Detail uživatele diskuzního fóra - Antonin3

Datum prvního příspěvku
07.08.2022
Celkový počet příspěvků
142
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 137
Tlachy a kecy 5
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
XrDeSlnB 97
E1ISh9wY 6
d7tQt5xj 4
p2yp+q9/ 3
r1d/2k8C 3 bonano30
lOLzozIi 2
k643Lm2s 2
lmZyvHK8 2
aKtZQQIO 2
2GDh/+9o 2
0iSbHFUg 2
KIprMFP/ 2
5K0BL4ST 1
C0Q3DSN4 1
UtpeXEd9 1
UO/ImxCw 1
xZ55K1lG 1
ngx3PwHH 1
imVCQqoE 1
OeFF58Vv 1
sqcXtQuL 1
C8grVw5f 1
LQ3pnSRu 1
vssQWDej 1
vzcTyAly 1
4MZBwczI 1
9xCyixzm 1

Á kritizovat obranu myslim ze hraje ok chybel stredas cermak ten ma chut si vzit balon od obrany a zalozit utok co nebylo v zapase pak to je nakopavana 

Byl jsem na zapase a vstoupili jsme do nel levou nohou 1. pule novak sanci a hruby nic zakonceni na kevacku 2. pule drchal a zeman zakonceni na levacku coz myslim spatny drchal na penalte nahraje na matouska pritom tvar proti golmanovy zeman taky a mladicek cerny mel by dostavat sanci víc než novak a hruby

Borek1 napsal:

Chci tady dnes smeknout před týmem jak dnes bojoval i proti rozhodčím. Kluci díky, pro mě jste dnes vítězové a ti mrzáci ať se takovým vítězstvím třeba udáví.

Souhlasim

Ta televize je zaplacena tvrdikem to co tam mektaj to si delaj srandu juzufa v hradci zkopne petrasek a taky by sel sam na branku zluta a var ze zluta spravne to kdyz reknou bejvaly fotbalisté tak jsou zaplaceny kralovsky za prachy

Vondru drzi chytil za trenky a komentatori chtej penaltu ty snad jsou slepi jeste jim to zopakuji a oni jen asi penaltovy zakrok to snad ne

luque.m napsal:

Když to tady čtu, nevim jestli se mám smát nebo brečet… Reichel, Křapka, Čermák… co tady dělají, okamžitě vyhodit, to nejsou fotbalisti / jedině kdo dnes zahrál byli… a Shejbal? Taky se mi ten kluk ...

Nevim ty nosis tmavy bryle nebo mas cernobilou barvu ze tak kritizujes pripadas mi jak spartan anebo tos videl z rycliku ten fotbal

Borek1 napsal:

Problém není v trenérovi, ale v počtu zraněných hráčů. To je výběrem hráčů a především práce sportovního ředitele. Když hraje Křapka v obraně, tak jak to asi může vypadat. Vedle něj mladý Kadlec co hraje ...

Tak ten krapka hraje na vechetu ten si nekopl ale goly padly po ztratach v zaloze tak se na to divej poradne a nekritizujte jenom obranu na obranu sli ze zalohy 2 krat 3 na 2 tak kde je chyba