Detail uživatele diskuzního fóra - Antonin3

Datum prvního příspěvku
07.08.2022
Celkový počet příspěvků
167
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 162
Tlachy a kecy 5
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
XrDeSlnB 97
E1ISh9wY 26
KIprMFP/ 5
d7tQt5xj 4
p2yp+q9/ 3
r1d/2k8C 3 bonano30
lOLzozIi 2
k643Lm2s 2
lmZyvHK8 2
aKtZQQIO 2
2GDh/+9o 2
0iSbHFUg 2
5K0BL4ST 1
C0Q3DSN4 1
UtpeXEd9 1
UO/ImxCw 1
xZ55K1lG 1
ngx3PwHH 1
imVCQqoE 1
OeFF58Vv 1
sqcXtQuL 1
C8grVw5f 1
LQ3pnSRu 1
vssQWDej 1
vzcTyAly 1
4MZBwczI 1
9xCyixzm 1
MrsTUsiv 1
j2SPxyny 1 klokon

Klokan z Černošic napsal:

Nene, žije se mi fajn, ale někoho pochválit a někoho kritizovat, to jsou jen dvě různé strany mince, podle toho, co si dotyčný zaslouží a jaký je úhel pohledu hodnotitele. Takže asi tak, Antoníne3.

No nekdo se těší ze si zanadává a kdyz odejde jeste vondra tak komu budou nadavat to se mi zdá ze je nekdo nemocny

Tohle není diskuze ale jenom kdo lip zkritizuje a uleví si  asi to maj někteří v životě těžký 

Borek1 napsal:

Super zápas,hodně šancí asi tři tyčky. Kdybychom dnes dotáhli některé ty brejky,tak se mohlo vyhrát i víc,ale to by zase vůçi Hradci nebylo fér,protože ty Hradečáci fakt makali a snažili se co to šlo.

Když už taky odmakáme zápas tak chválíme hradec myslim ze šance byly na obouch stranách a gol jsme dali mi takze super a uvidime za tyden posledni zápas v sezoně tak snad to vyjde a budem se těšit na novou sezonu

Tak co jsem slysel tak to byl posledni gol i hra za acko ted uz jen za becko a pak se uvidí co klub mu nabiddne jinak at se Pepovi daří i po skonceni kariéry za acko a věřím ze ta další etapa života bude stejně ne- li lepší a ted si te konečně užijou i doma

Ano jednou to přijít muselo bude to vsechny klokany bohemaky mrzet Pepa je vzor a bude vzor skromnost odkad se dostal az do 1.ligy kdyz byl na hristi tak vzdy bojoval a mladý by si meli vzít od něj to nadšení a bojovnost 

Pepo ted přijde zas jiná cinnost preji ti stejny zápal a srdce jaky jsi mel pro Bohemku Dik

JohnZ napsal:

Vzhledem k výkonům týmu je tohle umístění ještě zázrak.Kdyby naši dva rychlíci dávali góly,tak patří mezi nejlepší střelce naší ligy.Matoušek opět zahozená jasná tutovka,Drchal totálně zmrvená přihrávka při brejku.Tohle jsou góly který chyběj.Dle mého hlavní ...

Nevim okeke dozadu bida dopredu snad karem lepsi dokud si nevychovame vlastni tak za chvili budem v coudu protoze nas kazdy preplati

clockan1 napsal:

Zrovna Hůlis... kurva toho mi je až líto...

Mame 3 krasny sance nejdriv hruby potom maty potom bezi drchy a kopne do toho jak hovna a ke vsi smule hulis ukaze jak je to jednoduchy