Detail uživatele diskuzního fóra - 11.rada
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 330 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 13 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| 3fSIykym | 84 | dexicek |
| /s81IVJP | 49 | Paris |
| nPb6XFYc | 28 | |
| QjeOdFO9 | 18 | |
| bRHupyiF | 16 | |
| 0VSSxio8 | 15 | |
| k8lgFo0f | 15 | |
| f9YWSrJg | 8 | |
| 0qdma7N1 | 8 | |
| 8wa3wFk0 | 8 | |
| cCSDE+iK | 7 | |
| O7jual3h | 5 | |
| 3KZJam3E | 5 | |
| 5lC0xXGe | 5 | |
| xPk6vdFC | 4 | |
| ilVwJTnq | 4 | |
| e43YoANf | 3 | |
| 6ogfwaZg | 3 | omega |
| 7aOMCLfl | 3 | |
| yvKAFCLL | 3 | |
| ko8mg6Vy | 3 | |
| GSlw3wJv | 3 | |
| F4ZhXPaN | 3 | |
| sjNf72fC | 3 | |
| ahfeIX7s | 2 | pete |
| 8GE7QA6W | 2 | |
| tiMsiwAK | 2 | |
| altYbVuJ | 2 | |
| LFhjMbej | 2 | |
| LPyTiM6P | 2 | |
| +QifzEaf | 2 | |
| lgegx9p5 | 2 | |
| Ux4keaW1 | 2 | |
| M5hWCjFn | 2 | |
| r+6J+Y9L | 2 | |
| jpuEi/d8 | 2 | |
| qZ8awrZ/ | 2 | |
| v/1KzhlE | 1 | |
| DNrmHTiO | 1 | pete |
| QayIHcmX | 1 | |
| ecM15fgZ | 1 | |
| XY4r2R/g | 1 | |
| 5BmJxlV3 | 1 | |
| z7lN/4Po | 1 | |
| GTylKeWO | 1 | |
| i4KZgVFh | 1 | |
| jXskY4QS | 1 | |
| y7t1ZhyB | 1 | |
| IJJxensn | 1 | |
| PlwN/HFt | 1 | |
| xCjUA9KR | 1 |
Kamil napsal:
Vedení uzavřené do sebe, žádné fórum ptejte se vedení, žádné pergoly, arogantní trenér, poklepeme základní kámen a pořád nic, asi to má někdo jen jako hračku, ale jestli hráči makají i vedení na zahradě ...tak ... jsem jak malá firmička, kdy vše pro šéfa a ti lidé jsou pak trochu mimo realitu a nepřipouštějí si žádnou kritiku... pak je vlastně logické, že to některé naše hráče u nás moc nebaví ....
Přesně tak, ale to chlapci poněkud zaspali dobu. Strategie nebavit se s fanoušky, nekomunikovat a problémy vymlčovat možná fungovala dříve, ale dnes si každý může udělat podcast a sdělit svůj úhel pohledu. A díky tomu zjišťujeme, co se podle Pepy Jindřiška u nás v klubu děje. Nabubřelý JV může prskat a urážet fanoušky, kteří ho kritizují, ale kdepak, pánové: můžete rušit pergoly, rušit fóra, lhát, fanoušky ignorovat, ale dnes už vás to vždy doběhne.
mimikry napsal:
Nějakej řez je potřeba už dlouho a jestliže nepřišel doposud, nevěřím že vůbec nějakej přijde.Jinak to že Hrubý má nebo měl formu je dobrej vtip :-)
To s Hrubým jsem si pouštěl asi třikrát, jestli jsem se nepřeslechl. Mám stále neodbytnější pocit, že současná Bohemka je soubor amatérských klaunů, kteří klub zničí.. Nechci se rouhat, ale stále se chlácholím nadějí, že pokud sestoupíme, něco se stane a zmizí takhle squadra neschopných tragédů.
Kamil napsal:
A ještě se směje a diví, že ho trenér na chvíli postavil .....
Na to bych zapomněl, dík :-). Pěkný je taky ..."dnes nehraješ, místo tebe nastoupí Hrubý, má formu..."!!! Z principu nevěřím nikdy nikomu, ale jestli se Pepův poslední rok odehrál opravdu takhle, bude v klubu nutný nějaký řez.
Hodně zajímavý rozhovor s Pepou https://www.youtube.com/watch?v=2JZyEUCN6mE
Část ohledně jeho konce v Bohemce přináší pozoruhodný pohled na našeho trenéra
Jaromír z Vršovic napsal:
Koubek v Bohemce byl a rozhodně to nebylo lepší než za Jardy. Živě pamatuji na ten zmar v zápase v Příbrami. Mám takový pocit že v Bohemce to ano není o jméně trenéra ale celkovém ... nastavení klubu.
Hm, dal se někde slyšet, že právě fungování klubu mu krajně nevyhovuje, ale víc si to nevybavím.
Chci se zeptat: Vy jste měl stránky Jaromirovomisto.cz? Měl jsem je rád, ale to bylo snad ještě v devadesátkách
Fousic napsal:
Bohužel fotbal už se dávno nehraje pro lidi a fandy.To je krásně vidět po každým prohraným zápase.Místo aby odcházeli se svěšenou hlavou ,tak je při odchodu veselo ,hubu od ucha k uchu. Fandům je z ... toho blbě. hráči z toho maj prdel.je vidět,u čeho maj hráči svoje příznivce.
