Detail uživatele diskuzního fóra - 11.rada
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 320 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 13 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| 3fSIykym | 84 | dexicek |
| /s81IVJP | 49 | Paris |
| nPb6XFYc | 26 | |
| QjeOdFO9 | 18 | |
| bRHupyiF | 16 | |
| 0VSSxio8 | 15 | |
| f9YWSrJg | 8 | |
| 0qdma7N1 | 8 | |
| 8wa3wFk0 | 8 | |
| cCSDE+iK | 7 | |
| k8lgFo0f | 7 | |
| O7jual3h | 5 | |
| 3KZJam3E | 5 | |
| 5lC0xXGe | 5 | |
| xPk6vdFC | 4 | |
| ilVwJTnq | 4 | |
| e43YoANf | 3 | |
| 6ogfwaZg | 3 | omega |
| 7aOMCLfl | 3 | |
| yvKAFCLL | 3 | |
| ko8mg6Vy | 3 | |
| GSlw3wJv | 3 | |
| F4ZhXPaN | 3 | |
| sjNf72fC | 3 | |
| ahfeIX7s | 2 | pete |
| 8GE7QA6W | 2 | |
| tiMsiwAK | 2 | |
| altYbVuJ | 2 | |
| LFhjMbej | 2 | |
| LPyTiM6P | 2 | |
| +QifzEaf | 2 | |
| lgegx9p5 | 2 | |
| Ux4keaW1 | 2 | |
| M5hWCjFn | 2 | |
| r+6J+Y9L | 2 | |
| jpuEi/d8 | 2 | |
| qZ8awrZ/ | 2 | |
| v/1KzhlE | 1 | |
| DNrmHTiO | 1 | pete |
| QayIHcmX | 1 | |
| ecM15fgZ | 1 | |
| XY4r2R/g | 1 | |
| 5BmJxlV3 | 1 | |
| z7lN/4Po | 1 | |
| GTylKeWO | 1 | |
| i4KZgVFh | 1 | |
| jXskY4QS | 1 | |
| y7t1ZhyB | 1 | |
| IJJxensn | 1 | |
| PlwN/HFt | 1 | |
| xCjUA9KR | 1 |
Kamil napsal:
Jak bylo zmíněno, policie se také domnívá, že v květnu 2024 bylo ovlivněno i další utkání - mezi Karvinou a Bohemians, které Karviná vyhrála 3:1, i když po prvním poločase prohrávala 1:0. Policie díky tajně pořízeným odposlechům zaznamenala, že Lubomír Puček ... při rozhovoru s jedním z fotbalových funkcionářů mluvil o tom, že „to bylo uděláno na klíč“. Navíc policie zadokumentovala, že den před tímto utkáním se Wolf s Pučkem setkali konspirativně v Praze.
Na klíč? Prý to znamená, že v tom jeli hráči obou týmů. Moje obavy rostou.
"...některé zápasy byly zmanipulované, jak si aktéři spolu říkali v telefonních hovorech, takzvaně na klíč. To znamenalo, že uplaceni byli podle policie klíčoví hráči na obou stranách: pak byla větší jistota, že zápas dopadne podle předem dohodnutého scénáře.
Tedy přátelé, možná abychom se začali bát. Za chvíli už třeba nepůjde jen o utkání s Karvinou, ale pravidelně odevzdávané body Budějovicím v hodně podivných podivných zápasech.
Nevíte někdo, jak to ovlivní náš boj o záchranu? Pokud Karviná nebude vyloučena, dojde asi na odpočet bodů, což by nám mohlo pomoci.
rio napo napsal:
Někdo přede mnou zmínil M. Kadlece. Jenže to už není "mladej". Tomu klukovi je 24 a v tomhle věku by už měl být naprosto vyhraný a zkušený hráč. Případné námitky, že nedávno dlouho marodil, naprosto ... odmítám. Ten kluk se na lavičce "A" objevuje už docela dlouho, jen prostě nedostával čuchnout. Pak se náhle v minulé sezóně objevil v zápase se Spartou a novináři čuměli jak puk.
Mám pocit, že Matěj Kadlec v sestavě je výsledkem tlaku novinářů. Po podzimu v Lize naruby snad dvacet minut rozebírali nepochopitelné chování JV k mladým hráčům. Mluvili nejen o Šimonovi Černém, ale speciálně o Matějovi Kadlecovi. Vzpomínali, že se jim líbil se Spartou a nedokázali vstřebat, že mladí nedostanou šanci.
Že mu je už 24, mě teda ohromilo...
dáda74 napsal:
a kdo jsou ti mladí? Matěj Kadlec ti hraje a olivera mikudu nechtěla ani příbram... mužem třeba zkusit někoho z b týmu (spodek tabulky čfl), či u19 (spodek 2.ligy....)... a bude to lepší? Nemyslím si. ... No a srovnavat mladíky S s námi? S - sbírají naděje z celé republiky, s námi nesrovnatelné...
Sochůrek není sběr, je to myslím odchovanec.
