Detail uživatele diskuzního fóra - KRS
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 88 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
YI6W49b8 | 89 | karass |
Já se tady omlouvám za můj včerejší příspěvek k brankáři Fruhwaldovi - doufám že mě tady zase někdo nebude jebat, že komolím jména - pojem nelevný nebyl šťastný, ale fakt jsem to nemyslel špatně. Spíš mě naštval ten bohemácký pro mě nepochopitelný zvyk dávat balonmalou domů, když nemusím a brankář nemá dostatek času. Tomáši, promiň.
sikiho_grupa napsal:
V 79' B1905 "B" vs ČB "B" 5:1...2×Zeman, 1x Bartas, 2x Mikuda,
6:1 konec, ale s tím golem, který Bohemka dostala má borek pravdu. Klasika bohemky, nešikovná malá domů, trochu nešikovný nelevný brankář a ostuda je tu.
zeppelin napsal:
To bych mu nevycital,ovšem "sympatie" ke Střížkovu...to mi....slusne receno...hodne vadilo.
Tak to nejenom tobě. Když trochu odbočím, tak se divím, že sestupující dynamo najednou vyvolává váku s rozhodčími a varem. No jo, kokot ginzel a jiní jemu podobní museli skončit a najednou už neplatí rozhodčí je pánem na hřišti a když pískne penaltu nebo dá červenou, tak to platí. Trapní ubožáci. Za chvíli Bohemka B s jejich béčkem, ale ti naši poserové..
Velikonoční nadílka béčka bohemky svým fanouškům - chvíli před koncem 0:5 doma s motorletem, to je supervýsměch.
KURVY KURVY A KURVY
Mne dnes odpoledne opět podráždilo béčko, vést dva nula a prohrát, to bohemkám dost vychází.
Tak po dnešku už šulce nemusím.