Fotbal - Bohemians

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

Přihlašte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Nezávislé diskuzní fórum fanoušků fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakční rada fóra je tvořena skupinou fanoušků a vyhrazuje si možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování. Klub Bohemians Praha 1905 za obsah fóra neodpovídá.

klokan1975 napsal:

Vnímám to dost podobně jako ty, za mne realisticky popsaný stav hráčského kádru . Nerozumim poznámce "Klokana z Černošic" proč by ses měl zaměřit na jiný sport....je to diskusní forum, kde popisuješ svůj názor bez vulgarismů.

Zkusím vysvětlit - pro mne divný nickname, vyvolal ve mne vzpomínku na léta spojená s lehkou atletikou mé dcery....

qwerd napsal:

Ono je možná lepší napsat jednou za čas příspěvek s pravdivou kritikou bez jakýchkoliv vulgarit než tady psát 10 příspěvků denně, jak se mám, kam zrovna jedu, jestli si dám nebo nedám pivko atd., viď? ...

Je vidět, že tě moje popisy aktivit zaujaly, jinak bys o nich nevěděl:-)). Trochu s Tebou souhlasím, ale ono můžeš urazit, i když nepoužiješ vulgární výraz. Nevím, zda hráči ty naše žvásty čtou a nebo ne, zkusím zjistit. Mně hlavně vadí celkově negativní příspěvky, kdyby někdo po tom zbytečné faulu Puškáče někdo řekl něco v tom smyslu, že je to blb, tak neřeknu ani slovo, ale zrovna Atletiko to podle mne přehnal.

Tak ok, a už mne nečti :-))), zase někam pojedu....... (btw, to pivo si dával brácha, ne já :-)).

Klokan z Černošic napsal:

Mohu se mýlit, ale Atletiko se tady na VD  moc neprojevuje, tak snad až teď se "zdrcující" kritikou. Nevím, kde jsi vzal nickname, ale doporučuji se zaměřit na jiný sport a komentovat třeba skok o ...

Ono je možná lepší napsat jednou za čas příspěvek s pravdivou kritikou bez jakýchkoliv vulgarit než tady psát 10 příspěvků denně, jak se mám, kam zrovna jedu, jestli si dám nebo nedám pivko atd., viď? Myslím si, že kdo diskutuje slušně, tak ať s ním souhlasíš nebo nesouhlasíš, měl bys přijmout i to, že fanoušci mívají i jiný názor, než ty. A s Atletikem v tom příspěvku nejde nesouhlasit. Že máš na ty tvý slohy energii. :)

klokan1975 napsal:

Vnímám to dost podobně jako ty, za mne realisticky popsaný stav hráčského kádru . Nerozumim poznámce "Klokana z Černošic" proč by ses měl zaměřit na jiný sport....je to diskusní forum, kde popisuješ svůj názor bez vulgarismů.

Myslím že se zatím na jaře nedá klukům vyčítat nedostatek bojovnosti. Tam patří celkově velká pochvala! To, že to teď stejně jako v Hradci až do konce nevzdali, nesesypali se po neproměněné penaltě, vyloučení a po málem 3 gólech ve vlastní síti je něco, co nás jako současnou Bohemku zdobí. Kádr je v průměru starší, což s sebou nese trochu menší pohyblivost, (to je problém dost vážný), ale zase víc chytrosti, zkušenosti, dobrého čtení hry, schopnosti soupeře občas překvapit a celkové psychické odolnosti. Co podle mě teď bezprostředně chybí jsou zhruba tři věci: 1) forma, obyčejná natrénovanost. 2) marodi z marodky aby se zvýšila konkurence. 3) zdravá psychika kdy je potřeba to pořádněji někde zlomit aby stouply ambice, sebevědomí a nálada.

atletiko napsal:

Mýlíš se kamaráde velmi, protože já narozdíl od tebe jsem zde aktivní 22 let... A teď k mé, podle tebe zdrcující kritice. Napsal jsem svůj názor a nechápu, proč na něj vůbec reaguješ. Hra obrany ...

Vnímám to dost podobně jako tyza mne realisticky popsaný stav hráčského kádru . Nerozumim poznámce "Klokana z Černošic" proč by ses měl zaměřit na jiný sport....je to diskusní forum, kde popisuješ svůj názor bez vulgarismů.

Nejlepsi hrac zapasu golman Baniku. Nedali jsme penaltu, meli dalsi sance, vyrovnali v desiti. Takze za me palec nahoru. 

atletiko napsal:

Útok nemá žádný servis a to začíná už od obrany, od které nepřijde konstruktivní nahrávka. Vzadu hrajeme alibisticky a pomalu. O cíleném založení útoku nemůže být ani řeč. Vondra hraje středního stopera a svým vzrůstem ...

Po dlouhý době názor, se kterým souhlasím do puntíku.

Mohu se mýlit, ale Atletiko se tady na VD  moc neprojevuje, tak snad až teď se "zdrcující" kritikou. Nevím, kde jsi vzal nickname, ale doporučuji se zaměřit na jiný sport a komentovat třeba skok o ...

Mýlíš se kamaráde velmi, protože já narozdíl od tebe jsem zde aktivní 22 let... A teď k mé, podle tebe zdrcující kritice. Napsal jsem svůj názor a nechápu, proč na něj vůbec reaguješ. Hra obrany je dlouhodobě špatná a pokud to nevidíš, tak by jsi měl ty přesedlat na jiný sport.  Nepochopil  jsem tvojí jízlivost. Nepsal jsem, že je řešení jednoduché, jak mně podsouváš,, jen, že je to dle mého názoru potřeba po sezóně řešit.

atletiko napsal:

Útok nemá žádný servis a to začíná už od obrany, od které nepřijde konstruktivní nahrávka. Vzadu hrajeme alibisticky a pomalu. O cíleném založení útoku nemůže být ani řeč. Vondra hraje středního stopera a svým vzrůstem ...

