Detail uživatele diskuzního fóra - suicideblond
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 573 |
| Tlachy a kecy | 3 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| GRObACCu | 104 | |
| Mzgm4cDE | 99 | |
| fuIyPe3+ | 84 | |
| UqkXSoiS | 51 | |
| CXy0pGa/ | 40 | |
| s6uNaODI | 34 | StereOo |
| uNwRgjah | 18 | |
| 94fzWhQr | 15 | |
| D/31tE/i | 15 | |
| Bs1QbLpq | 11 | |
| V1+TeFyk | 6 | |
| 8qwnHa/B | 5 | |
| /4OSabM8 | 5 | |
| mM4nTgyZ | 4 | |
| qbLSdeyi | 4 | |
| Hhylt8MC | 3 | |
| Hi1dhyGj | 3 | |
| 0pR65wdA | 3 | |
| mRnMBVjl | 3 | |
| 9JoVxPkF | 2 | |
| 12RQcto8 | 2 | |
| IJDrKIIv | 2 | |
| aT1OurFQ | 2 | |
| Y9nA75KC | 2 | |
| RD2H717L | 2 | |
| ++e4cijv | 2 | |
| Z7nY7fK2 | 2 | |
| 9y+J9l3c | 2 | |
| YNHUzkyw | 2 | |
| Z+Ml9xPA | 1 | |
| 4ZpPDxuk | 1 | |
| uUQ3XOli | 1 | |
| YEneiXh7 | 1 | |
| tDPb5NI0 | 1 | |
| CEnfXlYX | 1 | |
| R01+6ar5 | 1 | |
| h3zUHD4T | 1 | |
| e6JkGheP | 1 | |
| BnvnbSv5 | 1 | |
| P24LjHqF | 1 | |
| ls5bW3Wa | 1 | |
| rWzIrgZJ | 1 | |
| YOOIcGN9 | 1 | |
| VPdKGecO | 1 | |
| tMlQWX/M | 1 | |
| ouThQvLM | 1 | |
| ZM5sgP0v | 1 | |
| kHE95dI/ | 1 | dáda74 |
| ppOuLWjP | 1 | |
| WnTQGKC3 | 1 | |
| oH+VAJrt | 1 | |
| bTmFbanm | 1 | |
| qoNdZe9b | 1 | |
| 75oiZ+bO | 1 | |
| p/6Wz48C | 1 | |
| cixVgxkK | 1 | |
| YcSKKqv4 | 1 |
sasek napsal:
To je právě jedna z nevýhod tříobráncového rozestavení - uprostřed hrají pouze dva oproti soupeřovým třem hráčům (pokud hraje čtyřku vzadu). V takovém případě musí mít střeďáci nadprůměrnou kondici a pohyb, aby si s přesilou ... poradili. Někdy ale ani to nestačí, pokud má soupeřův střed individuální kvalitu, což včera přesně ukázali Macek se Ševčíkem. Kolikrát někdo obral Macka o míč? Často se vymotal i z presinku od dvou/tří našich hráčů. V druhém poločase Hůlka i Smrž fyzicky odešli, což se propsalo jak na větším počtu šancí Boleslavi, tak na laciných ztrátách.
...ano přesně to je realita, bohužel je to tak. Je vidět žes něco odkopal. Spíš jsem nepochopil že do toho nebyl schopnej sáhnout.... Na co čekal? Na gól nebo na gogota/kokota?
Je vidět že Jarda byl brankář... Vůbec to nechápu, systém,jeho, ale pravda dovnitr týmu nevidím...
Myslím že hráče rozhodně s ohledem na zálohu má spíš na klasiku 442, nebo 451 respektive 4231
... no od 35.minuty první půle už tahali nohy, druhá půle už odešli úplně... podle mne problém fyzička, šťastná brranka, chvíli jsem věřil, ale opravdu zlatý bod, který nic neřeší /venku hrajeme lépe - ztráta dvou bodů, a Veselý nejspíše uchlácholen, a najde příčiny proč to nešlo..../
každopádně - Liška velmi dobrý - to se čekalo, Vondra druhá půle hrůza, Jusuf nic, fyzička katastrofa /na to dojedeme/ - jediný balon neurvali, v soubojích, kdyby se hrálo ještě 10-15.minut 1-2 góly asi ano; a nedopadlo by to vůbec pro nás dobře, bodově
Sestava zítra?
Reichl Vondra Liška kukucka
Kovařík hůlka Čermák kareem
Ramirez
Matoušek Drchal
1:3
Branky Kovařík přímý kop, Matoušek brejk, ramirez haluz
Ahoj, je tu někdo kdo chodí na béčko, B tým?
Zajímá mne ten Katcur, letos velmi pěkně přešel ze staršího dorostu, do béčka? Myslel jsem že je to forward, je i docela gólovej, myslím že 5/6 gólů za B nastřílel... Dneska podle zápisu v záloze, před stopery? Proč si ho nevytahnou alespoň jako širší kádr do áčka, klidně na soustředění mohl, vždyť do zálohy moc lidí nemáme,a vyloženě tam nas tlačí bota.... A pošetřit pár minutek od klíč. hráčů, to se může hodit... Navíc by potrenoval s ackem, a nabral hodně zkušeností....
tukiu napsal:
Pravda. Ja trochu doufal ze nejakou facku v přípravě dostanem, snad bude stačit facka ze jsme do 80 prohrávali 0:3:)
....ano, je tak, pravda,.... Také to mám historicky napozorováno..
Snad nebude průšvih a 16. místo
Tvl. Vemte toho Frýdka...
bonano30 napsal:
Pokud ti jde o komunikaci,bylo před nějakou dobou deklarováno,že to budou sociální sítě.
JJ dík
bonano30 napsal:
Pokud ti jde o komunikaci,bylo před nějakou dobou deklarováno,že to budou sociální sítě.
hmm. díky, to jsem nezaznamenal... odpověď, to už má nějakou úroveň.
bohužel je nemám, tak hledám zde.
je to škoda, protože diskuze, všeobecně, napříč, jsou semeništěm zla a útoků...
prostě mi ty informace chybí, na oficiálním webu; ale už je tu hledat nebudu...
ještě jednou díky. a myslím to upřímně, nikoliv ironicky
Fan1905 napsal:
Pokud máš na to být sponzor a pomáhat, tak kritizuj, jinak mlč.
hmm, docela nefér..
ale taky názor...
Miklik napsal:
taky bych rád věděl...na ofiko stránce se jeden zas nic nedoví a včera nějak moc nebylo ani na onlajnech dneska uvidíme jak to půjde https://www.onlajny.com/match/index/date/2026-01-17/id/522096
Teda Stránky naše, to je hrůza děs, aktuálnost... Obsah. Atd . Komunikace katastrofa...Přijde mi to že je klub v totalnim rozkladu...
Takhle se to přece profi nedělá...
Když jsem viděl foto Plocku, tak cca patnáct členů realizaku... Trenérů, masérů, Back Office...