Detail uživatele diskuzního fóra - skip
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 370 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 175 |
| Online chat s vedením | 1 |
| Tlachy a kecy | 12 |
| Jiná komunita | 5 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| I3VsYp1R | 81 | |
| U8EHUFAe | 19 | |
| OavPJS6E | 13 | |
| yOTXNygg | 9 | |
| nbi7ySSr | 6 | |
| Zk0nTLqQ | 5 | |
| /aqMB8mi | 5 | |
| q67IEVJc | 4 | |
| SPCj2EvD | 4 | |
| zm5ci+cG | 3 | |
| xEvOOfh5 | 3 | |
| CH7izO37 | 3 | |
| O+8nF3JP | 3 | |
| ITUsjcqX | 3 | |
| 1OutKBnA | 3 | |
| 5LcyKGVH | 3 | |
| qnN8Y4Gl | 3 | |
| qRNShrdf | 3 | |
| T04ohPcD | 3 | |
| 4NjbAfvJ | 3 | |
| SXMNshu+ | 3 | |
| hhPbZuFv | 3 | |
| VtEh+Iyr | 3 | |
| lC9OlYA7 | 3 | |
| 7xw2jES/ | 2 | |
| qzlXgBiC | 2 | |
| vsw+3j4J | 2 | |
| nuCFhfHD | 2 | |
| cNOvv0PT | 2 | |
| RUl+gbGD | 2 | |
| tymBE6U+ | 2 | |
| 008LB4zV | 2 | |
| yt5GtxWq | 2 | |
| b/C4sDTp | 2 | |
| D9WO+964 | 2 | |
| 6AuYypGi | 2 | |
| gRTqrkO2 | 2 | |
| QeY0qU5Y | 2 | |
| 1OGUBO8c | 2 | |
| pxlFi6Um | 2 | |
| Qofn2vuW | 2 | |
| cpkWI5D/ | 2 | |
| xSbSrWlG | 2 | |
| dCGGZ0Ct | 2 | |
| y9d0eoZA | 2 | |
| EfwdYavg | 2 | |
| ZeRqKYmk | 2 | |
| ZRLRhXwE | 2 | |
| 685Z+G5k | 2 | |
| WIQD18xW | 2 | |
| sA800vRc | 2 | |
| d3rbqjp2 | 2 | |
| Rez5OB3J | 2 | |
| kGJfR6d6 | 2 | |
| 95mh/1OR | 2 | |
| CieANyXW | 1 | |
| Me6sKexU | 1 | |
| SJPZ+W8C | 1 | kolina |
| n+mnZbiH | 1 | |
| 6BT2xCcJ | 1 | |
| Exfr5kIJ | 1 | |
| sUDslGPs | 1 | |
| getyGlS7 | 1 | |
| 9MjUpBKO | 1 | |
| 2jVsamlZ | 1 | |
| 648n68Sk | 1 | |
| eX3LinIv | 1 | |
| lp3du5RF | 1 | |
| yWaMZixt | 1 | |
| R6LGU0Lt | 1 | |
| za1v/o5z | 1 | |
| hlGZGV2C | 1 | |
| iYaerp7F | 1 | |
| nUcgpxM9 | 1 | |
| vTJz9DMN | 1 | |
| WJCCSspz | 1 | |
| 3vq875az | 1 | |
| /bhAnJEQ | 1 | |
| ZwYHVA/E | 1 | Klokol |
| mJtK5MNJ | 1 | |
| ESaTxsDy | 1 | |
| u+D2pqra | 1 | |
| g+cprvHf | 1 | |
| 7ujJ79mb | 1 | |
| 8iErS8lN | 1 | |
| 737g+VF3 | 1 | |
| +Wn/dTtR | 1 | |
| EC09vcfP | 1 | |
| 3nq5YYrn | 1 | |
| fVsPqacz | 1 | |
| 1cS5I037 | 1 | |
| hefjna2t | 1 | |
| oJ8siuNQ | 1 | |
| 3ZIHYZRG | 1 | |
| f5WOPeTO | 1 | |
| 3X+S1oji | 1 | |
| 2wGVvLTD | 1 | |
| Cy5ML3v1 | 1 | |
| NcmiJYO2 | 1 | |
| gc2f08GB | 1 | |
| pfX78gbG | 1 | |
| QpVUU4pH | 1 | |
| 77bn0XXR | 1 | |
| dpeq9aCQ | 1 | |
| YTHwwLUv | 1 | |
| 4vsf92rx | 1 | |
| 4Z2dCybT | 1 | |
| P4yFIkRy | 1 | |
