZA7kE2Cl | 1 | |
APfHa/dQ | 1 |
soze napsal:
Novák je stejně línej jako Hrubý. Místo toho aby chytnul šanci za pačesy a ďřel , tak vyklusává a bojí se jít do souboje. Na bohemku fakt málo.
Vojta dnes největší zklamání! Místo aby se o to porval,když dostal šanci,tak já tam ani tu bojovnost neviděl. Za to Šimon se mi dnes opravdu moc líbil. Každopádně potřebujeme hráče na pravý kraj co umí odcentrovat a pak obránce místo Vondry.
Zápasu by asi lépe slušela remíza,ale na první šestku fakt nemáme. Ta kvalita tam prostě není. Dnes dostal šanci Vojta a za mne prostě neobstál.
Šimon o dvě třídy lepší než Hrubý!
Bohužel Vojta se nedostal do zápasu.....tak snad se to zlepší.
Strašně nám chybí ve středu hřiště Čermák.....
TomBP napsal:
Určitě to byl jiný zápas než třeba na podzim, kdy jsme působili hodně odevzdaně a žádná pomoc nebyla potřeba. A stav byl téměř vyrovnaný až do 98 min. Paradoxně rozhodčí schytali kritiku mimo KR i ... od Slávie, která si stěžovala, že červená karta pro soupeře jim tolik nepomáhá. Takže příště by to asi chtělo spíše nějakou penaltičku.
Jasně protože ten zmetek Zelinka tím totálně zkazil utkání! Všem! Vůbec tady VAR nemusel zasahovat! Krásně to řekl jak Trpišák tak i Šmicer! Ta červená šla proti fotbalu.
PETMIC napsal:
ten sesivanej xindl ze strasnic se u me behem poslednich 5 let dostal na 1. misto zkurvenosti, coz bych si nikdy po letitych mlatickach s rumunama nepomyslel. my je muzeme potrestat jenom tim, ze je ... zesmesnime sportovne, ja verim, ze to drive nebo pozdeji prijde, srdce si nekoupis. zaroven si je preju v dalsim kole poharu, motivaci bychom meli mit slusnou a ja je chci konecne videt rozkopane s protahlymi xichty. jinak kredit hracum i trenerovi, ze se udrzeli, tohle byla hrda bohemka ! BOFOR !!!
Dnes mi to nedalo a vše jsem si prohlédl ještě jednou. Ten slávistickej zmetek do Čermáka prostě vrazil a pomohl si při tom rukou. Ať si ti černí grázlové říkají co chtějí. A i kdyby to neodpískal,tak stejně Čermák nebyl poslední....za nimi byl ještě Vondra,který by ho mohl křižovat,takže maximálně mohla být žlutá. A ten Chaloupek neměl mít dvě žluté,ale měl mít červenou. Šlo o surovou hru a div,že Hůlkovi nezlomil kotník.