Detail uživatele diskuzního fóra - Fousic

Datum prvního příspěvku
02.02.2017
Celkový počet příspěvků
454
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 453
Ptejte se vedení Bohemky 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
V2+aaZUa 421 Miloslav Prochazka
rbs5Ij/t 31
L0PDkBRm 1
uAk9MHt1 1

Borek1 napsal:

Hlavně pročistit kádr. Pokud to Bohemka neudělá, bude to pořád stejné jako loni a letos. Stále platíme cca 11 hráčů kteří nehrají nebo se dokola neustále rozehrávají. K čemu máme Hálu, Čermáka, Shejbala, Jánoše, Smrže, ...

Mám obavy , že se nic nezmění.Zajímalo by mě, jak se získavají hráči do kádru.Jestli má vedení nějaké skautské oddělení.Je zbytečné shánět drahé hráče.Když se člověk podívá po podobných mužstvech naší ligy,co tam hraje mladých hráčů, o nichž jsem nikdy neslyšel .Tady se kupují jen permanentní marodi,nebo hráči typu :"od panstva odložené šatstvo".Určitě je v nižších spousta mladých šikovných které si nakonec vyďobnou jiná mužstva mimo Bohemky.

Jak pravil Držmíšek:kádr je dobrej ,akorát že nedá nikdy gól.Což je podle mě zásadní nedostatek.

Nehraje se na umělecký dojem.Lepší blbej kádr co dá každej zápas 4 góly.

Jasnej gól brankáře.Když už vybíhíám ,tak ten balon musím mít.Díky

Dneska hra dobrá ,škoda že máme jen neskutečný střelecký kopyta!

A dodatek .při svých cestách Evropou si dělám obrázek .a  výsledek ? nejúbožejí a nejžebráčtější

stadion  na kterém  se hraje 1liga v Evropš je s velkým náskokem  hádejte ? Ano DOLÍČEK!!

A to jsem jich viděl alespoň 25.

Fakt už běžte do prdele i s Veselým.!!Vypínán tu úžasnost!!!

Unikum.To se jinde nevidí ,než na Bohemce .A to není naposled.Ještě se dočkáme věcí.

Dukla -Parta zoufalců a Bohemka-parta ještě větších.Onehdy mi říkal jeden fanda Slávie,že se to odvíjí od úrovně stadionu.Žebrráckej stadion,žebrácká hra.Tak nevím,jestli na tom něco nebude.