Detail uživatele diskuzního fóra - KRS
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 276 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| +YjFlgIW | 174 | |
| YI6W49b8 | 103 | karass |
Kamil napsal:
Výstižné, dožene nás alibismus, hráči když mohou jít trochu víc dopředu, tak chybí odvaha a raději vše vrátíme dozadu na jistotu, rozehrávka strašně pomalá, čitelná. Jestli budeme hrát baráž, tak po zápase Zbrojovka - Artis, ... proti Artisu nebudeme mít šanci. Oba brněnské týmy jsou jinde, mají rychlé zajímavé hráče, věďí co hrát. V Plzni v druhé půli Ristovski 5x na míči, 5x ztráta , to nás stojí strašně moc sil, které vždy v druhé půli velmi rychle dojdou, trenér z toho má pocit, že se mohlo klidně i vyhrát, což říkal i s Libercem, možná opticky jsme občas s míčem blízko brance, ale reálně jsme strašně daleko .... Obávám se že žádný řez nebude, Jusuf zůstane, páč ho nikdo nebude chtít a toho ohlásíme jako velkou posilu ..... Teď ještě můžeme jen doufat, že to týmy pod námi nějak nezvládnou a my ve skupině o záchranu se nějak proremizujeme mimo baráž, ale musíme mít opravdu štěstí, ale stejný kádr v příští daleko náročnější sezonně nemůže obstát, natož trenér.
Já věčný kritik současné Bohemky si stále myslím, že ten kádr na udržení má. Ale příští sezonu bez prachů a "zákulisí" nevím, v co doufat.
Šestka Baníku Zlínu, tři body pro Pardubice z Karviné, pro Bohemku obojí na prdlajs.
Karviná - poslední body 14.12. na Bohemians - 0:3. Pak 5x ani suchý hovno. Píšu to ani nevím proč, snad pro večerní klokaní štěstí.
Malinko odbočím. Včera jsem tak trochu náhodou sledoval druhou ligu Artis/Líšeň - Opava. Milionáři proti dost chudému klubu. Po půlce 1:3 a to bylo pro domácí štěstí, ještě tam byly asi dvě tyče a Papalele či jak se jmenuje ten přičmoudlej klučina, si dělal na place co chtěl a nejen on. I komentátor na tipáči o půli naznačoval, že hosté promarnili snad další min. čtyři tutovky a že je asi rozhodnuto. Během druhé půle se Opava zbytečně ztáhla, střídala a čekala na konec. Před koncem dostala dva fíky a bylo vymalováno. Píši to jen proto, že v případné baráži se všichni bojí Brna či Táborska, ale já bych se bál i Opavy, fakt v prní půli to byl jeden kolotoč na druhou stranu, než se čekalo.