Detail uživatele diskuzního fóra - skip
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 355 |
Ptejte se vedení Bohemky | 175 |
Online chat s vedením | 1 |
Tlachy a kecy | 12 |
Jiná komunita | 5 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
I3VsYp1R | 81 | |
U8EHUFAe | 19 | |
OavPJS6E | 13 | |
yOTXNygg | 9 | |
nbi7ySSr | 6 | |
Zk0nTLqQ | 5 | |
/aqMB8mi | 5 | |
q67IEVJc | 4 | |
SPCj2EvD | 4 | |
zm5ci+cG | 3 | |
xEvOOfh5 | 3 | |
CH7izO37 | 3 | |
O+8nF3JP | 3 | |
ITUsjcqX | 3 | |
1OutKBnA | 3 | |
5LcyKGVH | 3 | |
qnN8Y4Gl | 3 | |
qRNShrdf | 3 | |
T04ohPcD | 3 | |
4NjbAfvJ | 3 | |
SXMNshu+ | 3 | |
hhPbZuFv | 3 | |
VtEh+Iyr | 3 | |
7xw2jES/ | 2 | |
qzlXgBiC | 2 | |
vsw+3j4J | 2 | |
nuCFhfHD | 2 | |
cNOvv0PT | 2 | |
RUl+gbGD | 2 | |
tymBE6U+ | 2 | |
008LB4zV | 2 | |
yt5GtxWq | 2 | |
b/C4sDTp | 2 | |
D9WO+964 | 2 | |
6AuYypGi | 2 | |
gRTqrkO2 | 2 | |
QeY0qU5Y | 2 | |
1OGUBO8c | 2 | |
pxlFi6Um | 2 | |
Qofn2vuW | 2 | |
cpkWI5D/ | 2 | |
xSbSrWlG | 2 | |
dCGGZ0Ct | 2 | |
y9d0eoZA | 2 | |
EfwdYavg | 2 | |
ZeRqKYmk | 2 | |
ZRLRhXwE | 2 | |
685Z+G5k | 2 | |
WIQD18xW | 2 | |
sA800vRc | 2 | |
d3rbqjp2 | 2 | |
CieANyXW | 1 | |
Me6sKexU | 1 | |
SJPZ+W8C | 1 | kolina |
n+mnZbiH | 1 | |
6BT2xCcJ | 1 | |
Exfr5kIJ | 1 | |
sUDslGPs | 1 | |
getyGlS7 | 1 | |
9MjUpBKO | 1 | |
2jVsamlZ | 1 | |
648n68Sk | 1 | |
eX3LinIv | 1 | |
lp3du5RF | 1 | |
yWaMZixt | 1 | |
R6LGU0Lt | 1 | |
za1v/o5z | 1 | |
hlGZGV2C | 1 | |
iYaerp7F | 1 | |
nUcgpxM9 | 1 | |
vTJz9DMN | 1 | |
WJCCSspz | 1 | |
3vq875az | 1 | |
/bhAnJEQ | 1 | |
ZwYHVA/E | 1 | Klokol |
mJtK5MNJ | 1 | |
ESaTxsDy | 1 | |
u+D2pqra | 1 | |
g+cprvHf | 1 | |
7ujJ79mb | 1 | |
8iErS8lN | 1 | |
737g+VF3 | 1 | |
+Wn/dTtR | 1 | |
EC09vcfP | 1 | |
3nq5YYrn | 1 | |
fVsPqacz | 1 | |
1cS5I037 | 1 | |
hefjna2t | 1 | |
oJ8siuNQ | 1 | |
3ZIHYZRG | 1 | |
f5WOPeTO | 1 | |
3X+S1oji | 1 | |
2wGVvLTD | 1 | |
Cy5ML3v1 | 1 | |
NcmiJYO2 | 1 | |
gc2f08GB | 1 | |
pfX78gbG | 1 | |
QpVUU4pH | 1 | |
77bn0XXR | 1 | |
dpeq9aCQ | 1 | |
YTHwwLUv | 1 | |
4vsf92rx | 1 | |
4Z2dCybT | 1 | |
P4yFIkRy | 1 | |
eSD8N+ra | 1 | |
FsIC+DLM | 1 | |
Tk1d9g4u | 1 | |
g+ByfOhF | 1 | |
GTSXJIkm | 1 | |
