Detail uživatele diskuzního fóra - qwerd
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 364 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 37 |
| Online chat s vedením | 1 |
| Tlachy a kecy | 3 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| J/pmrMW/ | 43 | fischer, atletiko |
| I/hF7flC | 14 | atletiko, GSE, gastrula, Fischer |
| UqrGHrZc | 8 | atletiko, gastrula |
| uzzhKxom | 6 | |
| JPQOjxEu | 6 | |
| gkZNrKxS | 6 | |
| sDndOwEI | 5 | Packa1809 |
| MYbOt8qh | 4 | |
| p7NvFFF+ | 3 | |
| ZII1wUij | 3 | |
| pewE4iv2 | 3 | |
| 2kzxMmI0 | 3 | |
| swOauTOh | 3 | karloss |
| koKdDi+e | 3 | |
| ded3/Kv1 | 2 | |
| 426cJk8z | 2 | |
| urkFEMZk | 2 | |
| +5cHCZDg | 2 | |
| slChGUn0 | 2 | |
| nQJAmYm9 | 2 | |
| gM11dEi8 | 2 | |
| v9MGOB6j | 2 | |
| X34RGhZN | 2 | |
| 6h3zlhng | 2 | |
| DvD8OQ05 | 2 | |
| 0mYVA/Gp | 2 | |
| pitPkSkB | 2 | |
| PKQIFqaP | 2 | |
| 7JV6rLKG | 2 | |
| FDc9RSvz | 2 | |
| V1tGs4rK | 2 | |
| lEXJk8R4 | 2 | |
| 4r0qZqZ9 | 2 | |
| L5r1AIGw | 2 | |
| No6Ylnjf | 2 | |
| iASmXLse | 2 | |
| fNBwOYrR | 2 | |
| 4IBn7+La | 2 | |
| y9YtSoyt | 2 | mimikry |
| sweD1sZ4 | 2 | |
| 9knlyU9c | 2 | |
| 7AzmPAA9 | 2 | |
| dpDfO1sg | 2 | |
| hNlqmvSN | 2 | |
| lFyqJLPN | 2 | |
| JSxdQz46 | 2 | |
| b7b7LQRL | 2 | |
| 6v9Djeot | 2 | |
| 5JUWDE9t | 1 | |
| C+uIeAM7 | 1 | Bohemosincor |
| +HVUf7PC | 1 | |
| cfbes90c | 1 | |
| Hg8CFYKE | 1 | |
| oRUt4gYh | 1 | |
| DjXfFmA/ | 1 | |
| niIwfL81 | 1 | |
| EenoXFnK | 1 | |
| lJd5mA5v | 1 | |
| 8EQ9y0sQ | 1 | |
| 8Yru1yHR | 1 | |
| lqSzXEQa | 1 | |
| 7IXud0o2 | 1 | |
| yij3xoNy | 1 | |
| 892dAdZW | 1 | kovalam |
| aVa0XEEi | 1 | |
| E1bPD2TI | 1 | |
| 3QUhxLZB | 1 | |
| pZ3eozHh | 1 | |
| psOGq129 | 1 | |
| rL/ICKnS | 1 | |
| ntfRx4g1 | 1 | |
| W4YQE+rJ | 1 | |
| xTgvsbrb | 1 | |
| 104Ea0qo | 1 | |
| hK5rj+Vb | 1 | |
| w5KNFnkt | 1 | |
| 6Kmhu27p | 1 | |
| NoQKW7oR | 1 | Vertigo |
| Z2bk24if | 1 | |
| osHxGvp/ | 1 | |
| /+Hucs0D | 1 | |
| QraIVMfJ | 1 | |
| yj5m/NhD | 1 | |
| 4496bJ9s | 1 | RMCF, Martin0505 |
| TJi0TLvQ | 1 | |
| Aww8aMDv | 1 | |
| tYv8LFnc | 1 | |
| bDFupryD | 1 | |
| qG3M0Oea | 1 | |
| X6CNYaF6 | 1 | |
| MANNLH13 | 1 | |
| +1II3JJa | 1 | |
| 9P9u24od | 1 | |
| iknQjKUJ | 1 | GSE, gastrula |
| k3NNf4jw | 1 | |
| TOsn7w1d | 1 | |
| aoRngbXD | 1 | |
| ZZiaO2w+ | 1 | |
| vacidnw7 | 1 | |
| LGxU8Wws | 1 | |
| 5JAMU1LL | 1 | |
| Glg7UVwe | 1 | |
| ktcNdI/L | 1 | |
| mmZCydEF | 1 | |
| CquxmNQ6 | 1 | |
| zzeWBtOm | 1 | |
| 7/FaI03A | 1 | |
| fcq3xnWU | 1 | |
| SaGCiJJc | 1 | |
| dmxwCTld | 1 | |
| 3DKK2TU2 | 1 | |
| UAa8ESQm | 1 | |
| TGEGaGbl | 1 | |
| yzyV20c4 | 1 | |
| 0QSUxUUv | 1 | |
| ZlHXGV0S | 1 | |
| dGsSDepc | 1 | |
| 73+J5EAm | 1 | |
| ANOs1vcY | 1 | |
| d25dGAAb | 1 | |
| RWDBFVRI | 1 | |
| XLGSIQSj | 1 | |
| DLwzyUvI | 1 | |
| jZ7rmXvG | 1 | |
