Detail uživatele diskuzního fóra - agentj23
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 65 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 48 |
| Tlachy a kecy | 3 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| g0S2rqB+ | 24 | |
| Muw5ip/C | 14 | trpaslik |
| TfCYenDA | 8 | |
| NGK8jLmP | 8 | |
| LAt6FtEN | 6 | |
| y9ICPxcU | 3 | |
| OR1AXof9 | 2 | |
| TjJYSqIs | 1 | |
| CSWkd9go | 1 | |
| SD0a0slG | 1 | |
| ipbJqRAK | 1 | |
| O2acVoIc | 1 | |
| F2ksHg3+ | 1 | |
| 0Rn3bwWx | 1 | |
| ImpX+QlZ | 1 | |
| EwFZXo7s | 1 |
Začínám chápat slávistu Řeháka
Tak je to jasné... Sparta to má posichrované u VAR, faulovaný Drchal fauluje :-)
Ještě návrat k Drchalovi. Podívejte se, co se dá spálit - a to byla prázdná brána. I když gólman se vracel.
Karel Kroupa a ten nebyl zase tak špatnej :-) to dal ze tří metrů nad atd. atd. Našlo by se toho. Já ho mám rád, protože je rychlej a uteče kde komu. A takový Chramosta z Jablek taky chladnokrevně proměňuje až zkušenější. Škoda, že se k nám nedostal na přestup.
Zdravím všechny, zejména kolegu z A3, řada 11, sedadlo 12 :-) jehož permanentku mi dnes omylem prodali místo mé. Ještě dneska odpoledne ji vrátím, tedy bude opět k mání!
Kdybych se pořádně podíval, tak bych nemusel absolvovat cestu ucpanou Prahou podruhé. Každopádně jsem viděl nádherně zelený trávník, kdyby tak vydržel celou sezónu! A zdálo se mi, že prodloužení hřiště směr pod hodinami ještě neproběhlo.
Klokan z Černošic napsal:
Dobrý postřeh:-))
Ano, ale mezitím už se hrálo a ve fotbale se nevrací čas ani události (jako v hokeji) - aspoň myslím. Každopádně pravidla jsou šitá na míru k tomu, aby se vhodně "využila", když je potřeba aneb silnější pes --- běhá rychleji, jak bylo někde napsáno.
VAR je náš přítel - ale jen někdy... začalo to už tenkrát se Slávií (gól, neuznán, penalta proti nám) a jen někdy nám to přihrálo štěstí, že nebyl ofsajd a náš gól platil (no ale rozhodně to nebylo protí mužstvům - slušně nazváno - silné trojky).
JohnZ napsal:
Takhle zvenku to na mě tolik nezapůsobilo,vnitřek se mi líbí.Já mám stejně nejradši ty stadionky menších londýnských klubů Jako Fulham nebo Crystal Palace.To jsou místa kde dýchá historie a tradice.I když Crystal Palace taky chystá nějakou ... přestavbu. Hlavně ať si náš nový svatostánek uchová genius loci a vkusně spojí historii s modernou.Nemůžu se dočkat vizualizace.A při plánovaný kapacitě uděláme lepší atmosféru než Manchester se sto tisíci.
No já mám taky rád menší stadionky, stačilo by mi těch +- 26 tisíc diváků, co má Fulham a Crystal Palace, a aby to bylo plné a nadšené z výkonů našich boys. Asi nesplnitelný sen. Na druhou stranu, spousta stadionů v Premier League je na původním místě a nikomu to nevadí, ba naopak. Tak vzhůru do rekonstrukce/doplnění Ďolíčku a k vyšším metám. Howgh, zelení bratři a sestry.
Tak nevím. Šlápnutí na nohu Shejbala - výhoda. Dobře, ale taky jsem za to viděl ŽK. A aut házenej hooodně dál od toho, kde to přešlo ven. I když to se musí pohlídat...