Fotbal - Bohemians
Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Přihlašte se nebo se zaregistrujte
Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.
Nezávislé diskuzní fórum fanoušků fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakční rada fóra je tvořena skupinou fanoušků a vyhrazuje si možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování. Klub Bohemians Praha 1905 za obsah fóra neodpovídá.
rio napo napsal:
Nevim, že bych se někde vyjadřoval k novému systému stran permanentky. A to jsem si prošel svoje příspěvky až do 20.6. . Tento způsob nakládání s permicí mě osobně nevadí, chápu ho, ale je mi ... to teda fakt jedno. Vzhledem k tomu, že místa máme přesně na půlce, tak o ně rozhodně přijít nechci a v případě nutnosti je prostě uvolníme.
25.6.v 7:35.Reakce na Dusa5
Koupit permici přes apku chce přihlášení do Ticketportalu a to mi nejde - mail to zná, ale heslo kdysi před x lety už mevím. Tak musím koupit osobně a na app s..u.
Pepa potěšil, permice v kapse. Jen jsme nemuseli zavádět restrikce kvůli NEnávštěvě domácího zápasu...
Pepovi přeji ještě hodně minut v lize a snad i nějaký gól.Je vidět,že prezentaci umíme udělat,nechápu proč to nešlo s Hůlkou nebo nejde s posilama.
Z Anglie plánuje návrat brankář Tomáš Holý(32),chytal tam nižší soutěže,třeba i za Ipswich Town.V seznamu zájemců z naší ligy údajně nejsme,ale věřím že pan Držmíšek zareaguje.Když o něj může mít zájem Dukla?A mrzí mi ten Kabongo do Plzně.Ten se mi v naší reprezentaci 21 moc líbil.Holt jsme na přestupovým trhu moc malí hráči.
skip napsal:
V tom případě nějak nechápu, proč teda vítáte tohle opatření. Já kolikrát nevím ani dvě hodiny před zápasem, jestli mě pracovní povinnosti dovolí jít na fotbal. Takhle tedy uvolnim své místo do prodeje a pak ... si ho může koupit kdokoliv (sešívka, sparťan atd.).
Nevim, že bych se někde vyjadřoval k novému systému stran permanentky. A to jsem si prošel svoje příspěvky až do 20.6. . Tento způsob nakládání s permicí mě osobně nevadí, chápu ho, ale je mi to teda fakt jedno. Vzhledem k tomu, že místa máme přesně na půlce, tak o ně rozhodně přijít nechci a v případě nutnosti je prostě uvolníme.
Nesmrtelný Pepa! Tak já si tu permici teda (zase) koupím. Ale jestli ho tam tréňa párkrát nepustí, tak bude zle.
rocknroll napsal:
Nevim, jak by se to dalo zabezpecit, aby si ty listky koupil jenom clen urcite skupiny lidi. Ty listky se proste objevi na Tipsportu a muze si je koupit kdokoliv. A mimochodem je dost lidi, kteri ... nejsou permanentkari, ale Bohemce bud fandi nebo se na ni jednou za cas radi podivaji. Ti by od tech listku byli odriznuti.
Počkej, vždyť to už přece roky na zápasy S,S,Banik na Bohemce funguje:-)
dusa5 napsal:
Předpokládám, že uvolněné místo na zápas se Spartou nebude veřejně dostupné, ale bude pouze pro permanentkáře.
Nevim, jak by se to dalo zabezpecit, aby si ty listky koupil jenom clen urcite skupiny lidi. Ty listky se proste objevi na Tipsportu a muze si je koupit kdokoliv.
A mimochodem je dost lidi, kteri nejsou permanentkari, ale Bohemce bud fandi nebo se na ni jednou za cas radi podivaji. Ti by od tech listku byli odriznuti.
skip napsal:
V tom případě nějak nechápu, proč teda vítáte tohle opatření. Já kolikrát nevím ani dvě hodiny před zápasem, jestli mě pracovní povinnosti dovolí jít na fotbal. Takhle tedy uvolnim své místo do prodeje a pak ... si ho může koupit kdokoliv (sešívka, sparťan atd.).
Předpokládám, že uvolněné místo na zápas se Spartou nebude veřejně dostupné, ale bude pouze pro permanentkáře.
rio napo napsal:
Mluvíš mi z duše. Vzhledem k tomu, že neumím prohrávat , je to pro mě těžko kousatelné, když ta pakáž kolem křeočí a jásá.
V tom případě nějak nechápu, proč teda vítáte tohle opatření. Já kolikrát nevím ani dvě hodiny před zápasem, jestli mě pracovní povinnosti dovolí jít na fotbal. Takhle tedy uvolnim své místo do prodeje a pak si ho může koupit kdokoliv (sešívka, sparťan atd.).
dusa5 napsal:
Já naopak opatření ohledně permic vítám. Po letech v kotli jsem byl ohromně překvapen, jaký je problém sehnat místo na tribunu. Prodává se pouze pár míst na A1 a A5. Zbytek je neprodejný a když ... pak vidim poloprázdnou tribunu, tak mi to přijde škoda. Asi vás to překvapí, ale letos byl prakticky KAŽDÝ zápas na tribuně vyprodán! Se Spartou za 5 minut, na ostatní zápasy seženete místo max 2 dny předem. Ale jedna věc mi přijde k zblití a to, že ačkoliv je prodej omezen na permanentkáře a je vyprodáno za 5 minut, tak se mezi námi najde neskutečné množstvi debilů, kteří na svou permici koupí lístky Sparťanům. Pochopil bych, že nékdo vezme kámoše, ale to jsou celé řady vykoupené sparťany. Když tam pak mezi něma sedíte s malejma dětma, tak máte chuť odejít. Koukněte na poslední zápas, kolik těch zmrdů ani nezvedlo podělanej balónek. Tam se jasně pozná, kdo fandil spartě. Takže když už někomu blokovat permici, tak určitě těm co kupujou místa cizejm fanouškům. Každá sedačka má své číslo, takže u každé sedačky přesně víte, kdo lístek koupil a na jakou permici.
Mluvíš mi z duše. Vzhledem k tomu, že neumím prohrávat , je to pro mě těžko kousatelné, když ta pakáž kolem křeočí a jásá.
Miklik napsal:
akorát mi přijde,že se ofiko pořád dokola omílaj nový posily do útoku...a ani slovo o někom do zálohy..aby kucí pak vepředu jenom bezcílně nelítali jak Beran,protože jim nikdo není schopnej poslat dopředu kloudnej balón.....
Tam si myslim,ze uz to maj pokud neidejde Hulka taky hotovy.