Detail uživatele diskuzního fóra - Borek1

Datum prvního příspěvku
05.02.2020
Celkový počet příspěvků
719
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 719
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
YcVasgqa 287 Hrubajz
m/Yaton3 255 Hrubajz
4bMC/FP7 34 Hrubajz
XWkQ785Z 28 Hrubajz
SlpKAoCU 11
nPZUXF9P 7
8JKQdUfd 7
JscI0Tkb 6
Ttf4uEKD 5
gw9mULki 4
fT5A/UU6 4
TBBiUF77 4
TbtXXfNY 3
t7QgDVIS 3
Blzj+pFV 2
jEC8yGNL 2
rzeimvwO 2
wB3LQyeK 2
0NtqUfNg 2
JrCRr3Nz 2
Yqo9/5ag 1
M89YXUwT 1
EI+tIGiG 1
rNCKiwVS 1
9aLv3AMF 1
JgMls/JS 1
AU3Ji7GV 1
/R5LhSTs 1
hzx+ps27 1
sPh49mWG 1
yPFvOeNa 1
KcDaSXMf 1
FCR0g6eH 1
v4b/pZ65 1
b5irbDUH 1
XReDuo0a 1
9U/M+nBR 1
rKAXYQoU 1
5ahaklqb 1
rUIP+Qd0 1
FqmfpRBH 1
NGnn+Fxo 1
b5eSglXP 1
OqEBqCEq 1
XpbbsE8l 1
T+5bola5 1
y7Fagv4C 1
JPVKMRyQ 1
AuYi+YGG 1
GULL8R6K 1
yFI3vPJb 1
Lq6bsq4d 1
ca7THWkH 1
EtIxhtd7 1
3JAHp7Tp 1
fZXmFVr/ 1
GtzU+aLU 1
Pj/BZix3 1
D7Cx4oMk 1
oxmlgNGZ 1
yu4B3XiF 1
HDZOhDDN 1
fEGEoBHF 1
qN+rnuvu 1
/55zCo49 1
k/mfJQLd 1
9LcYesDF 1
ZA7kE2Cl 1
APfHa/dQ 1

soze napsal:

Novák je stejně línej jako Hrubý. Místo toho aby chytnul šanci za pačesy a ďřel , tak vyklusává a bojí se jít do souboje. Na bohemku fakt málo.

Vojta dnes největší zklamání! Místo aby se o to porval,když dostal šanci,tak já tam ani tu bojovnost neviděl. Za to Šimon se mi dnes opravdu moc líbil. Každopádně potřebujeme hráče na pravý kraj co umí odcentrovat a pak obránce místo Vondry.

Zápasu by asi lépe slušela remíza,ale na první šestku fakt nemáme. Ta kvalita tam prostě není. Dnes dostal šanci Vojta a za mne prostě neobstál.

Bohužel Vojta se nedostal do zápasu.....tak snad se to zlepší.

DaH napsal:

Boží mlýny na Letné :)))

Zaslouženě! Konečně ta sešívaná lůza poznává vlastní medicínku! Bože jak já jí to za ty prasárny s náma přeji!

TomBP napsal:

Určitě to byl jiný zápas než třeba na podzim, kdy jsme působili hodně odevzdaně a žádná pomoc nebyla potřeba. A stav byl téměř vyrovnaný až do 98 min. Paradoxně rozhodčí schytali kritiku mimo KR i ...

Jasně protože ten zmetek Zelinka tím totálně zkazil utkání! Všem! Vůbec tady VAR nemusel zasahovat! Krásně to řekl jak Trpišák tak i Šmicer! Ta červená šla proti fotbalu. 

pragy napsal:

Tady ty plačky snad nepřestanou.

Ta nasranost je prostě tentokrát obrovská,protože už je to poněkolikátý co nás takhle rozhodčí podělali. 

PETMIC napsal:

ten sesivanej xindl ze strasnic se u me behem poslednich 5 let dostal na 1. misto zkurvenosti, coz bych si nikdy po letitych mlatickach s rumunama nepomyslel. my je muzeme potrestat jenom tim, ze je ...

Dnes mi to nedalo a vše jsem si prohlédl ještě jednou. Ten slávistickej zmetek do Čermáka prostě vrazil a pomohl si při tom rukou. Ať si ti černí grázlové říkají co chtějí. A i kdyby to neodpískal,tak stejně Čermák nebyl poslední....za nimi byl ještě Vondra,který by ho mohl křižovat,takže maximálně mohla být žlutá. A ten Chaloupek neměl mít dvě žluté,ale měl mít červenou. Šlo o surovou hru a div,že Hůlkovi nezlomil kotník.

kolina napsal:

Ptáš se "proč"?  Protože Slavie...     BOHEMKA DO TOHO!!!

Normálně je to hnus! Takhle tendnčně vedené utkání je totální ubohost sešívaých.