Detail uživatele diskuzního fóra - doublefish
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1205 |
Ptejte se vedení Bohemky | 109 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 62 |
Fotbal - ČR a zahraničí | 2 |
Tlachy a kecy | 21 |
Jiná komunita | 6 |
Bug Reporting | 14 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
55D9mvTH | 120 | user.loser |
yqGQFyMF | 67 | user.loser |
g9GLOcKU | 50 | |
g7sXXKBn | 23 | emil.kristek, Zbyněk.Busta |
1HH9KWDV | 1 | |
c9GdM0Q3 | 1 | |
sGBK0Ova | 1 | |
zvqRTGbz | 1 | |
WvcEiXbi | 1 | |
uxHb5lkA | 1 | |
JwkoVAQi | 1 | |
GSTbp2HW | 1 | bonano30 |
C+eWDApt | 1 | |
TTmCw78E | 1 | |
pIt1X3Vm | 1 | |
CiunFu7R | 1 | |
iIOZU8qc | 1 | |
1TDPzAXT | 1 | |
Gua3ACGD | 1 | |
8B6uNuV2 | 1 | |
K47uwz0A | 1 |
Sinjavsky je kauf roku, ten kluk nezkazil jedinej balón a jeho řešení více situací pohladilo duši. Máme levého beka, na kterýho je a bude radost se chodit dívat. Hybš dnes taky výbornej. Venca Drchal ... nejspíš bude smutným hrdinou hodně sledovanýho virálního videa a zápas tím vlastně skončil, ale - jsou v životě horší věci, než tohle zahodit. Kdyby to dal, tak jsme sice nejspíš konečně se Slávií neprohráli, ale taky bychom o něj ještě mohli přijít ;-). Ukolébávám se tím, že spálit tohle Maty, tak je na půl roku s psychikou v řiti, zatímco Venca je schopen za týden v Teplicích dát dva kusy.
Obecně, dnešní výkon by stačil na 12-13 jinejch ligovejch soupeřů a je-li tohle standard, tak se bude na co chodit dívat. Zejména pokud se nám někdy stane, že budeme mít k dispozici všechny hráče. Čermák mě dnes hodně chyběl a Ristovski Zemana nenahradil ani náhodou.
fialovo-růžová kombinace dresů:
Juventus (adidas) 2015-2016
Real Madrid (adidas) 2014/15 a 2021/22 (třetí sada)
Paris Saint-Germain (Jordan) 2020/21
FC Barcelona (Nike) 2020/21
Inter Miami (adidas)
Fiorentina (Nike/Adidas) tradiční fialová, ale fialovo-růžová pro turnaje a kampaně
rio napo napsal:
Stran DFB jsem toho názoru, že se jeho historická role naplnila. Budoucnost je buď v transformaci na nějakou formu oficiálního fanklubu nebo zánik. Už roky posílám měsíčně jistou částku, ale nejsem si jist, zda to ... má vlastně smysl. Položme si otázku: "Jaká je vlastně v současnosti role DFB?" Já to totiž fakt nevím. DFB 520
Souhlasím, už 20 let. Tato otázka byla nastolena představenstvem DFB poprvé 3.6.2005, kde Jirka Dienstbier předložil dokument "Další koncepce činnosti" (koho zajímá, dal jsem sem: http://www.doublefish.cz/2005-06-03-DFB.pdf). Je to od té doby stejná písnička: členská základna si musí zvolit takové vedení, které nějakou vizi bude mít a bude rovněž mít vůli a čas ji prosazovat.
Dokud generace dnešních řekněme 30+ nevygeneruje člověka s názorem, který bude schopen sestavit funkční tým a získá mandát na členské schůzi, nic se nemůže změnit. Transformace na fanklub je logickým krokem.
Otázkou také je, zda akcionářem klubu má být organizace, jejímiž členy jsou FC SIAD Most, mrtví členové nebo členové, kteří jednorázovým příspěvkem v dubnu 2005 tímto jediným možným způsobem přispěli na záchranu Bohemky apod. A zda je nutno být akcionářem.
Pátek 15.5. 2009
V Jihlavě hrajeme 27. kolo 2. ligy a komentuji odtud přímý přenos pro Rádio Bohemka. Asi v půlce prvního poločasu kouknu na displej telefonu a vidím, že mám asi 6 nepřijatých hovorů od Příby. Tak mu volám, co se děje a slyším: "Ty vole, naše čtyřka se jmenuje krátce Jindřišek a ne Jindříšek, jak pořád říkáš!!!" Zatrnulo mě trochu, posluchačům jsem se omluvil hned, Pepovi hned po zápase, což vzal se stoickým klidem. Jméno pro mě tehdy málo známého hráče jsem si od té doby velmi dobře pamatoval. Bylo proč.
ludvavestec napsal:
Do Budějek teď přišel “zapíchnout brčko a sát” zkušený funkcionář, takže to tam vidím na nám velmi známý scénář: konkurz/sestup/záchrana/postup…
To je vůči Emilovi dost nefér příspěvek.
Např. po vyhazovu J. Steinbrocha a slavném postupu do 1. ligy v r. 2007 byl jediný z tehdejšího vedení Bohemky, který si mezi 16.6. (poslední zápas 2 ligy se Žižkovem) a 5.8. (první zápas Gambrinus ligy doma s Baníkem) nevzal ani den dovolené a připravoval s M. Boubínem stadion, aby splňoval podmínky pro ligu, zatímco jiný člen představenstva odjel na 3 týdny na dovolenou do Chorvatska...
Díky němu mj. stojí dnešní Fanshop, vymyslel a zrealizoval pergolu.
S Vejsadovým průserem neměl nic společnýho, naopak, snažil se, byť marně, Bohemce pomoci.