Detail uživatele diskuzního fóra - Fousic

Datum prvního příspěvku
02.02.2017
Celkový počet příspěvků
523
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 521
Ptejte se vedení Bohemky 1
Tlachy a kecy 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
V2+aaZUa 421 Miloslav Prochazka
rbs5Ij/t 100
L0PDkBRm 1
uAk9MHt1 1

No to chcípne pes .jak by řekla moje babička.Gól po snad 10 letech

11.rada napsal:

Pádu z ligy se bojím už od konce podzimu. I Boule je teď jednoznačně lepší než my, zúročují práci dobrého moderního trenéra. Chlapci z Mikrofonu za fotbalem - a teď nic ve zlém, vždy se ...

Bohužel fotbal už se dávno nehraje pro lidi a fandy.To je krásně vidět po každým prohraným zápase.Místo aby odcházeli se svěšenou hlavou ,tak je při odchodu veselo ,hubu od ucha k uchu. Fandům je z toho blbě. hráči z toho maj prdel.je vidět,u čeho maj hráči svoje příznivce.  

Nedej bože, aby Bohemka sestoupila.To by znamenalo 10let v 2.lize nebo hůř.

Takovejch černochů hraje v našich ligách docela dobře ,akorát v Bohemce ani jeden to neumí. Kdo je tam odložil?    Už hodně pamatuju

V r 1966 před MS v Anglii jsem viděl několik utkání nároďáků z Afriky .Hrůza.Říkal jsem si ,ti to nebudou nikdy umět,A ejhle co jich hraje v evropských ligách a ne blbě.Po 50 letech se to ti kluci naučili, i když jsem tomu v 60 letech nevěřil.  Jo člověk se může mýlit.Ti ,co se nechytli v Evropě skončili tady a ty nejhorší zoufalci v Bohemce!      Nejsem žádnej rasista ,ale buď to umím,nebo ne.

Takhle se to správně dělá.Vyměnit zoufalce v útoku za ještě daleko horší kopyta

Tak už nám vykrystalizovaly  dvě  nejzoufalejší mužstva ligy  .Dukla a Bohemka .

tukiu napsal:

Je to smutný, že v Olomouci a Plzni předvedeme solidní výkony a dokážeme si tam vytvořit velké xG a favority mistami přehrát a z obou zápasů vytěžíme NULA bodu. Naši konkurenti Bolka a Tepláky tohle ...

Zlatý voči! Už to začalo

Bohužel ,za svejch 79 let jsem došel k názoru ,že tady prostě neexistuje nic ,co by se přiblížilo spravedlnosti.

Takto vidim tak ,že se vůbec nic nezmění,budu jen BUBUBU, a hovno

Vsadím klidně 10000 na to že Karviná zůstane v lize a  budu v ranci.Tady by pomohly jen S 58

Bohužel.

Je mi to líto,ale po 65 letech fanděni Bohemce musím konstatovat,že tento ansámbl je ve fotbalovém umění,myšleni a inteligenci na úrovni pomocné školy.Jak jsem viděl,to není důležitý.hlavně mít potetovaná hnáty a pazoury.ty to vyhrajou