Detail uživatele diskuzního fóra - TondaHojer

Datum prvního příspěvku
12.05.2024
Celkový počet příspěvků
284
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 272
Tlachy a kecy 12
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
JfAbDCpT 71
BfC/Z35f 53
DNsnLyKN 53
8H1DQygY 38
yS/EzSY4 23
IC/VgXns 10
TmiRTcVR 8
efPxBbN/ 6 Fan1905
0q+Er8MQ 5
BKjxIdJo 4
V5sCrROY 2
IzFMRK5O 2
aO1U6SzS 2
YKs8BwrK 1
HmQgjMJd 1
cXMnE/ch 1
+5G+M0w/ 1
TE8wnbNx 1
pWXkaUXj 1
ojIriN92 1
X40ozZFy 1 steiner

"Poctivec" Pražák evidentně umí tahat za magistrátní nitky, aby nemusel nic cálovat ze svýho. Nakradenýho... Praha dnes na zasedání Rady schválila investici ve výši 45 milionů korun na nutné opravy haly na Výstavišti, kde trénují hokejisté Sparty a zázemí využívají i mládežnické týmy.

Chybu rozhodčího přece nemůže odvolat rozhodčí, v tomhle případě var, naopak by ji měl přiznat. Ale jak už sem psal, silnější pes běhá rychlejc a tak to prostě je. A pro všechny naivky, jestli si někdo myslí, že devadesátky skončily v devadesátkách, tak ne, jen to ted dělaj sofistikovanějc, už ne na pumpách, ale v luxusních kavárnách, bitcoiny nikdo nevystopuje, jsou chytřejší a neprůhlednější, mafie at podnikatelská, obchodní, fotbalová, korupce na všech postech, od vlády až po ten fotbal, je tu pořád, řetězce nikdo nejebe, operátory, banky, korporáty, developery, všichni tihle neskutečně hrabou a my, český hlupáci, tomu jen slepě přihlížíme a proto taky listopad, všichni tihle, udělali. O praní peněz na ukrajině, ketrý se sem vracej zpět, nemluvě. Nebo si snad myslíte, že by biliony eur, daný na výzbroj, chudýho rusa neporazilo? To by se ale musely dostat na ty správný místa na zbraně, ne oligarchům, zlodějům a korupčníkům. Svět neni černobílej, no hlupáků a naivů je pořád většina. A na to taky dojedeme...

proč neplatil, koukám na poláky a mám ještě dva zápasy puštěný a nerozumim?

Odpoledne jsem sledoval boleslav a řikal jsem si, že momentálně nejzoufaleší fotbal ligy. Mýlil jsem se...

"A už je jasný, že výhra by nám definitivně zajistila prostředek", já nevim, ono je víc Bohemek, že vůbec někdo tohle napíše? Ted nás rozebrali do poslední nohy, sme přestali hrát nebo co?

I rudoši brečej, jak rozhodčí plzni a slaviji připískavaj, kor nám. A všichni známe, že silnější pes, ehm, běhá rychleji...