Detail uživatele diskuzního fóra - Fousic

Datum prvního příspěvku
02.02.2017
Celkový počet příspěvků
485
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 484
Ptejte se vedení Bohemky 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
V2+aaZUa 421 Miloslav Prochazka
rbs5Ij/t 62
L0PDkBRm 1
uAk9MHt1 1

Ježíš marja,Venca dal góla.Ja se z toho snad po....!ještě ze to z toho půl metru nepřekop

Musím upřesnit dřívější předpověď .Po 15 kole 3 body a skore 1:19

Pochvala všem hráčům:Jděte do psí prdele,jak by řekla moje babička.

Ristovsky,zdaleka nejhorší hráč ligy,To už může nastoupit Veselý,taky tam bude na prd, ale zase zacloní hromadu mista.Kterej zoufalec dotáh do Bohemky Hrubýho, Ristovskýho  atd.Boha jeho

Každým kolem níž a níž.na konci podzimu 3 body. A tyhle sranda dresy bych vyměnil za bilý nátělník a červený trenýrky.

Roba1977 napsal:

Mně tam ten Robert v sestavě pořád nějak nesedí. Tak doufám, že mě dneska umlčí dobrým výkonem a třeba gólovou přihrávkou Drchymu. Kluci, věřím ve tři body, Maty dá dva, Drchy třetí a povezeme výhru ...

No  jasně, takpvýhle  srandisty mám rád.0:3 je málo, možná spíš O:5 

zeppelin napsal:

No,to by se ale prestal hrát fotbal na celým svete,kdyby hráči,kteří nepromeni tutovku, nemeli být v mužstvu.Obcas se zcela nepochopitelná az komedialni vec,stane i mnoha lepším cutalistum.

To se nedá srovnávat

Nemůžu souhlasit s Zeppelinem,To se stane ,že hráč nepromění tutovku, ale když jí nepromě nikdy,tak co si mám  o tom myslet.Ja si nemůžu dovolit neopravit poruchu ani jednou.už se mi to dávno jednou stalo,a šéf z USA mi volal,že čeká druhý den mojí výpověď. on je rozdíl, když nedám gól tak se stane kulový akorát budou  diváci a fanoušci nasraný,ale v mým případe ,kdo zaplatí 2O mega za zpoždění letiště.

Saskia napsal:

Myslím, že se nejedná o fyzičku, nýbrž o psychiku. Věřím, že kdyby Drchal svoji šanci proměnil - jinak ho chválím, všechno, kromě zakončení udělal skvěle, tak by naši hráči dostali křídla. Od této chvíle, jsme ...

Bohužel nemůžu souhlasit s názorem Saskia.Hráč který nepromění 100% šanci nemá co pohledávat v mužstvu.Neexistuje.říká se sport,sport.Je to zaměstnání jako jiné.Já jako servis inženýr na letišti ,a jsem zavolán k poruše ,tak nemůžu  říct ,není forma .když to neopravím, vznikne škoda 20 milionů.a budu se pakovat.Za 1/ 1000 platu těch hrdinů na place.Být fotbalista j je super kšeft ,i když umím hovno.

Ti umělci  si neumí vážit dobrého bydla.

Já koukám jak puk.celou dobu je hanim ,jak to jde  a dneska tomu nemůžu věřit. mužstvo objektivně  level niž dokáže.Hráči kteří neumi obejít protihhráče nahrát ,jako se se pokropili živou vodou.

Fakt dneska super.ten novej levej bek vypadá velmi dobře.Ke konci bohužel náhradnáci.jsou jen náhradníci

Dneska jsem byl po kolika letech  docela v pohodě.Doufám ,že ne naposled

Už fandím 65let .Dřív jsem chodil pravidelně,ted už je to horší s nohama.

Bohenka do toho