Detail uživatele diskuzního fóra - KRS

Datum prvního příspěvku
15.07.2024
Celkový počet příspěvků
271
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 271
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
+YjFlgIW 169
YI6W49b8 103 karass

Kamil napsal:

Přesně tak, taková škoda, takhle hratelné semifinále dlouho nebylo ....

Ale koupit alespoň průměrného útočníka z druhé ligy, který by možná někdy dal nedejbože i třeba gól se nepodařilo, tak o čom to je.. Bohužel se opakuji a bohužel to tak asi je.

cossacs napsal:

Dnes je bohužel opět pozdě, jako vždy.

Je pozdě jako vždy, správně napsáno. Jako vždy u Bohemky,  malého rodinného klubu, že??

Karviná - poslední body 14.12. na Bohemians - 0:3. Pak 5x ani suchý hovno. Píšu to ani nevím proč, snad pro večerní klokaní štěstí.

Malinko odbočím. Včera jsem tak trochu náhodou sledoval druhou ligu Artis/Líšeň - Opava. Milionáři proti dost chudému klubu. Po půlce 1:3 a to bylo pro domácí štěstí, ještě tam byly asi dvě tyče a Papalele či jak se jmenuje ten přičmoudlej klučina, si dělal na place co chtěl a nejen on. I komentátor na tipáči o půli naznačoval, že hosté promarnili snad další min. čtyři tutovky a že je asi rozhodnuto. Během druhé půle se Opava zbytečně ztáhla, střídala a čekala na konec. Před koncem dostala dva fíky a bylo vymalováno. Píši to jen proto, že v případné baráži se všichni bojí Brna či Táborska, ale já bych se bál i Opavy, fakt v prní půli to byl jeden kolotoč na druhou stranu, než se čekalo.

sasek napsal:

A co kdybys na ten stadion prostě chodil, místo takových pindů? Pokud máš jiné priority, permici si nekupuj, místo si třeba koupí jiný klokan a ty nebudeš muset kňourat, kdo zrovna o víkendu seděl vedle ...

Nejseš moc vostrej?

Po včerejším dobrém výkonu se bojím, že s Duklou to se štěstím uhrajeme na 0:0. Snad se mýlím.

Gummma napsal:

Velké díky patří Rio Napo, konečně namotivoval tým tak, že to pochopili! 

Ono mu nešlo o Bohemku, ale o pivo.

JohnZ napsal:

Dobře odmakanej zápas.Trenér trefil sestavu.Lischka ve všech zápasech vynikající.Ani jsem nečekal že bude takovou posilou.Tři body nám dají klid a sebevědomí.Duklu smázneme.Jsou marný.Jenom probudit spící útok a začne to šlapat.Dneska dobrá práce.

Tak souhlas, ale že je Dukla marná a smázneme ji, bych neříkal. Aby se to všechno opět neotočilo proti nám..

panasonik13 napsal:

Upřímně jsem čekal když jsme ukončily Ramirezem že máme  náhradu  a ono nic ……

To by ta náhrada musela přijít sama, zaťukat na dveře a hrát pár měsíců za dvacku.

kropy napsal:

Mrzí mě, že ani za část utržených peněz za Vlasije nikdo nepřijde. Myslel jsem, že se to vrátí zpátky... No nic, budeme každý zápas držet palce a čekat na zázrak...

Když jsem to čekal a tady napsal, že to tak dopadne, byl jsem negativista a nevím co. Já  nikdy například nenapsal o majitelích, že BOHEMKU mají jako hračku a pro své zviditelnění. Teď si to již myslím také. Všichni v 1 i 2 lize vidí, že pokud nechtějí jít do kopru, musí prostě zacálovat něco navíc. tady na netu neuvidíš o stávající situaci ani hovno, absolutní neúcta k tisícům fanoušků i historii tohoto klubu. Já jsem už teď nervózní ze zítřejšího zápasu, fandím pořád naplno, ale toto je opravdu pohrdání nás "blbců".