8+ET4tW7 | 1 | |
m7vNDdTG | 1 | |
CphpxEJD | 1 | |
MG5ikfjv | 1 | |
x1z9y+6J | 1 | |
twkB2QGV | 1 | |
HFdkYisu | 1 | |
A66pkE3e | 1 | |
m64K7SW2 | 1 | |
nAhz5Ui3 | 1 | |
ZM9AEUaT | 1 | |
S72RNosq | 1 | |
2LoQuwy1 | 1 | |
o73MC+QC | 1 | |
k+zhPZKd | 1 | |
k2BSdO31 | 1 | |
WsxCt3ZM | 1 | |
GNk+7+YK | 1 | |
EWWYdDxg | 1 | |
jGcK0z7w | 1 | |
WsK6QhDJ | 1 | |
TMhFWiNm | 1 | |
8qU+yGZN | 1 | |
oGcy2Mik | 1 | |
um5HwbvW | 1 | |
GCPBV4Ui | 1 | |
B4tSIz1N | 1 | |
0lJqvC1u | 1 | |
PC0ibSc1 | 1 | |
zmG8BqlO | 1 | |
k/oPH1aM | 1 | |
I+foull7 | 1 | |
o88/yRXl | 1 | |
iZYtVVCl | 1 | |
fYD+Zqye | 1 | |
DXac4ym7 | 1 | |
4uTDGh1L | 1 | |
5G8HdhED | 1 | |
JccK/inR | 1 | |
YgtMpFqA | 1 | |
DEIIZ95y | 1 | |
ZnlQkEYb | 1 | |
SRuEpJ3V | 1 | |
A85ZORP6 | 1 | |
fjj69Lpq | 1 | |
3NOk97T+ | 1 | |
g2qKmmW8 | 1 | |
1dXL4fhS | 1 | |
S9t1zHGe | 1 | |
tk2vPtH+ | 1 | |
nPc0MO1P | 1 | |
wKp2Ci0N | 1 | |
VVuQjmuf | 1 | |
NAtU9Cqz | 1 |
rio napo napsal:
Téměř všichni hráči (včetně většiny nedávno odejitých) jdou už za trenérem Veselým. Je v Bohemce od 3/2022 a před tímto datem u nás byli jen tři hráči současného kádru: Hůlka, Vondra a Kovařík. Všichni ostatní ... včetně vyloženě nepovedených Mužík, Shejbal, Hašek, Petrák, Smrž, ... přišli za p. Veselého. Dlouhodobě kritizuji práci sportovního ředitele, ale nemyslím, že by držel trenérovi pistoli u hlavy a nutil ho vzít je do kádru. Jsem nasraný z toho, jací exoti k nám občas přijdou. Vždyť už ani nejsme ostatním pro smích! Spíš se nad našimi přestupy útrpně usmívají a to i zcela otevřeně třeba v tv. Všimněte si, s jakou poťouchlostí opakovaně zmiňují nejdražší přestup v historii Bohemky. "Koupili za balík brankáře a nehrají ho." Tady bych se zastal pana majitele. Kdyby ze mě podřízení vyrazili ranec a ukázalo se, že to byla kravina, móóc dobře bych si rozmyslel, jestli jim příště zase skočím na špek. Na druhou stranu nechápu, proč si takového sportovního ředitele drží a už dávno s ním nevyrazil dveře. O tom, že bychom mohli dokonce nějakého hráče zpeněžit (což by mělo být jedním z měřítek), si můžeme nechat akorát tak zdát. Čestnou výjimkou byl Erik. Tak asi tak!
