Detail uživatele diskuzního fóra - Antonin3

Datum prvního příspěvku
07.08.2022
Celkový počet příspěvků
133
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 128
Tlachy a kecy 5
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
XrDeSlnB 97
d7tQt5xj 4
p2yp+q9/ 3
r1d/2k8C 3 bonano30
lOLzozIi 2
k643Lm2s 2
lmZyvHK8 2
aKtZQQIO 2
2GDh/+9o 2
0iSbHFUg 2
5K0BL4ST 1
C0Q3DSN4 1
UtpeXEd9 1
UO/ImxCw 1
xZ55K1lG 1
ngx3PwHH 1
imVCQqoE 1
OeFF58Vv 1
sqcXtQuL 1
C8grVw5f 1
LQ3pnSRu 1
vssQWDej 1
vzcTyAly 1
4MZBwczI 1

Borek1 napsal:

Problém není v trenérovi, ale v počtu zraněných hráčů. To je výběrem hráčů a především práce sportovního ředitele. Když hraje Křapka v obraně, tak jak to asi může vypadat. Vedle něj mladý Kadlec co hraje ...

Tak ten krapka hraje na vechetu ten si nekopl ale goly padly po ztratach v zaloze tak se na to divej poradne a nekritizujte jenom obranu na obranu sli ze zalohy 2 krat 3 na 2 tak kde je chyba

Lamas napsal:

Komise také posvětila vítězný gól Sparty v pražském derby proti Bohemians 1905. Domácí Markus Solbakken v 74. minutě hlavou zblízka vstřelil jedinou branku utkání a jeho spoluhráč Victor Olatunji při akci pravidla neporušil. „V okamžiku střely ...

No pridrzel ho telem i rukou

Antonin3 napsal:

Tak jsem si pustil zpoalene ten gol no myslim ze tonyl ofsajd ale ze neukazali kalibrovanou caru byl tam krapka lehce pred tim utocnikem sparty ktery mu branil  ve hre a golman takze ofsajd ale ...

Nebo nechteli

Tak jsem si pustil zpoalene ten gol no myslim ze tonyl ofsajd ale ze neukazali kalibrovanou caru byl tam krapka lehce pred tim utocnikem sparty ktery mu branil  ve hre a golman takze ofsajd ale ta cara by to prokazala spis to neresili var

Klokan z Černošic napsal:

Konečně to někdo napsal, a ti naši ani na rozhodčího neřvou, nedonutí jej jít k VARu a rozhodčí, to jsou sráči, jako skoro vždycky. Nevím, zda by to Vondra vykopnul, ale jasný ofsajd, není o ...

Taky si myslim ofsajd

DaH napsal:

Zajímalo by mne jaký je rozdíl mezi postavením Jusufa minulé kolo při brance Matouška a Olatunjiho při gólu Sralty dnes. Podle mne Olatunji bránil Vondrovi a ovlivnil hru. Ofsajd. Jinak za výkon za jedna, až na ...

Ne branil  krapkovi ale ses na sparte