Detail uživatele diskuzního fóra - KRS

Datum prvního příspěvku
15.07.2024
Celkový počet příspěvků
284
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 284
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
+YjFlgIW 181
YI6W49b8 103 karass
NfFc5wAp 1 karass

Myslím si, že za včerejší výkon si Gottwaldov opravdu remku nezasloužil.

Culp napsal:

Nedá se někde vsadit,že do konce základní části už nevstřelíme branku?

To raději ne, třeba v Ostravě snížíme na 1:4. Se Zlínem si vsadím na bezgólovou plichtu.

Když nebudeme počítat penaltu proti Dukle, tak jsme více než pět a půl zápasu nevstřelili gól. Neuvěřitelné, téměř nemožné. Já jsem ale svým způsobem vždycky na začátku zápasu rád, když vidím v útoku Drchyho s Matym, říkám si už se jim to musí podařit. Jinak vedení moc dobře vědělo, jak to je s našimi útočníky a varoval i trenér, ale koupit alespoň jednu posilu, to ne, bude se šetřit. Vlastně jim křivdím, koupilo Ramiréze!!. V Budějovicích taky šetří, třeba se oba kluby v příští sezoně potkají.

vapno80 napsal:

A ne? Projekt, vyřizování povolení, posun hřiště...

Já to nemyslel nijak špatně, ale ale ale. Jinak po dlouhé době fandím slavii, v polo baník teče 0 2.

vapno80 napsal:

No, hlavně to asi nevidí páni Jakubowiczové. I když ti rozjetou rekonstrukcí Ďolíčku poslali sportovní úsek na druhou kolej. 

Rozjetou??

Příjemné svátky všem klokanům, jinak raději nic nepsat.

11.rada napsal:

Tedy přátelé, možná abychom se začali bát. Za chvíli už třeba nepůjde jen o utkání s Karvinou, ale pravidelně odevzdávané body Budějovicím v hodně podivných podivných zápasech. 

To bude prča až fačr vyhlásí nejčistější kluby slavné chance ligy S plus S a plzeň, úplatného a prodejného zelinku a celý VAR omilostní a rodinnou BOHEMKU s velmi profesionálním vedením, kterou řežou kde mohou, potrestají. Dělám si prdel. Tedy snad.

skrob napsal:

Zelinka je zmetek. Karviná do nejnižší soutěže a bude klid.

zelinka není zmetek, zelinka je zmrd, vědělo se to veřejně jako to, že nemá rád "chudou" BOHEMKU. Jako ginzel, jílek, atd..

Kamil napsal:

Výstižné, dožene nás alibismus, hráči když mohou jít trochu víc dopředu, tak chybí odvaha a raději vše vrátíme dozadu na jistotu, rozehrávka strašně pomalá, čitelná. Jestli budeme hrát baráž, tak po zápase Zbrojovka - Artis, ...

Já věčný kritik současné Bohemky si stále myslím, že ten kádr na udržení má. Ale příští sezonu bez prachů a "zákulisí" nevím, v co doufat.