Detail uživatele diskuzního fóra - 11.rada

Datum prvního příspěvku
04.11.2017
Celkový počet příspěvků
225
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 212
Ptejte se vedení Bohemky 13
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
3fSIykym 84 dexicek
/s81IVJP 49 Paris
QjeOdFO9 18
0VSSxio8 15
f9YWSrJg 8
0qdma7N1 8
cCSDE+iK 7
O7jual3h 5
nPb6XFYc 5
e43YoANf 3
6ogfwaZg 3 omega
7aOMCLfl 3
ahfeIX7s 2 pete
8GE7QA6W 2
tiMsiwAK 2
altYbVuJ 2
LFhjMbej 2
LPyTiM6P 2
+QifzEaf 2
v/1KzhlE 1
DNrmHTiO 1 pete
QayIHcmX 1

hrdin napsal:

Olomouc před pár měsíci koupili Šimonovský (Sigma) a Hubáček (Crediras), takže ... Nová doba... Někdo by to Jakubowiczovi měl říct 

Uznávám, že jsem nervní, protože jsem stár, pospíchám. Připadám si bohužel jako za normalizace, kdy všichni viděli, že nám ujíždí vlak, ale nikdo to nechtěl říci nahlas. Hlavně být vděčni, že je pořádek a práce. A vyhlídka stadionu - v roce 2032-33.

hrdin napsal:

To nevím ale Isifeho brali z Vlašimi. To je druhá liga... Zatím... (nic proti Kubovi Harantovi, přeju mu to nejlepší). Jinak Turek je taky Bohemák. Vůbec bych se nedivil, až budeme hrát s Duklou, že ...

Taky jsem překvapen, jak zvučné jméno máme. Možná se zbytečně sami stylizujeme do role malého rodinného provinčního klubu. Zájemců o nás je v době současného fotbalového boomu dost. Koneckonců náš současný majitel to také nedělá jako charitu. Určitě mu vlastnictví Bohemians něco přináší. Pro všechny strážce ideové čistoty raději připojuji povinný dovětek: jsem mu samozřejmě jako klokan vděčný.

Roba1977 napsal:

To jsme na stejné vlně, taky to chci zažívat a Bodo byl první vlaštovka. Jen jsem hodně opatrný a cestu, která vede k cíli, vidím jinou. Poslední tři roky nevidím nikoho, koho by náhodou kolemjdoucí ...

Plácají, kde byli předtím? Kdy hrál naposledy poháry třeba Baník? Nejde to hned, ale kvalitní hráči se nakonec prosadí, je to jen otázka času. V Liberci, Teplicích, všude, kde na dobré hráče budou mít peníze. To je nevyhnutelný. 

Roba1977 napsal:

Tvl. to jsou tady zase stesky! Já žádný primabaleríny za miliony nepotřebuju. Nechci žádnýho velkohubýho miliardáře, který bude mít Bohemku jako panenku na hraní. Potřebuju rozumného majitele a tým kolem něj, který k nám bude ...

Tak to jo, každý hovoříme o něčem jiném. Já ne o poloamatérské čtvrtiligové čutané, ale o profesionálním fotbale 21. století, kdy dobří hráči opravdu stojí ty zmíněné miliony a obvykle nejde o srdcaře chodící po utkání zapařit, jak píšete. Já toho "velkohubého miliardáře" chci, protože život utíká a strašně toužím prožít po více než 40 letech to opojné rozechvění, když jsme doma vítali St. Etienne nebo Tottenham. Začínalo se v pět, ale stadion byl narvanej už od půl čtvrté a řval do prázdnýho hřiště Bohemka do toho. Chci ty posily, chci hrát o poháry, chci prohánět pražská S, chci zase to napětí. Na tom snad není nic špatného.

tom2 napsal:

Pokud bude Bohemka klub s novým pěkným stadionem, bude její pozice na trhu úplně jiná. A bude to atraktivní nevěsta. Pan Jakubowicz není jenom pantáta a srdcař, ale také zatraceně úspěšný továrník, kterému ostré lokty ...

Snad to tak bude. 

Borek1 napsal:

Obávám se,že za takové dva roky nám dají ostatní za pravdu. Ale to už se budeme chystat do druhé ligy. Já vím,že Pražák není žádný srdcař,ale hned po podpisu smlouvy uvolní miliony na okamžité posílení ...

Taky nechápu, že si to nikdo neuvědomuje. Tady se někteří lidé chovají, jako bychom byli obletovaná nevěsta, která si vybírá. My si ale podle mě nemůžeme dovolit dělat drahoty a kádrovat, jestli má zájemce srdíčko, jaký má poměr k Tibetu nebo zda jezdí na dovolenou do Číny. Finančně posilují Teplice, teď tedy Pardubice... Člověk nemusí být prognostik, aby neviděl, že se to pro nás nevyvíjí dobře.

Mimochodem pamatuju si, jak DJ opakovaně říkal, že se nebrání vstupu investora do klubu, ale že žádný není. Forbes psal o zájmu Pražákova Kaprainu a zájmu Ivo Ulicha. Ok. 

Borek1 napsal:

Ale je tady spousta lidí co si toto vůbec neuvědomují! Teď i Pardubice šlápnou do přestupů a ti hráči se stanou pro Bohemku naprosto nedostupní a zákonitě bude Bohemka nekonkurenceschopná! Příští rok přijdou do ligy ...

Já si to myslím taky. Všichni nás finančně přetlačí, bez investic půjdeme dolů. Přitom potřebujeme nutně úspěchy. nemáme líheň mladých fandů. Image provinčního rodinnýho klubu nikomu neimponuje. Nic ve zlým, taky jsem vděčný, ale vděk nemůže zachráněného zadusit.

Vždyť už byl tady prokádrován: že určitě nemá bohemácké srdíčko, vlastní HC Sparta, jeho zájem o Bohemku možná není upřímný atd. Jasně, kdo ví, jak by to dopadlo, ale zájem o nás podle Forbesu měl. My ne, a tak šel o dům dál. Taky jsem vděčný za to, že Bohemka existuje, ale stejně tak sním o tom, že se Bohemka už jednou zbaví své provinčnosti. Zdá se, že nám ujíždí vlak. Jako by se u nás ve všem zastavil čas.

dan napsal:

je to super, tamhle sponzoruje spartu (i když hokejovou). rad by i bohemku (fotbalovou)...takova vseobjimajici láska všude....proste srdcar každým coulem. ale hlavně bohemak, když se ho Forbes zeptal...pisi to tam, tak to musí byt pravda....ps: doufám, ...

Fotbal je byznys a v něm se Mirkové Dušínové nepohybují. Můžeme si hrát na ušlechtilé morální majáky, ale to lze možná na amatérské úrovni.