Detail uživatele diskuzního fóra - 11.rada
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 282 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 13 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| 3fSIykym | 84 | dexicek |
| /s81IVJP | 49 | Paris |
| QjeOdFO9 | 18 | |
| bRHupyiF | 16 | |
| 0VSSxio8 | 15 | |
| nPb6XFYc | 13 | |
| f9YWSrJg | 8 | |
| 0qdma7N1 | 8 | |
| 8wa3wFk0 | 8 | |
| cCSDE+iK | 7 | |
| O7jual3h | 5 | |
| 3KZJam3E | 5 | |
| 5lC0xXGe | 5 | |
| xPk6vdFC | 4 | |
| ilVwJTnq | 4 | |
| e43YoANf | 3 | |
| 6ogfwaZg | 3 | omega |
| 7aOMCLfl | 3 | |
| yvKAFCLL | 3 | |
| ko8mg6Vy | 3 | |
| ahfeIX7s | 2 | pete |
| 8GE7QA6W | 2 | |
| tiMsiwAK | 2 | |
| altYbVuJ | 2 | |
| LFhjMbej | 2 | |
| LPyTiM6P | 2 | |
| +QifzEaf | 2 | |
| lgegx9p5 | 2 | |
| Ux4keaW1 | 2 | |
| M5hWCjFn | 2 | |
| r+6J+Y9L | 2 | |
| jpuEi/d8 | 2 | |
| v/1KzhlE | 1 | |
| DNrmHTiO | 1 | pete |
| QayIHcmX | 1 | |
| ecM15fgZ | 1 | |
| XY4r2R/g | 1 | |
| 5BmJxlV3 | 1 | |
| z7lN/4Po | 1 |
webera napsal:
Predstavoval bych si hrace do 25, o kterejch jsem klidne nikdy neslysel ani slovo, a trenera, kterej z nich udela tym... tady pritahneme ctyri pomaly hrace s karierou nasmerovanou z ruznych duvodu dolu, jakou muzou ... mit motivaci?
Přesně! Neustále sem taháme vyčpělé hráče bez rychlosti i chuti hrát a pak hrajeme předpotopní pomalý fotbal s x přihrávkami dozadu, který JV tak miluje. Vůbec nechápu, proč má tak panickou hrůzu z mladých kluků. Zrovna jsem někde četl, že myslím Karviná se nebojí nasadit 19letého kluka, kterého vzali z 2. ligy v Jihlavě a hned ho postavit do základu. Fakt by mi nevadilo, kdybychom měli v sestavě pět šest mladých rváčků lítajících po place než tu naši přestárlou "chráněnou dílnu".
https://www.youtube.com/watch?v=6ZTvvUeR0fs&list=PLSCnGVztglItpzohKwoxP3GOlahb0ab4b
Tak prý nespadneme. Máme bodový polštář. Výkony se zhoršily po viróze (podle mě to nemůže souviset, ještě s Duklou jsme hráli slušně a to bylo měsíc poté). DJ každopádně dostane analýzu a pak se uvidí. Jinak celý podcast v dobré náladě.
Borek1 napsal:
No taky tady včera někdo psal,že co bychom jako chtěli,když majitel je vlastně dokonalej a chce kupovat stadion:-) tak jsem odpověděl,že nechápu co to má společného s tou bídou v jaké je v současnosti Bohemka. ... V jakém stavu je zázemí,mládež a personální obsazení sportovního úseku!
Jsem zvědav, zda bude nějaké vyjádření a zhodnocení podzimní části ligy, doplněné o návrhy, jak současnou nedobrou situaci řešit. Někdy mám pocit, že vedení námi fanoušky naprosto neskrývaně pohrdá a jsme pro ně obtížný hmyz. Vyždímat, co to jde, a zahodit.
Demínka napsal:
Mě se moc líbí, jak se někdo na hlavní stránce tohoto webu, snaží krásně odvést pozornost jinam. To je jak v politice: Je ti nějaké téma (v tomto případě výsledková a personální mizérie klubu) nepříjemné? ... Začni mluvit o něčem jiném. V tomto případě o koupi stadionu. Krásné nicneříkající plácnutí do vody zakončené mnohoznačnou větou: "Celé jednání je na samém začátku, o jeho vývoji budeme fanoušky i veřejnost informovat v okamžiku, kdy dojde k zásadním posunům". Tím nic nezkazíš a lidi budou mít zase pár dní si o čem povídat...
