Detail uživatele diskuzního fóra - atletiko
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 115 |
Ptejte se vedení Bohemky | 40 |
Online chat s vedením | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
AkuhAf11 | 30 | |
J/pmrMW/ | 25 | qwerd, fischer |
UqrGHrZc | 14 | qwerd, gastrula |
pg/+vTkE | 14 | |
LcrK5SiX | 12 | |
I/hF7flC | 11 | qwerd, GSE, gastrula, Fischer |
1f8LJo8I | 8 | |
Vwm/YEGC | 8 | |
XMXISbJI | 4 | |
2yeB9Ns9 | 2 | fischer |
Trq3zuur | 1 | |
rGNwvVN2 | 1 | |
dol96+ck | 1 | |
FjaGN/J0 | 1 | |
zN5OpYXD | 1 | |
b4zYp3br | 1 | |
DcSqlPro | 1 | |
bSH6iTf+ | 1 |
Pavle nikdy nezapomeneme. R.I.P.
Po včerejším fiasku jsem si dal raději pár hodin odstup, ale zmar stále přetrvává... Bez radikální změny v obraně se nic nezmění, protože moderní fotbal je založen na aktivní hře této řady. Při vší úctě k našim bekům, nemáme nikoho, kdo umí hrát vzadu konstruktivně. Nechápu, proč se snažíme o rozehrávku od brankáře, když to stejně skončí slepým nákopem dopředu, nebo v horším případě ohrožením vlastní branky...Nevěřil jsem, že to někdy napíšu, ale tenhle realizák v čele s Jardou ( a to jsem byl jeho obdivovatel, je to sympoš) neumí týmu vštěpit jiný styl hry, než kterým se prezentuje a to je hra na náhodu, max na brejky. Nic jiného v repertoáru není... Co mu vyčítám ze všeho nejvíc je to, že neumí v hráčích probudit zdravou zarputilost a bojovnost. Včera Hradec o 2 třídy výš v obou atributech. Chápu, že má omezený rozpočet, ale tenhle tým si z větší části postavil on... Máme v mančaftu samé leklé ryby, chybí lídr, magor, který to vyblázní. Nevím, jak probíhají tréninky, ale přijde mi, že máme jednu z nejhorších fyziček v lize...
Je možné zveřejnit počet prodaných permanentek a srovnání s minulou a předminulou sezónou? Minulý rok mně nikdo neodpověděl, tak jen doufám, že ta informace nepodléhá embargu. Děkuji.