Nevím, jestli to bude lepší, ale horší určitě ne. A je tu potenciál. Mně stačí, když si přehrávám utkání v Plzni a slyším, kterak komentátor kroutí hlavu nad unikátem jménem Ristovski ve smyslu, že v sestavě je cizinec, jehož bilance za 70 zápasů je 2+1. Nebo podiv nad tím, že ve chvíli, kdy je Drchal ve skvělém postavení a spoluhráč mu má hodit aut, Václav se raději sehne a zavazuje si tkaničku. Jak říkali chlapci (nechci se na ně odvolávat, ale mluvili mi z duše): horší by to nebylo. A možná bychom měli radost, že se v našem dresu mladé pušky rvou
Chlapci z Mikrofonu za klokanem se pořádně rozčílili, skutečně pořádně, že trenér Veselý nedává prakticky šanci mladým klukům, ale stále staví staré vyčichlé matadory. Stojí za poslechnutí. Na tiskovce po Plzni to JV vysvětloval: mladí hráči si prý musí ligu nejprve „načichat“, zvyknout si na tempo, důraz a taktiku.
Tenhle jeho alibismus a opatrnictví se mi hned vybavily večer, když jsem koukal na Spartu, za niž nastoupil hráč Sochůrek. Teprve 17letý! Patřil k nejlepším. Asi mu nikdo nevtloukal do hlavy, že naše liga je natolik těžká, výjimečná a mimořádná, že si ji musí nejprve několik let "načichat" na lavičce a pak postupně sbírat několikaminutové starty.
tukiu napsal:
Hoši trochu optimismu tady :D Zase se tu vyhazuje Jarda, sice jsme z 2 zápasů brali jen bod ale dokázali jsme přehrát oba ambiciózní týmy z TOP 6, ze nedáváme góly je pruser, za to ... trenér nemůže, doufám ze vedení 2 hrotaky dokáže přivést. Matoušek to posral, taky za to může jen on a moc dobre to vi. Sice to byla strašná klukovina, ale trochu ho chápu, hlavní to nezvládl a čároví taky na facku od Ritchieho, minutu zpět měl jít Nguesan se žlutou po tom oranžovým chvatu na něj ven. Spis mě mrzí ze se Maty vykartoval na Plzen, protoze to je zapas pro nej, tam muzem hrozit především z brejku. Líbili se mi emoce, Maty to nezvládl ale u noviců Lischky, Havla a Smrže vidím touhu rvát se za nás. Celkově kromě efektivity útoku a ofenzivy half beku nevidím moc negativ. Dost se mi překvapivě libil Yusuf, po Plzni máme důležitý tri zápasy, kde musíme sbírat body, snad nám pomůže a zlepší si jméno, příští sezonu s ním v zelenobílém dresu nepočítám. Naskok na baráž není moc velkej, ale jsem optimista, máme to ve svých nohách a kromě zakončení nám ty nohy zatím jdou, tak věřím! BOFOR A ĎOFOR
Ano, Tukiu, Milan Havel taky. Ti dva vnesli do týmu zápal. Nerad bych na Milana zapomněl, pokud to tady čte. Jezdí po lajně jako za nároďák. Tohle jsme potřebovali. V naší nakopávací lize může hrát každý s každým slušnou partii, jen je potřeba to prostě odjezdit.
kolina napsal:
Ono je to vše dost vyhecované... Disciplína, disciplína, ale pokusme se vžít do situace hráčů, chtějí se od nich emoce a nasazení, prostě v tom zápalu boje/emocí to občas někdo nezvládne (všeobecně)... Jak jsem již psal ... - to musí průběžně vyhodnocovat realizační tým, neprodleně a adekvátně na situaci reagovat... Osobně bych Matouškovi mimo první žluté vůbec nic nevyčítal (dřel/hrál nadoraz), ale tu žlutou za řeči tak za takovou hloupost by dostal velkou sodu! BOHEMKA DO TOHO!!! Jojo, já a nebyl jsem zdaleka sám jsem po zápase na tribuně počkal a všem jsem zatleskal!
Mám vzhledem k losu vážné obavy, že po základní části můžeme skončit na barážových příčkách, což znamená nevýhodný los pro nadstavbu, ale včera jsem taky tleskal. Emoce, bojovnost, mělo to ducha... A víte, pane Kolino, kdo to vše do týmu přinesl? Podle mě Lišák. Ten hráč byl pro leklou Bohemku dar z nebes. Hecíř, bojovník. Toho vidím jako kapitána.
Ad Matoušek: dlouhodobě si myslím, že JV je alibistický opatrnický trenér, navíc bez autority u týmu. Čutálisti jsou zvláštní materiál , a pokud jejich trenér nemá respekt, nemůže to dělat dobrotu. Včerejší nestřídání naprosto rozrajcovaného Matyho a pak ty ještě trapnější výmluvy, jako že fotbalistovi trvá dlouho, než se "ustrojí", to je ještě hloupější výrok, než když své kritiky označil za vypítka u klávesnice. Tvrdím to opakovaně: náš kádr má v pohodě na střední skupinu. Úplně v pohodě.
Lišák vynikající. Stále si přehrávám druhý gól, který zařídil od začátku do konce. Konečně někdo přinesl do týmu emoce.
Toto je v souvislosti s Bohemkou hodně zajímavej rozhovor