Detail uživatele diskuzního fóra - kníže
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1836 |
Ptejte se vedení Bohemky | 93 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Fotbal - ČR a zahraničí | 1 |
Tlachy a kecy | 13 |
Jiná komunita | 1 |
Bug Reporting | 2 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
4Gay9C6x | 293 | |
6zAVbplO | 93 | |
kjS0vLb3 | 26 | |
7hNj4MkK | 24 | |
uxPCicMk | 6 | |
i2XIaiCO | 6 | |
yZ4tK+zt | 5 | |
RmmJmBvU | 4 | |
p0elL/ZO | 3 | |
h0gvLDdv | 2 | |
RvIa/+Eh | 2 | |
exYwJM7U | 2 | |
eTLu2xDL | 1 | |
5XnSJqIj | 1 | |
UqNgyQs/ | 1 | |
k6Gw8ZZ5 | 1 | |
mJ4NgpCU | 1 | |
fFAeoJol | 1 | |
qX8ylX33 | 1 |
Nápad na dnešní choreo, bohužel že se to nestihne : Národní divadlo a Šulc :-)
Tak Shejbal v sestavě kola :
CarlUweSteeb napsal:
To s Matouskem a Drchakem moc nepujde.Jejich strelecka potence je nula nula nic.
Jenom trochu suchých čísel, dali jsme 31 gólů, Jusuf 8 kousků, Drchal s Matouškem po 4, Zeman 5.... Drchal má navíc i 5 asistencí, Matoušek dvě, Zeman zatím žádnou. Takže Drchal se podílel na téměř třetině všech našich golů...
Já vím, že asi sklidím kritiku, ale mne se včera Shejbal celkem líbil, byl tam lepší než na kraji. Na druhou stranu, je škoda, že Kovařík hraje takhle vzadu, je tam poloviční než v záloze. Černý zaslouží velkou pochvalu.
Jinak s Reichlem souhlasím ALE..... žluté karty má za zdržování, ví to, a stejně i přes varování to udělá, jeho výkopy jsou hrozny, na konci zápasu, místo klidu, to napálí dvakrát za sebou do autu.... Okeke je na hostování bez opce, takže se obávám, že s prodejem Sparta souhlasit nebude. Obrana potřebuje značně posílit s tím se musí souhlasit. Bohužel na levou stranu není koho, Smrž si to podělal sám a Hybšák se do konce sezony nevrátí na plac (max v posledním kole na pár minut), bohužel stažení Kovaříka do obrany moc nepomáhá neb pak chybí na přihrávky v záloze. Mladíci dostali několik šancí, ale až na světlé výjimky nic moc. Adam Kadlec se úplně vytratil, už to není on, navíc se furt rozčiluje a přitom nic moc. Denis Vala tak nějak zazáří a pak zase upadne do průměru, Novák stále nechytil příležitost, M. Kadlec šance nedostává (ale nikdo nevíme jak se projevuje na tréninku) takže jen Černý, Zeman a Okeke s Kareemem, ale ten byl zase i u dvou obdržených gólů.....
Na druhou stranu je třeba ocenit i Shejbala, včera dost napravil svoje předchozí chyby. Dále chválím trenéra, že poslal na hřiště nakonec i mládí (ono na lavičce už moc na výběr nebylo) a posílil útok. A tah s Adamem v útoku, už jsem dříve přemýšlel, že by to nebylo špatný (Škoda se taky přeškolil z obránce na útočníka a jak mu to pak šlo). Jinak za ten první gol může bohužel opět Kareem, zase nechal hráče bez povšimnutí, ikdyž jinak se mi líbil. Nebojí se jít jeden na druhého. A sešívky se radovali po zápase jak kdyby porazili Barcelonu.....
Klokan z Černošic napsal:
Nemáš ty stejnou ženu jako já? Když chráním pravdu a spravedlnost, tak mi vždycky překáží :-)).
V tom případě já mám doma jejich ségru :-D
Demínka napsal:
Měl bych ještě pár poznámek k poslednímu zápasu: Bez diskuze skvělé tři body. Díky návratu Hůlky zpevnění defenzivy. Dokonce i Shejbal - který se jinak hry příliš nezúčastňuje - zahrál docela solidně. Hezký gól Jusufa, dobré zákroky Reichla. ... Pěkně hrál ve středu Čermák. Co nechápu, je neustálé nasazování Ristovského. Jako sorry, ale přijde mi, že ten člověk je úplně mimo. Měl by dávat góly, ale jediný jeho přínos hře je, že občas něco ubrání a nahrává zásadně dozadu. V neděli uvidíme, jestli byl tenhle zápas náhoda - jako vždy jeden z pěti - nebo se bude jednat o trvalejší trend. Hrajeme totiž doma s prachmizerným soupeřem, kterého bychom měli přehrát a jednoznačně porazit. Což bývá - nejen - tuhle sezonu velký problém.
Ohledně Ristovskiho, před časem v nějakém rozhovoru Veselý uvedl (aspoň myslím, že to byl on), že Ristovski byl "předělán" na jinou pozici, než pro kterou přišel, takže je z něj spíš záložník a ne útočník.