| Hs6tz557 | 1 | |
| c4Hjq2y2 | 1 | |
| LnSWhFfX | 1 | |
| 5oMMV/kd | 1 | |
| Z5sJgK2T | 1 | |
| avUN+Ty5 | 1 | |
| JmNCvVbD | 1 | |
| TvNjdqtZ | 1 | FreeBeam |
| b3phj/pF | 1 | |
| okEyLjCQ | 1 | |
| 3rcKOTy0 | 1 | mimikry, mikisek |
| E66G8rqF | 1 | |
| tqpSE1Up | 1 | Holas, Nick, bonano30 |
| Co2/ZCdI | 1 | |
| EJM1zbgp | 1 | |
| kpKO9h+t | 1 | |
| 2CRXHJpd | 1 | |
| y3ok5X6U | 1 | |
| B7LFXoz3 | 1 | |
| +vgXc/pL | 1 | |
| 0nwmo1H1 | 1 | batoh |
| iGFGM6lR | 1 | |
| ngG5eUNW | 1 | |
| IPp2nORb | 1 | |
| AsC8reGc | 1 | |
| tYYBp71d | 1 | |
| FvAMRJwG | 1 | |
| wjTRYtig | 1 | |
| LY56OEPq | 1 | |
| sR5XxXEL | 1 | |
| 1o/tiXhQ | 1 | BlechaBerserk |
| paGQVN+Q | 1 | |
| aKW56vjc | 1 | |
| 9pypR0UV | 1 | |
| eij/Ta8z | 1 | |
| /Si3nBSR | 1 | |
| dSQmRdHA | 1 | |
| dpqOC0Ot | 1 | |
| qeyVql86 | 1 | |
| GV6zUYbm | 1 | |
| VJ6vdcKI | 1 | |
| 1kcZylEQ | 1 | |
| XAJ/nGGm | 1 |
Jardu Veselýho mám rád. Ať už je současnost jakákoliv, nemělo by se zapomínat, že je to trenér, kterej nás dostal po mnoha letech do Evropy a narozdíl od jednoho nejmenovanýho trenéra se sparťanskou krví, kterej okázale na naší lavičce nosil bohemáckej náramek, přitom se vyjadřoval o Bohemce jako o podřadnym klubu, je to i velkej sympaťák a věřím i tomu, že mu Bohemka přirostla k srdci.
Každá kapitola však jednou končí a současnost je vševypovídající. Podle mě Jarda prostě aktuálně nedokáže hráče namotivovat a vyždímat z nich maximum. Ti hráči jsou chcíplý, bez zápalu, bez zájmu, bez emocí. Nedokažu pochopit, že si Jarda myslí, že nepotřebujeme mentálního kouče, když evidentně on sám není ten pravej psycholog a neumí zvládnout jeho roli. Už mě celá ta naše situace fakt vytáčí. Tohle neni Bohemka, ať se na mě nikdo nezlobí. Totálně bez šťávy, nikdo to nedokáže hecnout ani realizák ani hráči na hřišti, když dáme jednou za 5 zápasů gól, tak Jarda působí na střídačce jak Viktor Tichonov, i když to je teda hrozný srovnání, ale emoce projevuje podobně. Hrajeme o záchranu a máme 0-1 kartu na zápas, teď v Hradci teda 4, což je podle mě rekord za posledních pár let, bych si troufal říct. Všichni strašně hodný, žádnej tlak na rozhodčího, žádný skluzy, taktický fauly, souboje, nic. Čitelnej herní styl, jedinej způsob hry, kterej se nám rozpadne, když dostaneme gól na 1:0. Je to fakt otřesný a jde to za mě i za realizákem. Je zcela jasný, že Jarda nemůže za to, že nejsou prachy, nemůže si ukázat na hráče, který chce, ale když jsme mohli hrát za Hoftycha s o hodně horším kádrem a finanční situací o záchranu bojovně a žrát trávu, tak to jde i teď. Jenom nemůže bejt nastavení celý Bohemky, že je pohoda, klídek. Začíná to už od mladýho Darka, kterej se za každý situace usmívá jak Dalajláma a končí to hráčema, kteří působí dojmem, že jim je to všechno ukradený.
