Detail uživatele diskuzního fóra - KRS

Datum prvního příspěvku
15.07.2024
Celkový počet příspěvků
221
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 221
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
+YjFlgIW 119
YI6W49b8 103 karass

tom2 napsal:

Je to jediný náš hráč, který dal v životě pár ligových gólů. Já se k němu celkem upínám. 

To je i můj názor a netvrdím, že mohl proměňovat více svých šancí, alespoň každou druhou či třetí.

rocknroll napsal:

Jestlipak se FACR bude nekdy zabyvat tim, ze si kluby mezi sebou vypomahaji (napr. Slavia a Karvina)?  Ted to zase bude delat Plzen s Taborskem.  Co by se stalo, kdyby se Taborsko dostalo do prvni ...

Jelikož regulérnost v Českém čutání není žádná, je jim to šuma fuk.

kolina napsal:

Teda, Baník aktualně stáhnul z "hostování" stopera - mládežnického reprezentanta, kterého ale do svého kádru nechce... Proč asi?!? No, když by Baník zaplatil a přihodil stopera kterého potřebujeme a který by u nás podepsal dlouholetou ...

Tak to uvidíme a snad neobrečíme. Ještě mám jednu připomínku. Vím, že kritizuji vedení možná až moc, ale musím se vyjímečně maličko zastat Držmíška. Co když jedná podle not D.J. a to asi jo a když dostane "peněz" na přestupy jako kdyby kuchař v restauraci měl uvařir 50 gulášů z půl kila masa po slevě?

panasonik13 napsal:

Ale zase na druhou stranu přišel zadarmo  a teď pokud ho prodají za 30mil  tak je  to super obchod a když sem přijde Havel tak to je  víc než solidní náhrada 

Třicet nikdo nedá.

Borek1 napsal:

Snad ani Bohemka není tak šílená aby posílila nejbližšího konkurenta o sestup svým nejlepším hráčem! Protože pokud by tohle udělala,tak bych si myslel,že se vedení opravdu definitivně zbláznilo.

Toť otázka.

berjir napsal:

Tak Jedlicka chce pryc z Plzne, doufam, ze Mira Drzmisek nekecal, ze od Sadka mame ten ustni prislib :)))

A siňa prý snad do baníku, jak se píše dnes po ránu. Je třeba jim pomoci, to musí všichni uznat. Klokani, ihned je veselejší den, že...

bbo1905 napsal:

Příjemné svátky a lepší nový rok i víra v zázrak že se udržíme popřípadně získáme partnera ochotného a schopného napumpovat potřebné finance do našeho klubu v opačném případě se obávám že nás čeká hodně smutný ...

Tak někdy se zázraky dějí i v české fotbalové žumpě, ale musíš jít alespoň malinko, malínečko naproti. Ne, nebudu kritizovat naše vedení, nebylo by to ode mne poprvé a hlavně jsou vánoce. Zpětně jsem si prošel zápasy Bohemky z podzimu a neobjevil jsem Ameriku, někdy a hlavně se silnějšími soupeři to bylo dobré, chybělo i štěstí (zákulisí..) a podobně. Když se mělo tvořit a hrát do plných - jasně že v Ďolíčku, bylo jedno jestli přijede AC Milán nebo Inter (Bratislava, po letech 2 jejich liga). Toto není kritika Veselého, kterého mám rád, ale nevím jak to napsat. No a vyhlašování do éteru že nebudeme soutěžit v přeplácení hráčů (mými slovy) jako jiné i druholigové celky, nám opravdu pomohlo, to se k nám budoucí klokani poženou velkými skoky.

CarlUweSteeb napsal:

Stadion se koupit musi,kdyz majitel planuje druhou ligu.Jinak se nema cenu hroutit ci si delat vrasky - pulka z nas se tu nedozije nejen noveho stadionu,ale pri sestupu ani navratu.Podme si jaro a pristi sezonu ...

Pravdivé a smutné, co víc k tomu napsat.

Krásné a veselé Vánoce a ne v příštím roce druhou ligu.

babusek napsal:

Tak třeba když budete míň negativní, tak bude líp. Nebo můžete třeba sto miliónů věnovat Bohemce, za to bychom mohli tři kvalitní borce dovést. Pokud teda potom budeme mít peníze na jejich plat.... Všichni chceme aby ...

Co napsal "mildik" tak mírně řečeno nevhodného?