Nezlob se ,ale jedině kdo se posmívá není ani tak v TV,ale ty jelita z "kudy běží zajíc ".A to jsou fakt odborníci, kteří říkají úplně stejný blbosti, jako ty.Trenér si nikdy nestěžoval na to ,že sou hráči drahý ,ale že brněnský kluby zkur..... trh. Protože platí neadekvátní částky za hráče i když tu cenu nemají. Toť vše co řekl....
A podle tebe by měl posadit Reichla i když se mu daří a dát tam Frühvalda, jen pro to že byl drahý?
Antonin3 napsal:
A proč v béčku je Slezák tak at dostane šanci sami vidíme pořád stereotyp fotbalisty hrajem venku nebo doma co odešli kvet a hronek a puskac a ted jindrisek kterého nestavěl z podivem proc podívej ... se Olomouc dali to trenérovi z béčka janotka a jak hrajou
Tak ale to je trochu rozdíl. Janotka si přivedl do Áčka půl mančaftu z Béčka, protože s tím Béčkem hrál na špici druhé ligy a kvalitní fotbal. Ke vší účtě, to se o našem Béčku říct nedá....
Mám dotaz na ty ,co tady odolávají trenéra a i realizák.
Kdo je podle vás ten trenér,který by tu měl trénovat?Né sci-fi, prosím......
berjir napsal:
Slusnou cocku dostavame za Jardovo zhodnoceni situace na trhu. Ve zkratce ,,nemas prachy, nehraj ligu". Ackoliv ma castecne pravdu, fotbal vzdycky o penezich byl a mel by podobny vyjadreni zvazovat i s dusledky pro klub. ... Ted jsme zas chudy ubrecenci uz pred sezonou. Navic nejeden diskutujici jeho vyjadreni spojuje i s jeho praci pro narodak, ze je smutny ze timhle zpusobem mluvi jeden z treneru narodaku.
Trenér, tím pokřiveným trhem přece nemyslel, že oni mají peníze a my ne.Ale že dají za hráče, který má hodnotu 2 mil.klidně 5.mil.A hráč který normálně pobírá 120 tis. dostane 300 tis ......
Vůbec nechápu tu drzost p.Dvořáka ze zajíce (vlastně ani nevím kdo to je a co dokázal),brát si Bohemku do huby!!!Sám hrál maximálně 9.ligu Hanspalky a bude chytračit....
Evidentně o nás nic neví.Pár transferu směrem ven za poslední roky taky bylo ......lituju, že jsem se díval na nějakýho zajíce, naposled. Stejně probíraj jen Žižkov, Budějovice a Brňáky....
Velkej zajic: pražská S,baník a trochu Plzeň...
tom2 napsal:
Chyba se stát může, dokonce i takhle kuriózní. Dlouhodobě nemám pocit, že by nás rozhodčí nějak zařezávali, takže za normálních okolností bych byl víceméně smířlivý a dokázal se tomu i zasmát (pokud na konci sezony ... nesestoupíme). Ale že se takové kuriozity dějí v zápasech Plzně, Slavie a Sparty, to mi to pobavení trochu narušuje.
Přesně tak, taky si říkám, že chyba se stát může.
Ale je zajímavé, že se to nestane "velké trojce ".
Naopak ještě většinou ve prospěch"velké trojky" ....... a to je minimálně podezřelé a zavádí to ke spekulacím.
