Detail uživatele diskuzního fóra - Sejejs
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 795 |
Ptejte se vedení Bohemky | 172 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 5 |
Fotbal - ČR a zahraničí | 1 |
Tlachy a kecy | 28 |
Bug Reporting | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
9KIwstYn | 116 | |
DgsH5TQK | 27 | |
oOK1SN8b | 9 | |
TSUTqnDI | 7 | Babojedy |
+gU/HiQx | 2 | |
FqClAbVz | 2 | |
FMho1Qih | 1 | |
Mcu95pIH | 1 | |
94/EXOK7 | 1 | albertusman, ludvavestec |
HSRThy4J | 1 | |
hLNqnoAK | 1 | |
bXDDQ1AB | 1 | |
JN14FuC9 | 1 | |
/naoJkp1 | 1 | |
RfIlNHs0 | 1 | |
ngIAbkwT | 1 | |
GQLx8eCN | 1 | |
znNaYWBd | 1 | |
yenOLKOH | 1 | |
HBfJQcM6 | 1 | sektor1905.cz |
tHQ8/wr2 | 1 | |
BP4UBzXm | 1 | |
exgRnb/P | 1 | |
FA4j8ENE | 1 | |
JtfTxdIz | 1 | |
3V/9nXOC | 1 | |
+aWbVESo | 1 | |
oFHO4GrN | 1 | |
tHh+OuGJ | 1 | |
zxRnIh69 | 1 |
Bohemians mají na dalších šedesát let zajištěn nájem v Ďolíčku. Jak vidíte možnost dalšího rozvoje stadionu? Dlouho se řeší, že bude velmi složité ho jakkoliv rozšířit.
Nevidím moc realisticky, že by na Bohemce mohl vzniknout nějaký dramatický rozvoj, byť tam například Praha bude stavět bytový dům. Stadion by se měl zprovoznit a fungovat tak, aby odpovídal třeba dnešním hygienickým standardům. Ale myslím, že Ďolíček bude určitý kolorit jako doposud. A myslím, že je to vlastně hezké, lidé tam budou chodit za atmosférou starého stadionu. Ale pokud by Bohemka hrála Ligu mistrů, asi ho bude muset hrát někde jinde.
Takže vizualizace, jak ji představovali i zástupci klubu i s architektonickým návrhem, je podle vás při současné situaci neproveditelná?
Územní plán to umožňuje, myslím, že to není taková komplikace. Spíš se jedná i o otázku ekonomiky provozu. Jedna věc je takovou věc postavit - a není to jen stadion. A druhá je i provozovat samotný stánek i okolí.
damhA napsal:
... asi by mohlo, ale má to malý problém, jen ve Vršovicích je sokolů asi 1700 -- a asi by jim bylo podezřelé, že se jim členská základna více než zdvojnásobila, a těžko soudit nakolik ... jsou chráněni jen před účelovými regionálními pseudozájemci centrální organizací... Navíc kolik z "nás" je tak či onak příslušných do Vršovic i jinak než srdcem?!?
Jojo, byla to spíše úsměvná možnost (byť pár takových akcí se reálně zrealizovalo a z druhé strany to zas tak úsměvné nebylo), věřím ale, že by se dala udělat ještě nějaká nabídka, která se neodmítá, třeba kryté lukostřelecké dráhy pod tribunou :-)
JohnZ napsal:
Tak snad se sen zhmotní v realitu.Velké díky a obdiv všem v klubu!Už se třesu na vizualizaci.O to víc mrzí postoj Sokola.Těch 10 metrů by bylo vynikajících pro posun hřiště od Vršovický ke kotli.Když stojím ... na chodníku a vidím ten prostor k brance tak nevím nevím.Snad pan architekt i ve stísněným prostoru něco vymyslí.O to větší výzva.Takový malý architektonický oříšek.A hlavně ať už nevypadne nějaký kostlivec ze skříně.Staví se tu právem socha majiteli.Jsem jen fanda a dovnitř klubu nevidím,přesto zmíním jedno jméno trochu v pozadí.JUDr.Pavel Fráňa.Je spojen s Bohemkou od znovuzrození a jako právník ji vyvedl úspěšně ze všech šílených kauz.A jak píše ředitel,nyní ošetřil dodatek smlouvy o pronájmu po právní stránce.Velká úcta k jeho práci pro klub!