| eSD8N+ra | 1 | |
| FsIC+DLM | 1 | |
| Tk1d9g4u | 1 | |
| g+ByfOhF | 1 | |
| GTSXJIkm | 1 | |
| 8+ET4tW7 | 1 | |
| m7vNDdTG | 1 | |
| CphpxEJD | 1 | |
| MG5ikfjv | 1 | |
| x1z9y+6J | 1 | |
| twkB2QGV | 1 | |
| HFdkYisu | 1 | |
| A66pkE3e | 1 | |
| m64K7SW2 | 1 | |
| nAhz5Ui3 | 1 | |
| ZM9AEUaT | 1 | |
| S72RNosq | 1 | |
| 2LoQuwy1 | 1 | |
| o73MC+QC | 1 | |
| k+zhPZKd | 1 | |
| k2BSdO31 | 1 | |
| WsxCt3ZM | 1 | |
| GNk+7+YK | 1 | |
| EWWYdDxg | 1 | |
| jGcK0z7w | 1 | |
| WsK6QhDJ | 1 | |
| TMhFWiNm | 1 | |
| 8qU+yGZN | 1 | |
| oGcy2Mik | 1 | |
| um5HwbvW | 1 | |
| GCPBV4Ui | 1 | |
| B4tSIz1N | 1 | |
| 0lJqvC1u | 1 | |
| PC0ibSc1 | 1 | |
| zmG8BqlO | 1 | |
| k/oPH1aM | 1 | |
| I+foull7 | 1 | |
| o88/yRXl | 1 | |
| iZYtVVCl | 1 | |
| fYD+Zqye | 1 | |
| DXac4ym7 | 1 | |
| 4uTDGh1L | 1 | |
| 5G8HdhED | 1 | |
| JccK/inR | 1 | |
| YgtMpFqA | 1 | |
| DEIIZ95y | 1 | |
| ZnlQkEYb | 1 | |
| SRuEpJ3V | 1 | |
| A85ZORP6 | 1 | |
| fjj69Lpq | 1 | |
| 3NOk97T+ | 1 | |
| g2qKmmW8 | 1 | |
| 1dXL4fhS | 1 | |
| S9t1zHGe | 1 | |
| tk2vPtH+ | 1 | |
| nPc0MO1P | 1 | |
| wKp2Ci0N | 1 | |
| VVuQjmuf | 1 | |
| NAtU9Cqz | 1 | |
| SZIgGq5U | 1 | |
| BZ2u2HPT | 1 | |
| BsHgHivv | 1 | |
| q2toapny | 1 | |
| 4Ox9aHMd | 1 | |
| BBmfVH07 | 1 |
rio napo napsal:
Toho Kareema použil jako první kdosi proti mě a z mé strany to byla reakce na jeho invektivu. Ten kluk mě nevadí. Já chtěl spíš jen poukázat na to, že různé kluby naší úrovně pravidelně ... přiváděli/jí neznámé hráče. Jen to chce spoustu práce a to z kanclu v Ďolíčku nejde. Holt to chce zvednout zadek ze židle a vyrážet do terénu. Zajímavé hráče přivádí i druholigové celky už delší dobu a následně je dobře zpeněží. V Táboře, Jihlavě, Varnsdorfu, Prostějově a ..... určitě neměli lepší podmínky než Bohemka a přece se jim to daří/dařilo. O tom jsem napsal. Pokud se mnou někdo nesouhlasí, je to naprosto legitimní a třeba by mě o své pravdě dokázal přesvědčit. Ale aby mě někdo obvinil z kopání do Bohemky, to mě nase.e! Protože Bohemka je úplně nejvíc!
Naprosto souhlasím, že se musí zvednout zadek. A když zajímavé hráče dokáže najít Jihlava a podobně, tak proč by to nešlo na Bohemce......?
rio napo napsal:
Sinyavskiy nebyl žádný no name. Možná pro tebe, ale já ho měl nakoukaneho už z Karviné a ještě víc že Slovácka . A Kareem začal u nás hrát až teď. A věř mi, že to ... hráč pro Slávii nikdy nebude.
