Fotbal - Bohemians

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

Přihlašte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Nezávislé diskuzní fórum fanoušků fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakční rada fóra je tvořena skupinou fanoušků a vyhrazuje si možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování. Klub Bohemians Praha 1905 za obsah fóra neodpovídá.

Ivo KUBKA napsal:

Něco pro pamětníky, ať zde není jen samá ponurá nálada. V roce 1958 jsem stál u plotu pod dřevěnkou, abych viděl na hřiště. Fotograf Jarda Šálek nám tam nosil momentky z minulých zápasů. Tuším, že ...

Tak tuto generaci jsem ještě "nestihl", o to víc Vám zavidím.

Jinak plný souhlas se závěrem Vašeho příspěvku.

CarlUweSteeb napsal:

Dobre podepsal se Dostal - tak kdo se z tech tricatniku vyhodi.Uz ted je to pomaly. Tak trener tvrdil,ze z rychlime.Kostl ani Dostal vpravo zrovna nebehaj 100 za 11.

Že bychom se měli navážet zrovna do Dostyho? To snad ne.

Tým samozřejmě potřebuje i rychlé hráče a věřme, že nějaké získáme.

Po pravdě, to co tady "předvádíme" na diskuzi, by mě jako majitele hodně odrazovalo v budoucích plánech. Chápete vůbec někteří, co všechno naši majitelé již zvládli a co všechno ještě zvládnout chtějí.

A my pořád hledáme, co bychom komu vyčetli atd.

Jasně, chceme navázat na mistry z roku 83, ale chce to i pokoru nás fanoušků a věřím, že tým postupně zkvalitníme a radost zase přijde, i když to nebude třeba mistr ligy.

Něco pro pamětníky, ať zde není jen samá ponurá nálada. V roce 1958 jsem stál u plotu pod dřevěnkou, abych viděl na hřiště. Fotograf Jarda Šálek nám tam nosil momentky z minulých zápasů. Tuším, že fotil pro Mladou frontu. Vstupné pro děti bylo 5 Kč, ale to jsem kluk 

z Bohdalce neměl. U pošty pod zdí mě chlapy vytáhli nahoru, abych viděl Pohunka, Motla

Růžka a další. Chodilo mnoho diváků. Pamatuji přes 18.000. Přemísťovali jsme se za branku, 

kam útočila Bohemka. Později Knebort se v  hospodě u soudků vsadil, že da zítra tři góly.

A dal. Útok byl v jeden čas Kos, Knebort, Píša. Byla to dobrá doba, co se fotbalu týče.

Také se spadlo do druhé ligy, ale nikdo nenadával. Dnes je jiná generace. Každý  si myslí,

že je nejchytřejší. Nebuďme tak nároční. 

babusek napsal:

Myslím, že už i Vám fakt vadí úplně všechno. Hrozný časy.

Dobre podepsal se Dostal - tak kdo se z tech tricatniku vyhodi.Uz ted je to pomaly.

Tak trener tvrdil,ze z rychlime.Kostl ani Dostal vpravo zrovna nebehaj 100 za 11.

Jsem pro nějakou rozumnou změnu, staré kusy nechat odpočívat, i když je mám většinou rád. A opravdu Beran bez smlouvy, sorry jako, podávej osvěžující nápoje, ať se kustod tolik nenadře. 

sikiho_grupa napsal:

No jenže proti postavení mladejch, či dokonce juniorů se postavilo pár "ligových expertů" a nazvali to znevážením ligy a dokonce i narušením regulérnosti ligy... Nicméně dokud se nezačne samo vedení ligy chovat profesionálně a nebude ...

Tak "EXPERTI" v médiích melou co se jim hodí, mají za to peníze...

Jasně, neprovokoval bych najednou zařazením do zápasu více kluků z "Béčka" nicméně vždy nastane okamžik když někdo poprvé nastoupí za "Amužstvo"... Navíc, máme širokou soupisku Áčka a z té snad může vždy podle úvahy realizačního týmu v závislosti na soupeři do zápasu nastoupit bez pochyb kdokoliv!

BOHEMKA DO TOHO!!!

No, jsem fakt zvědavej na ten čtvrtek, jak se proti Karviné realizační tým "pochlapí"...

No jenže proti postavení mladejch, či dokonce juniorů se postavilo pár "ligových expertů" a nazvali to znevážením ligy a dokonce i narušením regulérnosti ligy... Nicméně dokud se nezačne samo vedení ligy chovat profesionálně a nebude taková pochybení (Adámková v Karviné nebo pardubické prase proti Prekopovi) tresta i třeba dodatečně a především exemplárně můžem stavět kdekoho, ale na druhou stranu je to do JČ blíž než do Karviné či Zlína..No za mě ať padnou Zlín a černý p.dele v ČB

V dalších zápasech nadstavby by už určitě neměli dostávat prostor hráči, kteří u nás nebudou pokračovat. Není nutné, abychom rozehrávali například Berana nějakému týmu z Oberligy. Na jeho místě by byl Vojta Novák skvělou volbou. To je kluk, který měl vždycky čísla a na 100% by za celou sezónu neměl jen 1 + 1. Možná by to zvládl ještě do konce nadstavby. Ale mohli by dostat šanci i další mladší kluci. Alespoň by tím, pro nás nic neřešící zápas s Karvinou, dostal nový náboj a byl by velký důvod mladým pořádně fandit.