Jsem stejného názoru. Zejména když čtu, že zástupci klubu s touto žádostí přišli na magistrát už před několika měsíci. Představuju si to takto: "Lidi začínají reptat, hoďme jim nějakou kost a dají pokoj."
Mimochodem přehrál jsem si slova DJ při poklepání na základní kámen. Řekl, že nyní budeme "napjatě čekat" na stavební povolení. Asi to je věkem, ale prostě se mi to nějak nelíbí.
skip napsal:
Píše to Dvořák, kterej dělá podcast "zajíc ve druhé lize ".Jak ve velkým zajícovi, tak i v tom málem,mejou J.Veselému prdel....odborníci. To co říká Veselka, tak to říká i Šádek,že trh je nezdravý!
Ano, můžeme brečet, že trh je nezdravý. Takže řešení: budeme trpělivě čekat, až se uzdraví a budeme moci zase poklidně přežívat v tom našem low-costovém režimu. Dobrej fór.
Kdyby někoho zajímalo, od 58. minuty se hovoří o Bohemce https://www.youtube.com/watch?v=CdXTlvORVT8
doublefish napsal:
podepisuji v plném rozsahu...: https://www.livesport.cz/zpravy/fotbal-chance-liga-gol-neni-zlocin-preckaji-bohemians-splouch-od-miliardaru-od-ucasti-v-evrope-k-prezivani-v-lize/GAamE3vQ/
Ano, je to zdrcující obžaloba https://www.livesport.cz/zpravy/fotbal-chance-liga-gol-neni-zlocin-preckaji-bohemians-splouch-od-miliardaru-od-ucasti-v-evrope-k-prezivani-v-lize/GAamE3vQ/
zaujalo mě: "Těžko pak může člověk sympatizovat s trenérem Veselým, který využívá tiskové konference k postěžování si nad složitou situací klubu či vyřizování účtů, když si někdo dovolí zkritizovat jeho práci."
Borek1 napsal:
No než přišel do Pardubic stavoval se i ve Vršovicích.....ale byl odmítnut. Teď Pardubky posilují a už nás přeskočili a to dál posilovat budou a nejen v hráčském kádru. Takhle jsme dnes tady mohli diskutovat, ... koho přivedeme a kdo odejde a kdo za nás chce hrát. Ach jo.
S hořkou ironií Vám říkám, že jste se právě dopustil kacířství. DJ nás jednou zachránili, šlo o čistou charitu, a proto jejich roli nesmí nikdo zpochybnit. Jsou to navíc srdcaři - zcela výjimeční v Česku - , kteří si koupili klub z čisté lásky. Zato Pražákové a jemu podobní jsou jen lotři, kteří svou investicí sledují pochybné cíle. A proto fuj.
kolina napsal:
Začnu od konce, teda jak píšeš "klíčoví hráči" tak to Hůlka ani Jusuf už dlouho nejsou, takže když budeme číst "mezi řádky" tak jsou to fakt fajn lidi které máme rádi a nikdo je z ... Bohemky nechce vyhodit, ale tak nějak se náhodou zapomíná na jejich končící smlouvy - no teda když se řídíme poměrem VÝKON/CENA... No a Kukučka (nepřišel do Bohemky jen sedět) a když nebyl zraněný tak měl hrát místo Vondry, stejně tak jako měl chytat Frigo který do Bohemky asi nešel s tím že bude leštit lavičku (pak se nepodivujme jejich nespokojenosti)... Pardubice, jakožto konkurenta v boji o záchranu neposilovat za žádnou cenu! BOHEMKA DO TOHO!!!
Pardubice ale nebudou náš konkurent v boji o záchranu. Tím bude Dukla - s ní se budeme rvát o to, abychom nespadli přímo. Možná ještě s Baníkem, ale myslím, že tam fandové vyvinou velký tlak na vedení, aby se vzchopilo a kádr stabilizovalo. Nikoho horšího než my už v české lize nevidím.