Rozumím tomu, že Hůlku má 90% nás fanoušků rádo, protože tu něco odehrál, ale to taky za mě není kapitán, kterej by tým nahecoval, případně zjebal tým, když nevidí od hráčů bojovnost a zápal. Je to hodnej kluk, ale kapitán nemá bejt hodnej. Má jít příkladem na hřišti, což on kolikrát jde, ale musí to bejt zároveň osobnost, která se umí ozvat, když se mu něco nelíbí a měl by umět strhnout celej tým. Odešel za poslední období Köstl, Prekop, Dostál se přesunul do realizáku a už tam prostě není žádnej hecíř, magor v pravým slova smyslu, kterej by dokázal nakopnout ty chcíplý spoluhráče bez duše, z nichž hodně si ani neuvědomuje, jak slavnej dres nosí.
V sobotu očekávám bohužel totální holomajznu, která nebude mít s fotbalem nic společnýho a nevěřím, že vyhrajeme, spíš to skončí 0:0 nebo 0:1, kéž bych se pletl a vyhráli bychom jakýmkoliv způsobem a výsledkem a doufám, že hráči alespoň budou žrát trávu a nebude celá Bohemka působit tak, že je předem zralá na porážku, jako to působí celou sezónu.
Všechno nejlepší, kapitáne!
Klokan z Černošic napsal:
Výborně, i týpek na hlavní tribuně potřebuje tu pravou atmosféru. Tak si za ní zaplať, když i pokuty k tomu patří. To už by se ti tak moc nelíbilo, nebo jo? Nápad: SLO, prosím můžeš zřídit ... transparentní účet na který fanoušci podporující pyro budou posílat penízky? Qwerd jde příkladem.
Zdravím do Černošic. :) Jsem rád, že se máš asi skvěle, že máš potřebu tady komentovat každej příspěvek nadpozemský 4 roky v kuse. Evidentně fandíš Bohemce dekády let, to si na tobě cením. Škoda, že jsem se s tebou na Bohemce nikdy neseznámil... Vnuk je moc šikovnej fotbalista a ty jsi velkej odborník fotbalu, to jsem na tobě vždycky kvitoval. :)
A jestli jsi takovej fotbalovej fajnšmekr, tak určitě víš, že pyro je normální naprosto všude ve světě, že tomu nikdy nezabráníš žádnýma restrikcema a patří to k tomu fotbalu už nějakou dekádu let. Já rozumím tomu, že na starších žácích nebo kde vnuk hraje, se s pyrem nesetkáš, ale k dospělýmu fotbalu to patří a holt je tam riziko nějaký pokuty, ale řeší to každej majitel. Buď dobrej nebo změň čtyřletej zájem a choď do divadla nebo na žáky. Tam se s pyrem jistojistě nesetkáš. :)
Fan1905 napsal:
Tu pokutu, co dostaneme za dýmy, je třeba dát potom autorům. Bojím se za pokutu 100 až 200 tis. Falešné kamarádství se nevyplácí.
Panebože, je to derby.... Myslíš, že jinde v tuzemsku nebo v zahraničí je to jiný? Buď rád, že někdo tu atmosféru na Bohemce dělá, i když dneska jsme fandili obstojně i na hlavní tribuně. Když to pyro nebezpečně neohrožuje fanoušky na stadionu, tak proč ne, dělá to atmosféru. Pechanec z toho dělal grotesku, že když jsme měli "dým" my, tak se nehrálo 5 minut, ale když ho udělali slátanci, tak se po minutě hrálo. Zase by to chtělo trochu ohleduplnosti k lidem, co dělají atmosféru, k fotbalu to patří a pokuty za pyro bohužel taky, když je takovej dementní předpis, že pyro je nežádoucí a to chodím na hlavní tribunu.
Nejlepší hlavičkář všech dob, jedna z největších legend a velkej sympaťák. R.I.P.