Detail uživatele diskuzního fóra - 11.rada
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 337 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 13 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| 3fSIykym | 84 | dexicek |
| /s81IVJP | 49 | Paris |
| nPb6XFYc | 28 | |
| QjeOdFO9 | 18 | |
| bRHupyiF | 16 | |
| 0VSSxio8 | 15 | |
| k8lgFo0f | 15 | |
| f9YWSrJg | 8 | |
| 0qdma7N1 | 8 | |
| 8wa3wFk0 | 8 | |
| cCSDE+iK | 7 | |
| O7jual3h | 5 | |
| 3KZJam3E | 5 | |
| 5lC0xXGe | 5 | |
| xPk6vdFC | 4 | |
| ilVwJTnq | 4 | |
| e43YoANf | 3 | |
| 6ogfwaZg | 3 | omega |
| 7aOMCLfl | 3 | |
| yvKAFCLL | 3 | |
| ko8mg6Vy | 3 | |
| GSlw3wJv | 3 | |
| F4ZhXPaN | 3 | |
| sjNf72fC | 3 | |
| w1+Jc46A | 3 | |
| ahfeIX7s | 2 | pete |
| 8GE7QA6W | 2 | |
| tiMsiwAK | 2 | |
| altYbVuJ | 2 | |
| LFhjMbej | 2 | |
| LPyTiM6P | 2 | |
| +QifzEaf | 2 | |
| lgegx9p5 | 2 | |
| Ux4keaW1 | 2 | |
| M5hWCjFn | 2 | |
| r+6J+Y9L | 2 | |
| jpuEi/d8 | 2 | |
| qZ8awrZ/ | 2 | |
| nQExrKVj | 2 | |
| v/1KzhlE | 1 | |
| DNrmHTiO | 1 | pete |
| QayIHcmX | 1 | |
| ecM15fgZ | 1 | |
| XY4r2R/g | 1 | |
| 5BmJxlV3 | 1 | |
| z7lN/4Po | 1 | |
| GTylKeWO | 1 | |
| i4KZgVFh | 1 | |
| jXskY4QS | 1 | |
| y7t1ZhyB | 1 | |
| IJJxensn | 1 | |
| PlwN/HFt | 1 | |
| xCjUA9KR | 1 | |
| MeExZFHP | 1 | |
| laDFumpg | 1 |
https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-slavia-dostala-dalsi-tvrdou-ranu-5452964
Odklon od Slavie je drtivý, Slavia je teď sprosté slovo. Velká šance pro nás se prezentovat jako ten slušný, do té doby přehlížený klub, jenž je vlídný a může být vzorem pro mládež
Nějakou dobu teď nebude módní být sešívkou. Začíná odliv, zcela vážně. A je šance, že se něco přelije k nám, mám na mysli mladé. Dne jsem koupil a věnoval dvěma maminkám přívěšek na klíče s klokanem, ať to dají doma ratolestem. Klub by toho měl nějak využít, třeba ve školách.
Kucí, děkujeme!!!
hufon napsal:
Kdyby FAČR byla seriozní organizací, tak dostanou takovej flastr, že se z toho zblázněj: - kontumace zápasu (to jako čekám, že se stane) - pokuta v řádu desítek milionů - uzavření stadionu (vyjma sekce pro fanoušky hostů) po ... dobu celé příští sezony. Protože tohle je tak nehorázná ostuda pro českej fotbal. Jsem zvědavej, jestli třeba i nějak nezatlačí UEFA.
Nebyl bych zase tak sebemrskačský a stále se neklepal, co nám řeknou ve světě.
nebo https://www.youtube.com/watch?v=S3RfHNwOxxc
Začíná to v první minutě
tom2 napsal:
Nemusíme chodit až k Ritchiemu :-) Onehdy s HFK Olomouc podobná situace té slávistické, jen o soutěž níže... Rozhodčí tehdy raději řekl, že už ten konec opravdu písknul (i když ho nepísknul).
Ano, dík za oživení paměti. A v první půli za bránou hostí se po prolomení plotu dostala spousta lidí na hřiště. To je pravda, měli jsme hroznou kliku, že to tehdy neukončili. A mohli
V Kudy běží zajíc se od 37. minuty rozebírá hodně zajímavě Bohemka. Ondřej Novotný ji označil za klenot, který by z fleku koupil. Probírají zázemí, Pražáka, potenciál klubu... Doporučuju https://www.youtube.com/watch?v=e1ENM5jcFFI
Kamil napsal:
Vedení uzavřené do sebe, žádné fórum ptejte se vedení, žádné pergoly, arogantní trenér, poklepeme základní kámen a pořád nic, asi to má někdo jen jako hračku, ale jestli hráči makají i vedení na zahradě ...tak ... jsem jak malá firmička, kdy vše pro šéfa a ti lidé jsou pak trochu mimo realitu a nepřipouštějí si žádnou kritiku... pak je vlastně logické, že to některé naše hráče u nás moc nebaví ....
Přesně tak, ale to chlapci poněkud zaspali dobu. Strategie nebavit se s fanoušky, nekomunikovat a problémy vymlčovat možná fungovala dříve, ale dnes si každý může udělat podcast a sdělit svůj úhel pohledu. A díky tomu zjišťujeme, co se podle Pepy Jindřiška u nás v klubu děje. Nabubřelý JV může prskat a urážet fanoušky, kteří ho kritizují, ale kdepak, pánové: můžete rušit pergoly, rušit fóra, lhát, fanoušky ignorovat, ale dnes už vás to vždy doběhne.
mimikry napsal:
Nějakej řez je potřeba už dlouho a jestliže nepřišel doposud, nevěřím že vůbec nějakej přijde.Jinak to že Hrubý má nebo měl formu je dobrej vtip :-)
To s Hrubým jsem si pouštěl asi třikrát, jestli jsem se nepřeslechl. Mám stále neodbytnější pocit, že současná Bohemka je soubor amatérských klaunů, kteří klub zničí.. Nechci se rouhat, ale stále se chlácholím nadějí, že pokud sestoupíme, něco se stane a zmizí takhle squadra neschopných tragédů.
Kamil napsal:
A ještě se směje a diví, že ho trenér na chvíli postavil .....
Na to bych zapomněl, dík :-). Pěkný je taky ..."dnes nehraješ, místo tebe nastoupí Hrubý, má formu..."!!! Z principu nevěřím nikdy nikomu, ale jestli se Pepův poslední rok odehrál opravdu takhle, bude v klubu nutný nějaký řez.