Fotbal - Bohemians

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

Přihlašte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Nezávislé diskuzní fórum fanoušků fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakční rada fóra je tvořena skupinou fanoušků a vyhrazuje si možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování. Klub Bohemians Praha 1905 za obsah fóra neodpovídá.

Včera to byl zážitek kdy se povedlo úplně všechno.Dojemný loučení s Pepou nemohlo vyjít lépe a bylo důstojný.Ať se Ti v dalším životě vydaří všechno stejně jako fotbalová kariéra.Krásný zápas.Výborné individuální výkony(A,Kadlec,Drchal,Matoušek,Pepa,Reichl).Konečně góly.Skvělá atmosféra.Parádní návštěva.Slyšel jsem i hodně angličtiny.Hned vedle mě dvě anglicky mluvící dámy který to prožívali nadoraz.Jestli máme tolik ostrovních fanoušků tak zírám.Pochválím i roznášku piva od dvou děvčat na hlavní(to jsem dlouho nezažil) a i dobře ošetřený Krušovice.Krásný den.Všem aktérům děkuji.A do nový sezóny lepší skauting,postupný omlazování a prosba pro trenéra.Makejte už jenom pro nás.Asistenta může Haškovi dělat stovka jiných trenérů.

Klokanizgrebovky napsal:

Ta numerologie mě dnes dává zabrat klokani. Dnes 4teho jsme dali první gól ve 4minute aby se do listiny střelců zapsal i Pepík /ve 31minute 3+1 jsou 4/nakonec výhra 4:1 a Pepikovi je, klokane div ...

Nic náhodného, Příba to prostě "má pod kontrolou"!

Tak co jsem slysel tak to byl posledni gol i hra za acko ted uz jen za becko a pak se uvidí co klub mu nabiddne jinak at se Pepovi daří i po skonceni kariéry za acko a věřím ze ta další etapa života bude stejně ne- li lepší a ted si te konečně užijou i doma

Pátek 15.5. 2009
V Jihlavě hrajeme 27. kolo 2. ligy a komentuji odtud přímý přenos pro Rádio Bohemka. Asi v půlce prvního poločasu kouknu na displej telefonu a vidím, že mám asi 6 nepřijatých hovorů od Příby. Tak mu volám, co se děje a slyším: "Ty vole, naše čtyřka se jmenuje krátce Jindřišek a ne Jindříšek, jak pořád říkáš!!!" Zatrnulo mě trochu, posluchačům jsem se omluvil hned, Pepovi hned po zápase, což vzal se stoickým klidem. Jméno pro mě tehdy málo známého hráče jsem si od té doby velmi dobře pamatoval. Bylo proč.

rocknroll napsal:

Nezlob se na me, ale takovehle vyblitky se na tenhle slavny den vubec, ale vubec nehodi.

Jak myslíš, snad mohu vyjádřit svůj názor, nebo ne??? Smím jenom slavit? BTW, moc jsem si to užil.

Klokan z Černošic napsal:

Nechápu pana JV, proč Pepu nechával sedět na lavičce v předchozích zápasech a nedal jej tam třeba na 60 minut a pak jej nestřídal. Nechci jít do detailu, ale plno prapodivných hráčů se tam pořád ...

Nezlob se na me, ale takovehle vyblitky se na tenhle slavny den vubec, ale vubec nehodi.

Bradkins napsal:

Bez emocí,kterých dnes nebylo málo , nejlepší na place Reichl,Matoušek,Jindřišek 

Přidal bych Kadlece, který předvedl svůj nejlepší výkon v sezoně. 

Bradkins napsal:

Bez emocí,kterých dnes nebylo málo , nejlepší na place Reichl,Matoušek,Jindřišek 

Vidím to stejně.

ludvavestec napsal:

Tipoval jsem v sms Ondrovi Novotnému, že vyhrajeme 3:0. Do Masopustova snížení jsem si připadal, jako opravdový Ludvavěštec ;)Rozhodně se nakonec za čtyři góly v síti Liberce nezlobím :)) Dnes jsme byli účastníky téměř zázraku a ...

