Detail uživatele diskuzního fóra - suicideblond

Datum prvního příspěvku
18.08.2009
Celkový počet příspěvků
502
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 499
Tlachy a kecy 3
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
GRObACCu 104
Mzgm4cDE 99
fuIyPe3+ 82
UqkXSoiS 51
CXy0pGa/ 40
s6uNaODI 34 StereOo
uNwRgjah 18
94fzWhQr 15
D/31tE/i 6
8qwnHa/B 5
/4OSabM8 5
mM4nTgyZ 4
qbLSdeyi 4
9JoVxPkF 2
Z+Ml9xPA 1
4ZpPDxuk 1
uUQ3XOli 1
YEneiXh7 1
tDPb5NI0 1
CEnfXlYX 1
R01+6ar5 1
h3zUHD4T 1
e6JkGheP 1
BnvnbSv5 1
P24LjHqF 1
ls5bW3Wa 1

Borek1 napsal:

Bylo to vysvětleno na tiskovce! Minulý zápas mu zase střídání vyšla. Tak tentokrát mu vyšla i základní sestava. Dokonce tentokrát i hra byla slušná. Nechme trenéra a buďme rádi, že se tady nemění trenéři každých ...

Tiskovku jsem neviděl,neslyšel ... Na to uz fakt opravdu nemám sílu... Ex post se vysvětluje dobře,ale to bývá spíše obhajoba.....

Min. Zápas střídání,? , ano vyšlo, spíše neměli být hráči co byli střídáni v základní sestavě ... 

Opakovane nic nehrajou a jsou to nejslabší hraci

Ahoj, myslím si že včera to zase PROKOUČOVAL Jarda Veselý, střídat hráče, který udělal zápas, a dal dva góly, to je opravdu už naprostý necit... Z Jardy, ať se kdochce zlobí, ale ŽÁDNEJ VELKEJ trenér nikdy nebude..

opakovaně prokoučovaný zápasy, když do toho má šáhnout, neudělá nic, a pak střídá nesmysly, a ty střídání se mu dlouhodobě taky moc nevedou...

Nulová fyzička....

Prostě nepřetlačíme nic ani balón a ani hráče.

Celý podzim,i jaro minulé sezóny.

Plíseň na půl plynu a naprosto nic od nás 

Myslím, že pan trenér Veselý nemá co týmu už dát. 

Vyhodit

kolina napsal:

Veškerá srovnání se zahraničím jsou úplně mimo,  včera jsem se díval na 2Bundesligu Herta:Kolín - mj 50000 diváků... No, ale ono běžně v Německu na 2ligu chodí násobně víc diváků než u nás na 1ligu. ...

Já koukal na Livesport na 3. Bundesliga,návštěvy, a řekl bych tak celkově 15-20 tisíc průměr kola, návštěvy i 25-28 tisíc, v podstatě v závislosti na max. kapacitě, tak 70-80% kapacity každý zápas 

sestavy

Reichl M.(B) Hrubý R., Jánoš A.Kadlec A.Křapka, Novák V., Petrák O, Shejbal J.Vondra J., Zeman V, Drchal