Detail uživatele diskuzního fóra - atletiko

Datum prvního příspěvku
13.11.2002
Celkový počet příspěvků
156
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 114
Ptejte se vedení Bohemky 40
Online chat s vedením 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
AkuhAf11 30
J/pmrMW/ 25 qwerd, fischer
UqrGHrZc 14 qwerd, gastrula
pg/+vTkE 13
LcrK5SiX 12
I/hF7flC 11 qwerd, GSE, gastrula, Fischer
1f8LJo8I 8
Vwm/YEGC 8
XMXISbJI 4
2yeB9Ns9 2 fischer
Trq3zuur 1
rGNwvVN2 1
dol96+ck 1
FjaGN/J0 1
zN5OpYXD 1
b4zYp3br 1
DcSqlPro 1
bSH6iTf+ 1

Po včerejším fiasku jsem si dal raději pár hodin odstup, ale zmar stále přetrvává... Bez radikální změny v obraně se nic nezmění, protože moderní fotbal je založen na aktivní hře této řady. Při vší úctě k našim bekům, nemáme nikoho, kdo umí hrát vzadu konstruktivně. Nechápu, proč se snažíme o rozehrávku od brankáře, když to stejně skončí slepým nákopem dopředu, nebo v horším případě ohrožením vlastní branky...Nevěřil jsem, že to někdy napíšu, ale tenhle realizák v čele s Jardou ( a to jsem byl jeho obdivovatel, je to sympoš) neumí týmu vštěpit jiný styl hry, než kterým se prezentuje a to je hra na náhodu, max na brejky. Nic jiného v repertoáru není... Co mu vyčítám ze všeho nejvíc je to, že neumí v hráčích probudit zdravou zarputilost a bojovnost. Včera Hradec o 2 třídy výš v obou atributech. Chápu, že má omezený rozpočet, ale tenhle tým si z větší části postavil on... Máme v mančaftu samé leklé ryby, chybí lídr, magor, který to vyblázní. Nevím, jak probíhají tréninky, ale přijde mi, že máme jednu z nejhorších fyziček v lize...

kolina napsal:

Prosím, Ježíšku moc prosím, naděl nám prvoligového brankáře! :-)       BOHEMKA DO TOHO!!!

Přání vyslyšeno.

Je možné zveřejnit počet prodaných permanentek a srovnání s minulou a předminulou sezónou? Minulý rok mně nikdo neodpověděl, tak jen doufám, že ta informace nepodléhá embargu. Děkuji.

Když jsem viděl Erika, jak střídal vyždímanej jako pomeranč, tak musím smeknout. Přesně takhle chci vidět všechny bojovat.

HUF má už asi sbaleno zpět do Pardubic, jinak nechápu, že nehraje ani v této situaci...

qwerd napsal:

Hrajeme nejhorší fotbal v lize. Ten závěr dokreslil tuhle tragickou sezónu. Soukup prostě nemůže bejt jednička, ať se na mě nikdo nezlobí. Co to mělo bejt to, jak to bylo málem za čárou? Ty góly ...

Souhlasím, že co do výstavby hry hrajeme nejhůř z celé ligy. Je tu jedinej plán, a to dostat rychle míč nahoru, a to když nefunguje, tak plán 2 není. Souvisí to s tím, že naši obránci jsou nekonstruktivní a střed zálohy okupuje futsalista, kterej za nás vlastně ani nechce hrát...Kozák si nechá utéct svého hráče před gólem v nastavení, a tím korunoval svůj dnešní tragickej výkon. Chce to radikální řez kádru, ale na ten nejsou prašule. Začarovanej kruh...

Vendelin napsal:

Tak dnes vysledek relativne fajn, ale fotbal mi prisel divnej. Hodne tomu teda pomohla i Olomouc, to bylo za me hodne odevzdany, i kdyz v telce to komentujou jako zajimavy atraktivni zapas...nevim no. Ja bych ...

Přesně, Káca dopředu perfektní výkon a hlavně efektivní. Berana nechápu delší dobu. Obrana pod tlakem nestíhá, ale to je dlouhodobý problém.

Klokan z Černošic napsal:

Zkusím vysvětlit - pro mne divný nickname, vyvolal ve mne vzpomínku na léta spojená s lehkou atletikou mé dcery....

Tvojí optikou by jsi měl komentovat pouze dění ve fotbale v Černošicích, když mě podsouváš report ze skoku o tyči...

Klokan z Černošic napsal:

Aha, kritizovat se může, ale kritizovat kritiku, to je už za hranou? Já jsem nepsal, že zde nejsi (navíc VD neumí vyhledat starší příspěvky, asi bohužel a nebo bohudík), psal jsem, že si tvůj nickname ...

Vyhledávač příspěvků zde normálně funguje...