Detail uživatele diskuzního fóra - agentj23

Datum prvního příspěvku
01.11.2007
Celkový počet příspěvků
111
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 60
Ptejte se vedení Bohemky 48
Tlachy a kecy 3
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
g0S2rqB+ 24
Muw5ip/C 13 trpaslik
TfCYenDA 8
NGK8jLmP 8
LAt6FtEN 6
y9ICPxcU 3
TjJYSqIs 1
CSWkd9go 1
SD0a0slG 1
ipbJqRAK 1
O2acVoIc 1
F2ksHg3+ 1
0Rn3bwWx 1

Klokan z Černošic napsal:

Dobrý postřeh:-))

Ano, ale mezitím už se hrálo a ve fotbale se nevrací čas ani události (jako v hokeji)  - aspoň myslím. Každopádně pravidla jsou šitá na míru k tomu, aby se vhodně "využila", když je potřeba aneb silnější pes --- běhá rychleji, jak bylo někde napsáno.

VAR je náš přítel - ale jen někdy... začalo to už tenkrát se Slávií (gól, neuznán, penalta proti nám) a jen někdy nám to přihrálo štěstí, že nebyl ofsajd a náš gól platil (no ale rozhodně to nebylo protí mužstvům - slušně nazváno - silné trojky).

JohnZ napsal:

Takhle zvenku to na mě tolik nezapůsobilo,vnitřek se mi líbí.Já mám stejně nejradši ty stadionky menších londýnských klubů Jako Fulham nebo Crystal Palace.To jsou místa kde dýchá historie a tradice.I když Crystal Palace taky chystá nějakou ...

No já mám taky rád menší stadionky, stačilo by mi těch +- 26 tisíc diváků, co má Fulham a Crystal Palace, a aby to bylo plné a nadšené z výkonů našich boys. Asi nesplnitelný sen. Na druhou stranu, spousta stadionů v Premier League je na původním místě a nikomu to nevadí, ba naopak. Tak vzhůru do rekonstrukce/doplnění Ďolíčku a k vyšším metám. Howgh, zelení bratři a sestry.

Tak nevím. Šlápnutí na nohu Shejbala - výhoda. Dobře, ale taky jsem za to viděl ŽK. A aut házenej hooodně dál od toho, kde to přešlo ven. I když to se musí pohlídat...

Co fotbal, to ještě šlo, ale já jsem tak poslouchal i s Mikrofonem za hokejem, tak to si dnes asi nikdo neumí představit. Transistorak pod peřinou, aby máma nevěděla, že nespím a už to jelo. ...

A nejlepší zážitek - dívat se na čb televizi na hokej a pustit si k tomu přenos v rádiu. Tam nestíhali těžce (ani nemohli) děj na kluzišti, takže v televizi hokejky nahoře a v rádiu se teprve zakládal útok - moc mě to bavilo :-)

Já jsem zbabělec, ani jsem si nepustil TV, už na to nemám, fandím jako v době, kdy se čekalo až na závěrečný výsledek. Také to mělo něco do sebe:-)))

No a co S mikrofonem za fotbalem? "Inter hrá dobre, Inter tlači, Inter prehráva 0 : 2" - Gabo Zelenay... To byly časy s tranzistorákem u ucha!

Strašné ztráty  míče - kdybychom to podrželi, tak by bylo x dobrých akcí, takhle to smrdí kolem našeho vápna pořád.

berjir napsal:

Jenom připomínám, že by měl bejt pořád volnej ten Nita... :))

Vaclík má taky volno. Jen přesvědčit paní Vaclíkovou, že v Čechách je taky teplo  a nějaká škola pro děti se taky najde :-)