Detail uživatele diskuzního fóra - 11.rada

Datum prvního příspěvku
04.11.2017
Celkový počet příspěvků
263
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 250
Ptejte se vedení Bohemky 13
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
3fSIykym 84 dexicek
/s81IVJP 49 Paris
QjeOdFO9 18
bRHupyiF 16
0VSSxio8 15
nPb6XFYc 9
f9YWSrJg 8
0qdma7N1 8
cCSDE+iK 7
O7jual3h 5
3KZJam3E 5
xPk6vdFC 4
e43YoANf 3
6ogfwaZg 3 omega
7aOMCLfl 3
ahfeIX7s 2 pete
8GE7QA6W 2
tiMsiwAK 2
altYbVuJ 2
LFhjMbej 2
LPyTiM6P 2
+QifzEaf 2
lgegx9p5 2
Ux4keaW1 2
M5hWCjFn 2
r+6J+Y9L 2
v/1KzhlE 1
DNrmHTiO 1 pete
QayIHcmX 1
ecM15fgZ 1

kolina napsal:

Nejde jen o dnešek se Slavií, dlouhodobě kopem hromadu rohů i centrů a v podstatě nic z toho... No a dnes na Slavii?!? Jejich první gól po nákopu před branku když Chorýho obsazuje náš o hlavu ...

To je velká pravda. Inkasujeme snad ze všeho, naopak my se nadřeme. A naše rohy jsou tak neplodné, že to je do nebevolající. 

kolina napsal:

Jojo, hrajeme hezkej "jalovej" fotbal... Největší problém je v tom a nejen v tomto zápase, že na vstřelení gólu potřebujeme mnohem více rohů, centrů a střel než soupeř!         BOHEMKA DO TOHO!!! Jo a největší chyba ...

No, jalovej... Koncovku máme bídnou, to ano, ale dnes jsme hráli proti Slavii. Nemusíme ji mít rádi, ale hraje Ligu mistrů, teď roznesla Plzeň. Takový tým nás do zakončení pouštět nebude. Dnešek beru jako příslib, že poslední kola podzimu bychom mohli zvládnout. 

Za sebe říkám, že se mi to líbilo. Možná mi stačí málo, ale nebyli jsme ustrašení, byly tam hezký fotbalový momenty, táhli jsme to dopředu, Vlasij skvělý jako vždycky. Náš gól parádní, takhle si představuju dohrávání útočný akce. Pokud budeme hrát takto, rozdrtíme Teplice, Jablonec i Karvinou

od 33:45 zajímavá debata, kterak se řada našich trenérů bojí dávat šanci mladým z béček. Že je nutné je nechat obouchat, klidně na víc zápasů, ale hlavně se toho nebát, protože rychlost vítězí. Hned se mi vybavila naše opatrnost, strach něco zkusit a neustálý točení starých harcovníků.

https://www.youtube.com/watch?v=kZaeupzMAEo

Teď jsem to pozorně sledoval zpětně: po první puli to mohlo být 2:0 a hotovo, druhá půle z naší strany vynikající. Suverénní výkon. Kareem, Ramiréz, samozřejmě Vlasij, ten je neuvěřitelný. Mám pocit, že je to dost v hlavě: jakmile si začneme věřit, hrajeme fakt pěknej fotbal. Možná nám chybí rapl, kterej by to za špatného vývoje vyburcoval. Jakmile se přestane dařit, sesypeme se, nepřihrajeme si na dva metry, hráči se začnou schovávat. Po druhé půli ve Zlíně mám skutečně pocit, že být mentálně dobře nastaveni, klauny typu Jablonec, Hradec nebo Sigma bychom udělali a byli v šestce.

bob.in napsal:

Smrž, kterej rozhodně není z Hradce, je nadprůměrnej fotbalista trpící tím, že nehraje na svý přirozený pozici. Budu to opakovat tak dlouho, dokud si to někdo, kdo aspoň trošku rozumí fotbalu, neboli hře v míč ...

Bez ironie, vážně? Na čem se tento názor zakládá? Pravda je, že dost lidí říká, že naše pozice jsou divně poskládané. Že třeba Ristovski je dobrý kopáč, ale současný post mu nesvědčí atd. Se Smržem to může být podobné. 

kolina napsal:

Měl bych dotaz na realizační tým: Teda nic proti němu, hraje dobře, ale proboha jak může jít v poslední minutě kopat důležitou penaltu kluk který za Bohemku v  podstatě ještě nic neodkopal?!?         BOHEMKA ...

Mně se zdá, že v té naší chráněné dílně, kde hrají hráči, kteří by si nikde jinde nekopli, si každý dělá, co chce. Autorita veškerá žádná.

dinamozg napsal:

Hruby je uz jenom na ozdobu. Absolutne nepouzitelny hrac. Pokazde kdyz vidim, ze nastupuje, to je vlastne konec zapasu v 80. minute. Nikdo nevi co vlastne hraje. Ale hraje kazdy zapas sledoval jsem peclive, jak se ...

Toho jsem si nevšiml. Fakt chtěl jít Drchy?

Fanoušek1905 napsal:

Jo, s tím určitě souhlasím. Trenér ho tam posílá, aby to na hřišti rozhýbat :-)))

Trenér po minulé prohře už nevim s kým dokonce říkal, že ho poslal na hřiště, protože umí dát gól. Za tři roky dal jeden! Co na to říct. Je to prostě oblíbenec a hrát bude stále, nějací fanoušci ať jdou někam. 

KRS napsal:

Jak jen šel na pentli, napadlo mě to samé a i když asi bude dobrý a nic proti němu nemám, nevěřil jsem že ji promění.

Je to fotbalista. Bude s Vlasijem  nejlepší, pokud dostane prostor a bude mít chuť. Podle mě byl jediný ochotný na penaltu jít. Ale taky jsem nevěřil: krátký rozběh na tři kroky, to je skoro jistota, že nedá