Jo jo, je to bohužel tak. Ale můžeme za to i my fandové. Při děkovačce kotel vyvolával Jááárda Veselý, což mi po těch nekonečných ostudách, notabene když trenér své kritiky označuje za pivaře od klávesnice, připadá jako skutečný bizár hodný našeho milého rodinného klubu.
kacrrr napsal:
Ahoj Klokani! Co se týče trenéra tentokrát se ho musím zastat. Za několik týdnů se mu podařilo změnit herní styl týmu a Bohemka se snaží hrát kombinačně po zemi. Samozřejmě mělo to přijít už dřív a ... dneska by kombinace byly rychlejší ale změnu výraznou v týmu udělal. Co těžko dokáže je udělat z některých útočníků gólové hráče. To co předvádí Drchal, Jusuf to je už opravdu nenormální. Drchal má v hlavě blok kdy se při šanci prostě bojí a někde v podvědomí se to objeví a on vše zkazí. V tréninku snad góly dává, pokud ne nemá v nominaci na zápas vůbec být! Zakončení s kádrem co nyní má, to je věc trenéra a uvidíme zda s tím dokáže něco udělat! Jinak se klidně může stát že Bohemka sestoupí a věřte mi že je k tomu hodně blízko!
Pádu z ligy se bojím už od konce podzimu. I Boule je teď jednoznačně lepší než my, zúročují práci dobrého moderního trenéra. Chlapci z Mikrofonu za fotbalem - a teď nic ve zlém, vždy se na pořad těším - dlouho bohorovně tvrdí, že z této ligy nelze spadnout. Abychom se nedivili! Koho chceme ve skupině o udržení porazit? Baník? Ten půjde nahoru, nemáme šanci. Slovácko ani Bouli taky neuděláme, leda tak Duklu. Náš bodový polštář taje jako sníh, takže můžeme jít do skupiny klidně z 14. místa. A nechci vidět baráž, v níž naším trenérem milovaní přestárlí harcovníci Kovařík, Ristovski, Jusuf nebo Hrubý budou jen koukat a lapat po dechu, jak si to mladí kluci kolem nich strkají. Myslím, že kdo je příčetný, musí vidět, že se řítíme do průšvihu. A trenérův pozápasový kolovrátek naznačuje, že s ním změna nepřijde. Navíc nesnáší kritiky, minule je označil za pivní tlachaly, kteří nejezdí na výjezdy a píšou po pár pivech. V Hradci jsem byl a pivo jsem dnes ještě neměl. A i kdyby: fotbal se hraje pro lidi a pro fanoušky, takže nějakou tu kritiku by unést mohl.
pekulka napsal:
To ale přece není nic nového. Fotbal je kolektivní hra a pokud je mužstvo celkově podprúměrné, i sebelepšího jednotlivce to časem semele a jeho výkon půjde dolů. Autorita a respekt? Nemyslím si, že by je ... JV neměl. Aby ale všichni táhli za jeden provaz, je taky potřeba sednout si lidsky, občas odlehčit situaci, zajít třeba na pivo (tataráček :-) ) a tmelit kolektiv, to přece v české kotlině vždycky fungovalo. Pokud ale budeš jen trénovat a na trénincích bude jen všudypřítomné dusno a nervozita z tlaku na výsledek, na klidu a sebevědimí ti to úplně nepřidá.
Že je náš kádr je podprůměrný? Já naopak tvrdím, že je v pohodě na prostředek. Ostatně i v každém studiu před utkáním konstatují, že Bohemka má kádr slušný. Ale když trenér na tiskovce po Hradci řekne, že hráčům chyběly emoce... To má jako znamenat co? O to, aby hráči makali, se přece má postarat on, to je jeho zodpovědnost! Za to, že nedokáže hráče namotivovat na zápas, kdy jde klubu o krk, může on a nikdo jiný - ani hospodští fandové od klávesnice po pár pivech, jak náš milovaný trenér počastoval kritiky nedávno. Já osobně nemůžu ten jeho alibismus a výmluvy ani cítit. "Nechci se vymlouvat, ale chyběl nám Smrž, ten by ty emoce přinesl." Pak jen tak mimochodem prohodí, že Matoušek ještě není plně v tréninku. Boj ve skupině o záchranu bude perný, ale s JV se toho bojím.
Každý plejer, který k nám přijde, zpočátku září. Lišák byl skvělý, Havel dřel jako mezek, Sosse se ukázal jako skutečný fotbalista. Pod pár zápasech jako by to každého přestalo bavit - bez energie, bez šťávy, šeď. Koneckonců i Vlasij byl ke konci podzimu vyčpělý a jen stínem toho skvělého borce ze startu sezony. Jsem přesvědčen, že chyba je v realizačním týmu, zejména v JV. Stejně jako to nebavilo kluky v repre pod Haškem a JV, nebaví je to ani u nás. Prostě jakmile trenéři nemají autoritu a respekt, je konec