Detail uživatele diskuzního fóra - sikiho_grupa

Datum prvního příspěvku
05.08.2006
Celkový počet příspěvků
476
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 419
Ptejte se vedení Bohemky 26
Družstvo fanoušků Bohemians 3
Fotbal - ČR a zahraničí 2
Tlachy a kecy 19
Bug Reporting 5
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
uaxWeGsj 19 berjir
lIkemWWb 13
tPzmVUff 11
7GPC+WqQ 4
XV4JBj+y 3
45qemPmF 3
SRfwrpR7 2
7gVOvQy0 2
+wyiLcwF 2
QTEfVmrB 2
IghcPWwu 1 klokan1974
Njg8Y8vv 1
qawyN6UJ 1
e4wdv3j1 1
puLrFm2d 1
pnciu9eT 1
eCLLhGx8 1
cLMzA6wr 1
6TNGqd79 1
NkMbXxDg 1
wa31M6Kq 1
1z6poq0e 1 Miklik
p3PAkP0e 1
khY782Z0 1
yQf6jfsC 1
fUBIaKMr 1
aFN/TO1b 1
SlSO27Qp 1
TLpUxCS1 1

Borek1 napsal:

Teď jsem viděl první gól co dostalo naše béčko a je to jak groteska. Prohráváme s béčke Budějky a to je v sestavě opravdu hodně hráčů z áčka. Tak nakonec zasloužená demolice béčka Budějek.

V 79' B1905 "B" vs ČB "B" 5:1...2×Zeman, 1x Bartas, 2x Mikuda, 

damhA napsal:

Sorry, ale ještě se vrátím k těm "našim" australským KLOKÁNKŮM.  Spojil jsem se přímo s panem ředitelem pražské ZOO a asi bychom mohli mít společný zájem -- po sto letech konečně identifikovat o jaký poddruh tehdy ...

Ahoj, někdo říkal, že ten klokan, který je v našem "muzeu" je vycpaný originál(?). Z něho by to odborník měl poznat, ne?

Edit...Tak asi ne, Sport.cz píše, že je to mladší exemplář...

https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-klokani-si-po-85-letech-chteji-zopakovat-historicky-zajezd-do-australie-195107

felčar napsal:

tak další kolo za námi, výkon nedobrý, prohra, pergola zbořená, hrozná hudba,  ve stánku na C ,kde rodiny s dětmi jen pálivé klobásy, děti pití jen do kelímků, které ani nedonesou nerozlité na místo, prokazování ...

No ona totiž Pergola musela ustoupit prodejcům sekané v housce za 200,- :-(..PS může mi někdo odborně vysvětlit jaký je rozdíl v sekačce v housle z Globusu za 25,- a tou z Ďolíčku za 200,-?

bambusjan napsal:

Výsledkově chceme být na úrovni rudochů, slátanců a plísně, ale cenou za permanentku na úrovni kurviný? Poptávka určuje nabídku, pokud byl loni o VIP zájem vyšší než počet permanentek, tak je zdražení na místě (netuším, ...

No myslím. že už jsme na úrovni obou S:

- ACS: nejlevnější 4300, nejdražší 6400,-

- SKS: tribuna vemen 4300,-, mají levnější sektory za 3900,-

- V. Plíseň: nejlevnější 2800, nejdražší 4300,-

- K.rviná: 1450,- - 1900,-

rio napo napsal:

Asi půjdu proti proudu, ale čekal jsem vyšší cenu permice. Klidně o 20%. Mě třeba hlava nebere, že členové DFB neplatí žádné roční příspěvky. Já posílám už spoustu let blbou stovku měsíčně a mám pocit, ...

VIP Gold o cca 50% a VIP Silver téměř o 100%... tak to je fakt masakr 

Já jsem zvědav, jak se bude tvořit nový tým, když vlastně nevíme zda JV zůstane i po EURU...on si nyní vybere hráče a pak odejde k repre? Nebo už je rozhodnuto a nová posila k realizáku je nový trenér? Akorát nám o tom nechtěj říct, aby jim náhodou mládež GWF nešla vysvětlit, že tu votroka nechtějí, neb Pardubice jsou lepší než hradec...