Detail uživatele diskuzního fóra - Antonin3
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 189 |
| Tlachy a kecy | 5 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| XrDeSlnB | 97 | |
| E1ISh9wY | 26 | |
| KIprMFP/ | 5 | |
| d7tQt5xj | 4 | |
| NB+N6boJ | 4 | |
| /Z960VED | 4 | |
| p2yp+q9/ | 3 | |
| r1d/2k8C | 3 | bonano30 |
| NZDa6AwW | 3 | |
| nZaLmB0h | 3 | |
| lOLzozIi | 2 | |
| k643Lm2s | 2 | |
| lmZyvHK8 | 2 | |
| aKtZQQIO | 2 | |
| 2GDh/+9o | 2 | |
| 0iSbHFUg | 2 | |
| sjuV99OY | 2 | |
| zxWOlgR9 | 2 | |
| e6EiBYTd | 2 | |
| Mn+KPXiL | 2 | |
| 5K0BL4ST | 1 | |
| C0Q3DSN4 | 1 | |
| UtpeXEd9 | 1 | |
| UO/ImxCw | 1 | |
| xZ55K1lG | 1 | |
| ngx3PwHH | 1 | |
| imVCQqoE | 1 | |
| OeFF58Vv | 1 | |
| sqcXtQuL | 1 | |
| C8grVw5f | 1 | |
| LQ3pnSRu | 1 | |
| vssQWDej | 1 | |
| vzcTyAly | 1 | |
| 4MZBwczI | 1 | |
| 9xCyixzm | 1 | |
| MrsTUsiv | 1 | |
| j2SPxyny | 1 | klokon |
| jVwsuVUT | 1 | |
| ACP3mGH6 | 1 | |
| DU0Ui3bz | 1 | |
| q16G/ZGm | 1 | |
| Dcg47Ap3 | 1 |
https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-chance-liga/470397/bohemians-potvrdili-vesely-pokracuje-zajem-o-sinjavskeho-resi-se-hulka-i-jusuf.html/" target="_blank">https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-chance-liga/470397/bohemians-potvrdili-vesely-pokracuje-zajem-o-sinjavskeho-resi-se-hulka-i-jusuf.html/
No ted jsem četl ze hulis taky bude konec no to je totální rozpad kádru ale treba naopak se to občerstvi a bude lip
hrdin napsal:
Obviňovat a vyhazovat trenéra po zápasu který zlomila osobní chyba stopera je fakt teda strop :))))) To se mi snad zdá:)))) Twl, to by nenapsala ani moje máma. Sorryjako. Na výkonu hráčů je vidět určitá ... nedůslednost. Může tam být víc příčin, ale ta hlavní je, že nemáme na ligu dostatečně široký kádr kvalitních hráčů. Říká se to tu od léta, tak proč se někdo diví i na konci podzimní části nechápu. Jestli se budeme chtít zachránit, tak budeme v zimě posílit v obraně a to značně, v útoku a ideálně i v bráně. Konkurence zkvalitnitnila a my se musíme minimálně přizpůsobit nebo bude velký špatný...
Ja ho neobviniji ale nema to zadny drajf nasazeni porvat se o to ve vápně i mimo kdyz to nejde fotbalem tak se musi jezdit a kdo dnes udelaj rychlejsi krok
Tak jsem koukal na Zlín 5-0 5.strel mezi tyče 100,,/“ úspěšnost ale Bohemka bez zápalu prostě uz to chce změnu uz jsem to psal ale odpovědi byli ze je to zbytečný a ted uz načase nebo to bude v prdeli v pátek jsem mluvil z Tondou Panenkou a říkal že z toho má obavy ani se nedivim
Tak vloni jsme nadávali na urcite hráče ale tohle je umu
To jsou penalty takovou ruku bez souboje
TomBP napsal:
Už jsme sVARem zažili hodně prapodivných rozhodnutí, ale aby nám odvolal gól kvůli faulu soupeře na našeho hráče, to tu ještě nebylo. A bylo toho dneska daleko víc. Kopačka do hlavy, loket do hlavy a ... všechno bez karet. V jednom případě i bez faulu. Kovařík se snaží běžet za míčem a hráč bez balónu ho blokuje, aby nemohl pokračovat, ale je to faul Kovaříka. Něco by se s tím mělo dělat. Tohle časem přestane bavit i fanoušky týmů, které tímto způsobem vyhrávají.
Na to je jednoduchá odpověď hrát bez mužstev co do toho cpou penize
To si delaj prdel rozhodci i war zase zaplaceny smejdi
To snad ne