Detail uživatele diskuzního fóra - qwerd

Datum prvního příspěvku
07.05.2010
Celkový počet příspěvků
395
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 354
Ptejte se vedení Bohemky 37
Online chat s vedením 1
Tlachy a kecy 3
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
J/pmrMW/ 43 fischer, atletiko
I/hF7flC 14 atletiko, GSE, gastrula, Fischer
UqrGHrZc 8 atletiko, gastrula
uzzhKxom 6
JPQOjxEu 6
gkZNrKxS 6
sDndOwEI 5 Packa1809
MYbOt8qh 4
p7NvFFF+ 3
ZII1wUij 3
pewE4iv2 3
2kzxMmI0 3
swOauTOh 3 karloss
koKdDi+e 3
ded3/Kv1 2
426cJk8z 2
urkFEMZk 2
+5cHCZDg 2
slChGUn0 2
nQJAmYm9 2
gM11dEi8 2
v9MGOB6j 2
X34RGhZN 2
6h3zlhng 2
DvD8OQ05 2
0mYVA/Gp 2
pitPkSkB 2
PKQIFqaP 2
7JV6rLKG 2
FDc9RSvz 2
V1tGs4rK 2
lEXJk8R4 2
4r0qZqZ9 2
L5r1AIGw 2
No6Ylnjf 2
iASmXLse 2
fNBwOYrR 2
4IBn7+La 2
y9YtSoyt 2 mimikry
sweD1sZ4 2
9knlyU9c 2
7AzmPAA9 2
dpDfO1sg 2
hNlqmvSN 2
lFyqJLPN 2
JSxdQz46 2
b7b7LQRL 2
5JUWDE9t 1
C+uIeAM7 1 Bohemosincor
+HVUf7PC 1
cfbes90c 1
Hg8CFYKE 1
oRUt4gYh 1
DjXfFmA/ 1
niIwfL81 1
EenoXFnK 1
lJd5mA5v 1
8EQ9y0sQ 1
8Yru1yHR 1
lqSzXEQa 1
7IXud0o2 1
yij3xoNy 1
892dAdZW 1 kovalam
aVa0XEEi 1
E1bPD2TI 1
3QUhxLZB 1
pZ3eozHh 1
psOGq129 1
rL/ICKnS 1
ntfRx4g1 1
W4YQE+rJ 1
xTgvsbrb 1
104Ea0qo 1
hK5rj+Vb 1
w5KNFnkt 1
6Kmhu27p 1
NoQKW7oR 1 Vertigo
Z2bk24if 1
osHxGvp/ 1
/+Hucs0D 1
QraIVMfJ 1
yj5m/NhD 1
4496bJ9s 1 RMCF, Martin0505
TJi0TLvQ 1
Aww8aMDv 1
tYv8LFnc 1
bDFupryD 1
qG3M0Oea 1
X6CNYaF6 1
MANNLH13 1
+1II3JJa 1
9P9u24od 1
iknQjKUJ 1 GSE, gastrula
k3NNf4jw 1
TOsn7w1d 1
aoRngbXD 1
ZZiaO2w+ 1
vacidnw7 1
LGxU8Wws 1
5JAMU1LL 1
Glg7UVwe 1
ktcNdI/L 1
mmZCydEF 1
CquxmNQ6 1
zzeWBtOm 1
7/FaI03A 1
fcq3xnWU 1
SaGCiJJc 1
dmxwCTld 1
3DKK2TU2 1
UAa8ESQm 1
TGEGaGbl 1
yzyV20c4 1
0QSUxUUv 1
ZlHXGV0S 1
dGsSDepc 1
73+J5EAm 1
ANOs1vcY 1
d25dGAAb 1
RWDBFVRI 1
XLGSIQSj 1
DLwzyUvI 1
jZ7rmXvG 1
Hs6tz557 1
c4Hjq2y2 1
LnSWhFfX 1
5oMMV/kd 1
Z5sJgK2T 1
avUN+Ty5 1
JmNCvVbD 1
TvNjdqtZ 1 FreeBeam
b3phj/pF 1
okEyLjCQ 1
3rcKOTy0 1 mimikry, mikisek
E66G8rqF 1
tqpSE1Up 1 Holas, Nick, bonano30
Co2/ZCdI 1
EJM1zbgp 1
kpKO9h+t 1
2CRXHJpd 1
y3ok5X6U 1
B7LFXoz3 1
+vgXc/pL 1
0nwmo1H1 1 batoh
iGFGM6lR 1
ngG5eUNW 1
IPp2nORb 1
AsC8reGc 1
tYYBp71d 1
FvAMRJwG 1
wjTRYtig 1
LY56OEPq 1
sR5XxXEL 1
1o/tiXhQ 1 BlechaBerserk
paGQVN+Q 1
aKW56vjc 1
9pypR0UV 1
eij/Ta8z 1

kolina napsal:

Nejhorší na tom je, že na hlavní tribuně byla  "komunita" fanoušků která se v podstatě desítky roků neměnila (narušená pouze epizodou Bohemky v Edenu), ovšem nyní je tato komunita díky "manipulacím" s PERMICEMA v podstatě ...

