Detail uživatele diskuzního fóra - sikiho_grupa
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 416 |
Ptejte se vedení Bohemky | 26 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 3 |
Fotbal - ČR a zahraničí | 2 |
Tlachy a kecy | 19 |
Bug Reporting | 5 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
uaxWeGsj | 19 | berjir |
lIkemWWb | 13 | |
tPzmVUff | 11 | |
7GPC+WqQ | 4 | |
XV4JBj+y | 3 | |
45qemPmF | 3 | |
SRfwrpR7 | 2 | |
7gVOvQy0 | 2 | |
+wyiLcwF | 2 | |
QTEfVmrB | 2 | |
IghcPWwu | 1 | klokan1974 |
Njg8Y8vv | 1 | |
qawyN6UJ | 1 | |
e4wdv3j1 | 1 | |
puLrFm2d | 1 | |
pnciu9eT | 1 | |
eCLLhGx8 | 1 | |
cLMzA6wr | 1 | |
6TNGqd79 | 1 | |
NkMbXxDg | 1 | |
wa31M6Kq | 1 | |
1z6poq0e | 1 | Miklik |
p3PAkP0e | 1 | |
khY782Z0 | 1 | |
yQf6jfsC | 1 | |
fUBIaKMr | 1 |
felčar napsal:
tak další kolo za námi, výkon nedobrý, prohra, pergola zbořená, hrozná hudba, ve stánku na C ,kde rodiny s dětmi jen pálivé klobásy, děti pití jen do kelímků, které ani nedonesou nerozlité na místo, prokazování ... zda jsem na zápase byl či ne minule vrácení místa na Spartu po termínu (chtěli jsme jet nakonec to nešlo, místa na spartu nikdo nekoupil?????? nakonec jsme si to zařídili a bývali bychom jeli, ale naše vrácené a nekoupené uvolněné lístky jsme nemohli vzít zpět. Jsem už starší nebaví mě to. Opravdu letos permice naposledy.
No ona totiž Pergola musela ustoupit prodejcům sekané v housce za 200,- :-(..PS může mi někdo odborně vysvětlit jaký je rozdíl v sekačce v housle z Globusu za 25,- a tou z Ďolíčku za 200,-?
bambusjan napsal:
Výsledkově chceme být na úrovni rudochů, slátanců a plísně, ale cenou za permanentku na úrovni kurviný? Poptávka určuje nabídku, pokud byl loni o VIP zájem vyšší než počet permanentek, tak je zdražení na místě (netuším, ... jak tomu bylo). Jinak cena za základní permici je OK. Beru automaticky, i když se na zápas dostanu max. 5x za sezónu.
No myslím. že už jsme na úrovni obou S:
- ACS: nejlevnější 4300, nejdražší 6400,-
- SKS: tribuna vemen 4300,-, mají levnější sektory za 3900,-
- V. Plíseň: nejlevnější 2800, nejdražší 4300,-
- K.rviná: 1450,- - 1900,-
rio napo napsal:
Asi půjdu proti proudu, ale čekal jsem vyšší cenu permice. Klidně o 20%. Mě třeba hlava nebere, že členové DFB neplatí žádné roční příspěvky. Já posílám už spoustu let blbou stovku měsíčně a mám pocit, ... že by to mělo být tak nějak automatické. Kurva, vždyť jsou to jen pitomá 2 piva. S předváděnou hrou a fungováním sportovního úseku jsem hrubě nespokojený, dávám to tady pravidelně najevo. Ale : KURVA, JSEM KLOKAN A KLOKANEM BUDU NAVZDYCKY. Inflace je všudypřítomná a přide mi normální, že se týká i mého milovaného klubu. Navic vůbec nechápu, o jakém zdražení mluvíte. Cena permice je 3700 jako na uplynulou sezónu, jen už prostě nejsou ty bez nadstavby. Zdražení VIP GOLD je asi masivní, ale mě se netýká/lo a tak se k němu nedokážu vyjádřit.
VIP Gold o cca 50% a VIP Silver téměř o 100%... tak to je fakt masakr
Já jsem zvědav, jak se bude tvořit nový tým, když vlastně nevíme zda JV zůstane i po EURU...on si nyní vybere hráče a pak odejde k repre? Nebo už je rozhodnuto a nová posila k realizáku je nový trenér? Akorát nám o tom nechtěj říct, aby jim náhodou mládež GWF nešla vysvětlit, že tu votroka nechtějí, neb Pardubice jsou lepší než hradec...
A jak by se to četlo potencionálním partnerům či sponzorům: Chceme být znovu ta slavná Bohemka, chceme Bohemku vrátit tam kam patří! Ve spolupráci s HLMP budeme z vlastních zdrojů financovat rekonstrukci Ďolíčku! Ale také investujeme do kádru! Bohemka musí hrát o poháry! Angažujeme Van Burena, angažujeme brankáře Pavlenku, angažujeme M. Hlavatého další hráči jsou v jednání...? A pak jsem se probudil....:-)))) Nicméně si myslím že by se nám lépe jednalo....
Gólman Jiří Pavlenka, 32let, ex Werder Brémy, 21x repre, končí ve Německu...Názor na něj?
No jenže proti postavení mladejch, či dokonce juniorů se postavilo pár "ligových expertů" a nazvali to znevážením ligy a dokonce i narušením regulérnosti ligy... Nicméně dokud se nezačne samo vedení ligy chovat profesionálně a nebude taková pochybení (Adámková v Karviné nebo pardubické prase proti Prekopovi) tresta i třeba dodatečně a především exemplárně můžem stavět kdekoho, ale na druhou stranu je to do JČ blíž než do Karviné či Zlína..No za mě ať padnou Zlín a černý p.dele v ČB
Bus? - Třeba bych pomohl s organizací...
Už jednou jsem se na to ptal, ale bez odpovědi..Tak znovu: opravdu máme věřit tomu, že TK po zápase trvá dvě minuty?
No tvl obránce, kterej ještě nedal gól....a fíky