Detail uživatele diskuzního fóra - sikiho_grupa
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 419 |
Ptejte se vedení Bohemky | 26 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 3 |
Fotbal - ČR a zahraničí | 2 |
Tlachy a kecy | 19 |
Bug Reporting | 5 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
uaxWeGsj | 19 | berjir |
lIkemWWb | 13 | |
tPzmVUff | 11 | |
7GPC+WqQ | 4 | |
XV4JBj+y | 3 | |
45qemPmF | 3 | |
SRfwrpR7 | 2 | |
7gVOvQy0 | 2 | |
+wyiLcwF | 2 | |
QTEfVmrB | 2 | |
IghcPWwu | 1 | klokan1974 |
Njg8Y8vv | 1 | |
qawyN6UJ | 1 | |
e4wdv3j1 | 1 | |
puLrFm2d | 1 | |
pnciu9eT | 1 | |
eCLLhGx8 | 1 | |
cLMzA6wr | 1 | |
6TNGqd79 | 1 | |
NkMbXxDg | 1 | |
wa31M6Kq | 1 | |
1z6poq0e | 1 | Miklik |
p3PAkP0e | 1 | |
khY782Z0 | 1 | |
yQf6jfsC | 1 | |
fUBIaKMr | 1 | |
aFN/TO1b | 1 | |
SlSO27Qp | 1 | |
TLpUxCS1 | 1 |
Borek1 napsal:
Teď jsem viděl první gól co dostalo naše béčko a je to jak groteska. Prohráváme s béčke Budějky a to je v sestavě opravdu hodně hráčů z áčka. Tak nakonec zasloužená demolice béčka Budějek.
V 79' B1905 "B" vs ČB "B" 5:1...2×Zeman, 1x Bartas, 2x Mikuda,
damhA napsal:
Sorry, ale ještě se vrátím k těm "našim" australským KLOKÁNKŮM. Spojil jsem se přímo s panem ředitelem pražské ZOO a asi bychom mohli mít společný zájem -- po sto letech konečně identifikovat o jaký poddruh tehdy ... vlastně šlo. Jenže k tomu potřebujeme co nejvíce informací a ideálně i nějaké ty fotky, nejlépe originálky, neb ty novinové jsou takové nanicovaté. DOKÁŽETE NĚKDO POMOCI...?!? Předem veliký dík...
Ahoj, někdo říkal, že ten klokan, který je v našem "muzeu" je vycpaný originál(?). Z něho by to odborník měl poznat, ne?
Edit...Tak asi ne, Sport.cz píše, že je to mladší exemplář...
https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-klokani-si-po-85-letech-chteji-zopakovat-historicky-zajezd-do-australie-195107
Když nejde 19050 diváků tak alespoň přesmycku:10905...To bylo fajn...
felčar napsal:
tak další kolo za námi, výkon nedobrý, prohra, pergola zbořená, hrozná hudba, ve stánku na C ,kde rodiny s dětmi jen pálivé klobásy, děti pití jen do kelímků, které ani nedonesou nerozlité na místo, prokazování ... zda jsem na zápase byl či ne minule vrácení místa na Spartu po termínu (chtěli jsme jet nakonec to nešlo, místa na spartu nikdo nekoupil?????? nakonec jsme si to zařídili a bývali bychom jeli, ale naše vrácené a nekoupené uvolněné lístky jsme nemohli vzít zpět. Jsem už starší nebaví mě to. Opravdu letos permice naposledy.
No ona totiž Pergola musela ustoupit prodejcům sekané v housce za 200,- :-(..PS může mi někdo odborně vysvětlit jaký je rozdíl v sekačce v housle z Globusu za 25,- a tou z Ďolíčku za 200,-?