Detail uživatele diskuzního fóra - skip
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 347 |
Ptejte se vedení Bohemky | 175 |
Online chat s vedením | 1 |
Tlachy a kecy | 12 |
Jiná komunita | 5 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
I3VsYp1R | 81 | |
U8EHUFAe | 19 | |
OavPJS6E | 13 | |
yOTXNygg | 9 | |
nbi7ySSr | 6 | |
Zk0nTLqQ | 5 | |
/aqMB8mi | 5 | |
q67IEVJc | 4 | |
SPCj2EvD | 4 | |
zm5ci+cG | 3 | |
xEvOOfh5 | 3 | |
CH7izO37 | 3 | |
O+8nF3JP | 3 | |
ITUsjcqX | 3 | |
1OutKBnA | 3 | |
5LcyKGVH | 3 | |
qnN8Y4Gl | 3 | |
qRNShrdf | 3 | |
T04ohPcD | 3 | |
4NjbAfvJ | 3 | |
SXMNshu+ | 3 | |
hhPbZuFv | 3 | |
VtEh+Iyr | 3 | |
7xw2jES/ | 2 | |
qzlXgBiC | 2 | |
vsw+3j4J | 2 | |
nuCFhfHD | 2 | |
cNOvv0PT | 2 | |
RUl+gbGD | 2 | |
tymBE6U+ | 2 | |
008LB4zV | 2 | |
yt5GtxWq | 2 | |
b/C4sDTp | 2 | |
D9WO+964 | 2 | |
6AuYypGi | 2 | |
gRTqrkO2 | 2 | |
QeY0qU5Y | 2 | |
1OGUBO8c | 2 | |
pxlFi6Um | 2 | |
Qofn2vuW | 2 | |
cpkWI5D/ | 2 | |
xSbSrWlG | 2 | |
dCGGZ0Ct | 2 | |
y9d0eoZA | 2 | |
EfwdYavg | 2 | |
ZeRqKYmk | 2 | |
ZRLRhXwE | 2 | |
685Z+G5k | 2 | |
WIQD18xW | 2 | |
CieANyXW | 1 | |
Me6sKexU | 1 | |
SJPZ+W8C | 1 | kolina |
n+mnZbiH | 1 | |
6BT2xCcJ | 1 | |
Exfr5kIJ | 1 | |
sUDslGPs | 1 | |
getyGlS7 | 1 | |
9MjUpBKO | 1 | |
2jVsamlZ | 1 | |
648n68Sk | 1 | |
eX3LinIv | 1 | |
lp3du5RF | 1 | |
yWaMZixt | 1 | |
R6LGU0Lt | 1 | |
za1v/o5z | 1 | |
hlGZGV2C | 1 | |
iYaerp7F | 1 | |
nUcgpxM9 | 1 | |
vTJz9DMN | 1 | |
WJCCSspz | 1 | |
3vq875az | 1 | |
/bhAnJEQ | 1 | |
ZwYHVA/E | 1 | Klokol |
mJtK5MNJ | 1 | |
ESaTxsDy | 1 | |
u+D2pqra | 1 | |
g+cprvHf | 1 | |
7ujJ79mb | 1 | |
8iErS8lN | 1 | |
737g+VF3 | 1 | |
+Wn/dTtR | 1 | |
EC09vcfP | 1 | |
3nq5YYrn | 1 | |
fVsPqacz | 1 | |
1cS5I037 | 1 | |
hefjna2t | 1 | |
oJ8siuNQ | 1 | |
3ZIHYZRG | 1 | |
f5WOPeTO | 1 | |
3X+S1oji | 1 | |
2wGVvLTD | 1 | |
Cy5ML3v1 | 1 | |
NcmiJYO2 | 1 | |
gc2f08GB | 1 | |
pfX78gbG | 1 | |
QpVUU4pH | 1 | |
77bn0XXR | 1 | |
dpeq9aCQ | 1 | |
YTHwwLUv | 1 | |
4vsf92rx | 1 | |
4Z2dCybT | 1 | |
P4yFIkRy | 1 | |
eSD8N+ra | 1 | |
FsIC+DLM | 1 | |
Tk1d9g4u | 1 | |
g+ByfOhF | 1 | |
GTSXJIkm | 1 | |
8+ET4tW7 | 1 | |
m7vNDdTG | 1 | |
CphpxEJD | 1 | |
MG5ikfjv | 1 | |
x1z9y+6J | 1 | |
twkB2QGV | 1 | |
HFdkYisu | 1 | |
A66pkE3e | 1 | |
m64K7SW2 | 1 | |
nAhz5Ui3 | 1 | |
ZM9AEUaT | 1 | |
S72RNosq | 1 | |
