Detail uživatele diskuzního fóra - suicideblond

Datum prvního příspěvku
18.08.2009
Celkový počet příspěvků
539
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 536
Tlachy a kecy 3
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
GRObACCu 104
Mzgm4cDE 99
fuIyPe3+ 84
UqkXSoiS 51
CXy0pGa/ 40
s6uNaODI 34 StereOo
uNwRgjah 18
94fzWhQr 15
D/31tE/i 15
V1+TeFyk 6
8qwnHa/B 5
/4OSabM8 5
mM4nTgyZ 4
qbLSdeyi 4
Hhylt8MC 3
Hi1dhyGj 3
9JoVxPkF 2
12RQcto8 2
IJDrKIIv 2
aT1OurFQ 2
Y9nA75KC 2
RD2H717L 2
Z+Ml9xPA 1
4ZpPDxuk 1
uUQ3XOli 1
YEneiXh7 1
tDPb5NI0 1
CEnfXlYX 1
R01+6ar5 1
h3zUHD4T 1
e6JkGheP 1
BnvnbSv5 1
P24LjHqF 1
ls5bW3Wa 1
rWzIrgZJ 1
YOOIcGN9 1
VPdKGecO 1
tMlQWX/M 1

KRS napsal:

Yusuf ale vyhrával dost vzdušných soubojů, i když není úplně ve formě.

hmm myslím že Jusuf dnes vyhrál hlavu jednou...

bonano30 napsal:

Ty kaštani od vedle koupí každýho,kdo je černej a běhá.Kdyby Veselý hrál Kareema,tak je tam prodaný taky.

...pravda, hubu si může zamazat, .... ale ten bachor nevím, asi jinej sport - sumo, pólo;)

každopádně nějak nám ty posily nevycházejí... snad se ukáže Erik, Jižní Amerika je fotbalu ráj. trochu divoký divadlo!

...tak to vypadá že se Jardouš Veselý spletl, loni, básnil o černouškovi, o diamantu, k vybroušení, tč. ve Vlašimi, a tak mu DJ koupil ho k Vánocům, ale neměl to být Kareem /který si téměř nečuchl k míči - vyjma trénerské dávky na profi trénincích, vedených Jardoušem/ 

vypadá to že to byl Isife;)

dnes podepsal kousek dál ve Strašnicích, po půl roce a 7mi zápasech, ze 7mi možných u žoldáků na Julisce. nákup 200tis. EUR, prodej 1,5 mil. EUR

berjir napsal:

19 zapasu, 1 gol, ten tu streleckou impotenci spasi. A pak se zasune jako Risto, ten taky prisel jako kanonyr :) Tak uvidime, jak mu to pujde.

dal nádherný gól za Slovan .... byl dobrej. uvidíme.

kolina napsal:

No, ještě jinak, za takové peníze které jsme ochotni do přestupu investovat těžko seženem lepší fotbalisty než takové které již máme v základu. Brzo uvidíme...       BOHEMKA DO TOHO!!! Mimochodem, také bych rád viděl v Bohemce ...

No že nepodržel Jardouš kluka v bráně, no tak, Škoda. Ale je fakt že moc toho navíc nechytil.... No a Kareema to už vůbec nechápu, takové básně o něm básnil, nový diouf,a šanci za rok nedostal... Přitom křídla docela drbou

Docela mnoho lidí tu tenkrát hrotilo Martina Haška, trenéra, dost mě to mrzelo... Celej život jsem hrál fotbal, a hráče měl neskutečně nafetovaný, fyzicky, nepamatuji že by nevydrželi zápas... Pamatuju na jeho rukopis,rychlý míče minimum dotyků,a přenášení balónu po šířce hřiště... Vynikal tenkrát i jeho kluk, co si pak posral život na toaletný. Myslím že i ty soudy byly dost lidsky nefér,a rozsudky na hlavu, krutý...

Ale spíš chci upozornit jak se u žoldáků na Julisce rozjel na plný koule..a buduje... Koncepčně na mládí, sice cizince, ale bez nich to prostě nejde. Jiná kvalita, jiný tělo, fyzično... Jestli nezpanikaří majitel, s Holoubkem můžou hodně dokázat... Klidně hodně nahoře.

Holoubek vyzrál,a to by byl trenér! 

Celej zápas tahal z druhý strany, sinijavsky a dost drbal, a pak z druhý strany, nejmladší a ten kterej hodně kazí,ale srdíčko vypadá že má....tak srovná

Špatně zápas dnes opět Hůlka, Čermák, Jusuf 

kolina napsal:

Fakt je neuvěřitelné jakým způsobem tuto sezonu prohráváme -  možná fakt hráči chtějí trenéra "odpálit" protože tolik tragikomických chyb ať v útoku či obraně nebo brankáře,  tak to se v takové koncentraci nevidí!         ...

Viděl jsem trénink a raději nebudu vůbec komentovat jak to působilo na přihlížejícího dělníka kapitalismu....