Detail uživatele diskuzního fóra - 11.rada

Datum prvního příspěvku
04.11.2017
Celkový počet příspěvků
325
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 312
Ptejte se vedení Bohemky 13
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
3fSIykym 84 dexicek
/s81IVJP 49 Paris
nPb6XFYc 21
QjeOdFO9 18
bRHupyiF 16
0VSSxio8 15
f9YWSrJg 8
0qdma7N1 8
8wa3wFk0 8
cCSDE+iK 7
O7jual3h 5
3KZJam3E 5
5lC0xXGe 5
k8lgFo0f 5
xPk6vdFC 4
ilVwJTnq 4
e43YoANf 3
6ogfwaZg 3 omega
7aOMCLfl 3
yvKAFCLL 3
ko8mg6Vy 3
GSlw3wJv 3
F4ZhXPaN 3
sjNf72fC 3
ahfeIX7s 2 pete
8GE7QA6W 2
tiMsiwAK 2
altYbVuJ 2
LFhjMbej 2
LPyTiM6P 2
+QifzEaf 2
lgegx9p5 2
Ux4keaW1 2
M5hWCjFn 2
r+6J+Y9L 2
jpuEi/d8 2
qZ8awrZ/ 2
v/1KzhlE 1
DNrmHTiO 1 pete
QayIHcmX 1
ecM15fgZ 1
XY4r2R/g 1
5BmJxlV3 1
z7lN/4Po 1
GTylKeWO 1
i4KZgVFh 1
jXskY4QS 1
y7t1ZhyB 1
IJJxensn 1
PlwN/HFt 1

Lišák vynikající. Stále si přehrávám druhý gól, který zařídil od začátku do konce. Konečně někdo přinesl do týmu emoce.

Náš oficiální Facebook nemá v současné situaci nic jiného na práci než pořádat mezi hráči anketu, jak tipují dnešní hokej s Kanadou. Všichni prý na kameru vesele odpovídají a jsou optimističtí. Na klíčový souboj o šest bodů se Slováckem se jich neptali.

Naprostá lhostejnost vedení klubu k situaci, kdy nám hrozí pád, ve mně budí obavy, že konspirační teorie, která v zimní pauze tolik rozhořčila část fanoušků, může mít reálný základ. Možná že 1. ligu ani nechceme. 

Nám tady v obavách o Bohemku tečou nervy, zatímco jsou všichni v klidu: trenér pokračuje v dávání své funkce k dispozici (s upozorněním, že má platnou smlouvu), porážky bere s bohorovným klidem na sebe, vůbec nezmíní tragické výkony a vždy porážku vysvětlí "dostali jsme nešťastné goly", hráči během utkání neprojevují sebemenší emoce nebo zápal, klubový podcast se zabývá naprosto okrajovými nesmysly nebo během nich náš datový analytik David Bartek v podstatě přizná, že tomu příliš nerozumí, ředitel se stále usmívá zřejmě opojen tím, že je ředitel, a klub vybírá peníze na stavbu, jíž chybí - pokud se nemýlím - stavební povolení. Bizár.

Klokan z Černošic napsal:

Doplňuji větu jednoho nejmenovaného bývalého hráče, který zažil Pospíchala - "nemají fyzičku". A kdo jiný by to mohl takto stručně a jasně popsat. Proč tomu tak je, když dnes mají i speciálního trenéra - kondičáka, ...

Fakt se takto vyjádřil o hráčích Bohemky? To je děs a můj vztek se ještě prohloubil.

Budkenzee napsal:

Přesně tak!  Údajně jsme se měli zajímat o Almásiho z Baníku. Baník to okomentoval, jakože odmítl nabídku (na hráče, kterého nechce). Včera na tiskovce bylo řečeno, že hráči na trhu nejsou - teda volný, no tak ...

Dík za info. Že Baník odmítl nabídku, mi uniklo

Kamil napsal:

Tabulkově ano, ale Slovácko má o dost lepší herní projev, Boleslav o kousek taky a Dukla je nečitelná, tam naberou 15 hráčů a čekají, že někoho trefí k prodeji .... a u JV asi čekáme ...

Řekl bych, že Boule má navíc mírně příznivější los než my.

Nic si z toho nedělejte, jsem taky hysterickej

kolina napsal:

No, jen pro upřesnění, myslel jsem tím, že je zde naštěstí v podobné situaci jako Bohemka  ještě Dukla, Slovácko  a Boleslav... Myslel jsem, že bych dal tak trochu jako alibista (teda když už se trenér nevyhodil ...

Nevěřím, že Slovácko bude pod námi. Mimochodem vůbec nikoho nezajímá, co řekl trenér Majer po hodnocení zápasu s námi. Věřil prý, že Boleslav neprohraje, protože "Bohemka v druhé půli odejde fyzicky". Lze to dohledat, bylo v Chance studiu. Docela zajímavé. Zřejmě je tedy patrné, že nemáme naběháno. 

vik napsal:

Ne. Nazývej věci pravými jmény. Bohemka je v těžké krizi. Kdo trochu umí kopat do míče, odchází jinam, mládež v podstatě hraje prales a ještě nám nepatří, management pracuje v několika lidech a hráči hlavně ...

Přesně tak, ale vemte si tragičnost celé té situace: vždyť ono ti nikoho netankuje!!! Ředitel se usmívá jako sluníčko, řešíme vinyly, trenér jako kolovrátek bere vinu na sebe a uráží fanoušky, kteří si ho dovolí kritizovat. To by si nedovolil ani trenér Karviné, Slovácka nebo Zlína. Dovolil si to jen Martin Hašek. Byl jsem tehdy před lety na setkání s ním, kde prohlásil, že ví o "hnízdech odporu" na hlavní tribuně a ta hnízda demoralizují hráče. Proto prý hrajeme špatně. :-) Mančaft je podle mě v pohodě na střední skupinu, ale hráče to pod JV očividně nebaví, což se jim nedivím. Kdo může, zdrhá, tým je v rozkladu a totálním chaosu. A uvidite, že za chvíli i ta mladá posila ze Slavie půjde herně dolů. Tohle totiž nemůže bavit nikoho.

Ale jeho to vina i nás fandů: vždyť i tady, kdo se snažil upozornit, že nic není zalité sluncem, byl uřván pomalu jako vejsadovec. Omlouvám se za tenhle výlev, ale jsem nas...ý, na což mám podle JV právo. Děkuju, že mi to dovolil. Pár piv jsem neměl, pane trenére.