Detail uživatele diskuzního fóra - vituscz

Datum prvního příspěvku
26.05.2013
Celkový počet příspěvků
121
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 118
Tlachy a kecy 3
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
wfl04rG5 54
pAxom4SG 6
iF6wLA8x 5 dáda74
cXS36IMI 4
C1ixfY7p 4 bonano30, Miklik, xtreme
NpN04IKH 4
mXgJv6Rn 3
i/4e/sEL 3
TR/F7xAO 2
OHnItlRB 2
nLZWCmhq 2
eBNglbw5 2
f8qxwcVg 2
rXRs9oTf 1
goJbmfma 1
JSYkmA7+ 1
32SgjXpu 1
XfLm263P 1
avxmQj4c 1 pop
vFBvUkRJ 1
RSdMjB75 1
5OAx7a7D 1
Q9uOrvUs 1
z299ZeHu 1
Nuh4/qBR 1
M5t7FTpN 1
7CQsO1QJ 1
pvwDaWeV 1
TNH+bbSA 1
BbOXOtGM 1
2iACihlo 1
R2NC+X7b 1
TGAMeYRM 1
dcLj0rMR 1
xD8IEv9x 1
WYM4SmZS 1
ELWEUBuh 1
zYhhsVry 1
b8XXygj6 1
z0+XXcTY 1

kolina napsal:

Už jsem nechtěl, ale když jsi to zmínil tak se k tomu vrátím ještě otázkama: 1.)Ten zákrok Chaloupka byl stejný jako několik zákroků v této sezoně při zápasech jiných mužstev a VYLUČOVALO se za to, takže ...

Těch věcí tam bylo víc. Třeba nechápu, proč Diouf nedostal žlutou za zakopnutí kopačky do diváků při oslavě neuznanýho gólu. Ale jak řikáš, jedem dál..

kíša napsal:

Mě přijde škoda, že to je "jen kousek" od hranice 8000 míst k sezení, což je jedna z podmínek pro kategorii UEFA 4, ale asi fakt není kam to nacpat. Jasně, pro kategorii 4 je ...

To je nějaký divný, vzdyť Boleslav hrála ligovou fázi u sebe a kapacitu maj 5k. Ale i tak, věřim, že se to podaří vyřešit. 

Těším se a držím palce ať se "Vršovický Bombonery" dočkáme co nejdříve!

Na Letný jsem včera byl, i z kotle to byl skvělej zážitek i přes “nespravedlivou” prohru. Skvělej Matěj Kadlec, doufám, že ho v základu uvidíme častěji! Vidět rudý jak maj stažený půlky a konec zápasu jen odkopávaj míče za těch 600 kč stálo :)) Chybělo tomu akorát víc štěstí a klidu v zakončení, ale takováhle prohra mě neštve narozdíl od středečního hororu..

skrob napsal:

Výborná informace, takže bychom mohli trochu DJ finančně pomoci???

To je jednoduchý. Choďme na fotbal, vyprodávejme i méně atraktivní zápasy, utrácejme na stadionu a podporujme tým. To je nejlepší co obyčejný fanoušek může udělat.

Borek1 napsal:

Tak dle infa z magistrátu je snad dodatek smlouvy již předjednán ke schválení. Ale bojím se jestli následná rekonstrukce bude důstojná a kapacita bude alespoň těch 8-10000 diváků. Protože jsem přesvědčený, že pokud bude Bohemka ...

Dokud to neuvidím na papíře, neuvěřím :) Jinak se zbytkem souhlas, ale nejdřív ty stabilní návštěvy musí chodit pravidelně, jako na eSka.

Na programu Rady HMP v pondělí 18.11. je bod: "k návrhu na uzavření Dodatku č. 1 k nájemní smlouvě č. NAP/35/04/003564/2018 na pronájem Fotbalového stadionu Ďolíček v kat. území Vršovice"

Držme palce!