Detail uživatele diskuzního fóra - supermozek21
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 353 |
Ptejte se vedení Bohemky | 133 |
Online chat s vedením | 1 |
Tlachy a kecy | 4 |
Bug Reporting | 11 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
TRQO0nLt | 14 | |
w9MTcxJP | 6 | tomša, Vinohradian |
Lptpbyv2 | 1 | kolina |
rZegEtIn | 1 | |
/cLh/HoV | 1 | |
K93+DOwO | 1 | |
MMJPYk7D | 1 | |
Jube/vwh | 1 | |
v23xo1eM | 1 | |
9mXldtKM | 1 | |
ZkJUBtXW | 1 | |
hdIOdVyW | 1 | |
tom85U5e | 1 | |
EoHzDQKa | 1 | |
NwUHMQyi | 1 | |
Sdc3HIPb | 1 | |
tDtJjUDH | 1 | |
FrhhjSbS | 1 |
dusa5 napsal:
Než budeš někoho obviňovat ze lži, tak si nejdřív napočítej do 10 a pak použij ten svůj supermozek. Bavíme se o áčku tribuně. Ty vidíš prázdný místa na tribuně a připadá ti, že neni vyprodáno. ... Věř mi, že krom posledního zápasu nebylo max 2 dny před zápasem možné zakoupit lístky, protože byly vyprodány. A vim to, protože jsem je sháněl. Jestli chceš tvrdit opak, tak lžeš ty. Jestli jsi teoretik, tak se nad sebou zamysli, jestli má cenu tvrdit něco o čem nic nevíš. Ale chápu, když jsem leta chodil do kotle, tak by mě taky nenapadlo, že je každý zápas vyprodaná tribuna. A proto klub zavedl toto opatření. Nic zlýho bych za tim nehledal.
Pokud si myslel pouze tribunu A, tak tam mas pravdepodobne pravdu. Ja to pochopil jako “A tým”. Pokud se te dotkla ma drsnejsi reakce, tak se omlouvam, doopravdy jsem to pochopil jako A tym. Kazdopadne vseobecne si stojim za posledni vetou, ze tu spousty lidi lze/vymejsi/domniva se…
Proti opatreni ja osobne vicemene nic nemam…
dusa5 napsal:
Pokud se bavíme o Áčku, tak na který zápas nebylo vyprodáno? Na poslední možná, zbytek byl vždy vyprodán.
Pokud se bavime o Acku Bohemky, tak vzdy rozhodne vyprodano nebylo. A jelikoz si linej a vymejslis si/domnivas se, tak nadstavba - od posledniho zapasu:
3012, 2962, 4495.
Zakladni cast od posledniho zapasu:
5905, 6195 (Sparta), 5890, 5905, 6237 (Plzen), 3712, 2579, 4279, 6212 (Slavia).
Dal to vypisovat nebudu. Kapacita Dolicku 6300… vse jde snadno dohledat…
Nevim proc tu porad ma nekdo potrebu psat lzive/velmi zavadejici informace…
Ve statistikách hráčů v předchozích ročnících chyběj hráči, kteří nejsou aktuálně v kádru.
Na iOS ve statistikách je prakticky nereálné posouvat stránkou dolu, vždy se otevře stránka hráče, kde jsem udělal pokus o posunutí níže.
Já osobně bych ocenil v zápasech, kdyby se změnila (nebo spíše přidala) jednoduchá tabulka zápasů/výsledků jak tomu bylo dříve. Takto je dosti náročné (a hlavně zdlouhavé) hledat informace o více výsledcích najednou. Já osobně kvůli tomu budu chodit radši na oficiální stránky ligy a nebo na Livesport.
Díky.
mara14 napsal:
Jenomže ono i těch osm zápasů ti udělá dobrý začátek a psychiku. Povedl se začátek a kluci se vezli. Kdyby nebyl dobrý začátek, nedá Zemič 22 gólů...Pak se jelo na vlně. V letošní sezóně tam ... Slezi neměl jediného hráče, který by táhl útok... Jediná stálice je Darek Farkaš, který má každou sezónu patnáct žlutých a jezdí po zadku...jinak velký špatný
Vrána poprvé nastoupil v 16. kole. Soukup chytal každý druhý zápas. Zeman hral od 3. kola (ale prinos u nej je jasnej). Farkaš v béčku posledních pět sezon ma: 13 startu (2ZK), 4 (2), 25 (2), 29 (10), 28 (13), takze ani jednou se na 15 ZK nedostal, jen letos je k tomu hodne blizko. Becko je spatny, hraci jsou spatny, trenej je extra spatnej. Ovsem becko nema kde brat, protoze dorost je taky spatnej. Ovsem investovat aktualne do becka je nesmysl. Takze jestli becko je v CFL 3. nebo 13. je uplne jedno, protoze tam nikdo pro acko neni.
Minulou sezonu Vrána 8 startu za Becko, Soukup take 8 startu, z 30 moznych startu opravdu tahouni. To je jak kdyz nekdo rika, ze nam strasne chybi oproti lonsku Čermák a přitom nastoupil do 5 zapasu. Nevim, proc vzdycky nekdo vytahne takovej nesmysl.
Se Zemanem mas samozrejme pravdu, ten z 27 zapasu dal 22 golu.
Kazdopadne nase becko je max k rozehrani zranenejch hracu z acka, protoze nasi odchovanci na to jiz dlouhodobe nemaji se prosadit, bohuzel.
Snižování týmů v lize je naprostý nesmysl. Troufám si tvrdit, že nikomu kdo se tímto směrem vydal to nepřineslo v dlouhodobém měřítku výrazné zlepšení v klubovém/reprezentačním fotbale. Namátkou méně než 16 týmu v lize mají v Evropě (v závorce počet týmů)
Černá hora (10), Dánsko (12), Finsko (12), Chorvatsko (10), Irsko (10), Island (12), Litva (10), Maďarsko (12), Moldavsko (9), Rakousko (12), Řecko (14), Skotsko (12), Slovensko (12), Švýcarsko (12), Wales (12).
V žebříčku klubových koeficientů jsou všichni za náma.
Ve FIFA žebříčku reprezentací jsou před náma:
Chorvatsko, Švýcarsko, Dánsko, Rakousko, Maďarsko, Wales.
Tam je to, ale hlavně dáno výraznejme generačníma individualitama.
Méně týmu znamená méně hráčů v TOP fotbale, tzn. menší šance poměřování s nejlepšíma a tím pádem složitější zlepšování těch horších hráčů. To by si taky silná trojka mohla udělat svoji ligu, protože zbytek ligy jim nestačí.
Btw Holandsko a Belgie se před lety jako jedni z prvních vydali cestou nadstavby, kdo ví jestli právě i nadstavba nemůže u nich za jejich klubový úpadek na evropské scéně...