Detail uživatele diskuzního fóra - KRS
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 221 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| +YjFlgIW | 119 | |
| YI6W49b8 | 103 | karass |
rocknroll napsal:
Jestlipak se FACR bude nekdy zabyvat tim, ze si kluby mezi sebou vypomahaji (napr. Slavia a Karvina)? Ted to zase bude delat Plzen s Taborskem. Co by se stalo, kdyby se Taborsko dostalo do prvni ... ligy? Regulernosti souteze/soutezi to vubec neprispiva. Prave naopak.
Jelikož regulérnost v Českém čutání není žádná, je jim to šuma fuk.
kolina napsal:
Teda, Baník aktualně stáhnul z "hostování" stopera - mládežnického reprezentanta, kterého ale do svého kádru nechce... Proč asi?!? No, když by Baník zaplatil a přihodil stopera kterého potřebujeme a který by u nás podepsal dlouholetou ... smlouvu... No a když by se do Bohemky vrátil z Plzně ten Havel za "ztraceného" Kácu?!? Třeba nás "sportovní úsek" překvapí a přijde z Plzně i Jedlička který tam nechce dělat "dvojku" tak jim jako ideální "dvojku" + "nějaké drobné" můžeme poslat výměnou naší aktualní brankářskou "jedničku":-) Spekulace, úvahy, brzo uvidíme... BOHEMKA DO TOHO!!!
Tak to uvidíme a snad neobrečíme. Ještě mám jednu připomínku. Vím, že kritizuji vedení možná až moc, ale musím se vyjímečně maličko zastat Držmíška. Co když jedná podle not D.J. a to asi jo a když dostane "peněz" na přestupy jako kdyby kuchař v restauraci měl uvařir 50 gulášů z půl kila masa po slevě?
panasonik13 napsal:
Ale zase na druhou stranu přišel zadarmo a teď pokud ho prodají za 30mil tak je to super obchod a když sem přijde Havel tak to je víc než solidní náhrada
Třicet nikdo nedá.
bbo1905 napsal:
Příjemné svátky a lepší nový rok i víra v zázrak že se udržíme popřípadně získáme partnera ochotného a schopného napumpovat potřebné finance do našeho klubu v opačném případě se obávám že nás čeká hodně smutný ... nejen nový rok Bohemians na vždy
Tak někdy se zázraky dějí i v české fotbalové žumpě, ale musíš jít alespoň malinko, malínečko naproti. Ne, nebudu kritizovat naše vedení, nebylo by to ode mne poprvé a hlavně jsou vánoce. Zpětně jsem si prošel zápasy Bohemky z podzimu a neobjevil jsem Ameriku, někdy a hlavně se silnějšími soupeři to bylo dobré, chybělo i štěstí (zákulisí..) a podobně. Když se mělo tvořit a hrát do plných - jasně že v Ďolíčku, bylo jedno jestli přijede AC Milán nebo Inter (Bratislava, po letech 2 jejich liga). Toto není kritika Veselého, kterého mám rád, ale nevím jak to napsat. No a vyhlašování do éteru že nebudeme soutěžit v přeplácení hráčů (mými slovy) jako jiné i druholigové celky, nám opravdu pomohlo, to se k nám budoucí klokani poženou velkými skoky.
CarlUweSteeb napsal:
Stadion se koupit musi,kdyz majitel planuje druhou ligu.Jinak se nema cenu hroutit ci si delat vrasky - pulka z nas se tu nedozije nejen noveho stadionu,ale pri sestupu ani navratu.Podme si jaro a pristi sezonu ... uzit s nasim muzstvem.Muzem jedine doufat,ze majitel proda muzstvo nejakemu miliardari,ktery nejenze muzstvo penezi pozvedne do vysin(kam patrime historicky),ale necha nam i stadion na miste,kde stoji i dnes.
Pravdivé a smutné, co víc k tomu napsat.
Krásné a veselé Vánoce a ne v příštím roce druhou ligu.
babusek napsal:
Tak třeba když budete míň negativní, tak bude líp. Nebo můžete třeba sto miliónů věnovat Bohemce, za to bychom mohli tři kvalitní borce dovést. Pokud teda potom budeme mít peníze na jejich plat.... Všichni chceme aby ... bylo líp, nejde vše najednou. A vyčítat našemu majiteli že chce pro Bohemku koupit stadion. To už je fakt ubohost!!!
Co napsal "mildik" tak mírně řečeno nevhodného?