Detail uživatele diskuzního fóra - TondaHojer

Datum prvního příspěvku
12.05.2024
Celkový počet příspěvků
302
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 290
Tlachy a kecy 12
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
JfAbDCpT 71
BfC/Z35f 53
DNsnLyKN 53
8H1DQygY 38
yS/EzSY4 23
k2e6pT8m 14
IC/VgXns 10
TmiRTcVR 8
efPxBbN/ 6 Fan1905
0q+Er8MQ 5
BKjxIdJo 4
X40ozZFy 4 steiner
V5sCrROY 2
IzFMRK5O 2
aO1U6SzS 2
YKs8BwrK 1
HmQgjMJd 1
cXMnE/ch 1
+5G+M0w/ 1
TE8wnbNx 1
pWXkaUXj 1
ojIriN92 1
eFTfQnb1 1

Já toho teda dřív vydržel hodně, ale čim jsem starší, tak už míň. Ale tohle už je na mě moc. 

Ironii cenim, "vpředu Matouch,Drchy a Yusufík ,tak snaď už to tam dneska bude padat !"

Bohemce zdar a optimistům zvlášť, tipuju trojku jako v teplicích, protože kromě brankáře, nemáme kvalitu v žádný řadě, jen takovej, "udržující" manšaft, při rekonstrukci stadionu. A pořád se ptám, proč se do každýho, prdelního klubu, cpou miliardáři a k nám ne? Co je u nás tak shnilýho? Tradiční klub, v centru jednoho z nejbohatších regionů v evropě a my zas budem bojovat o udržení se v lize? Tohle neni normální, chci odpovědi!

Náš gólově impotentní výkon, si někomužel zkušeně ůrák orel pohlídal, ale kdyby, kdyby sme proměnili! Žel jen kdyby :/ Ale pozor, možná se zítra dočteme, že máme bejt ticho, protože my bysme se do těch šancí ani nedostali.

Po Teplicích byl pan Veselý s výkonem spokojený, tak proč dnes, vy optimisté, čekáte nějaký zlepšení?

"Jak bývá zvykem, tak dnes dá branku někdo z bývalých klokanů"

Tyhlecty zákřiky tvl, příště radši držte hubu! 

No já doufal aspoň v remízu, ale tohle je děs. Další sezona v pr., další trápení v bojích o záchranu :/

Tady doporučuji změnit medikaci, stávající evidentně nestačí,

"pekne nahravka do kridla, zasekavacka, posunuti na velke vapno, strela a gol. no a potom je ubehame po stranach a vyhrajeme 3:1"

"Maty dá dva, Drchy třetí a povezeme výhru"

Takhle slabá slavije už tady dlouho nebyla, jsem na ni zvědavej v lm :) Kdyby Matoušek a Drchal proměnili většinu svých šancí, tak už by dávno v Bohemce nebyli. Panu Václavovi odpustím, když dá rudejm hattrick. Nebo aspoň dvojku.

Ten negól hrozně srazí psychiku celýho mužstva, do tý doby hráli výborně. To je jako neproměněná penalta, lacinej gól brankáře nebo vlastňák. Si řeknou, se tady honíme jako č a on pak nedá tohle. A je to naopak povzbudilo a začali hrát.