To jště není konec...  V 90+4 srovná v Karviné a pak dá rozhodující pencli panenkou

To co kluci dneska predvedli pro Pepu zaslouzi obdiv.Pepuv vykon nebudu komentovat neb jako vzdy byl neskutecnej.No a i gol se povedl - co tedy po dnesku vic chtit.

Dnes byl hodně speciální den. Původně to měl být něco jako pouťák. Jenže pak Pepa. No jo Pepa. Náš Pepa. Ať je to jak chce a ať se mu to líbí nebo ne, tak nám tak trochu patří. Něco jako Tonda. Ďolíček. Symboly. Genius loci a symboly. To jsou geny BOHEMKY . To co nikdy nebude mít žádný jiný klub. Sepětí tisíců bláhových fanoušků napříč generacemi. Tuctový zápas o ničem ohlášenou rozlučkou dostal jiný rozměr a jeho průběh nemohl být lepší. Pohádka se šťastným koncem jak z Hollywoodu. Jsem si jistý, že jsem nebyl v Ďolíčku jediný, kdo měl slzičky.

Pepo, díky za všechno a hodně zdraví a radosti celé rodině.

Nechápu pana JV, proč Pepu nechával sedět na lavičce v předchozích zápasech a nedal jej tam třeba na 60 minut a pak jej nestřídal. Nechci jít do detailu, ale plno prapodivných hráčů se tam pořád ...

Presne tak! Jeste bych pridal rozehravani hosta ze Sparty na Pepuv ukor. Ten dnes jednoznacne ukazal, ze na to porad ma. Doufam, ze si jeste kopne v Liberci a pak treba jeste jednou doma... Dneska to ale bylo cely krasny a bude se hezky usinat. Diky vsem! BOFOR!!

To do své smrti také nepochopím.

Legenda ma odchazet na vrcholu a dnesni zapas vrchol byl. Pepo diky za vse!!!

Tipoval jsem v sms Ondrovi Novotnému, že vyhrajeme 3:0. Do Masopustova snížení jsem si připadal, jako opravdový Ludvavěštec ;)
Rozhodně se nakonec za čtyři góly v síti Liberce nezlobím :))

Dnes jsme byli účastníky téměř zázraku a to hned několikanásobného:

1.Bohemka přesvědčivě vyhrála v Ďolíčku

2.Pepa se stal nesmrtelným rekordmanem

3.Klub se konečně parádně rozloučil s oblíbeným hráčem

Moc děkuji všem klokanům za parádní zelenobílý zážitek! 

BOFOR! 

hrdin napsal:

Čistě jen pragmaticky: zastávám se p. Veselého, Hrubému dávám čas si zvyknout v klubu, ale kdybych se měl spravedlivě rozhodnout mezi ním a Pepou jen ze sportovního hlediska mým okem bez licence, tak si nechám ...

Nechápu pana JV, proč Pepu nechával sedět na lavičce v předchozích zápasech a nedal jej tam třeba na 60 minut a pak jej nestřídal. Nechci jít do detailu, ale plno prapodivných hráčů se tam pořád drželo, co dneska prováděl Hrubý, to bylo dílo, Ristovski také nic moc a tak by se dalo pokračovat.

Pepo, ještě si to rozmysli!!!!!!!!!!!!!!!

Sledovali jsme něco mimořádného. Nikdy Veselýmu neopustím, že nás připravil o pokračování a Pepovi ukončil kariéru. Legendy mají končit vlastním rozhodnutím!

Čistě jen pragmaticky: zastávám se p. Veselého, Hrubému dávám čas si zvyknout v klubu, ale kdybych se měl spravedlivě rozhodnout mezi ním a Pepou jen ze sportovního hlediska mým okem bez licence, tak si nechám Pepu. A vlastně se divím že nehraje víc.