Detail uživatele diskuzního fóra - suicideblond
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 499 |
Tlachy a kecy | 3 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
GRObACCu | 104 | |
Mzgm4cDE | 99 | |
fuIyPe3+ | 82 | |
UqkXSoiS | 51 | |
CXy0pGa/ | 40 | |
s6uNaODI | 34 | StereOo |
uNwRgjah | 18 | |
94fzWhQr | 15 | |
D/31tE/i | 6 | |
8qwnHa/B | 5 | |
/4OSabM8 | 5 | |
mM4nTgyZ | 4 | |
qbLSdeyi | 4 | |
9JoVxPkF | 2 | |
Z+Ml9xPA | 1 | |
4ZpPDxuk | 1 | |
uUQ3XOli | 1 | |
YEneiXh7 | 1 | |
tDPb5NI0 | 1 | |
CEnfXlYX | 1 | |
R01+6ar5 | 1 | |
h3zUHD4T | 1 | |
e6JkGheP | 1 | |
BnvnbSv5 | 1 | |
P24LjHqF | 1 | |
ls5bW3Wa | 1 |
Fyzička nula.......
Borek1 napsal:
Bylo to vysvětleno na tiskovce! Minulý zápas mu zase střídání vyšla. Tak tentokrát mu vyšla i základní sestava. Dokonce tentokrát i hra byla slušná. Nechme trenéra a buďme rádi, že se tady nemění trenéři každých ... půl roku. Ztráta dokonce na šestku není téměř žádná. Tak si s koncovým hodnocením počkejme na konec sezóny.
Tiskovku jsem neviděl,neslyšel ... Na to uz fakt opravdu nemám sílu... Ex post se vysvětluje dobře,ale to bývá spíše obhajoba.....
Min. Zápas střídání,? , ano vyšlo, spíše neměli být hráči co byli střídáni v základní sestavě ...
Opakovane nic nehrajou a jsou to nejslabší hraci
Ahoj, myslím si že včera to zase PROKOUČOVAL Jarda Veselý, střídat hráče, který udělal zápas, a dal dva góly, to je opravdu už naprostý necit... Z Jardy, ať se kdochce zlobí, ale ŽÁDNEJ VELKEJ trenér nikdy nebude..
opakovaně prokoučovaný zápasy, když do toho má šáhnout, neudělá nic, a pak střídá nesmysly, a ty střídání se mu dlouhodobě taky moc nevedou...
Nulová fyzička....
Prostě nepřetlačíme nic ani balón a ani hráče.
Celý podzim,i jaro minulé sezóny.
Plíseň na půl plynu a naprosto nic od nás
Myslím, že pan trenér Veselý nemá co týmu už dát.
Vyhodit
Mám na tiketu bohemka goul,všechno mám tak neserte
Strašidelný
Blil bych
kolina napsal:
Veškerá srovnání se zahraničím jsou úplně mimo, včera jsem se díval na 2Bundesligu Herta:Kolín - mj 50000 diváků... No, ale ono běžně v Německu na 2ligu chodí násobně víc diváků než u nás na 1ligu. ... Fakt nesrovnatelné, takže zpět do reality - doufám že před 5000 fanoušků porazíme Pardubice! BOHEMKA DO TOHO!!!
Já koukal na Livesport na 3. Bundesliga,návštěvy, a řekl bych tak celkově 15-20 tisíc průměr kola, návštěvy i 25-28 tisíc, v podstatě v závislosti na max. kapacitě, tak 70-80% kapacity každý zápas
sestavy
Reichl M.(B) Hrubý R., Jánoš A.Kadlec A.Křapka, Novák V., Petrák O, Shejbal J.Vondra J., Zeman V, Drchal
ahoj někdo stream z FA cupu?
budu fandit z rachoty...