Detail uživatele diskuzního fóra - TondaHojer

Datum prvního příspěvku
12.05.2024
Celkový počet příspěvků
361
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 348
Tlachy a kecy 13
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
JfAbDCpT 71
BfC/Z35f 53
DNsnLyKN 53
8H1DQygY 38
9vJp0hjk 27
yS/EzSY4 23
vLPhFlgG 21
k2e6pT8m 17
IC/VgXns 10
TmiRTcVR 8
jzqJhAmB 8
efPxBbN/ 6 Fan1905
0q+Er8MQ 5
BKjxIdJo 4
X40ozZFy 4 steiner
V5sCrROY 2
IzFMRK5O 2
aO1U6SzS 2
YKs8BwrK 1
HmQgjMJd 1
cXMnE/ch 1
+5G+M0w/ 1
TE8wnbNx 1
pWXkaUXj 1
ojIriN92 1
eFTfQnb1 1
EAMNug1P 1

DaH napsal:

Strašnej uplakánek, rozhodčí dnes výborní... když si vzpomenu na podzimní náš krásný neuznaný gól Vlase  po faulu Martince na Drchala... 

Dobře žes vzpomněl, já už úplně vytěsnil, to byl strašnej zářez, no včera dostál zadostiučinění. Po zveřejnění křiváka Kovaříka, se včera pískala rovina a rudých slz a nářků, není nikdy dost. Pýcha předchází pád.

Hoši díky! Tak nakonec ta sezona nebyla tak marná a porážka rudý chátry, jako ta třešnička na dortu a teď už jen v klidu vyprděná střední skupina. Díky!!! 

Už od skvělýho výkonu na Baníku, mám nadcházející utkání v hlavě. Doufám, že rudý náfuky a mistry universa hodně potrápíme, ve vítězství asi nevěřim, ale i plichta by byla skvělá. Radši titul těm vodvedle, než těmhle. Ikdyž jeden za osmnáct a druhej bez dvou za dvacet. Suchý hajzly a podržený penalty ale mluví jinak, tým s nejvíce žlutejma a bez jediný rudý, neni vůbec podezřelej a ten Rouček, taky vůbec nesouhlasí. Sem zvědavej, jakej cirkus nám předvedou. Protože výsledek zápasu nerozhodují hráči v poli, ale právě ti rozhodčí. A to si málokdo, uvědomuje. Jinak by dávno sázkovky neexistovaly, končily v krachu a my se bavili, krásným fotbalem.

Výborný výkon, první půle skvělá, druhá tradičně zalezlá, ale pod kontrolou. Matouch krásný gól, Frívy skvělá pentle. Teď ještě ty rudochy a budu víceméně spokojen, abysme nezůstali v tý debilní skupině.

Žádný zákřiky, ale zatim dobrý. Kéž bysme takhle zahráli i za týden a konečně ty rudý zm porazili.

Drchala jsem nesnášel od příchodu do klubu, je známý. Že dal za dva roky 4 góly, stejně jako pan Lischka, obranář, za tři měsíce co je tady, je jen smutný vysvědčení, pro všechny naše tzv. 
útočníky. V uvozovkách, protože útočníky nemáme. A fakt, že pan Veselý označil jako jednoho z nejlepšího hráčů ligy, Matyáše Vojtu, mluví za vše. Pak se neni čemu divit. 

Krásně zadrbaný 4 na 2 a zrovna Havel. Jsem zvědav, kdy my dáme góla. Nemyslim dnes, ale vůbec.