Detail uživatele diskuzního fóra - TondaHojer

Datum prvního příspěvku
12.05.2024
Celkový počet příspěvků
305
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 293
Tlachy a kecy 12
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
JfAbDCpT 71
BfC/Z35f 53
DNsnLyKN 53
8H1DQygY 38
yS/EzSY4 23
k2e6pT8m 17
IC/VgXns 10
TmiRTcVR 8
efPxBbN/ 6 Fan1905
0q+Er8MQ 5
BKjxIdJo 4
X40ozZFy 4 steiner
V5sCrROY 2
IzFMRK5O 2
aO1U6SzS 2
YKs8BwrK 1
HmQgjMJd 1
cXMnE/ch 1
+5G+M0w/ 1
TE8wnbNx 1
pWXkaUXj 1
ojIriN92 1
eFTfQnb1 1

Nakonec dobrý, komentátor nasranej, asi neviděl statistiky, kripl. Remíza spravedlivá, na tu bídu. A nasranej pražákův ksicht, k nezaplacení :)

Chyby se dějou, po Drchalovi a Jusufovi si vybral i Reichl, no. Uvědomte si, že přednost má rekonstrukce stadionu a kádr je až na druhý koleji, na další stranu jsem rád, za majitele co máme, než zloděje jako jsou Pražák a jiní. Cíl je nesestoupit, na vyšší snad nikdo normální nemůže pomýšlet, s takovým ne/kádrem.

Já toho teda dřív vydržel hodně, ale čim jsem starší, tak už míň. Ale tohle už je na mě moc. 

Ironii cenim, "vpředu Matouch,Drchy a Yusufík ,tak snaď už to tam dneska bude padat !"

Bohemce zdar a optimistům zvlášť, tipuju trojku jako v teplicích, protože kromě brankáře, nemáme kvalitu v žádný řadě, jen takovej, "udržující" manšaft, při rekonstrukci stadionu. A pořád se ptám, proč se do každýho, prdelního klubu, cpou miliardáři a k nám ne? Co je u nás tak shnilýho? Tradiční klub, v centru jednoho z nejbohatších regionů v evropě a my zas budem bojovat o udržení se v lize? Tohle neni normální, chci odpovědi!

Náš gólově impotentní výkon, si někomužel zkušeně ůrák orel pohlídal, ale kdyby, kdyby sme proměnili! Žel jen kdyby :/ Ale pozor, možná se zítra dočteme, že máme bejt ticho, protože my bysme se do těch šancí ani nedostali.

Po Teplicích byl pan Veselý s výkonem spokojený, tak proč dnes, vy optimisté, čekáte nějaký zlepšení?

"Jak bývá zvykem, tak dnes dá branku někdo z bývalých klokanů"

Tyhlecty zákřiky tvl, příště radši držte hubu!