Detail uživatele diskuzního fóra - jameson

Datum prvního příspěvku
07.08.2006
Celkový počet příspěvků
5814
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 5367
Ptejte se vedení Bohemky 295
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Fotbal - ČR a zahraničí 1
Tlachy a kecy 94
Jiná komunita 18
Bug Reporting 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
fMFUEeJM 178
duivD4xM 42
WztmfA1S 30
155tWk4+ 14
mIBJS45a 8
1jayhmon 7
yGTvVQM2 7
NjGn1Arg 5
RtKv632F 4
NPiZJHqW 3
DhQlpEIS 3
d8e9B+uD 2
7o1y9jrg 2
FjmCA39C 2
2WR/xEU1 2
Lm38dgLy 2
jC9hfHFz 2
4DRw9yFa 2
afNaB26w 2
964zWnYX 2
H3V9tHJ0 2 xtreme
kIICgC1y 2
gECAzA4p 2
3KcnzxSc 1
DBpt5CSz 1
hyA6vFbZ 1
JjJNJnnc 1
KQJRdnjU 1
6lMOvkjh 1
70M6eFNU 1
H631jikk 1
qILeUzY6 1
l2LvP3Hw 1
hxZcONc/ 1
riVnC1Bb 1
J16m7s8h 1
2vn1Ne7h 1
VMgIqzFo 1
cWv2SPJC 1
GJhx8HQt 1 sasek
JnEoi0rg 1
7lyDHwkB 1
7BU7DlPn 1
ef1s/E0x 1
ASdFCncg 1
csJAWB1G 1
49NWSNY8 1
xZ1ua8bk 1
R2Msxuyw 1
0J4wumok 1
q/3qUtgI 1
C9YsU+/S 1
dBOn+4f9 1
xfYYgC5N 1
VH1FHUE/ 1
95LlPkva 1
4U2ND6q1 1
9OtfIDC/ 1
F/RNKjn6 1
I0totQfg 1
7uOpJrQX 1
4/7YQrwo 1
vJeYxr1e 1

Lamas napsal:

Mě spíš zaráží, že z 23 hráčů do pole nemá 6 z nich téměř žádné ligové zkušenosti a další minimálně 3 mají odehráno v lize jen pár zápasů... Pokud se někdo zraní, tak to může být ...

Naštěstí je v lize ještě Slovácko,  takže přímý sestup snad nehrozí. Ale baráž s  Flintou, nebo s Líšní...

Asi jsem něco špatně pochopil, nebo mi nějaká informace unikla,  ale po sezóně vedení vyhlásilo, že se hřiště posune o 3 metry směrem ke kotli, aby se v zimě mohla začít budovat nová "dřevěná" tribuna u tramvaje. Neposunulo se nic, ani o milimetr. Stihne se posunout hřiště za týden, včetně závlahy, vyhřívání, přesunutí/zbourání té konstruce z jeklů, vybourání uličky pod kotlem a  prvních řad  kotle?

Nebo se to všechno udělá najednou v prosinci roku 2xxx?

Snad si ještě kopne Pepa neděli pentli a překoná tak Matějovského (i když on je taky borec).

Pepo, za všechno dík.

Demínka napsal:

To byla reklama na fotbal... Moc mě baví ta diskuze, jak bychom měli mít velký stadion a jestli to bude stačit do  budoucna na poháry. Kde a jak to postavit, aby chodilo co nejvíc diváků. ...

Souhlas

Nechci sejčkovat, ale dnes jsme pokračovali tam, kde jsme končili zápas se Slováckem.

Pokud budeme takhle hrát i v sobotu, tak nejspíš nevyhrajeme ani na Spartě!

Evropské poháry se sakra vzdalují.

Už aby byla přestávka a přes zimu se snad naučí naši hráči aspoň trochu hrát kopanou a trenér střídat.

To je k neuvěření!

Nemám pro "výkon" v závěru zápasu slušných slov.

Totální rozklad.

Nakonec vynikající tři body, historie se neptá, ale fakt z té nešikovnosti většiny hráčů obou mužstev bolely oči.

DaH napsal:

Záloha+útok =000. Jusuf i Smrž by nejdřív měli nabrat kondici. Oba se hned zbavují míčů.   Kadlec úplně zapomněl hrát fotbal. Ristovski nezpracuje ani nedá přihrávku.. Drchal má 3 vteřiny výpadek a pak si asi uvědomí, že by taky ...

Nejhorší je, že oni to odmala denně trénují X let a stejně jsou totálně marní.

Fan1905 napsal:

Jak vidím to hřiště, samý drn. Buďme rádi za vítězství. Ani nevíme kdo dal gól. Obvyklí negativisti se ozývají.

Že bude v Drnovicích hřiště samý drn se dá předpokládat.

;)

Ke koukáni zápas moc nebyl, ale ještě nedávno jsme taková  pohárová utkání prohrávali.

Já jsem spokojen.

rio napo napsal:

Právě jsem se totálně nasral. Otevřu Sport, zkouknu hodnocení, hledám článek a nic. Třikrát jsem prošel (teď ještě počtvrté) část věnovanou lize a všechny zápasy tam jsou - alespoň sloupeček, jen Teplice vs Bohemians nikde. ...

Měl jsem to úplně stejně i já prolistoval Sport několikrát a nejdřív jsem si myslel, ze jsem článek o utkáni v Teplicích přehlédl.

Nejspíš Křetínského pisálkům uz Bohemka nestojí ani za slovo.

Fakt mě nasrali.