Detail uživatele diskuzního fóra - KRS

Datum prvního příspěvku
15.07.2024
Celkový počet příspěvků
261
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 261
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
+YjFlgIW 159
YI6W49b8 103 karass

Klokan z Černošic napsal:

Můžeš mít pravdu i s tím bodem + 1, jen mi tam chybí motiv. Kurva přeci raději pojedu z Letné či Edenu do Ďolíčku, než do Karviné či Zlína? Ale třeba to vidím špatně. Tak v ...

Tak přesně to se tradovalo a většinou i "dodržovalo v minulosti". Teď to asi to neplatí, vždyť každý druhý majitel konkurentů Bohemky je milionář, který je schopen investovat násobně více než náš , takže proč by dnes vadila Karviná či Líšeň, kvůli dopravě, času, penězům? To ne. Proč asi hráči jdou do druhé ligy raděj než do Bohemky? Proč asi.

Robert napsal:

To, že nikdo nepřijde bylo přeci jasné. Trenér má neotřesitelnou pozici v "rodinném klubu" a když už  by měl být odvolán, jak sám řekl, bylo by odstupné veliké. Já si přesto myslím, že tým je ...

Není to jen tvůj názor. A nejen i můj, myslím si, že to nebudeme raději rozvádět.

kolina napsal:

Neblázni, když třeba i sestoupíme tak zase už i s novým stadionem/tribunou  postoupíme zpět - jak je vidět např v Brně tak i o druholigové kluby mají investoři zájem, tím spíš když by byl solidní ...

Dobře, ale je normální, že všichni kolem Bohemky v první lize posilují, ve druhé totéž a tady se prohraje snad x zápasů doma za sebou, padák za dveřmi, fanoušci nasraní k nevíře a na netu se dozvíš akorát výjezdní řád či co do UH. To fanoušci už D.J. vůbec, ale vůbec nezajímají? Dle mého ne.

Třeba se vrátí Jindíšek, co chcete od chudého rodinného klubu, když vedení na všechno i fanoušky sere.

11.rada napsal:

Naprostá lhostejnost vedení klubu k situaci, kdy nám hrozí pád, ve mně budí obavy, že konspirační teorie, která v zimní pauze tolik rozhořčila část fanoušků, může mít reálný základ. Možná že 1. ligu ani nechceme. 

Třeba vedení čeká, že pan Trojan někoho koupí do zítřka za svoje love. Je to smutnější, než jsem si myslel. 

kolina napsal:

Jo, to je on:-) Myslel jsem to tak že takovýto názor je často slyšet a že podobný názor má už i ten Horváth... No, ale to je jedno, nyní je podstatné nevrátit se ze Slovácka s prázdnou.       ...

Takže se vrátíme s trojkou?

kolina napsal:

No, tak doufejme že to od někoho uslyší i "Pantáta" a že dokud je ještě čas bude adekvátně reagovat...          BOHEMKA DO TOHO!!!

To ale nemusí od nikoho slyšet, to ví i mamča od plotny.

I ten Gottwaldov, co má o šest bodů více sežene Peška, Dukla odvolá Holoubka. Fanoušci BOHEMKY dostanou na netu jako odměnu informace o výjezdu do U.H. Neznalý by si řekl, kurva tam je všechno v pohodě.! Ani slovo o té totální krizi a neschopnosti všech. Styďte se. Ještě sem napište, že jste posílili a ještě k tomu prodělali. Ale vy jste to všechno podělali!

Miklik napsal:

teda já bych dneska přece jenom jedno veliký plus viděl - neprohráli jsme dvouciferně..

Dobrý, drsný, pravdivý.