Fotbal - Bohemians
Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Přihlašte se nebo se zaregistrujte
Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.
Nezávislé diskuzní fórum fanoušků fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakční rada fóra je tvořena skupinou fanoušků a vyhrazuje si možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování. Klub Bohemians Praha 1905 za obsah fóra neodpovídá.
CarlUweSteeb napsal:
Tak se to Veselymu povedlo Pepa konci - Hruby zustava. Diky a hodne stesti pane fotbalisto.
Bože, to je žvást. Dvě sezony zpět odehrál pod Veselým 34 zápasů, tedy víc, než kteroukoli sezonu před tím. Vážně chceš trenérovi vyčítat, že pravidelně nestavěl čtyřiačtyřicetiletýho hráče? Řekni mu to osobně, jsem zvědavej, co ti odpoví.
Ano jednou to přijít muselo bude to vsechny klokany bohemaky mrzet Pepa je vzor a bude vzor skromnost odkad se dostal az do 1.ligy kdyz byl na hristi tak vzdy bojoval a mladý by si meli vzít od něj to nadšení a bojovnost
Pepo ted přijde zas jiná cinnost preji ti stejny zápal a srdce jaky jsi mel pro Bohemku Dik
Pepíku nebudu tam, ale moc Ti děkuji jsi Legenda!!!!!
Tak se to Veselymu povedlo Pepa konci - Hruby zustava.
Diky a hodne stesti pane fotbalisto.
Pepíku děkuji Ti za to co jsi Bohemce a nám fanouškům za ty roky dal.
Zůstaneš v našich srdcích, nikdy nezapomenem na tvojí bojovnost, věrnost a skromnost.
Ať žije Pepa Jindřišek!
Chtěl bych tímto poděkovat za další nezapomenutelnou sezónu, naději na rekonstrukci stadion, upřednostňování hráčů s nulovým potenciálem a výkony a jiné, jako např. nezapomenutelnou sezónu, naději na rekonstrukci stadionu a další.
V neposlední řadě bych chtěl poděkovat za informaci o konci Gatusa. Muselo to dát práci vypustit tuto informaci do světa ve středu v podvečer. Chodil jsem na něj x let a teď si rozlučku pustím akorát v tv. Veselý ho rok nestaví, tak se to nedalo oznámit dřív.
Nechápu, proč ho nestavěl do obrany aspoň ke koncům zápasů, kdy jsme potřebovali srovnat nebo občas měli i touhu vyhrát. Nevidím mezi ním, Křapkou, Vondrou, Shejbalem a už i Dostálem takový výrazný, rychlostní rozdíl. Navíc s přihlédnutím ke skutečnosti, že tito zmiňovaní hráči jsou skoro o půl generaci mladší než Pepa.
No na jaře jsem si aspoň splnil první z cílů a to byla návštěva Dynamo Dresden. V nejbližší budoucnosti bych rád zhlédl i Wrexham. Jsou to z našeho pohledu jen nižší soutěže, ale atmosféra a samotná kultura klubů úplně někde jinde. U Wrexhamu mě fascinuje, kam se posunul za 3 roky. Nikdy by mě nenapadlo, že dva američtí herci koupí jeden z nejstarších ostrovních klubů a s pokorou k místní komunitě vytvoří současnou podobu klubu.
Takže, všichni na stadion a manželka a její zahrádka na chalupě zkrátka musí prominout. PS: nebo nemusí, ale stejně má smůlu :))
Pepa končí. Je to realita, přijít to muselo. Mám k němu jednu osobní vazbu. Moje dcera, která se mnou sdílí zelenobílou vášeň, je přesně o týden starší než Pepa. Ovšem nejen proto je pro mě jeden z těch, které řadím mezi slavné ze sedmdesátých a osmdesátých let. Jmenovat netřeba.
Pepo, přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a díky za ta léta s námi klokany!
já se ani nedivim že Pepa končí...teď už v áčku v podstatě jenom zahřejval lavici...Veseláč místo něj posílal pořád na plac ty svoje oblíbený nekopy
Pepo čekal jsem to ale nečekal jsem že mě to stejně vyrazí dech... Těším se že Tě naposledy uvidím při nástupu našich bojovníků jako kapitána /trenére Pepa musí hrát v základu /a nezáleží mě na výsledku budu želvit ať tak nebo tak. Tvoje skromnost a vůle budiž příkladem všem mladým talentům. A Pepo těším se až se potkáme v Dolíčku ve frontě na klobásu jako se Sňozou. Jsi legendou legend naší milované Bohemky.
sasek napsal:
Celou sezónu se k tomu schyluje, ale když se to stane, tak člověk zjistí, že na to nebyl připraven. Slzím už teď. Trenéra na kolenou prosím, ať nic nevymýšlí a Pepu nechá hrát od začátku v ... základní sestavě.
snad to nemá být znamení, že to bude letošní poslední domácí zápas....škoda...bylo by o motivaci víc "postoupit"...
