Detail uživatele diskuzního fóra - KRS

Datum prvního příspěvku
15.07.2024
Celkový počet příspěvků
298
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 298
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
+YjFlgIW 195
YI6W49b8 103 karass
NfFc5wAp 1 karass

Fan1905 napsal:

2/3 zápasů nás Olomouc ostudně přehrávala. Bylo to nedůstojné. Po fantastické bojovnosti proti Spartě jsme ji někde zapomněli a hned jsme byli ve většině zápasu o třídu horší.

To přece není pravda, já za toto byl včera "lustrovanej".

Budkenzee napsal:

Moses měl jít ven bez diskuze. Wulkan je případ, nejhorší rozhodčí v lize.

Ale dotáhne to daleko.

Pan dominik starý také boduje v TV přenosu, jak říkali komentátoři velezkušený rothodčí, v důležitém utkání Žižkov - Táborsko se nestydí za půlku písknout tři pentle pro domácí. Nefandím nikomu.

Pan wulkan se včera v Liberci opět předvedl i s orlem u varu, neskutečná sebranka.

Klokan z Černošic napsal:

Tak jsem si Tě prohlédl, kámo. Pochválit za výkon proti Spartě nedokážeš, ale jak máš šanci někoho hejtnout, tak jdeš do toho. Musíš mít smutný život..

Nevím jaký mám život, nekámo, nemám právo hodnotit život tvůj, ale jestli dnes klokani bojovali, tak jsi šmudla. Dobrou noc.

Nasazení proti spatrě na 100 procent. Nasazení dnes žádné i proti trošku oslabenému soupeři. Důvod? 

kacrrr napsal:

Ahoj Klokani nechutná komedie Bohemka vůbec od 20. minuty nehraje přestali přistupovat k soupeři nechali ho ať si dělá v podstatě co chce Fruwald v bráně být nemusí je nejistej druhej gól jasně jeho Beran to ...

Bohužel souhlasím.

Rastamaniak napsal:

bude dneska zas kotrmelec?

To by byl kotrmelec ostudy bohemky. Co to mělo jako znamenat?? To nebyl výkon ani divizní.

mall napsal:

Všem na hřišti děkuji za předvedený výkon. Po první půli jsem moc nevěřil, že soupeře brankově přetlačíme. V druhé půlce to byl týmový výkon, radost pohledět.

OK., mám stejný názor, malinká poznámka k panu Haraslínovi. Měl jsem ho jako výjimečně normálního člověka rudocha, ale po rozhovoru v TV po jejich prohře jsem ho změnil. Víc psát nebudu, prostě spatra byla dle toho zmrda čobola velice velice poškozena - jsou to má slova.