Detail uživatele diskuzního fóra - KRS
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 195 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| YI6W49b8 | 103 | karass |
| +YjFlgIW | 93 |
11.rada napsal:
Přesně tak. Tonda je neuvěřitelně hodnotný kapitál, symbol, klenot, šperk. Každý jiný klub by ho tlačil před sebou jako beranidlo, využil do mrtě... Před pár týdny Ronaldo říkal, jak trénuje "panenku".... Nevytlouci z Tondova jména ... pro Bohemku vůbec nic, to prostě hlava nebere. Amatérismus, neschopnost, dilentantismus?
Svým způsobem umění.
Mě se zdá, že DJ šetří až moc a za chvíli budou dávat inzerát na případného manažera s nástupním platem 30 000 kč hrubého jako v ČB ve slavném dynamu.
Jinak s pousmáním, křetínský navštíví kabinu rozhodčích, poté jindy kokot ryneš a nejen on mlátí pěstí do hlavy soupeře jenom proto, že si dovolí rudejm dát branku. Vše je naprosto v pořádku. Bohemka je poškozována vědomě neustále a naše vedení se třese před nějakým vyjádřením či protestem jako žid s cigánem před Osvětinským táborem. Snad se těm prodejným děvkám z fačru dovolám sám jako soukromá osoba, dnes jsem neměl štěstí.
bonano30 napsal:
Jednoduše řečeno,hrajeme nejhnusnější a nejimpotentnější fotbal v lize
Je pravda, že i nejslabší mužstva v lize - mohu-li to vůbec takto napsat nevím - jdou do útoku a mají tah na bránu, snaží se vystřelit, dorazit na hraně rizika. Naši borci hrají házenou před soupeřovo vápnem a snaha končí často až malou domů, někdy i nepochopitelnou.
K vyjádření rádoby komise rozhodčích se už ani nemá cenu rozčilovat, spíše smát.
Rozhodčí, vždy nestranný.
Ok., s dnešní bohemkou si každý vytře prdel, ale to nevadí, směje se nám ozhodčí, směje se var, jsme všem pro smích, ale to nevadí.
Borek1 napsal:
Jen mladí hráči ligu neudrží a na víc každý talent u nás už je pod smlouvou Slávie či Sparty. Ne,bez peněz a se současným Držmíškem to nepůjde.
Já se omlouvám, že se opakuji a většina mě tu na netu asi před 2 lety snad oprávněně poslala do prdele, přesto: nejmenovaný prvoligový rádoby rozhodčí - (už nepíská a je finančně za vodou až do smrti i kdyby se dožil 999 let) na můj dotaz, že nás zmrdi soudci nemají rádi odpověděl ve smyslu že proti BOHEMCE z jejich řad nikdo nic nemá, že rádi pískají i v plném Ďolíčku, ale: když pískáme třeba v xxx, máme i kurvu zdarmo, v Bohemce jsme rádi za párek s limonádou. A teď věřte nevěřte a pošlete mě kam chcete.