Detail uživatele diskuzního fóra - vituscz
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 120 |
Tlachy a kecy | 3 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
wfl04rG5 | 54 | |
pAxom4SG | 6 | |
iF6wLA8x | 5 | dáda74 |
cXS36IMI | 4 | |
C1ixfY7p | 4 | bonano30, Miklik, xtreme |
NpN04IKH | 4 | |
mXgJv6Rn | 3 | |
i/4e/sEL | 3 | |
TR/F7xAO | 2 | |
OHnItlRB | 2 | |
nLZWCmhq | 2 | |
eBNglbw5 | 2 | |
f8qxwcVg | 2 | |
rXRs9oTf | 1 | |
goJbmfma | 1 | |
JSYkmA7+ | 1 | |
32SgjXpu | 1 | |
XfLm263P | 1 | |
avxmQj4c | 1 | pop |
vFBvUkRJ | 1 | |
RSdMjB75 | 1 | |
5OAx7a7D | 1 | |
Q9uOrvUs | 1 | |
z299ZeHu | 1 | |
Nuh4/qBR | 1 | |
M5t7FTpN | 1 | |
7CQsO1QJ | 1 | |
pvwDaWeV | 1 | |
TNH+bbSA | 1 | |
BbOXOtGM | 1 | |
2iACihlo | 1 | |
R2NC+X7b | 1 | |
TGAMeYRM | 1 | |
dcLj0rMR | 1 | |
xD8IEv9x | 1 | |
WYM4SmZS | 1 | |
ELWEUBuh | 1 | |
zYhhsVry | 1 | |
b8XXygj6 | 1 | |
z0+XXcTY | 1 | |
4Dx/ppUc | 1 | |
82CD4Qlu | 1 |
Klokan z Černošic napsal:
Dnes je 1.4., takže pozor APRÍL, ale nikoli tato moje poznámka. Pokud se nepletu, tak do konce března jsme měli vidět, jak bude vypadat nový stadion. Myslel tím pan majitel březen 2025 a nebo nějaký ... jiný březen?
Hádám, že tady se dozví podobu “pár” šťastných:
Večerní talkshow bude moderovat populární Honza Dědek, velký fanoušek Klokanů. Jako hosté přijdou Antonín Panenka, Petr Janda a spousta dalších. Večer zakončí slavnostní okamžik, který se zapíše do historie klubu.
Čermus dostal jeden zápas, takže bude chybět jen proti Sigmě.
kolina napsal:
Už jsem nechtěl, ale když jsi to zmínil tak se k tomu vrátím ještě otázkama: 1.)Ten zákrok Chaloupka byl stejný jako několik zákroků v této sezoně při zápasech jiných mužstev a VYLUČOVALO se za to, takže ... proč na Slavii do toho VAR nevstoupil - třeba i dodatečně?!? 2.) Vyloučení našeho hráče, no otázka zní zda by se při totožné situaci vylučovalo i na druhé straně když by do Slavisty strčil náš hráč a Slávista vzal míč do ruky?!? No nic, je to od "nich" levárna, ale jedeme dál - BOHEMKA DO TOHO!!!
Těch věcí tam bylo víc. Třeba nechápu, proč Diouf nedostal žlutou za zakopnutí kopačky do diváků při oslavě neuznanýho gólu. Ale jak řikáš, jedem dál..
kíša napsal:
Mě přijde škoda, že to je "jen kousek" od hranice 8000 míst k sezení, což je jedna z podmínek pro kategorii UEFA 4, ale asi fakt není kam to nacpat. Jasně, pro kategorii 4 je ... tam spousta dalších podmínek, např. 2x tolik míst pro novináře, 150 parkovacích míst pro VIP atd. (a to už tuplem nevím, kam to nacpat)... Ale s kategorií 3 pak nemůžeme doma hrát třeba ligovou fázi konferenční ligy - a tu letos zajišťuje výhra v domácím poháru (resp. výhra v poháru = 4 předkolo EL, poražený tým jde do ligové fáze KL). Ale 205 míst, sakra... :)
To je nějaký divný, vzdyť Boleslav hrála ligovou fázi u sebe a kapacitu maj 5k. Ale i tak, věřim, že se to podaří vyřešit.
Těším se a držím palce ať se "Vršovický Bombonery" dočkáme co nejdříve!
Na Letný jsem včera byl, i z kotle to byl skvělej zážitek i přes “nespravedlivou” prohru. Skvělej Matěj Kadlec, doufám, že ho v základu uvidíme častěji! Vidět rudý jak maj stažený půlky a konec zápasu jen odkopávaj míče za těch 600 kč stálo :)) Chybělo tomu akorát víc štěstí a klidu v zakončení, ale takováhle prohra mě neštve narozdíl od středečního hororu..
.
Dodatek schválen, třikrát sláva!