vstup potřebného množství Klokanů do Sokola - kandidátka do voleb - nové vedení - souhlas s posunem... (třeba, pokud to tak nějak může fungovat)
bofalos napsal:
Já byl,spojil jsem s venčením psa. Béčko zřejmě z vedení nikoho nezajímá,až jim bude hořet koudel,nastoupí půlka A mužstva,soutěž se slavně zachrání a pojede se dál. A já zase půjdu venčit toho psa.......
Tak pantáta chodí na béčko celkem pravidelně, třeba ve středu byl také se psem :-)
Sice na to nikdo nereaguje, ale až zase budete testovat skenování permic, tak dejte příště vědět předem, abych když tak přišel a neměl zase dilema, jak mám zase černej puntík na permici reklamovat... :-)
kolina napsal:
Přístup klubu k permanentkářům především o to jde, ne o mobil! On ten přístup klubu: Zaplať permici, nainstaluj aplikaci, přenechávej, uvolňuj a následně kontroluj zda system správně funguje, když ne tak sežeň důkazy/svědky že jsi na ... fotbale byl jinak ti hrozí ztráta možnosti koupě permice na tvé místo v následující sezoně... Víš, já mám mobil v hodnotě cca pěti permic, takže ani u mě to není "mobilem" problém je PRINCIP a tak to cítím nejen já! No nic, uvidíme co se z toho vyklube za rok, nyní hlavně vyhrát na Dukle, BOHEMKA DO TOHO!!!
Šlo by konkretizovat typ permic? Abychom byli případně dostatečně ohromeni :-)
webera napsal:
Aby vsechno nebylo zeleno-ruzove, mam dotazy k aplikaci, konkretne k permanentce. Malemu panu Weberovi, ktery nebyl na poutaku s Trencinem, permice pise absenci, doufam, ze se nebude pocitat do podminek pro sezonu? Edit: Dnes uz zapas ... s Trencinem v permici zapsany nema vubec, ma tam jenom navstiveny zapas s Banikem Kdyz si dnes otevru svoji permanentku, vidim tam jenom vcerejsi utkani se statusem navstiveno, utkani z Trencinem mi ze seznamu zmizelo, stejne zak nevidim zadny dalsi zapas, a to me vede k dotazum.. Kde si budu moci overit moje skore neomluvenych neucasti? A bude soucasti permanentky i rozpis jak probehlych, tak budoucich zapasu?
Trenčín by se do skóre počítat neměl...
Mně teda pravidla pro permice osobně nevadí, i když zrovna teď se něco v appce porouchalo a nejde mi permice darovat, ale že je u zápasu s Trenčínem hláška, že jsem ho nenavštívil (navštívil na jinou) a mám uvolnit lupen dalším sparťanům a pomoct zaplnit O2 arénu, to je k pláči...
suicideblond napsal:
Nevíte jak dostat do aplikace starou permici kvůli slevě,mám tam natažené pouze dodatečně koupené listy.... Permici samozřejmě na své jméno mám...
Pokud jste si svou novou permanentku pořídili mimo aplikaci a nevidíte ji ve svém účtu v aplikaci, můžete si ji snadno přidat. Stačí v záložce VSTUPENKY > ZAKOUPENO > PERMANENTKY kliknout na tlačítko + Přidat permanentku. Poté vyplníte číslo permanentky a ověřovací údaj a je to. Přidat si do aplikace můžete také permanentku z minulé sezony, abyste viděli rezervaci místa na ročník 2024/2025 (viz bod 2.).