Detail uživatele diskuzního fóra - KRS
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 271 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| +YjFlgIW | 169 | |
| YI6W49b8 | 103 | karass |
Karviná - poslední body 14.12. na Bohemians - 0:3. Pak 5x ani suchý hovno. Píšu to ani nevím proč, snad pro večerní klokaní štěstí.
Malinko odbočím. Včera jsem tak trochu náhodou sledoval druhou ligu Artis/Líšeň - Opava. Milionáři proti dost chudému klubu. Po půlce 1:3 a to bylo pro domácí štěstí, ještě tam byly asi dvě tyče a Papalele či jak se jmenuje ten přičmoudlej klučina, si dělal na place co chtěl a nejen on. I komentátor na tipáči o půli naznačoval, že hosté promarnili snad další min. čtyři tutovky a že je asi rozhodnuto. Během druhé půle se Opava zbytečně ztáhla, střídala a čekala na konec. Před koncem dostala dva fíky a bylo vymalováno. Píši to jen proto, že v případné baráži se všichni bojí Brna či Táborska, ale já bych se bál i Opavy, fakt v prní půli to byl jeden kolotoč na druhou stranu, než se čekalo.
Po včerejším dobrém výkonu se bojím, že s Duklou to se štěstím uhrajeme na 0:0. Snad se mýlím.
JohnZ napsal:
Dobře odmakanej zápas.Trenér trefil sestavu.Lischka ve všech zápasech vynikající.Ani jsem nečekal že bude takovou posilou.Tři body nám dají klid a sebevědomí.Duklu smázneme.Jsou marný.Jenom probudit spící útok a začne to šlapat.Dneska dobrá práce.
Tak souhlas, ale že je Dukla marná a smázneme ji, bych neříkal. Aby se to všechno opět neotočilo proti nám..
panasonik13 napsal:
Upřímně jsem čekal když jsme ukončily Ramirezem že máme náhradu a ono nic ……
To by ta náhrada musela přijít sama, zaťukat na dveře a hrát pár měsíců za dvacku.
kropy napsal:
Mrzí mě, že ani za část utržených peněz za Vlasije nikdo nepřijde. Myslel jsem, že se to vrátí zpátky... No nic, budeme každý zápas držet palce a čekat na zázrak...
Když jsem to čekal a tady napsal, že to tak dopadne, byl jsem negativista a nevím co. Já nikdy například nenapsal o majitelích, že BOHEMKU mají jako hračku a pro své zviditelnění. Teď si to již myslím také. Všichni v 1 i 2 lize vidí, že pokud nechtějí jít do kopru, musí prostě zacálovat něco navíc. tady na netu neuvidíš o stávající situaci ani hovno, absolutní neúcta k tisícům fanoušků i historii tohoto klubu. Já jsem už teď nervózní ze zítřejšího zápasu, fandím pořád naplno, ale toto je opravdu pohrdání nás "blbců".