Celou sezónu se k tomu schyluje, ale když se to stane, tak člověk zjistí, že na to nebyl připraven. Slzím už teď.
Trenéra na kolenou prosím, ať nic nevymýšlí a Pepu nechá hrát od začátku v základní sestavě.
Do prdele Pepo,
tečou my slzy.
CarlUweSteeb napsal:
Brankar zraje vekem a nejlepsi byva kolem tricitky.A co je nejdulezitejsi - musi chytat.Proto me je spis zahadou proc nehraje za becko pravidelneji.Dneska i sebevetsi kopyto stoji nekrestansky prachy - viz.Chory.Takze cenovku bych opravdu nevytahoval.
Jasně. Já se nechtěl točit na penězích. Spíš se opakovaně vztekám kvůli příchodům hráčů/tvorbě kádru.
Já se tady omlouvám za můj včerejší příspěvek k brankáři Fruhwaldovi - doufám že mě tady zase někdo nebude jebat, že komolím jména - pojem nelevný nebyl šťastný, ale fakt jsem to nemyslel špatně. Spíš mě naštval ten bohemácký pro mě nepochopitelný zvyk dávat balonmalou domů, když nemusím a brankář nemá dostatek času. Tomáši, promiň.
rio napo napsal:
Je laciné, předhazovat hráči, jak byl drahý. Za to přece nemůže. Snaží se, jako skoro každý na začátku kariéry, někam posouvat a hrát co nejlépe. Že jej pak někdo nějak ocení, je věc jiná. Otázkou ... ovšem je, jestli jej onen někdo ocenil správně. A v tomhle případě je to úplně příznačné. Takhle pracuje tzv. skauting v Bohemce. Já být panem majitelem, tak bych volal po odpovědnosti. Nechápu, jak může být úspěšný businessman tak lhostejný k mizérii v klubu. Asi nemá koule rázně zakročit.
Nejsi jediný, tohle je pro mne také záhadou, jak " úspěšně " pracuje skauting klubu, kdo sledoval Fruhwalda a přesvědčil majitele o jeho pořízení . Kádr má nejmenší cenu a i perspektivu z ligových klubů. Baníku vítězoslavně "přeberou" Kareema a pak ho ani nestaví,že není připravený.....tak kde je chyba? Já jsem už přestal chodit na "Potěmkinovu vesnici".
rio napo napsal:
Je laciné, předhazovat hráči, jak byl drahý. Za to přece nemůže. Snaží se, jako skoro každý na začátku kariéry, někam posouvat a hrát co nejlépe. Že jej pak někdo nějak ocení, je věc jiná. Otázkou ... ovšem je, jestli jej onen někdo ocenil správně. A v tomhle případě je to úplně příznačné. Takhle pracuje tzv. skauting v Bohemce. Já být panem majitelem, tak bych volal po odpovědnosti. Nechápu, jak může být úspěšný businessman tak lhostejný k mizérii v klubu. Asi nemá koule rázně zakročit.
Brankar zraje vekem a nejlepsi byva kolem tricitky.A co je nejdulezitejsi - musi chytat.Proto me je spis zahadou proc nehraje za becko pravidelneji.Dneska i sebevetsi kopyto stoji nekrestansky prachy - viz.Chory.Takze cenovku bych opravdu nevytahoval.
Je laciné, předhazovat hráči, jak byl drahý. Za to přece nemůže. Snaží se, jako skoro každý na začátku kariéry, někam posouvat a hrát co nejlépe. Že jej pak někdo nějak ocení, je věc jiná. Otázkou ovšem je, jestli jej onen někdo ocenil správně. A v tomhle případě je to úplně příznačné. Takhle pracuje tzv. skauting v Bohemce. Já být panem majitelem, tak bych volal po odpovědnosti. Nechápu, jak může být úspěšný businessman tak lhostejný k mizérii v klubu. Asi nemá koule rázně zakročit.
KRS napsal:
6:1 konec, ale s tím golem, který Bohemka dostala má borek pravdu. Klasika bohemky, nešikovná malá domů, trochu nešikovný nelevný brankář a ostuda je tu.
No, když někdo nehraje/nechytá tak se prostě potřebuje rozehrát/rozchytat (herní praxe) a navíc když se mu bude třeba i připomínat že byl "nelevný tak se nepomůže jemu a tím pádem ani Bohemce (všeobecně), mladej perspektivní kluk - musí /hrát chytat co nejvice a to platí pro všechny...
BOHEMKA DO TOHO!!!