Detail uživatele diskuzního fóra - TondaHojer

Datum prvního příspěvku
12.05.2024
Celkový počet příspěvků
243
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 231
Tlachy a kecy 12
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
JfAbDCpT 71
BfC/Z35f 53
8H1DQygY 38
yS/EzSY4 23
DNsnLyKN 22
IC/VgXns 10
TmiRTcVR 8
efPxBbN/ 6 Fan1905
0q+Er8MQ 5
V5sCrROY 2
IzFMRK5O 2
YKs8BwrK 1
HmQgjMJd 1
cXMnE/ch 1
+5G+M0w/ 1

Matoušek to tam vykvedlá, pošle do vápana tři na to koukaj, hele balon a nikdo nic. A hlavně nezapomenout, v 93.min, pískat na zdržujícího brankáře, prtože za ty dvě minuty, toho gola určitě dáme, když za 90 jsme nedali. Špatnej zápas, ale jako nevim, co bysme v tý první šestce jako dělali.

I v desíti jsme proti těm ubrečencům sešívanejm hráli líp než dnes, tak snad aspon tu plichtu, ale moc nevěřim, spíš dostaneme :/

Skvěle, prohra vůbec nebolí, s takovejma! Se vztyčenou hlavou, do dalších bojů, tohle je Bohemka! A Reichl neskutečnej, já tady byl jeden z mála, kdo ho nekřižoval za minelu, je to pan brankář!

Dejte jim gola!!! Jinak jsem moc zvědavej, co budou v tý vysněný LM předvádět, to bude pěkná ostuda.

a tohle je za kterou hranou, za první, za druhou, za třetí? Veselý o Okekem: „Je to hráč, který potřebuje, jak se říká krátký řetěz a dlouhý bič.“ :)

rio napo napsal:

Když už o tom diskutujeme, tak mě docela zaskočilo, že v podcastu S mikrofonem za klokanem jeden z té trojice (vím který) řekl, že jednomu z našich afrických fotbalistů bude říkat Mireček. Velmi neuctivé, hodně ...

Za jakou hranou, kdo ji určuje, ty? Akorát tady naháníš čarodějnice, o fotbále nenapíšeš nic, ale tohle ti leží v žaludku. Vaše pokrytecká hyperkorektnost pomalu, ale jistě končí a duhový vlaječky už si budete vyvěšovat jen v obýváku. Na čertovi neni nic rasistickýho, ale vy to vidíte všude. A škodíte mnohem víc, než já se svejma jmenovkama.

Klokan z Černošic napsal:

Hujer, tak metelesku blesku, nevyšlo ti to, tedy naštěstí....

Vyšlo, ale Reichl je naštěstí chytil :) a jinak je hezký, že Matoušek každýmu uteče a těžko ho náháněj, když z toho nic neni :/

Reichl borec, tak už tu remízu snad doklepem, ale sem zklamanej, po tý počáteční euforii, škoda :/