Detail uživatele diskuzního fóra - KRS

Datum prvního příspěvku
15.07.2024
Celkový počet příspěvků
74
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 74
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
YI6W49b8 75 karass

JohnZ napsal:

Ta nejlepší zpráva ze všech!

Ano, co je proti tomu pár bodů ve špinavej lize.

Tak snad áčko napodobí béčko, že to dnes Domažlice odserou se nečekalo.

TomBP napsal:

Další derby se Slavií za námi a je to furt stejný dokola. Buď jednoznačný průběh nebo když je to vyrovnaný, tak do toho vstoupí rozhodčí a zařízne nás. Kupodivu to komise rozhodčích většinou potvrdí, ale ...

Neexistují a všichni to víme. Ale třeba nám písknou v předposledním kole ligy vo hovně vymyšlenou penaltu a bude dobře..

Klokan z Černošic napsal:

Ani slovo tom, zda by jej někdo mohl dostihnout??? To nejsou kokoti, ale velcí kokoti:-(((

Jak já se radoval, že šel berbr do hajzlu. A najednou tu máme podobných zmrdů třikrát víc a ještě se všem tlemí do očí, berbr byl proti nim sračka. Včera další výsměch férovosti, ale i ponížení všech Klokanů a normálních fanoušků. tvrdíku, ani Mengele na tebe nemá, křiváku.

Borek1 napsal:

Vždyť ten zmetek pochoval všechno kde byl! Je to obyčejný zmetek. Nesnesl bych takového grázla v Bohemce.

Já ani v garáži.

DaH napsal:

kokůtci ve studiu žádný faul nevidí...:((( vlezte tý Slavii všichni do prdele a už nevylejzejte 

Jsme v Čechách, takže ne kokůtci, ale čuráci zkurvený protekční.

Já snad budu mít raděj spartu než tyhle zmrdy šiškajozelinkovský, tfuj tajb.

AFK11 napsal:

Ve čtvrtfinále se nasazuje. Až v semifinále je to volný. Koukal jsem do propozic.

Tak jo, ale proč před rokem tuším čtvrtfinále Opava - Dukla a třeba Sparta - Slavia, no nevím.

hrdin napsal:

Nejspíš to bude z top 4, jelikož my budeme v losu opět nenasazení

Já si myslím, že ve čtvrtfinále se nenasazuje, ale nevím nevím.