Příspěvek Diskuzního fóra

Chtěl bych tímto poděkovat za další nezapomenutelnou sezónu, naději na rekonstrukci stadion, upřednostňování hráčů s nulovým potenciálem a výkony a jiné, jako např. nezapomenutelnou sezónu, naději na rekonstrukci stadionu a další.

V neposlední řadě bych chtěl poděkovat za informaci o konci Gatusa. Muselo to dát práci vypustit tuto informaci do světa ve středu v podvečer. Chodil jsem na něj x let a teď si rozlučku pustím akorát v tv. Veselý ho rok nestaví, tak se to nedalo oznámit dřív.

Nechápu, proč ho nestavěl do obrany aspoň ke koncům zápasů, kdy jsme potřebovali srovnat nebo občas měli i touhu vyhrát. Nevidím mezi ním, Křapkou, Vondrou, Shejbalem a už i Dostálem takový výrazný, rychlostní rozdíl. Navíc s přihlédnutím ke skutečnosti, že tito zmiňovaní hráči jsou skoro o půl generaci mladší než Pepa.

No na jaře jsem si aspoň splnil první z cílů a to byla návštěva Dynamo Dresden. V nejbližší budoucnosti bych rád zhlédl i Wrexham. Jsou to z našeho pohledu jen nižší soutěže, ale atmosféra a samotná kultura klubů úplně někde jinde. U Wrexhamu mě fascinuje, kam se posunul za 3 roky. Nikdy by mě nenapadlo, že dva američtí herci koupí jeden z nejstarších ostrovních klubů a s pokorou k místní komunitě vytvoří současnou podobu klubu.