Detail uživatele diskuzního fóra - TondaHojer
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 332 |
| Tlachy a kecy | 12 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| JfAbDCpT | 71 | |
| BfC/Z35f | 53 | |
| DNsnLyKN | 53 | |
| 8H1DQygY | 38 | |
| 9vJp0hjk | 27 | |
| yS/EzSY4 | 23 | |
| k2e6pT8m | 17 | |
| vLPhFlgG | 11 | |
| IC/VgXns | 10 | |
| TmiRTcVR | 8 | |
| efPxBbN/ | 6 | Fan1905 |
| 0q+Er8MQ | 5 | |
| BKjxIdJo | 4 | |
| X40ozZFy | 4 | steiner |
| V5sCrROY | 2 | |
| IzFMRK5O | 2 | |
| aO1U6SzS | 2 | |
| YKs8BwrK | 1 | |
| HmQgjMJd | 1 | |
| cXMnE/ch | 1 | |
| +5G+M0w/ | 1 | |
| TE8wnbNx | 1 | |
| pWXkaUXj | 1 | |
| ojIriN92 | 1 | |
| eFTfQnb1 | 1 | |
| EAMNug1P | 1 |
Na druhou stranu, co nám zbejvá, jako normálním, neinformovaným fandům.
Rekonstrukce stadionu, ok.
Snaha o zýskání do vlastnictví od města, ok.
Jestli je to podmínka velkýho investora, můžeme se jen domnívat, spekulovat, kdo ví. Rozhodně bych tu nevykřikoval něco o Teplicích, Libercích, Pardubicích, který už jsou dnes před náma o parník, zvěřeňují vize do budoucna a naši optimisté, už tu křičí, že si tyhle nastrkáme do kapsy.
Zůstaňme při zemi, jak už tady kolega Demínka naznačil/a, možná je to jen kouřová clona, která má zakrejt hlubší problémy.
Kolokan s námi
Júsuf za Almásiho a Lischku? Tak tady už se někdo definitivně :D
Opatrně s tím optimismem, když jsem odpoledne četl tohle, lehce jsem se orosil...
1. Stadion Teplic za 1,5 miliardy korun.
2. Hlavní tribuna pouze pro 1 200 diváků!
3. Přes 6 nových hřišť pro akademii do r. 27.
4. Cíl postoupit s U19 do nejvyšší soutěže.
5. Skauti zaměření na 10 lig.
Tak ve všem tom marastu, snad první paprsek světla. Možná si tohle někdo klade jako podmínku vstupu, uvidíme, snad bude líp.
Strnad má prej na zimní posily, připravenou půlmiliardu, tak si řikám, za Kadlece tak 30? Ale koukám, že on vlastně půjde zadara. My to teda vedeme tvl, jen co je pravda :/
Karviná na tréninku, teď jsme viděli průchod mezi paňákama. Veselý bude určitě spokojen, ostatně jako vždy. Tak jsem prohráli, no a co. Druhá liga, taky liga.
Připadá mi, jak když hrajou děti s dospělejma, tak naivní a hloupej fotbal, sem už dlouho neviděl. Výročí, nevýročí, děte...
nedá
V tabulce posledních 10 zápasů, jsme suverénně, na poslednim místě. Já se pořád ptám proč nepřijde silnej investor do klubu, kterej je pěšky 15 minut od Václaváku? Od Václaváku, 20 minut od Staromáku, kde blbá bramborová placka, omaštěná česnekem, stojí 280 korun? Miliardáři kupují krajský kluby, který nikdy nezískaly tituly, který neměly v repre 10 hráčů, klubu, po kterym je zahraná penalta borcem Panenkou, známá po celym světě? Znova se ptám proč? Tohle přece neni normální. Tady něco hodně smrdí a rád bych věděl proč?
Kopyta neschopný by nedali gola ani za 24h zápasu, 14g v 17z, hlavně, že se loni brečelo, že málo golů. Tak letos jich je ještě míň. Matoušek nezvěstnej, Drchal nemohoucnej, Yusuf bez formy, tragédie tenhle manšaft, hola, hola, baráž opět volá. Kurviná se s náma taky sr nebude.