Naprosto s Váma souhlasím. Byl jsem zvyklej odmala vídat ty lidi na A3, který tam prostě byli za každých okolností, byla to prostě taková ta jistota, spřízněnost a sounáležitost, fotbalová rodina, s kterou se vždycky pozdravíte a prohodíte pár slov. Teď už je to úplně jiný. Já vlastně vůbec nerozumím tomu, proč máme pořád to přízvisko "rodinnej klub". Podcast o "zákulisí klubu a fans scéně" je sice fajn, ale to může udělat každej druhej klub. Jak je možný, že existuje něco jako cena Lukáše Přibyla a my nemáme ani zdaleka šanci získat nějaký umístění?  Proč se zrušilo fórum "Ptejte se vedení Bohemky", kde Příba a Dědek z Vršovic reagovali pomalu denně, pak to převzal Sváťa Baťa a teď je zapotřebí zajít "pod pergolu" jednou za uherák, aby byly slyšet postoje vedení? Já to vím, proč se to zrušilo, ale raději to nekomentuju...

Co se týče dnešního zápasu, budu se asi opakovat jako v minulosti, ale my v derby nikdy nemáme víc jak 2 žlutý karty. Máme rádoby technický hráče jako je Čermák, Hrubý nebo Kovařík, ale jako celek technicky hrát neumíme. Máme jedinej styl hry hrát na brejky, jiná taktická varianta neexistuje. Žádnej hráč, kterej dneska nastoupil, neumí hrát bojovně. Možná to umí Jánoš a Dosty, ale ti jsou zraněný. Hůlku mám rád, protože tu něco odkopal, ale je to moc hodnej kapitán. Nemáme hecíře a nemáme bojovný hráče. Prekopa, kterej byl hecíř a bojovnej hráč, jsme prodali. Taky bych rád viděl v derby zákrok alá David Šindelář na Lumíra Mistra, když to stojí za hovno, taky bych rád viděl Lukáše Hartiga, kterej by raději umřel, než by něco vypustil, ale holt na to nemáme typologii hráčů, máme starej kádr, z těch hráčů už nejde vyždímat nic navíc a pak se divíme, že dostaneme rychtu bez boje.

jura napsal:

Číst komentáře tady po prohraných zápasech je za trest. Stejně tak sedět na A3, kde se od začátku zápasu do konce nadává nejen na soupeře, ale hlavně na vlastní hráče a trenéra. A to i ...

Nevím, kde na A3 sedíš, já jsem ve druhý řadě, ale rozhodně jsem nepozoroval, že by někdo nevybíravě nadával na Kácu a spol. Káca je mladej kluk, kterýmu leccos odpustíš, horší je to se "zkušenýma" defenzivníma hráčema jako Hybš, Křapka, Shejbal a spol. Tam už ta míra tolerance na chyby je značně menší, když už něco odkopali. S Jardou jsme si během zápasu povídali, že je naše defenzivní hra strašná a on odvětil, že to ví. To mi jako nevybíravý nadávání v osobní rovině nepřijde. A pokud si fanoušek zaplatí permici, má nárok na kritiku, stejně jako tak mile rád pochválí a zatleská, když je za co. Slepě tleskat a nic neříkat, když to stojí za hovno asi není úplně cesta.

Robert66 napsal:

Heleď, vůbec nic ve zlým, ale ten blábol co jsi napsal vůbec nemá smysl komentovat. Aspoň ode mě tedy.

V pořádku, já nejsem urážlivej, každej má jinej názor. Že máme špatnou a jalovou defenzivní hru, soupeře to s náma nebolí a Spartu nikdy nemůžeme s touto hrou porazit, za tím si stojím. Ne nadarmo jsme je porazili od roku 1993 všehovšudy čtyřikrát (dvakrát za Petržely). Musí se to všechno sejít a mít i kopec štěstí, abychom je mohli porazit, jak rád bych si přál, aby se to jednou povedlo. Já to klukům nevyčítám, na víc prostě nemají. Kdybychom udrželi poločas na 1:0, byl by to i tak zázrak, pokud by byla výhra i po závěrečnym hvizdu.

