Detail uživatele diskuzního fóra - TondaHojer
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 282 |
Tlachy a kecy | 12 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
JfAbDCpT | 71 | |
BfC/Z35f | 53 | |
DNsnLyKN | 53 | |
8H1DQygY | 38 | |
yS/EzSY4 | 23 | |
IC/VgXns | 10 | |
TmiRTcVR | 8 | |
k2e6pT8m | 7 | |
efPxBbN/ | 6 | Fan1905 |
0q+Er8MQ | 5 | |
BKjxIdJo | 4 | |
X40ozZFy | 4 | steiner |
V5sCrROY | 2 | |
IzFMRK5O | 2 | |
aO1U6SzS | 2 | |
YKs8BwrK | 1 | |
HmQgjMJd | 1 | |
cXMnE/ch | 1 | |
+5G+M0w/ | 1 | |
TE8wnbNx | 1 | |
pWXkaUXj | 1 | |
ojIriN92 | 1 |
Takhle slabá slavije už tady dlouho nebyla, jsem na ni zvědavej v lm :) Kdyby Matoušek a Drchal proměnili většinu svých šancí, tak už by dávno v Bohemce nebyli. Panu Václavovi odpustím, když dá rudejm hattrick. Nebo aspoň dvojku.
Ten negól hrozně srazí psychiku celýho mužstva, do tý doby hráli výborně. To je jako neproměněná penalta, lacinej gól brankáře nebo vlastňák. Si řeknou, se tady honíme jako č a on pak nedá tohle. A je to naopak povzbudilo a začali hrát.
Jsem rád, že si Václav přečetl můj komentář a nenapálil to brankáři do nohou...
a jestli to tu nebylo, v tiki taka bude Darek
dnes vyhrajeme! BDT!
v diskusi všeříkající fakt, sparta je prostě odpad...
"bez ÚV KSČ byli vždy na spadnutí, tu roli pak převzali Mach, Rezeš, Pelta, Křetínskej..."
kockolap napsal:
Je zajímavý že Drchal na livesportu nejhůře hodnoceny hráč,dnes opravdu makal
Všichni vidíte makání a běhání, ale je to útočník a jeho tragický selhání, v samostatnym úniku na Holce, je prostě chyba, tohle se musí dávat, né mu to napálit do nohy. Stejná chyba, jako Reichlova vloni na Dukle. Jak jste Reichla pranýřovali a Drchala velebíte za kilometry? Já teda ne, tohle se musí proměňovat a do budoucna nás to bude mrzet. Protože když se dostane do stejný situace, bude to řešit stejně.
Skvělý výkon a zasloužený body! Pane Kareem, dáváte skvělý pasy, pane Drchale, zkuste někdy brankáře přelobovat, než mu to stále kopat do nohou a pane Matoušek, přečtěte si návod od klimatizace, evidentně ji neumíte používat, angína v Červenci je toho typickým příkladem. BDT!
Tak aspoň, že máme moderní dresy, když ten fotbal moderní nehrajem. Nevim, proč chceme bejt pořád výjimečný, já bych radši výjimečnost na hřišti. Jsem zvědav na jinou odvahu na hřišti, než jen v heslech. Bohemka byla vždycky zelenobílá, tohle je prostě fyjalovej hnus. Octup!
jablonec ukázal krásný, zelený a bílý polo, s vyšitými znaky, za pětibábu. Když se podívám na nabídku těch našich, je to spíš k pláči, než k nošení. Černý, šedivý, bílý, se zbytečně velkým znakem, neforemně umístěným vpravo, skoro až na rukávu, přitom by stačil jen malý nápis a klokan, hlavně že je to puma. Hrůza a děs. Ach jo :(
Tak jestli je někdo spokojen s útokem Drchal, Matoušek a Jusuf, pak někdo s námi. Loňský čísla za to mluvěj jasně, tohle je model Rosický, že se probuděj a začnou zářit. Jemu to vyšlo s BP, no nevim, jestli to vyjde i nám. O čemž teda výrazně pochybuju. Ale chápu, že než posilovat, je spolíhat na stávající. Výstavba stadionu je přednější a to kvituju.