Detail uživatele diskuzního fóra - vituscz

Datum prvního příspěvku
26.05.2013
Celkový počet příspěvků
118
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 115
Tlachy a kecy 3
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
wfl04rG5 54
pAxom4SG 6
iF6wLA8x 5 dáda74
cXS36IMI 4
C1ixfY7p 4 bonano30, Miklik, xtreme
NpN04IKH 4
mXgJv6Rn 3
i/4e/sEL 3
TR/F7xAO 2
OHnItlRB 2
nLZWCmhq 2
eBNglbw5 2
f8qxwcVg 2
rXRs9oTf 1
goJbmfma 1
JSYkmA7+ 1
32SgjXpu 1
XfLm263P 1
avxmQj4c 1 pop
vFBvUkRJ 1
RSdMjB75 1
5OAx7a7D 1
Q9uOrvUs 1
z299ZeHu 1
Nuh4/qBR 1
M5t7FTpN 1
7CQsO1QJ 1
pvwDaWeV 1
TNH+bbSA 1
BbOXOtGM 1
2iACihlo 1
R2NC+X7b 1
TGAMeYRM 1
dcLj0rMR 1
xD8IEv9x 1
WYM4SmZS 1
ELWEUBuh 1

Těším se a držím palce ať se "Vršovický Bombonery" dočkáme co nejdříve!

Na Letný jsem včera byl, i z kotle to byl skvělej zážitek i přes “nespravedlivou” prohru. Skvělej Matěj Kadlec, doufám, že ho v základu uvidíme častěji! Vidět rudý jak maj stažený půlky a konec zápasu jen odkopávaj míče za těch 600 kč stálo :)) Chybělo tomu akorát víc štěstí a klidu v zakončení, ale takováhle prohra mě neštve narozdíl od středečního hororu..

skrob napsal:

Výborná informace, takže bychom mohli trochu DJ finančně pomoci???

To je jednoduchý. Choďme na fotbal, vyprodávejme i méně atraktivní zápasy, utrácejme na stadionu a podporujme tým. To je nejlepší co obyčejný fanoušek může udělat.

Borek1 napsal:

Tak dle infa z magistrátu je snad dodatek smlouvy již předjednán ke schválení. Ale bojím se jestli následná rekonstrukce bude důstojná a kapacita bude alespoň těch 8-10000 diváků. Protože jsem přesvědčený, že pokud bude Bohemka ...

Dokud to neuvidím na papíře, neuvěřím :) Jinak se zbytkem souhlas, ale nejdřív ty stabilní návštěvy musí chodit pravidelně, jako na eSka.

Na programu Rady HMP v pondělí 18.11. je bod: "k návrhu na uzavření Dodatku č. 1 k nájemní smlouvě č. NAP/35/04/003564/2018 na pronájem Fotbalového stadionu Ďolíček v kat. území Vršovice"

Držme palce!

Johnky napsal:

Tak že by už konečně ?  :)

Kéž by, ale dokud neuvidím schválení smlouvy jako bod projednávání listopadový rady, jsem klidnej.

Byl jsem přímo v Drnovicích a vzhledem k tomu, jak vypadal terén, byla hra adekvátní. Vyškov pozlobil.