My tu Spartu už bohužel nikdy neporazíme. Dneska byla šance, nemaj fazónu, mezi těžkým dvojzápasem v předkole LM a stejně toho nevyužijeme. Pokaždý se jich bojíme, nikdy jim alespoň nenakopeme, kolik měli Sparťani prostoru pro rozehrávku po celej zápas, to bylo až do očí bijící. Naše obranná hra je tragická dlouhodobě, jestli to Jarda nevidí a netrne při každý akci soupeře jako já (ne jen dneska se Spartou), tak to fakt nechápu. Neznamená, že když jsme loni dostali míň gólů než předloni v sezóně, která dospěla do evropských pohárů, tak že je defenziva v pohodě a musíme posílit nutně útok, když předloni byly gólový žně a loni bída. Hrad se staví vždycky od základů a základem je vždycky ve fotbale neochvějná jednička v bráně a fungující zadek. S Hybšem, Vondrou a střídajícím Křapkou vzadu nikdy nic se Spartou neuhrajeme. Kdyby hrál v obraně Libor Janáček, Marek Nikl, Pavel Mareš jako dřívávějc, tak ta naděje nějaká je. Dřív jsme je alespoň pokopali, když jsme na ně neměli, ale za mě pokud derby dohrajeme s jednou žlutou kartou (což už je pravidlem, v derby se Spartou a Slavií jsme nejslušnějším týmem ligy bohužel dlouhodobě), tak to za mě není od nás bojovný derby.

Na Spartě 1.9.1996 3:4:

https://m.youtube.com/watch?v=_6ehOXFEYsw&pp=ygUUc3BhcnRhIGJvaGVtaWFucyAzOjQ%3D

Doma 2000 4:2:

https://m.youtube.com/watch?v=9L9bAR2DX8k&pp=ygUUYm9oZW1pYW5zIHNwYXJ0YSA0OjI%3D

Doma 17.11.2001 2:1:

https://m.youtube.com/watch?v=Aj6BRcDm3T8&t=3s&pp=ygUZYm9oZW1pYW5zIHNwYXJ0YSAyOjEgMjAwMQ%3D%3D

Na Spartě 30.1.2021 0:1:

https://m.youtube.com/watch?v=TsUjYC-JWRg&pp=ygUUU3BhcnRhIGJvaGVtaWFucyAwOjE%3D

Od vzniku ČR 4 výhry. Prolomíme zítra dlouhé domácí čekání skoro 23 let a porazíme rudochy, kteří se koncentrují hlavně na LM, popáté?

Tak to mě hodně zasáhlo. Upřímnou soustrast pozůstalým. 

kolina napsal:

Jojo, přesně! Právě to je to "bublání" že nějací fanoušci ve stresu z obdrženého gólu napadnou třeba i verbálně fanoušky v dresech soupeře kteří i přes zákaz sedí vedle nich/za nima... No, bylo to v pohodě, ostatně ...

Poslouchal jsem na Bohemka TV podcast s Koukym a Vláďou Pavlíkem, hodně tam ta nová opatření probírají a s něčím lze s nima souhlasit. Například souhlasím s tím, že když si fanoušek koupí permici, měl by chodit na fotbal. Permice sice je majetek danýho fanouška a je každýho právo se rozhodnout, zda jít nebo nejít na domácí zápas, ale pokud je třeba fanoušek, kterej si koupí permici, protože to bere jako podporu klubu a pak nechodí skoro vůbec, je to za mě kontraproduktivní. To ať radši dává pravidelný vklady do DFB. Samotnýmu mi dřív vadilo, že se ohlásila velká návštěva a přitom pohled na hlavní tribunu byl po shlédnutí zápasu v TV druhý den ze záznamu vševypovídající. Pochopím, že jsou situace, kdy prostě člověk nemůže přijít, klidně i víckrát za sezónu a že se někdy i stane, že se člověk rozhodne v den zápasu, že nejde. Ale že by se to stalo fandovi, kterej chce chodit na fotbal, čtyřikrát za sezonu (= ztráta místa) při počtu 16-18 domácích zápasů za sezónu? Tomu moc nevěřím, ale nechci se nikoho dotknout, třeba to může být někoho případ. 

