Detail uživatele diskuzního fóra - KRS
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 261 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| +YjFlgIW | 159 | |
| YI6W49b8 | 103 | karass |
Klokan z Černošic napsal:
Můžeš mít pravdu i s tím bodem + 1, jen mi tam chybí motiv. Kurva přeci raději pojedu z Letné či Edenu do Ďolíčku, než do Karviné či Zlína? Ale třeba to vidím špatně. Tak v ... sobotu, to zase bude tlak a bušení srdce, máme to vůbec my geronti zapotřebí?
Tak přesně to se tradovalo a většinou i "dodržovalo v minulosti". Teď to asi to neplatí, vždyť každý druhý majitel konkurentů Bohemky je milionář, který je schopen investovat násobně více než náš , takže proč by dnes vadila Karviná či Líšeň, kvůli dopravě, času, penězům? To ne. Proč asi hráči jdou do druhé ligy raděj než do Bohemky? Proč asi.
Robert napsal:
To, že nikdo nepřijde bylo přeci jasné. Trenér má neotřesitelnou pozici v "rodinném klubu" a když už by měl být odvolán, jak sám řekl, bylo by odstupné veliké. Já si přesto myslím, že tým je ... dobrý, vlastně to říká i bývalý výborný fotbalista Horvát. Nyní je potřeba se jen modlit, aby se stal zázrak a zachránili jsme se. Již jsem to tu psal. Jakmile půjdeme do baráže, nemáme šanci a spadneme. Prosím to je jen můj názor, ale hrozně bych si přál, abych se mýlil.
Není to jen tvůj názor. A nejen i můj, myslím si, že to nebudeme raději rozvádět.
kolina napsal:
Neblázni, když třeba i sestoupíme tak zase už i s novým stadionem/tribunou postoupíme zpět - jak je vidět např v Brně tak i o druholigové kluby mají investoři zájem, tím spíš když by byl solidní ... stadion... Navíc stále častěji se spekuluje o rozšíření 1Ligy na 18 týmů... Zatím stále ještě není Bohemka v 1Lize na odpis, třeba už jen proto že je zde Dukla se sportovním ředitelem Haškem:-) BOHEMKA DO TOHO!!!
Dobře, ale je normální, že všichni kolem Bohemky v první lize posilují, ve druhé totéž a tady se prohraje snad x zápasů doma za sebou, padák za dveřmi, fanoušci nasraní k nevíře a na netu se dozvíš akorát výjezdní řád či co do UH. To fanoušci už D.J. vůbec, ale vůbec nezajímají? Dle mého ne.
Třeba se vrátí Jindíšek, co chcete od chudého rodinného klubu, když vedení na všechno i fanoušky sere.
11.rada napsal:
Naprostá lhostejnost vedení klubu k situaci, kdy nám hrozí pád, ve mně budí obavy, že konspirační teorie, která v zimní pauze tolik rozhořčila část fanoušků, může mít reálný základ. Možná že 1. ligu ani nechceme.
Třeba vedení čeká, že pan Trojan někoho koupí do zítřka za svoje love. Je to smutnější, než jsem si myslel.
I ten Gottwaldov, co má o šest bodů více sežene Peška, Dukla odvolá Holoubka. Fanoušci BOHEMKY dostanou na netu jako odměnu informace o výjezdu do U.H. Neznalý by si řekl, kurva tam je všechno v pohodě.! Ani slovo o té totální krizi a neschopnosti všech. Styďte se. Ještě sem napište, že jste posílili a ještě k tomu prodělali. Ale vy jste to všechno podělali!
Tak tohle už je fakt potupa všech Bohemáků.