Detail uživatele diskuzního fóra - KRS

Datum prvního příspěvku
15.07.2024
Celkový počet příspěvků
304
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 304
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
+YjFlgIW 201
YI6W49b8 103 karass
NfFc5wAp 1 karass

Tak a dnes slavná KR udělala z normálních fanoušků dementy, to jak drží Baník. V Teplicích berka zaříznul Duklu jak podsvinče. Viděl jsem to celé, dokonce fanoušek domácích ten den večer napsal že tam byl, stydí se za to co se stalo a že to nebyl zářez, ale rovnou poprava. Pro celý fačr: větší a trapnější magory jsem fakt neviděl, nějaké MS si strčte víte kam. Omlouvám se všem, ono to sem také trochu patří, protože to samé by bylo s tím berků zmrdem a zkurveným varem i s Bohemkou. A on ten slintavej křivák je ještě pochválenej, že v důležitých věcech nechyboval. Teď si asi brabec říká, že už dotahuje křetínkýho s tykačem a jeho ego vysoce vzrostlo. Sportu zdar a fotbalu zvláště - to pro ty dříve narozené.

Duklu nijak nemusím, ale to co s ní dělal berka a nejen on v teplicích, to se jen tak nevidí. A ve vítkovicích prý to samé pro baník. Očista našeho fotbalu je zde. Blít a blít.

Jen připomínám čistotu našeho fotbalu a lituji že jsem nedal očekávanou dvojku. Žižkov - Sparta B - ta nutně potřebuje k záchraně všechny body dvě minuty před koncem 0:3 a domácí pouštěč v brance dělá co může až moc a moc trapně.

Budkenzee napsal:

Já hlavně doufám, že p. Držmíšek nezapomene makat a už volá paní Ete Mene nebo jak se jmenuje do Budějovic, že kurňa chceme zpátky Tondu. Má skvělou formu a jako odchovanec by se mi zpátky ...

Vaníček má opravdu superformu, to beze srandy.

Komise má Bohemku vůbec nějak ráda, co? S a S by dostala pokutu dvacet dinárů..

Fan1905 napsal:

2/3 zápasů nás Olomouc ostudně přehrávala. Bylo to nedůstojné. Po fantastické bojovnosti proti Spartě jsme ji někde zapomněli a hned jsme byli ve většině zápasu o třídu horší.

To přece není pravda, já za toto byl včera "lustrovanej".

Budkenzee napsal:

Moses měl jít ven bez diskuze. Wulkan je případ, nejhorší rozhodčí v lize.

Ale dotáhne to daleko.

Pan dominik starý také boduje v TV přenosu, jak říkali komentátoři velezkušený rothodčí, v důležitém utkání Žižkov - Táborsko se nestydí za půlku písknout tři pentle pro domácí. Nefandím nikomu.

Pan wulkan se včera v Liberci opět předvedl i s orlem u varu, neskutečná sebranka.