Detail uživatele diskuzního fóra - KRS

Datum prvního příspěvku
15.07.2024
Celkový počet příspěvků
140
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 140
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
YI6W49b8 103 karass
+YjFlgIW 38

Fanoušci chtěli posilu, tak ji tedy dostali.......

soze napsal:

Sinyavskiy, Káca, Čermák, Reichl výborný výkon.  Yusuf bída, pomalej ,línej na krok.

Yusuf ale vyhrával dost vzdušných soubojů, i když není úplně ve formě.

suicideblond napsal:

Dneska koncert!

Jo, je, ale v Jablonci (po půlce 3:0 s Pardubicemi, z miliónových posil zatím jen Vecheta). Jinak včera jsem koukal na Líšeň/Artis s béčkem sparty a fakt koncert (mám je raději než Zbrojovku), mohlo to být více než 5:0 ale hráli pořád jak o život, ale co hráč, to pojem. V baráži bych je nechtěl.

Tak snad se takhle nebudeme vyjadřovat zítra kolem šesté odpolední i o našem áčku.

Hlavní stránka BOHEMKY je aktivní jako přestupový trh BOHEMKY.

Tak jsem si v klidu přečetl posilování ostatních klubů v první i druhé lize a je mi hodně a hodně smutno. To snad ani nemůže pro Bohemku dopadnout dobře. Vždyť tohle může být velký propadák, velký. A ta chvála že máme letos už čtvrtou posilu tak to je taky něco. To mají Pardubice s trochou nadsásky obden. No jo, jsme čistě rodinný klub. Aby rodina žila alespoň ve druhé lize.

mall napsal:

... Eric se k týmu připojí v tomto týdnu, kdy přicestuje z Jižní Ameriky ... toto vyjádření ve mě moc optimismu nevzbuzuje. Jak na tom bude fyzicky, aklimatizace s mužstvem, zapadne do tréninkového procesu ... ? 

To je jedno, vedení má podle nich splníno..!!

Borek1 napsal:

Já nevím,ale pokud by se zranil třeba Jusuf,kdo je místo něj? Nikdo. Prostě Artis přivedl zajímavého hráče,Zbrojovka nebo Pardubky. Prostě se nezlobte,ale tenhle kádr je strašně úzký. On není nekvalitní,to nepíšu,ale je úzký! 

Třeba se nikdo nezraní, vždyť se to dva roky nikomu nestalo.