Detail uživatele diskuzního fóra - Klokanizgrebovky
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 34 |
Tlachy a kecy | 3 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
mAQ1MXwi | 4 | |
1zSzS5ZZ | 3 | |
GnBHiCmp | 3 | |
lFlEHbhz | 2 | |
sEgrFWob | 2 | Eastman, venca_65 |
iPXkA8f0 | 1 | |
8xG3kSih | 1 | |
Gt2SNJLl | 1 | |
qd4aLsOT | 1 | |
58J29NvG | 1 | |
OGgOY52q | 1 | |
anQELHVU | 1 | |
tcE+fG/7 | 1 | |
XqutJqC8 | 1 | |
GOUEjSTf | 1 | Scarsdale, venca_65 |
hCEoLc4K | 1 | |
p24pgFDE | 1 | |
QfJsY+HZ | 1 | |
LvDSGIJX | 1 | Scarsdale, venca_65, Sigi |
I8XXDJus | 1 | |
34rvGmn1 | 1 | |
xTzAnbix | 1 | venca_65 |
rmvqOjTN | 1 | |
OwrRTig2 | 1 | |
t2u+C79h | 1 | |
XUCLdOOF | 1 | |
gP6ekStE | 1 | Scarsdale, venca_65 |
vt6GbMfI | 1 | danielsherry, DOLFI |
Antonin3 napsal:
Tak jsem si pustil zpoalene ten gol no myslim ze tonyl ofsajd ale ze neukazali kalibrovanou caru byl tam krapka lehce pred tim utocnikem sparty ktery mu branil ve hre a golman takze ofsajd ale ... ta cara by to prokazala spis to neresili var
Var byl celý druhý poločas nefunkční.
Hezkej den Klokani. Co myslíte? vyprazdnila se marodka po tak dlouhé pauze?Budeme v neděli kromě kotle, kompletní i na hřišti?
Antonin3 napsal:
Kdyby jsme ty goly daly tak mame 16 bodu a ocem by byla diskuze takze az je zacnem davat to jsem zvedav na odpovedi
Tondo sory ale "KDYBY bylo h.. no sladký tak si nesypeme cukr do kafe "snad začneme ty góly konečně dávat... ale dnes to byl zmar to musíte uznat. hezkej večer
Robert66 napsal:
Darek Jakubowicz, ředitel klubu a Miroslav Držmíšek, sportovní ředitel: Konec - odchod z funkcí v klubu! A bleskem!! :-(
odchod Darka je konec Dolìčku. ať se Vám to líbí nebo ne..
Barrymore napsal:
Opravdu si myslíte že tento tým má na první ligu? Podle mě je to tak na střed druhé ligy. Doma prohrát s Jabloncem... Plno lidí dojíždí do Ďolíčku že vzdálených koutů naší republiky. A opravdu ... si zaslouží vidět tuhle hrůzu co dnes předvedli naší hráči? Obranu nemáme, zálohu nemáme. Jen útočný trojzubec dnes snesl ligové měřítko. Bohemce fandím mnoho let ale to co dnes předvedli to je otřes. Doma v Ďolíčku bráníme výsledek. To snad ne...
"jen útočny trojzubec dnes snesl ligove měřítko"?? u svatyho klokana jako v čem že šli 4krat samy na bránu a nedali góla??? podle jakého měřítka určujete kvalitu???
Hezký večer Klokani. Prosím o pomoc chci na zítra připravit menší kvíz pro vnoučka a synovce. a jedna z otázek je "Kdy naposledy jsme porazily sPartu v Dolìčku?" nemůžu to dohledat a hlava pamatuje více vítězství. děkuji za případnou odpověď a pomoc. zítra výhra Ristovski chytne penaltu a Raichl zavěsí rudejm do vinglu. Nějak tuším že to bude blázen zápas. Jako s Plzní tenkrát
rocknroll napsal:
No, problem koupit si misto na hlavni je a to i na zapasy, ktere nejsou tak atraktivni (treba Slovacko). To ale nemeni nic na tom, ze tahle zmena mela byt nejak avizovana fanouskum nebo dokonce ... konzultovana s fanousky. Jenze se to udelalo tak, ze se to v tom textu nejak schovalo a kdyby to nekdo poradne necetl, ani by se na to neprislo. A od te doby to nikdo z klubu ani z DFB nekomentoval.
Souhlasím "prostor pro chybu" úplně zanikl a vzhledem k tomu jak /ne/funguje VD není možné ani zjistit nebo vtlouci do Hlavy nové pravidla, ,,jen doufám že je to dle litery zákona. ikdyž o tom nejsem úplně přesvědčen. Hezký večer Klokani
dusa5 napsal:
Ok, taky se omlouvám za ostřejši reakci.
Klobouk dolů klokani /Dusa5, Supermozek21/
CarlUweSteeb napsal:
Jeste k tomu Drchalovi.Me se libil,kdyz tu byl a doufam,ze zas pomuze.Ale ted bez kritiky - neni ono to pokracovani sbirani hracu po zraneni ci nachylnych ke zraneni.On uz ma dvakrat operovany koleno.
souhlas, ale jestli se nepletu tak v Jablonci snad vydržel celou sezónu bez zranění /možná toho ale moc neodehral /. tento klub a hráče nesleduji.
Pepe I napsal:
Tak tedy po té "povedené" sezónně je to hodně smutný příběh. Celá léta jsem kupoval VIP Gold. 22 000 jsem byl ochoten akceptovat ale o 14 000 navýšení to tedy ne.
Dobrý večer Pepe, nechci hodnotit zrovna VIP Gold permice, pro mě nedostupné i před zdražením. Ale jestli chceme od Pantaty nový stadion, je možná na místě si říct, zda tohle není cesta jak pomoci k realizaci Našeho společného snu/aspoň myslím a chci věřit /tedy Nového Dolìčku. já si permici do kotle koupím i přes tuhle sezónu. Však klokani pamatujeme i horší... Hezký večer všem Klokanům