Nešťastný jsou za mě sankce, který se nastavily hned od začátku. Když něco nepopulárního klub zavede, měl by alespoň dát nějakej prostor k tomu, aby se třeba první půl rok / sezónu s tím fanoušci seznámili a pokusili se to přijmout. Rozumím, že jsou mezi fanouškama i ti, kteří nová pravidla bojkotují nebo ohlasům, že si tu hrajeme na Spartu nebo Slavii. Chápu, že tohle nový opatření se na Bohemku a Ďolíček moc nehodí s přihlédnutím k tomu, že narozdíl od S/S tu nestojí fronta zájemců na lístky/permice. My máme kapacitu 6300 a úplně plno a vyprodáno je jen párkrát za sezonu, jestli vůbec. Že máme uzavřenej prodej na Spartu a Slavii a leckterej permanentkář, člen DFB nebo fanklubu je takovej ignorant, že koupí lístek Sparťanům nebo Slávistům na tribunu, to je naše ostuda. Sám jsem měl konflikt s jedním Slávistou, kterej na A3 slavil vehementně gól Slavie po vymyšlený penaltě předminulou sezónu. Byl jsem nasranej, proč provokuje a oslavně gestikuluje na všechny přítomný, ale víc jsem byl nasranej na permanentkáře Bohemky, kterej mu umožnil se vůbec na A3 dostat. Kouky s Vláďou říkali, že je lepší, aby místo zaplnil fanoušek kohokoliv, než aby bylo místo prázdný. Já vedle sebe fanouška soupeře nechci a není to proti fotbalu, jak oni říkají, s tím nesouhlasím. Ale budu rád, když vedle mě bude sedět Bohemák, kterýmu byla uvolněna permice, než aby bylo místo prázdný, protože permanentkář vedle nechodí nikdy. To uvolnění permice je na pár kliků, věřím, že víc jak třikrát se málokomu stane, aby místo neuvolnil vůbec.

Nechápu teda ani to, abychom si kontrolovali svépomocí, jestli se vstup na stadion zaznamenal nebo ne. To je problém klubu, pokud se přístup nezaznamená, i když jsem na zápase byl. Když už něco klub zavede, měl by k tomu přistupovat se vší zodpovědností. 

Za mě to má dvě mince, s něčím s klubem souhlasím, s něčím ne, ale zkusme prostě chodit na fotbal, nedávat klubu záminky, aby nás jakkoliv sankcionoval a nedávejme možnost fanouškům soupeře, aby se na tribunu ve větší míře dostali, ať už tím, že nebudeme sešívkám a rumunům poskytovat číselný kódy naší permice, případně berme předprodeje útokem nebo sami choďme na fotbal.

Odchod Köstlíka mě hodně mrzí. Srdcař, kterej se nebál mluvit, bojoval, byl to pravej buldok a fotbalista. Pokud odejde Hůlka, tak s přihlédnutím k tomu, že Pepa nehraje, tak Köstl byl pro mě s Prekopem, kterej je taky hecíř a bojovník, jeden z adeptů na novýho kapitána. A nyní to vypadá, že kromě Dana odejde i Erik. Na koho budeme v tom Ďolíčku chodit? Za mě velký oslabení.

xtreme napsal:

K panu Čermákovi apod.... již při příchodu do Bohemky poprvé , pomalu aniž by kopl vůbec do balonu,  jsem v jednom z podcastů zachytil poznámku od (musel bych zapátrat) jednoho z jeho kamarádů, že v ...

Naprostej souhlas, já tohle nedokážu pochopit. Zachová se hnusně ani se nerozloučí, prahne po zlaťácích na Slovensku a my ho teď přivítáme s otevřenou náručí.

Beran několikrát deklaruje, že tu hrát nechce, že chce zkusit zahraničí, že se v Bohemce nechce stát kmenovým hráčem a Jarda neustále zmiňoval na tiskovce, že mu chceme nabídnout smlouvu a koupit ho ze Slavie, jako kdyby to byl českej Iniesta. Slovo hrdost nám asi nic neříká. Za mě pokud tu hráč hrát nechce, támhle jsou dveře, ať je jakýkoliv kvality. 

Jsem vděčnej za to, že tu máme posledních pár srdcařů (Pepa, Dosty, Hůlis), ale bohužel jsou i hráči, kteří Bohemku berou jenom jako přechodnou stanici (Beran, Čermák) a takový hráče tady nechci. Ale vedení je evidentně jinýho názoru a přesně jak psal rocknroll, důležitější je charakter hráče než fotbalový dovednosti.

SIJOZ napsal:

.....a nechápem,že nedostane šancu Köstl.....a hraje Křapka, Schejbal atd

Že nehraje Köstl, to nechápu taky. Ten si musel něco s Jardou udělat, nevidím žádnou jinou možnost, protože je určitě lepší, než celá naše defenziva. Kadlec je mladej a jedinej konstruktivní hráč v defenzivě, ale kolikrát mu Jarda hodně věcí vyčte, ale na ostatní hráče takovou pifku běžně nemá...