Příspěvek Diskuzního fóra

Ahoj klokani,

tak jsem se vrátil z dovolené (tedy pokud vůbec důchodci mají dovolenou:-)), čtu tadp59sp2vkz, kouk8m na web a hned jsem nastratý (píši to schválně tak, jak říká můj slovenský kamarád, fanda Bohemky z Trenčína (začal ji fandit během studií na VŠ v Praze, cca 1970, krásná doba. Jak si chudák má naplánovat výlet na zápas, když se ví (ostatně jako vždy) jen pár zápasů. Sázkové kanceláře a TV stanice, to je fakt žumpa. Když to jde v zahraničí, proč to nejde i u nás (viz můj zážitek z loňského září v Miláně!!!). V listopadu se hcystáme na Kohouty, proč to tady nejde??

Jsem asi 50/50 ohledně permic, ale osobně si  myslím, že je to jen opičení po S+S, jinak to význam nemá. Proč se neopíčíme v jiných obasttech:?

- marketing

- merchendise

(asi ne všichni ví, že pro MS v hokeji to zařizovala ta samá firma, co dělá vše pro Spartu? To musel být ranec v tržbách; to samozřejmě nechci, ale ten výběr v našem shopu, to je hrůza!!

Kolikrát zde padla otázka za přestup Erika do Baníku? Kdo za něj? To je Yusuf stejně drahý :-)))) , asi ne, když přichází bez smlouvy. (Všem se písemně omluvím, pokud bude Yusuf užitečný, ale nevěřím tomu, koukněte se na čísla!!!)

A tak bych mohl pokračovat, přemýšlel jsem, že začnu fandit někomu jinému:-)))), ale ..... 55let nezměníš :-)), takže jdu trpět až do konce života:-)))

BOFOR