Fotbal - Bohemians
Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Přihlašte se nebo se zaregistrujte
Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.
Nezávislé diskuzní fórum fanoušků fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakční rada fóra je tvořena skupinou fanoušků a vyhrazuje si možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování. Klub Bohemians Praha 1905 za obsah fóra neodpovídá.
Almasi do Dunajsky Stredy skoda toho jsem videl za Prekopa.
Klokan z Černošic napsal:
Ahoj klokani, tak jsem se vrátil z dovolené (tedy pokud vůbec důchodci mají dovolenou:-)), čtu tadp59sp2vkz, kouk8m na web a hned jsem nastratý (píši to schválně tak, jak říká můj slovenský kamarád, fanda Bohemky z Trenčína ... (začal ji fandit během studií na VŠ v Praze, cca 1970, krásná doba. Jak si chudák má naplánovat výlet na zápas, když se ví (ostatně jako vždy) jen pár zápasů. Sázkové kanceláře a TV stanice, to je fakt žumpa. Když to jde v zahraničí, proč to nejde i u nás (viz můj zážitek z loňského září v Miláně!!!). V listopadu se hcystáme na Kohouty, proč to tady nejde?? Jsem asi 50/50 ohledně permic, ale osobně si myslím, že je to jen opičení po S+S, jinak to význam nemá. Proč se neopíčíme v jiných obasttech:? - marketing - merchendise (asi ne všichni ví, že pro MS v hokeji to zařizovala ta samá firma, co dělá vše pro Spartu? To musel být ranec v tržbách; to samozřejmě nechci, ale ten výběr v našem shopu, to je hrůza!! Kolikrát zde padla otázka za přestup Erika do Baníku? Kdo za něj? To je Yusuf stejně drahý :-)))) , asi ne, když přichází bez smlouvy. (Všem se písemně omluvím, pokud bude Yusuf užitečný, ale nevěřím tomu, koukněte se na čísla!!!) A tak bych mohl pokračovat, přemýšlel jsem, že začnu fandit někomu jinému:-)))), ale ..... 55let nezměníš :-)), takže jdu trpět až do konce života:-))) BOFOR
Já bych to tak černě neviděl. Přestupové období končí až v září.
BOFOR
Ahoj klokani,
tak jsem se vrátil z dovolené (tedy pokud vůbec důchodci mají dovolenou:-)), čtu tadp59sp2vkz, kouk8m na web a hned jsem nastratý (píši to schválně tak, jak říká můj slovenský kamarád, fanda Bohemky z Trenčína (začal ji fandit během studií na VŠ v Praze, cca 1970, krásná doba. Jak si chudák má naplánovat výlet na zápas, když se ví (ostatně jako vždy) jen pár zápasů. Sázkové kanceláře a TV stanice, to je fakt žumpa. Když to jde v zahraničí, proč to nejde i u nás (viz můj zážitek z loňského září v Miláně!!!). V listopadu se hcystáme na Kohouty, proč to tady nejde??
Jsem asi 50/50 ohledně permic, ale osobně si myslím, že je to jen opičení po S+S, jinak to význam nemá. Proč se neopíčíme v jiných obasttech:?
- marketing
- merchendise
(asi ne všichni ví, že pro MS v hokeji to zařizovala ta samá firma, co dělá vše pro Spartu? To musel být ranec v tržbách; to samozřejmě nechci, ale ten výběr v našem shopu, to je hrůza!!
Kolikrát zde padla otázka za přestup Erika do Baníku? Kdo za něj? To je Yusuf stejně drahý :-)))) , asi ne, když přichází bez smlouvy. (Všem se písemně omluvím, pokud bude Yusuf užitečný, ale nevěřím tomu, koukněte se na čísla!!!)
A tak bych mohl pokračovat, přemýšlel jsem, že začnu fandit někomu jinému:-)))), ale ..... 55let nezměníš :-)), takže jdu trpět až do konce života:-)))
BOFOR
CarlUweSteeb napsal:
Jeho nepodepsat - tak pujdu osobne Veselymu pogratulovat k jeho vynikajici praci.
