Detail uživatele diskuzního fóra - atletiko
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 114 |
Ptejte se vedení Bohemky | 40 |
Online chat s vedením | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
AkuhAf11 | 30 | |
J/pmrMW/ | 25 | qwerd, fischer |
UqrGHrZc | 14 | qwerd, gastrula |
pg/+vTkE | 13 | |
LcrK5SiX | 12 | |
I/hF7flC | 11 | qwerd, GSE, gastrula, Fischer |
1f8LJo8I | 8 | |
Vwm/YEGC | 8 | |
XMXISbJI | 4 | |
2yeB9Ns9 | 2 | fischer |
Trq3zuur | 1 | |
rGNwvVN2 | 1 | |
dol96+ck | 1 | |
FjaGN/J0 | 1 | |
zN5OpYXD | 1 | |
b4zYp3br | 1 | |
DcSqlPro | 1 | |
bSH6iTf+ | 1 |
Po včerejším fiasku jsem si dal raději pár hodin odstup, ale zmar stále přetrvává... Bez radikální změny v obraně se nic nezmění, protože moderní fotbal je založen na aktivní hře této řady. Při vší úctě k našim bekům, nemáme nikoho, kdo umí hrát vzadu konstruktivně. Nechápu, proč se snažíme o rozehrávku od brankáře, když to stejně skončí slepým nákopem dopředu, nebo v horším případě ohrožením vlastní branky...Nevěřil jsem, že to někdy napíšu, ale tenhle realizák v čele s Jardou ( a to jsem byl jeho obdivovatel, je to sympoš) neumí týmu vštěpit jiný styl hry, než kterým se prezentuje a to je hra na náhodu, max na brejky. Nic jiného v repertoáru není... Co mu vyčítám ze všeho nejvíc je to, že neumí v hráčích probudit zdravou zarputilost a bojovnost. Včera Hradec o 2 třídy výš v obou atributech. Chápu, že má omezený rozpočet, ale tenhle tým si z větší části postavil on... Máme v mančaftu samé leklé ryby, chybí lídr, magor, který to vyblázní. Nevím, jak probíhají tréninky, ale přijde mi, že máme jednu z nejhorších fyziček v lize...
Je možné zveřejnit počet prodaných permanentek a srovnání s minulou a předminulou sezónou? Minulý rok mně nikdo neodpověděl, tak jen doufám, že ta informace nepodléhá embargu. Děkuji.
Když jsem viděl Erika, jak střídal vyždímanej jako pomeranč, tak musím smeknout. Přesně takhle chci vidět všechny bojovat.
HUF má už asi sbaleno zpět do Pardubic, jinak nechápu, že nehraje ani v této situaci...
qwerd napsal:
Hrajeme nejhorší fotbal v lize. Ten závěr dokreslil tuhle tragickou sezónu. Soukup prostě nemůže bejt jednička, ať se na mě nikdo nezlobí. Co to mělo bejt to, jak to bylo málem za čárou? Ty góly ... obrany, ale taky to mohl chytat. Obrana je stejně strašná jako loni, jenom to Jarda nevidí, vidí to jen fanoušci. To, že dostáváme míň gólů jak loni, tak to neznamená, že je obrana fantastická. Kozák neskutečnej šílenec. Ten nevím, co bude ve Spartě dělat, leda hostovačka do divize, tam by možná střídal. Vondra udělá dvě hrubky jako prase a Jarda o něm říká, že je to náš nepostradatelný obránce. Kozák v 95.minute před gólem diriguje, kdo má co dělat a sám dělá hovno. Já jsem tak nasranej, že jsem takhle dlouho nebyl!
Souhlasím, že co do výstavby hry hrajeme nejhůř z celé ligy. Je tu jedinej plán, a to dostat rychle míč nahoru, a to když nefunguje, tak plán 2 není. Souvisí to s tím, že naši obránci jsou nekonstruktivní a střed zálohy okupuje futsalista, kterej za nás vlastně ani nechce hrát...Kozák si nechá utéct svého hráče před gólem v nastavení, a tím korunoval svůj dnešní tragickej výkon. Chce to radikální řez kádru, ale na ten nejsou prašule. Začarovanej kruh...
Vendelin napsal:
Tak dnes vysledek relativne fajn, ale fotbal mi prisel divnej. Hodne tomu teda pomohla i Olomouc, to bylo za me hodne odevzdany, i kdyz v telce to komentujou jako zajimavy atraktivni zapas...nevim no. Ja bych ... dnes pochvalil dopredu Kadlece, to je co akce to nejakej dobrej napad vcetne dobry realizace. Na opacnej pol bych dal Berana, kterymu jsem dlouho fandil, ale ted uz mi prijde ze se tu trapi... dostal uz dost prostoru neco ukazat, rozehrat se, ziskat sebevedomi a misto toho jde furt vykonnostne dolu, prakticky jen beha jak silenej, ale herni situace nikam neposouva, spis je zhorsuje, casto hraje jen zpatky, vysoky balony prohrava (logicky) temer ve 100%...zacina mi vylozene vadit. Myslim ze je to ten pripad, kteremu by mozna pomohl prestup, tady uz je dost zablokovanej.
Přesně, Káca dopředu perfektní výkon a hlavně efektivní. Berana nechápu delší dobu. Obrana pod tlakem nestíhá, ale to je dlouhodobý problém.
Klokan z Černošic napsal:
Zkusím vysvětlit - pro mne divný nickname, vyvolal ve mne vzpomínku na léta spojená s lehkou atletikou mé dcery....
Tvojí optikou by jsi měl komentovat pouze dění ve fotbale v Černošicích, když mě podsouváš report ze skoku o tyči...
Klokan z Černošic napsal:
Aha, kritizovat se může, ale kritizovat kritiku, to je už za hranou? Já jsem nepsal, že zde nejsi (navíc VD neumí vyhledat starší příspěvky, asi bohužel a nebo bohudík), psal jsem, že si tvůj nickname ... nepamatuji. Takže sorry.
Vyhledávač příspěvků zde normálně funguje...