Příspěvek Diskuzního fóra
dusa5 napsal:
Já naopak opatření ohledně permic vítám. Po letech v kotli jsem byl ohromně překvapen, jaký je problém sehnat místo na tribunu. Prodává se pouze pár míst na A1 a A5. Zbytek je neprodejný a když ... pak vidim poloprázdnou tribunu, tak mi to přijde škoda. Asi vás to překvapí, ale letos byl prakticky KAŽDÝ zápas na tribuně vyprodán! Se Spartou za 5 minut, na ostatní zápasy seženete místo max 2 dny předem. Ale jedna věc mi přijde k zblití a to, že ačkoliv je prodej omezen na permanentkáře a je vyprodáno za 5 minut, tak se mezi námi najde neskutečné množstvi debilů, kteří na svou permici koupí lístky Sparťanům. Pochopil bych, že nékdo vezme kámoše, ale to jsou celé řady vykoupené sparťany. Když tam pak mezi něma sedíte s malejma dětma, tak máte chuť odejít. Koukněte na poslední zápas, kolik těch zmrdů ani nezvedlo podělanej balónek. Tam se jasně pozná, kdo fandil spartě. Takže když už někomu blokovat permici, tak určitě těm co kupujou místa cizejm fanouškům. Každá sedačka má své číslo, takže u každé sedačky přesně víte, kdo lístek koupil a na jakou permici.
Mluvíš mi z duše. Vzhledem k tomu, že neumím prohrávat , je to pro mě těžko kousatelné, když ta pakáž kolem křeočí a jásá.