Detail uživatele diskuzního fóra - kníže

Datum prvního příspěvku
12.11.2002
Celkový počet příspěvků
1967
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1845
Ptejte se vedení Bohemky 93
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Fotbal - ČR a zahraničí 1
Tlachy a kecy 13
Jiná komunita 1
Bug Reporting 2
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
4Gay9C6x 293
6zAVbplO 93
kjS0vLb3 27
7hNj4MkK 24
i2XIaiCO 12
yZ4tK+zt 7
uxPCicMk 6
RmmJmBvU 4
p0elL/ZO 3
h0gvLDdv 2
RvIa/+Eh 2
exYwJM7U 2
eTLu2xDL 1
5XnSJqIj 1
UqNgyQs/ 1
k6Gw8ZZ5 1
mJ4NgpCU 1
fFAeoJol 1
qX8ylX33 1

TondaHojer napsal:

Nemáme útočníky, nejsou góly, a múžete se tady ukájet, nad nějakym výkonem, kterej nikam nevede. Jako když ten chudák křeček, běhá v kolečku jak zběsilej, ale převod na alternátor, mu někdo shodil. Horší plzeň už ...

Máš na mysli toho Matouška, co na to sere, protože je cca. na půl roku zraněnej a tudíž nemůže dávat góly???

Vendelin napsal:

No pane jo, dva zápasy po sobě takhle dobrej výkon (dnes teda úplně super) to fakt dlouho nepamatuju. Bacha ať si na to nezvykneme :). Dokonce ani na svého oblíbence Vondru nemůžu nic najít, už ...

Ohledně Jusufa zaznělo před utkáním od Veselého, že se potýkal se zraněním, nemocí (hrál i přes nemoc) a taky narození druhého dítěte. A jak uvedl "expert přenosu" Rosa, tak skutečně narození dítěte s hráčem zamává, hlavně prý nemá doma klid, nevyspání atd. 

Klokan z Černošic napsal:

??? Vondra na pravé straně obrany??? Kdy, proboha??

Sorry chybička se vloudila samozřejmě na levé. Na pravé je zase z pohledu soupeře :-D :-D :-D 

Mně se včera líbil i Sakala, docela často zaskakoval na prvé straně za Kácu, a Vondra je na stoperu o mnoho a mnoho lepší než byl na pravé straně obrany. Jen mě mrzí, že se nedostává na plac Hybš, když jeho post dokonale přebral Sinyavskiy. Ohledně Ristovského, mne se zdá, že po něm trenér chce spíš obranné úkoly než útok. 

Tak jak jsem jen tak koukal, tak zajímavý zápas bude ve Velvarech v rámci MOL CUPU, Petr Hronek jako hráč Teplic, avšak t.č. ve Velvarech, bude hrát proti svému klubu. Docela sešup pro kdysi oblíbeného hráče u nás. 

Robert napsal:

Za mě prozatím obě posily dobrý. Jak Sakala, tak Sinjavskij. Stejně jako prodloužení smlouvy s Kovaříkem. Ale proč nejsou tyto informace sděleny oficiálně článkem na stránkách? A kdy se dozvíme kdo v Bohemce končí?

Já myslím, že o konci se dozvíme po 30.6. kdy hráčům většinou končí smlouvy. Do té doby jsou stále hráči Bohemky, jedině, že by si někoho už někdo někam vzal. 

Bradkins napsal:

Odborný a pozitivní názor na frajera,co nám v podstatě zachránil sezonu..

Tak opravdu jeho výkopy (a nejen jeho) jsou hrůzostrašný. Ale mohl by překvapit, třeba jak se všichni při jeho výkopech stěhujou k jedné straně resp. až k autové čáře, tak na druhé by osamoceně někdo počkal a on by to náhodou zrovna kopl na druhou stranu a byla by z toho šance :-)

rocknroll napsal:

Jenze on chce asi jeste hrat.  Takze Velke Hamry?

Dyť může fungovat jako hrající kapitán....