:-))
Podpisy smluv má v našem prostředí na starosti sportovní úsek, v jiných zemích je to manažer = trenér. Ale jinak souhlas, bez AK je to na prd!!!!
Lamas napsal:
Další zastávka: Slovácko Třiadvacetiletý útočník Matyáš Kozák míří ze Sparty na hostování do Slovácka. Kluby aktuálně dolaďují jednání, součástí dohody by měla být i opce na trvalý přestup. "Je to zajímavý ofenzivní hráč, který byl členem mládežnických reprezentací. Věříme, že v ... něm můžeme probudit jeho potenciál,“ řekl sportovní ředitel Slovácka Veliče Šumulikoski. Kozák je odchovancem Sparty, za A-tým si ale nikdy nezahrál. Minulé dvě sezony strávil na hostování v Liberci a naposledy v Bohemians 1905. V lize dal v 54 zápasech čtyři branky.
Potenciál je zapotřebí probudit asi slivovicí, jinak to nejde. Útočník, který dá v 54 zápasech 4 branky??? Tak to je bomba. Každý desátý mač to tam šoupne, je to borec!!
hrdin napsal:
Vím že ty dotazy nemám psát sem, ale někam na email, ale nevíte náhodou někdo, kdy bude tak nějak alespoň trochu fungovat web, popřípadě alespoň appka? Třeba aktualizace soupisek by se hodily když už nic ... jiného... pokud to teda není z nějakého idiotského důvodu v plánu od 1.7. (Já už ničemu nerozumím... a "pokroku" asi už vůbec)
Já si myslím, že webové aktualizace nejsou vázány k 1. červenci, tedy alespoň jinde nejsou, proč by měly být u nás, ale někdo cosi průběžně tu a tam koriguje a doplňuje: třeba u letošní sezóny "již" přibyla tabulka skupiny o záchranu [ale zatím jenom ta letošní], a kliknu-li třeba na Žirovnici, najdu již opravdu Perleťový pohár :-). Zda to bylo na mou "poznámku/upomínku" nevím, ale spíše nikoli. U osobních statistik by stále Hůlka měl mít loni 36 prvoligových startů, což je snad při 35 zápasech bezmála nemožné, a matematický nesoulad byl i mnohde jinde...; čili tam nikdo nezasahoval, ač by také měl...
Ovšem doplnění současné soupisky by mělo mít prioritu, stejně jako odmazaní již průkazně odešlých!
vituscz napsal:
Pokud dobře koukám, tak má A. Kadlec smlouvu jen do konce Června, takže nejdřív musí prodloužit..
Jeho nepodepsat - tak pujdu osobne Veselymu pogratulovat k jeho vynikajici praci.
JohnZ napsal:
Zatím bych to neviděl tragicky.Přestup Yusufa výborný.Umí podržet míč nebo prodloužit hlavou.Většina kádru na smlouvy.Jako posilu beru i V.Nováka.Snad se už předvede.A snad ještě o někom jednáme.Když ne brankář tak alespoň jednoho záložníka a někoho ... do obrany.Z Baníku odchází Almási,Blažek a brankář Hrubý.Třeba obránce Blažek by byl skvělý.Člověk neví jak ty jednání o Prekopovi probíhaly,ale já bych trval na penězích plus dva hráči.Ber nebo neber.
Blazek je uz nekde na testech v Rumunsku a Hruby ve Vyskove na hostovani.Almasi uz taky jedna o prestupu(nevim kam).
CarlUweSteeb napsal:
Soukup A.Kadlec,Petrak,Hybs Dostal,Hulka,Cermak,Kovarik Matousek,Drchal. Yusuf Tohle bude zaklad v prvnim kole - pokud Hulka zustane.
Pokud dobře koukám, tak má A. Kadlec smlouvu jen do konce Června, takže nejdřív musí prodloužit..