2LoQuwy1 | 1 | |
o73MC+QC | 1 | |
k+zhPZKd | 1 | |
k2BSdO31 | 1 | |
WsxCt3ZM | 1 | |
GNk+7+YK | 1 | |
EWWYdDxg | 1 | |
jGcK0z7w | 1 | |
WsK6QhDJ | 1 | |
TMhFWiNm | 1 | |
8qU+yGZN | 1 | |
oGcy2Mik | 1 | |
um5HwbvW | 1 | |
GCPBV4Ui | 1 | |
B4tSIz1N | 1 | |
0lJqvC1u | 1 | |
PC0ibSc1 | 1 | |
zmG8BqlO | 1 | |
k/oPH1aM | 1 | |
I+foull7 | 1 | |
o88/yRXl | 1 | |
iZYtVVCl | 1 | |
fYD+Zqye | 1 | |
DXac4ym7 | 1 | |
4uTDGh1L | 1 | |
5G8HdhED | 1 | |
JccK/inR | 1 | |
YgtMpFqA | 1 | |
DEIIZ95y | 1 | |
ZnlQkEYb | 1 | |
SRuEpJ3V | 1 | |
A85ZORP6 | 1 | |
fjj69Lpq | 1 | |
3NOk97T+ | 1 | |
g2qKmmW8 | 1 | |
1dXL4fhS | 1 | |
S9t1zHGe | 1 | |
tk2vPtH+ | 1 |
havel napsal:
Mám to podobné, díky práci občas přicházím v první půli nebo na druhý poločas. I tak mě to stálo za to. Od tohoto roku radši nebudu riskovat a místo pustím. Tak snad se to místo ... na zápas mimo silnou čtyřku prodá a někdo tam ty peníze místo mě utratí (občerstvení, fanshop, program).
Ale takle to přece bejt nemá!Koupíš si permici a co je komu do toho, jestli chceš přijít až na druhou půlku!Když jsem chodil před 35 lety do kotle, tak si pamatuju,že "starý"měli heslo druhej poločas, taky poločas a seděli u Pepíčka.......
Tirman napsal:
Myslim, ze misto omluvy, ktera je stejne takova "na pul", byste meli ten zoufalej system permanentek zrusit, popr. zanechat jen na vytipovana utkani (Slavia, Sparta, Plzeň, Ostrava). Nasirate permanentkare, kteri chodi na Bohemku desitky let. ... Ti, co tu sikanu zkousnou, mozna stejne pristi rok permici nekoupi, protoze nebudou mit na tribune kolem sebe ty, na ktere byli zvykli, se kterymi pokecali. Misto nich tam budou fans souperu. Cilite na mlade? Ti si permici za bezmala 4tis nekoupej. Stoji vam tech par tisic za podruhe prodana sedadla za to? Myslite, ze tim nasetrite na nove tribuny? Odecetli jste si penize tech nastvanych (permice, fanshop, obcerstveni)? Takze proc ta buzerace? Chcete mene prodanych permic na pristi sezony? Kde je vedeni DFB, ktere by melo hajit zajmy fanousku? Kde je diskuse na foru s fanouskama? (I kdyz presunuti fora mimo ofiko stranky je taky jasny signal fanouskum). Myslel jsem, ze v teto dobe uz budeme resit "jen" kiksy brankare, fyzicku wingbeka, zraneni zaloznika a formu utocniku. Branit se utokum vlastniho klubu do rad fanousku je neco, co nikdo z nas nechce!
