Detail uživatele diskuzního fóra - Borek1

Datum prvního příspěvku
05.02.2020
Celkový počet příspěvků
670
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 670
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
m/Yaton3 255 Hrubajz
YcVasgqa 246 Hrubajz
4bMC/FP7 34 Hrubajz
XWkQ785Z 28 Hrubajz
SlpKAoCU 11
nPZUXF9P 7
8JKQdUfd 7
JscI0Tkb 6
Ttf4uEKD 5
gw9mULki 4
fT5A/UU6 4
TBBiUF77 4
TbtXXfNY 3
t7QgDVIS 3
Blzj+pFV 2
jEC8yGNL 2
rzeimvwO 2
wB3LQyeK 2
Yqo9/5ag 1
M89YXUwT 1
EI+tIGiG 1
rNCKiwVS 1
9aLv3AMF 1
JgMls/JS 1
AU3Ji7GV 1
/R5LhSTs 1
hzx+ps27 1
sPh49mWG 1
yPFvOeNa 1
KcDaSXMf 1
FCR0g6eH 1
v4b/pZ65 1
b5irbDUH 1
XReDuo0a 1
9U/M+nBR 1
rKAXYQoU 1
5ahaklqb 1
rUIP+Qd0 1
FqmfpRBH 1
NGnn+Fxo 1
b5eSglXP 1
OqEBqCEq 1
XpbbsE8l 1
T+5bola5 1
y7Fagv4C 1
JPVKMRyQ 1
AuYi+YGG 1
GULL8R6K 1
yFI3vPJb 1
Lq6bsq4d 1
ca7THWkH 1
EtIxhtd7 1
3JAHp7Tp 1
fZXmFVr/ 1
GtzU+aLU 1
Pj/BZix3 1
D7Cx4oMk 1
oxmlgNGZ 1
yu4B3XiF 1
HDZOhDDN 1
fEGEoBHF 1
qN+rnuvu 1
/55zCo49 1

Klokanekst napsal:

I  reportéři říkali , že Čermak byl nejlepší na hřišti..

Vžfyť i Honza Rajnoch potvrdil po zápase, že Čermus byl nejlepší hráč na hřišti. Tohle prostě člověk nechápe. Ale co člověk čeká od plátku, kdy jejich redaktor tipoval Bohemku na sestup a my jsme vybojovali čtvrté místo! 

Čermák jako 4 ?? Byl jednoznačně nejlepší hráč na hřišti. Vybojoval i míč před naším gólem. Na o2 jednoznačně potvrdili, že měl nejlepší čísla. V tom sportu jsou blázni a nemá cenu ten rudý plátek ani číst. 

Chci tady dnes moc pochválit Čermáka, dnes opravdu svým výkonem vyčníval a předváděl to co jsem od něj při jeho příchodu očekával

Paráda! Nečekané a o to víc radostné. Gratulace týmu i trenérovi. 

Konečně po dlouhé době výkon za který se člověk nemusí stydět. Tak snad nám to vydrží i ve druhém poločase. 

Zelený Scout napsal:

Držmíškův čas již dávno uplynul. Vůbec nemá přehled o mladých hráčích, protože sám je nesleduje.  Bohužel DJ starší je evidentně přesvědčen, zřejmě s JV jako jediní, že pan Držmíšek je stále pro Bohemku přínosem. NENÍ  Můj skromný ...

Změna na postu sportovního ředitele je nutná! Protože poslední příchody až na malé vyjímky se vůbec nedaří! A myslím, že by to ocenil i JV. Protože ta obrana co má na jaro je fakt druholigová a nemá šanci s tím cokoli udělat. 

Zimní přestávka je pro mne obrovské zklamání! Nechápu a nejsem sám, že klub co doma dostane ve třech zápasech neuvěřitelných devět branek nikoho nepřivede do obrany. Obrana hoří jak papír, Bohemka je pár bodů od baráže a nepřivede se ani jedna posila. Tohoto jara se opravdu bojím. 

Chci tady poděkovat trenérovi za to kolik bodů se nakonec podařilo získat, protože ten kádr se ke konci totálně díky zraněním rozpadl.

xtreme napsal:

Mně vadí jedna zásadní věc a budu se po čase asi opakovat, ale jak si můžeme stěžovat na neustálá zranění, když tomu jdeme naproti už samotným angažováním načatých či chronicky "nemocných" hráčů? Vždyť se ta ...

To je dobře napsané. Tam vidím i já největší chybu sportovního úseku! Hráči jako Petrák, Shejbal,Jánoš, Hála, Valeš, Soukup, Smrž jsou za mne naprosto zbyteční a opravdu jsou častěji zranění nebo se rozehrávají po zranění než plnohodnotně hrají! Za mne máme tyto hráče zcela zbytečně na soupisce.