Detail uživatele diskuzního fóra - Antonin3
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 137 |
Tlachy a kecy | 5 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
XrDeSlnB | 97 | |
E1ISh9wY | 6 | |
d7tQt5xj | 4 | |
p2yp+q9/ | 3 | |
r1d/2k8C | 3 | bonano30 |
lOLzozIi | 2 | |
k643Lm2s | 2 | |
lmZyvHK8 | 2 | |
aKtZQQIO | 2 | |
2GDh/+9o | 2 | |
0iSbHFUg | 2 | |
KIprMFP/ | 2 | |
5K0BL4ST | 1 | |
C0Q3DSN4 | 1 | |
UtpeXEd9 | 1 | |
UO/ImxCw | 1 | |
xZ55K1lG | 1 | |
ngx3PwHH | 1 | |
imVCQqoE | 1 | |
OeFF58Vv | 1 | |
sqcXtQuL | 1 | |
C8grVw5f | 1 | |
LQ3pnSRu | 1 | |
vssQWDej | 1 | |
vzcTyAly | 1 | |
4MZBwczI | 1 | |
9xCyixzm | 1 |
Á kritizovat obranu myslim ze hraje ok chybel stredas cermak ten ma chut si vzit balon od obrany a zalozit utok co nebylo v zapase pak to je nakopavana
Byl jsem na zapase a vstoupili jsme do nel levou nohou 1. pule novak sanci a hruby nic zakonceni na kevacku 2. pule drchal a zeman zakonceni na levacku coz myslim spatny drchal na penalte nahraje na matouska pritom tvar proti golmanovy zeman taky a mladicek cerny mel by dostavat sanci víc než novak a hruby
Dneska tleskam bohemce i hracum klobouk dolu co odbojovali
Ta televize je zaplacena tvrdikem to co tam mektaj to si delaj srandu juzufa v hradci zkopne petrasek a taky by sel sam na branku zluta a var ze zluta spravne to kdyz reknou bejvaly fotbalisté tak jsou zaplaceny kralovsky za prachy
Vondru drzi chytil za trenky a komentatori chtej penaltu ty snad jsou slepi jeste jim to zopakuji a oni jen asi penaltovy zakrok to snad ne
Zelinka u varu toto bude vypadat
To si dela prdel za tohle cervena ty uz nevedi jak vyhrat
luque.m napsal:
Když to tady čtu, nevim jestli se mám smát nebo brečet… Reichel, Křapka, Čermák… co tady dělají, okamžitě vyhodit, to nejsou fotbalisti / jedině kdo dnes zahrál byli… a Shejbal? Taky se mi ten kluk ... moc nelíbí, nicméně kvality asi mít bude, jinak by ho nejspíš trenér nestavil. A dnes na něm bylo vidět jak byl přemotivovaný. Takhle rychle jsem ho ještě běžet neviděl. Pamatujete Marčíka? Kopyto, ale jak byl platný. Prostě trenér to vidí jinak a to je dobře. Pleštil, dnes se mi líbil. Ještě bude hodně platný.No a rozhodčí? To nechci komentovat, ale takového inčučunu už nechci na trávníku vidět
Nevim ty nosis tmavy bryle nebo mas cernobilou barvu ze tak kritizujes pripadas mi jak spartan anebo tos videl z rycliku ten fotbal
Borek1 napsal:
Problém není v trenérovi, ale v počtu zraněných hráčů. To je výběrem hráčů a především práce sportovního ředitele. Když hraje Křapka v obraně, tak jak to asi může vypadat. Vedle něj mladý Kadlec co hraje ... druhý ligový zápas v životě. Tak to za mne může trénovat kdo chce a bude to vypadat stejně.
Tak ten krapka hraje na vechetu ten si nekopl ale goly padly po ztratach v zaloze tak se na to divej poradne a nekritizujte jenom obranu na obranu sli ze zalohy 2 krat 3 na 2 tak kde je chyba