Detail uživatele diskuzního fóra - KRS

Datum prvního příspěvku
15.07.2024
Celkový počet příspěvků
156
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 156
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
YI6W49b8 103 karass
+YjFlgIW 54

kolina napsal:

No, tak si říkám, zda má vůbec nějaký smysl sledovat zápasy na Slavii, Spartě a v Plzni?!?              BOHEMKA DO TOHO!!!

Nemá, a komentátoři...........

Tak tohle překročilo opravdu už všechno, já jdu blít. Zmrdi, zmrdi a zmrdi. Stydím se za to, že jsem Čech.

Roba1977 napsal:

Dneska nám bodovat nedovolí. Bude to další zápas, kdy budeme odcházet s pocitem křivdy. A ani nemám chuť ten zářez vidět. Kurzy sázkovek mluví jasně. Bohužel.

To máš jedno, i kdyby se dělo co se bude dít, komice rozhodčích vše spravedlivě zhodnotí a vyhodnotí, zmrdi.

Já si myslel, že dnes by mohlo být béčko trochu posíleno, když A má volno, ale ne.

Tady někdo chválil po středě výkon našeho soupeře z Boleslavi. Dnes v 55 min. MB - Karviná 0:4.

Celej FAČR a komise nerozhodčích je úplatnej soubor protekčních zmrdů, ví to všichni. Klidně to smažte, ať nepoškozuju čistotu těchto andílků. Někdo prostě může beztrestně i do kabiny rozhodčích a někoho vyloučí, když ho posere holub nebo šlápne na drn. Dělají pitomce z nás všech, z rozumných sponzorů, z malých dětí...

rio napo napsal:

Může mi někdo říct, kdo píše report o utkání na titulní straně. Vždyť to je napsáno tak, že bych si myslel, že čtu na stránkách Plzně. Suchý, prázdný komentář popisuje dění z pohledu soupeře. Jednoznačně ...

Naprostý souhlas, já to vzteky ani nedočetl. Jinak Slovácko Sparta 0:0.

Var je slušnej vejvar pro ty silnější psy, ale pro normární lidi a fanoušky je to konec fandění. Repre to potvrdila. Vždyť náš fačr si s námi všemi sprostě vytírá prdel.

Díky kluci bohemácký za nevšední výkon proti všem. Zellinko tebe bych poslal do Palestiny do první linie, zmrde.