CarlUweSteeb napsal:

Ne ja bych je postavil,ale dovedes si predstavit co by se strhlo treba pri prohre ze Zlinem i Karvinou. Tady se nadava na vsechny tri brankare,ale rozhodne nejsou nejhorsi v lize.Olomouc ma diry jaj hrom.Karvina az ...

No jo, ale kdy jindy jim dát šanci ukázat se než právě v zápasech s Karvinou a se Zlínem, když  nám o nic nejde, to kluci přece můžou hrát v bez stresu a ukázat na co mají...

Hmmm, já naším brankářům nenadávám, ale když chceme hrát poblíž špičky tak musíme mít i špičkové brankáře a neporovnávat je s těma nejhoršíma v 1Lize...

BOHEMKA DO TOHO!!!

kolina napsal:

No, ale pak je zde zásadní otázka: Proč hráče které nevyužijeme v zápasech v Bohemce máme?!?      BOHEMKA DO TOHO!!!

Ne ja bych je postavil,ale dovedes si predstavit co by se strhlo treba pri prohre ze Zlinem i Karvinou.

Tady se nadava na vsechny tri brankare,ale rozhodne nejsou nejhorsi v lize.Olomouc ma diry jaj hrom.Karvina az na Holce to same.O Budejcich nemluve.

Ale to jsem odbocil. Nechtel bych to tady cist a to dokazu urazet vic nez slusne.

CarlUweSteeb napsal:

Ted to jeste nastinit predsedovi.Konecne se urodila kostra tymu - za me souhlas.

To ja bych to poskladal, odtrenoval! :D A s tom Novasem mas pravdu, ten by do toho sednul a je z vlastnich zdroju. Novak a Janos, to by uprostred mohlo fungovat. My tu jedenactku jeste postavime :))

CarlUweSteeb napsal:

Pokud nebudou brat od 250 000 do 300 000 tak nadprumer ligy nikdy nedorazi.Pokud ho nezlaka Praha a nebude mit uz vydelano za prosezeni nekde v Turecku ci na Slavii.

Jenže to taky není vše.  Přesně takové a vyšší peníze berou v jablonci a 3 x umístění na chvostu.... A pak vytloukas klin klinem, aby se to vše poplatilo.   

CarlUweSteeb napsal:

Farkas,Lehovec,Muzik,Kadlec c.2,Simon?To by vetsina fanousku neprezila

No, ale pak je zde zásadní otázka: Proč hráče které nevyužijeme v zápasech v Bohemce máme?!? 

BOHEMKA DO TOHO!!!

Jen tak mimochodem.Kdyby se dokazalo neco vykouzlit z Novaka - tak stred je vyresen.Ten kluk umi,ale dostat to z nej.

berjir napsal:

Zato tvoje konstruktivni myslenka je vymenit celej kadr. Gratuluju. Uvedom si, ze ten minulej rocnik uhrali z vetsiny stejni hraci. Muzeme se bavit o lonskych nahodach, letosnich zranenich, ale urcite se nevymeni vetsina hracu. Jestli ...

Ted to jeste nastinit predsedovi.Konecne se urodila kostra tymu - za me souhlas.

kolina napsal:

No a něco z jiného soudku... Hraje se nějaká "nadstavba" (dle mého nesmyslná) máme zraněné hráče, máme hráče po zranění,  máme vykartované hráče a máme jistou 1Ligu i na další sezonu. Dle mého, teda kdy jindy než ...

Farkas,Lehovec,Muzik,Kadlec c.2,Simon?To by vetsina fanousku neprezila

rio napo napsal:

Proto je to diskuze. Například se většinou v názorech na hráče shodnu se skoro bráchou z Černošic, ale na jistého nejmenovaného útočníka máme názor odlišný. A tak to přece má být. Někdo holky, někdo vdolky ...

Pokud nebudou brat od 250 000 do 300 000 tak nadprumer ligy nikdy nedorazi.Pokud ho nezlaka Praha a nebude mit uz vydelano za prosezeni nekde v Turecku ci na Slavii.

Proto je to diskuze. Například se většinou v názorech na hráče shodnu se skoro bráchou z Černošic, ale na jistého nejmenovaného útočníka máme názor odlišný. A tak to přece má být. Někdo holky, někdo vdolky a někdo holky s vdolky. Já například nejraději holky se šunkou z komína. Že potřebujeme kádr oživit a provětrat je jisté. Jenže trenér taky na konci tiskovky řekl, "... když k nám budou chtít." Prachy navíc dostanou všichni. Budou patrně odstupñované podle umístění a proto je důležité se na to nevysr.t a makat do konce. Co vlastně můžeme nabídnout navíc oproti jiným. Prahu. Pak fanoušky které máme lepší než u většiny ostatních. A...? Prosím, hlavně neříkejte jmeno, tradice a rodinné prostředí. Na to ti kluci z vysoka..... 

No a něco z jiného soudku...

Hraje se nějaká "nadstavba" (dle mého nesmyslná) máme zraněné hráče, máme hráče po zranění,  máme vykartované hráče a máme jistou 1Ligu i na další sezonu.

Dle mého, teda kdy jindy než nyní ve čtvrtek postavit do základu takové hráče kteří budou mít možnost ukázat co v nich opravdu je, takové kteří těch možností během sezony moc neměli... 

Jen ať se ukážou proti soupeři kterému jde o vše!

BOHEMKA DO TOHO!!!