Fotbal - Bohemians
Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Přihlašte se nebo se zaregistrujte
Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.
Nezávislé diskuzní fórum fanoušků fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakční rada fóra je tvořena skupinou fanoušků a vyhrazuje si možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování. Klub Bohemians Praha 1905 za obsah fóra neodpovídá.
HUF 1:1
CarlUweSteeb napsal:
Krasa.Trenerem to teda neni?
Je to 9 let dočasným ředitelem, který nedokáže vést lidi. Dovedeš si představit, že by vedl jakýkoliv jiný klub? I třeba divizní? Já věřím že je to dobrej fanoušek, syn, ale určitě ne ředitel
Ja už nemužu :-(
Neupírám trenérovi Veselému velký podíl na loňském úspěchu,přijde mi však ,že stává papežštějším než papež. I Chrudim hrála pod ním výbornou sezónu s následujícím propadem dolů. Složení mužstva, posilám nerozumim a hra je statická,pomalá..... co čekat s kádrem dosluhujících fotbalistů a v klubu , kde mladí hráči v podstatě nedostávají šanci...omlouvám se nechci být negativní,ale opět se vracíme k amaterismu a alibismu.....tvl. jak může sportovní ředitel mít v téhle situaci volno...a nestezujte si ,že je 10 borců zraněných....vždyť jste " úspěšně vybrali".... levně podepsali a určitě o ty borce bude díky věku a zranění zájem - ironie samozřejmě..
Jsem daleko mimo republiku, bohužel dnes je taková větší rodinná akce, že wifi nestíhá a nenačetly se mi streamy, takže jen online na iDnes.
A to co čtu, je děs a hrůza!
Nakonec jsem rád, že to nevidím. Po minulé sezóně se v té aktuální z Bohemky stala zase ta banda zoufalců, otloukánků, kteří jsou posraní zakončit, na gól se neskutečně nadřou, ale soupeři góly servírují na stříbrném podnose, naprostá odevzdanost s Plzní (to jsem tady viděl) a dnes nebetyčný amatérismus.
Všem pro smích a snadné body.
K Puškáčovi: nikdy jsem nebyl zastáncem toho, aby hráč, kterému v příštím přestupnim období končí smlouva, nebo podepíše jinde, ten půlrok vymetal zápasy "béčka", ale asi jsem se pletl.
Tímto přehodnocuji (aspoň v případě Puškáče) názor a asnad už ho v dresu "Áčka" Bohemky neuvidím.
Pískej konec, prosím. Kolik si toho ještě musíme vytrpět?
Tohle je fakt na chocholouška.
Mě by jenom zajímalo, co si v Gablonz slibují od Puškáče? Že přestane být mávnutím kouzelného proutku ze dne na den zraněný???
No vypínám....
To není ani smutný, to je trapný.
CarlUweSteeb napsal:
Hybš to kopne, jak lemra a za 5 minut jdeš do deseti. Co s tím má jako dělat?
suicideblond napsal:
stream už zase nejede, nemáte někdo funkční na tu nádheru...?
Skoro bych byl za to rád, že to nejde :-(
Hybš nedal penaltu, Puskáč po 8 minutách červená,pane Vesely mám Vás rád, ale ....... , výkon mužstva stojí za ...... , proč jste přivedl Hufa když nehraje.
Puškáč je neskutečný č....!!!!!
CarlUweSteeb napsal:
Za mne dělá co může,ale na rozdíl od loňska mu to nevychází. On nemůže za to,že nedáme penaltu a pak Puškáč udělá tohle.......