Detail uživatele diskuzního fóra - vituscz
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 115 |
Tlachy a kecy | 3 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
wfl04rG5 | 54 | |
pAxom4SG | 6 | |
iF6wLA8x | 5 | dáda74 |
cXS36IMI | 4 | |
C1ixfY7p | 4 | bonano30, Miklik, xtreme |
NpN04IKH | 4 | |
mXgJv6Rn | 3 | |
i/4e/sEL | 3 | |
TR/F7xAO | 2 | |
OHnItlRB | 2 | |
nLZWCmhq | 2 | |
eBNglbw5 | 2 | |
f8qxwcVg | 2 | |
rXRs9oTf | 1 | |
goJbmfma | 1 | |
JSYkmA7+ | 1 | |
32SgjXpu | 1 | |
XfLm263P | 1 | |
avxmQj4c | 1 | pop |
vFBvUkRJ | 1 | |
RSdMjB75 | 1 | |
5OAx7a7D | 1 | |
Q9uOrvUs | 1 | |
z299ZeHu | 1 | |
Nuh4/qBR | 1 | |
M5t7FTpN | 1 | |
7CQsO1QJ | 1 | |
pvwDaWeV | 1 | |
TNH+bbSA | 1 | |
BbOXOtGM | 1 | |
2iACihlo | 1 | |
R2NC+X7b | 1 | |
TGAMeYRM | 1 | |
dcLj0rMR | 1 | |
xD8IEv9x | 1 | |
WYM4SmZS | 1 | |
ELWEUBuh | 1 |
Těším se a držím palce ať se "Vršovický Bombonery" dočkáme co nejdříve!
Na Letný jsem včera byl, i z kotle to byl skvělej zážitek i přes “nespravedlivou” prohru. Skvělej Matěj Kadlec, doufám, že ho v základu uvidíme častěji! Vidět rudý jak maj stažený půlky a konec zápasu jen odkopávaj míče za těch 600 kč stálo :)) Chybělo tomu akorát víc štěstí a klidu v zakončení, ale takováhle prohra mě neštve narozdíl od středečního hororu..
.
Dodatek schválen, třikrát sláva!
Borek1 napsal:
Tak dle infa z magistrátu je snad dodatek smlouvy již předjednán ke schválení. Ale bojím se jestli následná rekonstrukce bude důstojná a kapacita bude alespoň těch 8-10000 diváků. Protože jsem přesvědčený, že pokud bude Bohemka ... stabilně hrát o čelo ligy, tak ani to nemůže stačit. Jen na Bodo nás na Letné bylo 13000. Takže časem se stejně bude muset přijít s řešením výstavby stadionu někde na jiném místě o kapacitě cca dvacet tisíc diváků.
Dokud to neuvidím na papíře, neuvěřím :) Jinak se zbytkem souhlas, ale nejdřív ty stabilní návštěvy musí chodit pravidelně, jako na eSka.
Na programu Rady HMP v pondělí 18.11. je bod: "k návrhu na uzavření Dodatku č. 1 k nájemní smlouvě č. NAP/35/04/003564/2018 na pronájem Fotbalového stadionu Ďolíček v kat. území Vršovice"
Držme palce!
Byl jsem přímo v Drnovicích a vzhledem k tomu, jak vypadal terén, byla hra adekvátní. Vyškov pozlobil.
Ať se Maty uklidní trochu, nebo tu do jara nevydrží :)