Detail uživatele diskuzního fóra - Fousic

Datum prvního příspěvku
02.02.2017
Celkový počet příspěvků
500
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 499
Ptejte se vedení Bohemky 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
V2+aaZUa 421 Miloslav Prochazka
rbs5Ij/t 77
L0PDkBRm 1
uAk9MHt1 1

zeppelin napsal:

Zajímalo by mi,jestli Ramirez byl na pentli určenej nebo si prostě věřil a má ctizadost se ukázat,ale jakozto zcela nový hráč absolutně neměl chodit na pentli.

Přesně,jak šel na to,tak jsem říkal ,ten ji í tutově zahodí.A nepřekvapil mě.já bych udělal na penalty toto:dáš jí :prémie 10 litrů,nedáš:pokuta 10 litrů.A hned by se to učili kopat.Penalta se nedá chytit.

TTROZ napsal:

Bohemians obětavý výkon iv deseti. Plzeň trapná. 

No. jasně  důležitý jsou ty 3 body .co jsme uhráli s Plzní ty jsi taky dobrý pako

Byla doba ,už je to dýl,že německý národní mužstvo bylo úplně kaput.Já tenkrát psal, že vím, čím to je :Prostě zasrali si bundesligu cizincema,hlavně Čechama.A kde byli němečtí talenti?nedostali se k lizu.

Ja sleduju léta mládežnický  fotbal,Mám tipy na velice šikovný kluky (17-18) let.řek bych že svým uměním zdaleka převyšuji tyhle starý páprdy. 

Dal jsem tip Mistrovi Držmíškovi , ale aby odepsal ,jo mrknem se na něj, nebo neser se nám do práce. tak bych to bral ,já 65 fandim Bohemce.Myslím,že když jsem chodil už pár let do Ďolíčku .tak odborník Držmíšek ještě řikal hovno papů.

s takovejma bafuňářema to dotáhne Bohemka všichni víte 

kacrrr napsal:

Hlavně je to i ukázka toho kam kráčí český fotbal! Repre prohra s Faerskými ostrovy, dneska Bohemka v základu pouze čtyři české hráče a to ještě ve věku herního stropu. Reichel, Čermák, Hybš a Hůlka ...

Já vím,kde jsou,ale nechci bejt sprostej

Asi si pustím nový  film s Capriem. Na takovou sračku fakt už nemám nervy po 65 letech fandění .Bohemce.

Barrymore napsal:

Beran platí za technického hráče, ale v sobotu má pršet a terén bude podmáčený. Jeho technika mu bude v Dolíčku naprd. Také věřím, že se nechytne. Vondra ho vezme přes párky...:-)

A to ti řek kdo,že bude pršet ,mrkni na Windy ,v okruhu 150 km ani jeden dešťovej mrakete,meteorologu.