Detail uživatele diskuzního fóra - TondaHojer
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 293 |
Tlachy a kecy | 12 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
JfAbDCpT | 71 | |
BfC/Z35f | 53 | |
DNsnLyKN | 53 | |
8H1DQygY | 38 | |
yS/EzSY4 | 23 | |
k2e6pT8m | 17 | |
IC/VgXns | 10 | |
TmiRTcVR | 8 | |
efPxBbN/ | 6 | Fan1905 |
0q+Er8MQ | 5 | |
BKjxIdJo | 4 | |
X40ozZFy | 4 | steiner |
V5sCrROY | 2 | |
IzFMRK5O | 2 | |
aO1U6SzS | 2 | |
YKs8BwrK | 1 | |
HmQgjMJd | 1 | |
cXMnE/ch | 1 | |
+5G+M0w/ | 1 | |
TE8wnbNx | 1 | |
pWXkaUXj | 1 | |
ojIriN92 | 1 | |
eFTfQnb1 | 1 |
Nakonec dobrý, komentátor nasranej, asi neviděl statistiky, kripl. Remíza spravedlivá, na tu bídu. A nasranej pražákův ksicht, k nezaplacení :)
Ještě jeden, pražákovi, zlodějovi!
Chyby se dějou, po Drchalovi a Jusufovi si vybral i Reichl, no. Uvědomte si, že přednost má rekonstrukce stadionu a kádr je až na druhý koleji, na další stranu jsem rád, za majitele co máme, než zloděje jako jsou Pražák a jiní. Cíl je nesestoupit, na vyšší snad nikdo normální nemůže pomýšlet, s takovým ne/kádrem.
Já toho teda dřív vydržel hodně, ale čim jsem starší, tak už míň. Ale tohle už je na mě moc.
no nekeke!
Ironii cenim, "vpředu Matouch,Drchy a Yusufík ,tak snaď už to tam dneska bude padat !"
Bohemce zdar a optimistům zvlášť, tipuju trojku jako v teplicích, protože kromě brankáře, nemáme kvalitu v žádný řadě, jen takovej, "udržující" manšaft, při rekonstrukci stadionu. A pořád se ptám, proč se do každýho, prdelního klubu, cpou miliardáři a k nám ne? Co je u nás tak shnilýho? Tradiční klub, v centru jednoho z nejbohatších regionů v evropě a my zas budem bojovat o udržení se v lize? Tohle neni normální, chci odpovědi!
Náš gólově impotentní výkon, si někomužel zkušeně ůrák orel pohlídal, ale kdyby, kdyby sme proměnili! Žel jen kdyby :/ Ale pozor, možná se zítra dočteme, že máme bejt ticho, protože my bysme se do těch šancí ani nedostali.
Po Teplicích byl pan Veselý s výkonem spokojený, tak proč dnes, vy optimisté, čekáte nějaký zlepšení?
"Jak bývá zvykem, tak dnes dá branku někdo z bývalých klokanů"
Tyhlecty zákřiky tvl, příště radši držte hubu!