Detail uživatele diskuzního fóra - KRS

Datum prvního příspěvku
15.07.2024
Celkový počet příspěvků
244
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 244
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
+YjFlgIW 142
YI6W49b8 103 karass

zeppelin napsal:

Nastoupil v 60.minutě,Plzeň byla ke konci pod tlakem,ale zjevně je zdravotně v pořádku.

I když fanoušky Plzně dvakrát nemusím, rozlučku připravili Havlovi parádní.

Mým předcházejícím příspěvkem jsem nechtěl nějak prudit či někoho nasrat, jak to občas dělám, ale tak to prostě cítím.

Dle mého si Ukrajici vsadili, jinak by se jejich trenér musel zbláznit. No a Vondra si snad sází na to, že každý druhý zápas zavěsí.

cossacs napsal:

Neblázni přece mu nebudeme platiť letenku a ubytování. Připojí se až v Praze teda doufám, protože Havel je zraněný. Tam jsme to dobře prodělali.

Jako vždy.

kropy napsal:

Věřím, že Hůlis je inteligentní kluk a ten poslední půlrok v Bohemce bude makat. My ho ještě potřebujeme, nebudeme si hrát na frajery, že ho nebudeme stavět, to se u něj určitě nestane. U ostatních ...

Máš pravdu. A to ještě v prvních kolech nebude Havel Bohemák.

suicideblond napsal:

....když čtu jak všichni posilují... a z naší potápějící bárky všichni utíkají...podepisují 19.letého kluka, aby jsme měli někoho na lavičku...tak to jaro nevidím moc dobře. ... snad jen udržet se od přímého sestupu, a v baráži ...

Baráž rovná se sestup. Bylo by to poprvé že by se to stalo, ale asi jo.

Jen se zeptám a nemyslím to špatně a ani nechci aby se vrátil: minulý týden dynamo čb sdělilo/povolilo, aby si hledal nové angažmá Pavlu Osmančíkovi. Nevím podrobnosti, chtěl z Bohemky za trenéry a takhle dopadl. Asi je mi ho trošku líto.

kolina napsal:

Moc smutná zpráva, zemřel kamarád, velký klokan, soused z 8 řady A3, který na toto fórum psal pod nickem EPOCHA... Kamaráde, Zdeňku, budeš nám scházet,  RIP

RIP

KRS napsal:

Přiby de nebo nepřibyde, snad to přeháníme a Bohemka se v klidu nebo i s štěstím vyhne baráži, jinak by to bylo v prdeli.

Já se všem omlouvám, to nemohu napsat ani po dvaceti pivech. Podruhé jsem opravdu myslel, že píši přibude, jinak jasně že správně je i.