Ale jak říkáš, jde o miliony.......
klaun napsal:
Od odchodu Hronka s Květem, to nejde. Už je to dlouho a nelepší se to. První polovinu sezóny jsme hráli na rychlé protiútoky, žádný složitý sysém. Soupeři to rychle přečetli. Konec jara "pohárové sezony" už byl ... špatný, ale pohár špatné výkony zastřel. Systém v naší hře postrádám dlouhodobě. Nic moc tam nevidím, hrajeme další sezonu o záchranu, byť se nás bezprostředně netýká, ale kdo ví jak k tomu přistoupíme a kam se propadneme. Uživatel Fan1905 volá po novém trenérovi a omlazení kádru. Souhlasím a připojuji se. Kupme Hyského, Svědíka, Papszuna, investujme. Nechci se dívat příští sezónu na tohle. Není na co čekat. Rád bych se dožil trenéra, který nás posune do první šestky, na stálo. Tam řadím nás, sousedy od Tesca, Rudý, Plíseň, Chachary a Brno, kde není jasné jak se to vyvine tak nejmenuji. Zbytek ať si dělá a vyhlašuje co chce. Chci mít šanci hrát o titul a nechci poslouchat že to nejde a že mám mít realistické představy. Pokud jsme v první lize, jiný cíl bychom před sezonou ani mít neměli. Proč to jinak hrát. Nemusí to vždy vyjít, ale mít to v hlavě. Být na to nastavený a věřit ve své schopnosti. Ti co nevěří, nechť odejdou a nahradí je hladovější, po úspěchu toužící hráči. Nicméně, začněme tím trenérem co to pro nás bude chtít dokázat. Poděkujme panu Veselému a pojďme dál.
Neber si to špatně, ale ohromně jsi mě pobavil.:-)
Teda, beru to jako vtip,hlavně ty trenéry......
epocha napsal:
Včera večer jsem se rozhodl, že budu reagovat na tu skupinu „nadávačů“, ale nakonec mě moji přátelé damhA a také Kolina předběhli. Zejména Karel to napsal naprosto přesně. Já bych rád dodal, že si rodiny Jakubowiczů ... vážím za to, co všechno pro Bohemku udělala a také za to, co ještě udělat zamýšlí (stadion!!!). Jste schopni, vážení „nadávači“, vůbec domyslet, že nebýt pana Jakubowicze, tak by dost možná Bohemka už dnes neexistovala nebo hrála tak maximálně divizi na nějakém jiném hřišti? Tušíte vůbec, že nyní je Bohemka s výjimkou mimořádných sedmdesátých a osmdesátých let v nejvyšší soutěži nejdéle bez sestupu za celou svou stodvacetiletou historii? Ano, ekonomické možnosti pana Jakubowicze nejsou na úrovní nejbohatších Čechů, jakými jsou sparťanský Křetínský či slavistický Tykač (navíc ani fanouškovskou základu nemá Bohemka ani zdaleka na úrovni těch dvou S), ale majitel Bohemky dává našemu klubu stabilitu a jistotu pro další roky. To si opravdu myslíte, že do Bohemky, které (zatím) nepatří ani stadion, přijde nějaký super bohatý sponzor? Ano, až se podaří Ďolíček zrekonstruovat, tak třeba jednou pan Jakubowicz nebo nějaký jeho následovník koupí od Prahy, která na nás kašle, i stadion… Já se občas obávám, když čtu nebo slyším tu přihlouplou kritiku majitele Bohemky, aby se pan Jakubowicz nevykašlal na to, co pro Bohemku dělá, a skutečně nezačal investovat do něčeho, co bude mít pro něho a pro jeho rodinu faktický význam. Prosím vás, vážení „nadávači“, vzpamatujte se a začněte aspoň trochu používat svoje mozky! Nebo posílejte na účet Bohemky třeba pětinu svých příjmů – pak snad budete mít na tu svou primitivní a často i sprostou kritiku aspoň malinké právo! P. S. Můj vnuk před několika lety prohlásil, že fandit Klokanům je celoživotní trauma. Měl pravdu, protože být příznivcem Sparty a Slavie je mnohem jednodušší. A já si v této souvislosti říkám, že když se ti neobjektivní „nadávači“ seberou a začnou chodit na Letnou nebo do Edenu, tak nám, kteří Bohemku milujeme, bude bez nich nakonec lépe!
Souhlas,dobře napsáno.