Detail uživatele diskuzního fóra - Fousic
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 474 |
Ptejte se vedení Bohemky | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
V2+aaZUa | 421 | Miloslav Prochazka |
rbs5Ij/t | 52 | |
L0PDkBRm | 1 | |
uAk9MHt1 | 1 |
To bylo jasný už po zápase na Bohemce.Napsal jsem tenkrát, že 1.0 nebude v žádném případě v Hradci stačit.Jen jsem myslel,že to bude o 3 -4 góly víc.
Toto je neskutečná hovadina , k čemu to je?je uplně jedno jestli budu 10 nebo 7.A ty bláboly. že vítěz postoupí rovnou do 2 kola MOL Cupu .v prvnim kole jsou je samá mužstva z divize ,tak o co jde.Toto stojí jen kluby peníze.
Bohužel výsledek 1:0 nebude v Hradci stačit.Zápas vypadal jakš takš,ale Yusuf z formy.Matoušek je jen rychlej,jeho přihrávky jsou přesný +- 20 m.Nikdo neumí kopnout roh.Měli se dívat na mladýho Slončíka,jak se to kope.Pravdu měl trenér Hradce ,že byli lepším mužstvem ,ale nedali gól z mnoha šancí.
Bradkins napsal:
Slušný zápas , díky borci ! a btw Reichl už několikátý nadstandardní golmanský výkon v této sezoně
No s tím Reichlem bych byl opatrnej.Má víc štěstí nez rozumu.zásadně neovládá malý vápno ,na centry do něj nechodí.je zapikolovanej na brankový čáře a čeká.Potom za ty léta neumí vykopávat od brány 90% kopne do autu.
A už to zase začíná,nám obavy o výsledek ,obrana už zase hnípe.myslim že Liberec minimálně vyrovná.Naše klasika ,poslední ctvrthodinu už se nemusí hrát.
Neskutečná trapnost od brankáře po levé křídlo.Obdivuju Tondu Panenku,že ho ještě nekleplo.
TondaHojer napsal:
Co pak co? Já si troufám tvrdit, že ani podruhé s plzní, ani na baniku, body nezískáme.
Je mi to líto,ale na ty dva zápasy sázím litr na každý .samo na vítězství Plzně a Ostravy. kurz bude sice na prd, ale nějakou pětku to hodí
Bohužel tam zase brankář hnípal.Ránu která jde metr ode mě,musím mít.