Detail uživatele diskuzního fóra - Fousic
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 460 |
Ptejte se vedení Bohemky | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
V2+aaZUa | 421 | Miloslav Prochazka |
rbs5Ij/t | 38 | |
L0PDkBRm | 1 | |
uAk9MHt1 | 1 |
A je vymalováno.
Zkus sportplus.live
TondaHojer napsal:
Vyšlo, ale Reichl je naštěstí chytil :) a jinak je hezký, že Matoušek každýmu uteče a těžko ho náháněj, když z toho nic neni :/
Co je proboha hezkýho ,když Maty každýmu uteče a nikdy nic z toho není.Tak ať se dá na atletiku.
Kopyto zůstane kopytem i když je rychlej. no a k čemu to mužstvu je?Na prd.zabíra jen místo FOTBALISTOVI,Kterého Bohemka bohužel nemá a dlouho mít nebude
TondaHojer napsal:
Vyšlo, ale Reichl je naštěstí chytil :) a jinak je hezký, že Matoušek každýmu uteče a těžko ho náháněj, když z toho nic neni :/
Když Maty každýmu uteče a nikdy nic z toho není.tak to není hezký ,ale stoji to za hovno.
Tak mám tušení,že vyrovnaj.
Kdyby tam byli FOTBALISTI,tak by to teď bylo už 5.0
sport365stream.
škoda že Matoušek je takový kopyto ,už to mohlo bejt 3:0
Borek1 napsal:
Hlavně pročistit kádr. Pokud to Bohemka neudělá, bude to pořád stejné jako loni a letos. Stále platíme cca 11 hráčů kteří nehrají nebo se dokola neustále rozehrávají. K čemu máme Hálu, Čermáka, Shejbala, Jánoše, Smrže, ... Matouška, Petráka, Valeše, Soukupa a Hybše.
Mám obavy , že se nic nezmění.Zajímalo by mě, jak se získavají hráči do kádru.Jestli má vedení nějaké skautské oddělení.Je zbytečné shánět drahé hráče.Když se člověk podívá po podobných mužstvech naší ligy,co tam hraje mladých hráčů, o nichž jsem nikdy neslyšel .Tady se kupují jen permanentní marodi,nebo hráči typu :"od panstva odložené šatstvo".Určitě je v nižších spousta mladých šikovných které si nakonec vyďobnou jiná mužstva mimo Bohemky.
Moc hezký
Jak pravil Držmíšek:kádr je dobrej ,akorát že nedá nikdy gól.Což je podle mě zásadní nedostatek.
Nehraje se na umělecký dojem.Lepší blbej kádr co dá každej zápas 4 góly.