Více méně s tebou souhlasím, že Kareem pro Slávii nebude.Ale nikdy nevíš, koho by napadlo, že koupí za 30 mil.Mbodjiho po 6 odehraných zápasechz Jihlavy......
rio napo napsal:
Takže má sedět se založenýma rukama a pozorovat, jak to kolem sviští? A ten Tvůj příměr k Beranovi resp. k těm 3mil je, jak sám víš, lehce dětinský.
Nevím proč dětinský, přijde že mluví za vše!Tak jiný příměr, i když si myslím že tvůj vhled do jiných klubů a na tož do druhé ligy, velký nebude.Tak jen namátkou:Dumitrescu,Ghali(Sigma)Beauguel,Vukadinovic,Samek,Adediran,Dahman,Besedin(Artis).O Zbrojovce snad psát nemusím. Se založeným rukama sedět nemá, má vyměnit p.Držmíška,jak už jsem psal. Ale přeplácet vyhaslé hvězdy, to není cesta.
11.rada napsal:
Ano, je to zdrcující obžaloba zaujalo mě: "Těžko pak může člověk sympatizovat s trenérem Veselým, který využívá tiskové konference k postěžování si nad složitou situací klubu či vyřizování účtů, když si někdo dovolí zkritizovat jeho práci."
Píše to Dvořák, kterej dělá podcast "zajíc ve druhé lize ".Jak ve velkým zajícovi, tak i v tom málem,mejou J.Veselému prdel....odborníci.
To co říká Veselka, tak to říká i Šádek,že trh je nezdravý!
Tady se pořád řeší trenér. OK.Ale u nás, je největší průšvih na místě sportovního ředitele. Může nás trénovat třeba Guardiolla,ale dokud tam bude pan Držmíšek, tak žádný zázraky asi nebudou....
11.rada napsal:
S hořkou ironií Vám říkám, že jste se právě dopustil kacířství. DJ nás jednou zachránili, šlo o čistou charitu, a proto jejich roli nesmí nikdo zpochybnit. Jsou to navíc srdcaři - zcela výjimeční v Česku - ... , kteří si koupili klub z čisté lásky. Zato Pražákové a jemu podobní jsou jen lotři, kteří svou investicí sledují pochybné cíle. A proto fuj.
Tak já jsem pouze konstatoval, že Pardubice už nejsou náš konkurent. Ale to vůbec neznamená, že žehrám nad tím, že tu pan Pražák není....
A ani se nikdy nestane to, že bych někdy "zpochybnil "roli rodiny D.J.Já jsem jim neskonale vděčný, že pomohli (a nadále pomáhají) zachránit Bohemku. A budu rád, když v Bohemce vydrží co nejdéle.
kolina napsal:
Začnu od konce, teda jak píšeš "klíčoví hráči" tak to Hůlka ani Jusuf už dlouho nejsou, takže když budeme číst "mezi řádky" tak jsou to fakt fajn lidi které máme rádi a nikdo je z ... Bohemky nechce vyhodit, ale tak nějak se náhodou zapomíná na jejich končící smlouvy - no teda když se řídíme poměrem VÝKON/CENA... No a Kukučka (nepřišel do Bohemky jen sedět) a když nebyl zraněný tak měl hrát místo Vondry, stejně tak jako měl chytat Frigo který do Bohemky asi nešel s tím že bude leštit lavičku (pak se nepodivujme jejich nespokojenosti)... Pardubice, jakožto konkurenta v boji o záchranu neposilovat za žádnou cenu! BOHEMKA DO TOHO!!!
Pardubice,díky příchodu majitele Karla Pražáka, už nejsou náš konkurent......bohužel.
Ten údajný faul Drchala,před neznámým gólem v 9.minute,to je výsměch.Kdyz pominu, že se ho v tom ksichtu, skoro nedotkl,tak to je přirozený pohyb ruky,když chceš běžet a někdo te drží za triko.
A jinak celej posranej VAR, bych zrušil. VAR měl podle původního plánu, odhalit zjevné pochybení rozhodčích a ne běž se podívat minutu zpátky, tam asi je takovej mikro-faulíček. Za mě, to úplně kurví fotbal.....