A ktem permicím ještě jedna věc. Musel jsem do práce, tak jsem permici uvolnil klubu .Na konec bych to stihl (mám práci, že přesně nevím kdy skončím),ale viděl jsem ho..o!Snad to viděl nějaký sralťan.......Díky vedení.......
kovalam napsal:
Někdy si říkám jestli by se tohle fórum nemělo přejmenovat na Zeď nářků... Všem plačícím nad složením naší brankářské trojice bych doporučil se zamyslet nad tím, jestli náhodou dobří brankáři nejsou nedostatkové zboží... Jedlička je v současné ... chvíli, při zranění Staňka, možná vůbec nejlepší golman celé ligy...to byl opravdový nadstandard, že chytal u nás... Stačí se podívat na Liberec, tým co chce prohnat první trojku...chtěl by snad někdo, aby se náš majitel prásknul přes kapsu a vykoupil jejich "jedničku" Huga Bačkovského?
Říkáš to dobře, ale není to úplně přesný. Liberec byl domluvenej se Slavií na přestupu Kinského, až zranění Staňka ,to celé překazilo.
Georg55 napsal:
Tvl, gólman udělal chybu, hruzoszrasnou, ano. Poslali jsme zapas ano, ale co tady zase jede za diskuse to mi hlava nebere. KVA běžte brečet na jiné forum. Bofor.
Pane Georg55 a vám se jako ten fotbal libil?
A o čem bys tu chtěl psát?Jak to byl krásnej sobotní výlet na Julisku?Jak sis dal páreček a pivíčko a jseš spokojenej?To že gólman udělal chybu(i když hrůzostrašnou),není ten zásadní problém, ale výkon!Dukla je jasnej adept na sestup, takže i přes chybu gólmana jsme tam měli vyhrát!Jsem realista,když jsme dostali např.6:0 na slavii,rikam ok.nemeli jsme na ně a nenapadlo by mě nadávat.Ale tady se prostě prohrát nemělo. Sorry,ale tohle fórum si myslim je od toho,aby se tu hodnotilo a bohužel teď to stálo za h..no.Až bude dobrej výkon, rád to tu napíšu a pochválim.....
berjir napsal:
Ty vole, druhej zapas a tady uz se zas sestupuje, to mi ho vyndej. :) Po Baniku plno optimismu, vsechno zapomenuto, ted blba prohra, blbej vykon a zase brecime jak Sesivky. Ach jo. :)
Jindy bych s tebou souhlasil, ale dneska fakt ne, tohle je strašná ostuda.Dukla prostě má druholigovej kádr a je to jasnej adept na sestup...... hrajeme od 25.minuty proti deseti a ještě prohrajeme. Fakt hrůza....
rio napo napsal:
Nevim, že bych se někde vyjadřoval k novému systému stran permanentky. A to jsem si prošel svoje příspěvky až do 20.6. . Tento způsob nakládání s permicí mě osobně nevadí, chápu ho, ale je mi ... to teda fakt jedno. Vzhledem k tomu, že místa máme přesně na půlce, tak o ně rozhodně přijít nechci a v případě nutnosti je prostě uvolníme.
25.6.v 7:35.Reakce na Dusa5
rio napo napsal:
Mluvíš mi z duše. Vzhledem k tomu, že neumím prohrávat , je to pro mě těžko kousatelné, když ta pakáž kolem křeočí a jásá.
V tom případě nějak nechápu, proč teda vítáte tohle opatření. Já kolikrát nevím ani dvě hodiny před zápasem, jestli mě pracovní povinnosti dovolí jít na fotbal. Takhle tedy uvolnim své místo do prodeje a pak si ho může koupit kdokoliv (sešívka, sparťan atd.).
Pardik napsal:
Premyšlim,kam to napsat!Neprijde mi normální,vaš napad po 4chybeni na zapasech,vzit moznost koupit si př.sezonu permici!Kdyby na me misto,cekalo dalsich 6zajemců,nedivil bych se,ale vy mate o fanousky nouzi!!!Proc tohle narizení?Prijde mi to az jako vydiráni!Nikdo nemuze ... pokazde 24h dopredu vedet,zda bude moci jit na utkani!Stat se muze cokoliv!Prosim zrušte toto narizeni!Neni to od vas pèkne!Zajimalo by me,ktera hlava tohle vymyslela.
Souhlasím stebou. Že by inspirace vedle od sousedů, kde toto vymyslel mistr Tvrdík, před loňskou sezónou.