Příspěvek Diskuzního fóra
rio napo napsal:
Pokud jsi to včera kupoval v tiskovce, tak tam byly dvě slečny. Jedna seděla za počítačem a druhá - z našeho pohledu vpravo - byla taková (jak jen to říci slušně) asertivní. Šli jsme si ... s dcerou pro plastové permice s tím, že jsme měli nové připravené v aplikaci otevřené s QR kódy. Před námi přišla zrovna jedna paní se stejnou záležitostí. Nastal velký problém. Jako že to nedohledají a, a, a.... Že jsme si to měli zatrhnout při nákupu a že by nám to za 150 poslali. Paní i dcera shodně uvedli, že tam v té aplikaci nic takového nenašli a že jsme si to chtěli vyzvednout osobně. Neochotná, nepříjemná, nebojím se říci zlá. A že to nepůjde. Paní stále vyhledávali. Pak ta nepříjemná někam odešla a vrátila se s tím, že šéf řekl, ať to najdou. Ta klidná, ticha a hezčí za počítačem zatím v klidu pracovala. Pak se ta nepříjemná obrátila na mě a když zjistila, že my chceme totéž začala mít kecy. Na co to vlastně chcete, vždy to máte v telefonu, určitě spíš zapomenete tu kartu než telefon, ... Napřed jsem se snažil říci, že si je schovávám, ale pak mi to došlo. Proč se mám div ne omlouvat? Nakonec přišel nějaký mládenec s notebookem. Kde je problém? Aha? No tady pod kódem máte číslo a to když tam napíšete (a ukazoval jim to s mým telefonem), tak se to tam objeví. Ta tichá dívka mezitím našla tu paní a pak další podle jeho návodu. Celou dobu byla v pohodě. Ta nepříjemná furt sekala zobákem. Obracím se na někoho odpovědného. Prosím, naučte slušnému chovaní tu osobu nebo ji raději rovnou vyhoďte. Je mi 65 a mám snášet spratkovité chování někoho, kdo tam vůbec nepatří? PS: omlouvám se za ne úplně salonní slovník, ale ještě teď mě bere vztek.
Ještě si přidám jednu drobnost. Při vstupu místo živých osob turniket na QR kód. Nefungoval, resp. asi z 5 přiložených jednoho pustil zbytek řešil jeden pořadatel. Nechápu, když máme málo peněz, že se kupují takovéto debility. Možná nařízeno LFA, to by na ty blbce docela sedělo, ale nevím. Navíc vnuk, který byl se mnou a na rozdíl ode mne se v tom trochu vyzná, tak ještě zpochybnil QR kód, který je vhodný na velký objem dat, ale je citlivý na podmínky, za kterých se snímá. Proč tam není obyčejný chip? byla jeho otázka. Může někdo z vedení vysvětlit smysluplnost tohoto řešení???