Příspěvek Diskuzního fóra

11.rada napsal:

No, věřit byznysmenům každé slovo je podle mě projev skoro až dětské naivity, sorry. A argumentovat tím, že HC Sparta nevyhrála pod Pražákem žádný titul, je dost chabé. To bychom se potom mohli divit Pardubicím, že ...

Dobrá a kde máme důkaz o tom, že tu nabídku dal? Nebo v čem dosavadní majitelé lhali? Já neřikám, že mě neštve naše přestupová politika a další věci, ale modlit se k představě Pražáka jako majitele je dle mě ujetá. Pochopil si to špatně, bylo to myšleno tak, že než mít majitele s historií (Slavia, HC Sparta) a jeho "úspěchama” tam, kterej do toho možná nějaké peníze dá. Tak osobně budu mít majitele radši srdcaře, s kterejma hrajeme již 13. sezonu v kuse ligu. Postupně i když pomalu zlepšujou klub a snad se dočkáme i stadionu. Ne, nestačí mi to, chtěl bych vyhrávat titul a nebo o něj alespoň bojovat. Nezapomenu jim nevyužitej boom Bohemky po znovuzrození a dalších milion věcí. Ovšem radši budu věřit v lepší zítřky, než si představovat to, jestli nás nedovede ke krachu (Slavia) a nebo to jak se tady hádáme, proč nedá víc peněz na fotbal misto hokeje a jak můžem čekat, že Bohemku dovede k úspěchu, když týmem s nejvetšším potenciálem v ČR v hokeji nedokázal vyhrát titul. Prostě neřešme stále Pražáka, kterej ani (údajně) zájem neměl a už vlastní Pardubice. Pojďme řešit třeba to jestli (podle mnohých nekop) Matoušek se stane nejlepším střelcem Bohemky v samostatné české ligy už na jaře nebo až v příští sezoně? (Ne, nesestoupime!)