Mohu se mýlit, ale Atletiko se tady na VD  moc neprojevuje, tak snad až teď se "zdrcující" kritikou. Nevím, kde jsi vzal nickname, ale doporučuji se zaměřit na jiný sport a komentovat třeba skok o tyči a nebo se pokus být více konstruktivní. Ano, není to snadné, ale pro začátek si zkus poslechnout trenéra po zápase (tiskovka).

Z různých důvodů máme rádi různé hráče, k jiným máme až nevhodnou antipatii. Já to měl třeba s Haškem, následně se ukázal jeho charakter, moje hodnocení bylo vždy mnohem horší, než byl skutečný výkon (asi by hrál v základu i pod jiným trenérem, než tátou), ale já byl rudej vzteky, jen jsem slyšel sestavu :-))). Ale ty to bereš šmahem, de facto říkáš, že útok by možná šel, ale zbytek jsou troubové, co nemají v mužstvu co dělat. Tak ok, pusť chlup a zasponzoruj nákup lepších, pár jich po evropských trávnících běhá :-))

Borek1 napsal:

Jen tady přidám svůj názor. Nedáváme góly a řešíme to dalšími a dalšími útočníky,jenže já si myslím,že u nás to není problém útočných hráčů,ale naprosto špatnou hru zálohy. Ta nepřipraví zcela vůbec nic. 

Útok nemá žádný servis a to začíná už od obrany, od které nepřijde konstruktivní nahrávka. Vzadu hrajeme alibisticky a pomalu. O cíleném založení útoku nemůže být ani řeč. Vondra hraje středního stopera a svým vzrůstem je snad nejmenší střeďák na světě. Hybš opakovaně nestíhá dozadu a dopředu volí složité řešení. Křapka je těžkopádný, Hulka po zranění je max na 50% výkonosti. Kácu mám rád a tak mu, jako mladému leccos prominu a dopředu umí. Po sezoně je třeba velká rekonstrukce obrany, bez toho se nehneme. A čemu nerozumím vůbec, to je přínos pro ofenzívu od Berana.

kníže napsal:

Na tiskovce řečeno, že byl nějak zraněný už v týdnu a přesto nastoupil (chtěl). Do poločasu se mu zranění zhoršilo. Dle toho jak vypadal, bych to tipoval na svalové zranění stehna nebo třísla....

Prý tříslo.. :-(

Pardik napsal:

Co je s Reichlem??

Na tiskovce řečeno, že byl nějak zraněný už v týdnu a přesto nastoupil (chtěl). Do poločasu se mu zranění zhoršilo. Dle toho jak vypadal, bych to tipoval na svalové zranění stehna nebo třísla....

rio napo napsal:

Vláďo tak co, koukneš ze záznamu? Znáš mě, já to sjedu ještě jednou, abych si to "vychutnal". Přece se nebudu dívat na Arsenal. 

Nene, já jsem viděl záběry v BBV a to  mi docela stačí. Ale už začínám trochu věřit, že se udržíme, neboť ostatní také hrají prd.

rio napo napsal:

Přemýšlel jsem, jak bych jako trenér potrestal Puškáče. Trest za nezodpovědné chování vůči týmu je bez diskuzí. Napadlo mě, že bych se ho možná zeptal, jak by se on sám potrestal. Strašně rád bych slyšel ...

Puška už kope za Peltu.Proc by měl mít zájem o to,aby Bohemka bodovala?Je přímý konkurent Jablek.

Borek1 napsal:

To co provedl Puškáč nemá smysluplnou obdobu!! Strašná hloupost a naprostá neúcta k celému týmu a především k trenérovi,kzerý mu dal šanci!!! Trené to bohužel nemohl vědět. Nicméně je to jeho zodpovědnost a Puškáč tímto ...

Přemýšlel jsem, jak bych jako trenér potrestal Puškáče. Trest za nezodpovědné chování vůči týmu je bez diskuzí. Napadlo mě, že bych se ho možná zeptal, jak by se on sám potrestal. Strašně rád bych slyšel odpověď na tuhle otázku.

Pánové, je to nádhera vstoupit do diskuse, když už znám výsledek. Ale nedivím se vám, taky bych nadával. Jen nevím, zda je třeba, aby byly nadávky tak osobní :-)). Já si užil starší žáky, hodně gólů, ...

To co provedl Puškáč nemá smysluplnou obdobu!! Strašná hloupost a naprostá neúcta k celému týmu a především k trenérovi,kzerý mu dal šanci!!! Trené to bohužel nemohl vědět. Nicméně je to jeho zodpovědnost a Puškáč tímto na něj totálně plivl. Každopádně panu trenérovi stejně jako v Hradci nakonec střídání vyšlo a Huf alespoň vyrovnal. Uff Huf:-)

Vláďo tak co, koukneš ze záznamu? Znáš mě, já to sjedu ještě jednou, abych si to "vychutnal". Přece se nebudu dívat na Arsenal. 

Poslední minuty po vyrovnání jsem měl tep tak 200. Bušilo mi ve spáncích a u televize jsem napochodoval asi 3 km. Až posléze jsem zjistil, že jsem u toho vypil i 2 piva. Kurva, naposledy mě bylo takhle v 84. s Ajaxem, kdy jsem se musel  o přestávce sám uklidňovat, aby mě netrefilo. Jenže to mi bylo o čtyřicet míň. Byl jsem pod topoly, narváno že se nedalo ani dýchat a konec byl sladký. Jo a taky jsem tenkrát ještě honil holky. Ach jo! :)))  Alespoň ten fotbal by dneska mohl být míň drastický.