Příspěvek Diskuzního fóra
11.rada napsal:
No, věřit byznysmenům každé slovo je podle mě projev skoro až dětské naivity, sorry. A argumentovat tím, že HC Sparta nevyhrála pod Pražákem žádný titul, je dost chabé. To bychom se potom mohli divit Pardubicím, že ... neřekly "podívejte, pane Pražák, se Spartou jste nezískal titul, takže si ty své peníze nechte, jsou k ničemu a my dál budeme třít bídu s nouzí".
Dobrá a kde máme důkaz o tom, že tu nabídku dal? Nebo v čem dosavadní majitelé lhali? Já neřikám, že mě neštve naše přestupová politika a další věci, ale modlit se k představě Pražáka jako majitele je dle mě ujetá. Pochopil si to špatně, bylo to myšleno tak, že než mít majitele s historií (Slavia, HC Sparta) a jeho "úspěchama” tam, kterej do toho možná nějaké peníze dá. Tak osobně budu mít majitele radši srdcaře, s kterejma hrajeme již 13. sezonu v kuse ligu. Postupně i když pomalu zlepšujou klub a snad se dočkáme i stadionu. Ne, nestačí mi to, chtěl bych vyhrávat titul a nebo o něj alespoň bojovat. Nezapomenu jim nevyužitej boom Bohemky po znovuzrození a dalších milion věcí. Ovšem radši budu věřit v lepší zítřky, než si představovat to, jestli nás nedovede ke krachu (Slavia) a nebo to jak se tady hádáme, proč nedá víc peněz na fotbal misto hokeje a jak můžem čekat, že Bohemku dovede k úspěchu, když týmem s nejvetšším potenciálem v ČR v hokeji nedokázal vyhrát titul. Prostě neřešme stále Pražáka, kterej ani (údajně) zájem neměl a už vlastní Pardubice. Pojďme řešit třeba to jestli (podle mnohých nekop) Matoušek se stane nejlepším střelcem Bohemky v samostatné české ligy už na jaře nebo až v příští sezoně? (Ne, nesestoupime!)