Zatím bych to neviděl tragicky.Přestup Yusufa výborný.Umí podržet míč nebo prodloužit hlavou.Většina kádru na smlouvy.Jako posilu beru i V.Nováka.Snad se už předvede.A snad ještě o někom jednáme.Když ne brankář tak alespoň jednoho záložníka a někoho do obrany.Z Baníku odchází Almási,Blažek a brankář Hrubý.Třeba obránce Blažek by byl skvělý.Člověk neví jak ty jednání o Prekopovi probíhaly,ale já bych trval na penězích plus dva hráči.Ber nebo neber.
Soukup
A.Kadlec,Petrak,Hybs
Dostal,Hulka,Cermak,Kovarik
Matousek,Drchal.
Yusuf
Tohle bude zaklad v prvnim kole - pokud Hulka zustane.
Soukup-Hybš-Hůlka-Petrák-Kovařík-Jánoš-Čermák-Pleštil-Drchal-Matoušek-Jusuf.
Tahle sestava by se alespoň líbila mne.
Ted jeste vymacknout z Novaka co v nem je a bude vyresen stred.Petrak stred obrany(i kdyz malej?),Kovarik zlata leva a kdyz neprichazi brankar c.1 je Soukup s Reichlem jakeze reseni.
Instagram: Nové podpisy
Kovařík, Soukup, Petrák, Novák.
Na Júsufa Hilála se doopravdy těším!
Co dela v soucasne dobe DFB? Nejak jsem nezaregistroval v posledni dobe nejakou aktivitu vuci fanouskum Bohemky. Hraje DFB nejakou roli v budouci prestavbe Dolicku? Hraje DFB nejakou roli v tom, jak se klub prezentuje na verejnosti nebo jak komunikuje s fanousky Bohemky? Mozna spatna rubrika, ale tady si to aspon nekdo precte.
Vím že ty dotazy nemám psát sem, ale někam na email, ale nevíte náhodou někdo, kdy bude tak nějak alespoň trochu fungovat web, popřípadě alespoň appka? Třeba aktualizace soupisek by se hodily když už nic jiného... pokud to teda není z nějakého idiotského důvodu v plánu od 1.7. (Já už ničemu nerozumím... a "pokroku" asi už vůbec)
CarlUweSteeb napsal:
Fousek,ale vcera tvrdil,ze hra byla dobra - jen trochu smuly a rozhodci.Ty si hlavu ze zadnice nikdy nevindaj.
Ale že se jim to nakonec sešlo pěkně do noty. Nejhorší fotbal ze všech, trenér který neumí koučovat, totální výpadek formy některých hráčů, nedisciplinovanost, druhé nejvíce trestané mužstvo. Ale nebýt zaujatých rozhodčích, tak z toho mohlo být ... , to byste ještě viděli. Lehká parafráze: "Když vy břízolit, tak my vo štok."
Prosím, nevíte někdo, jestli někdo ještě někdo přijde, jestli ještě někdo posílí Bohemku???
JohnZ napsal:
Pevně věřím že po Euru už nebude mít trenér ambice šaškovat v tom reprezentačním cirkusu a pokusí se vytvořit něco smysluplného jen v našem klubu.A doufám že nenaváže v Bohemce na všechno nejhorší co reprezentace předvedla ... na hřišti i mimo něj.Byly to krásný zážitky.Belmondo,tříkolky,zhmotnění všech našich fotbalových nedostatků na hřišti a nakonec Barákovo včerejší představení.Není ten český fotbalový profesionalismus k popukání?Jsem zvědavý,kdy už si Fousek a spol.vyndají hlavy ze zadku a angažují zahraničního kouče.Ten sice bude pořád pracovat s materiálem který máme,ale může tomu dát alespoň profesionální disciplinu jako Priske ve Spartě.
Fousek,ale vcera tvrdil,ze hra byla dobra - jen trochu smuly a rozhodci.Ty si hlavu ze zadnice nikdy nevindaj.