Detail uživatele diskuzního fóra - 11.rada

Datum prvního příspěvku
04.11.2017
Celkový počet příspěvků
258
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 245
Ptejte se vedení Bohemky 13
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
3fSIykym 84 dexicek
/s81IVJP 49 Paris
QjeOdFO9 18
0VSSxio8 15
bRHupyiF 12
nPb6XFYc 9
f9YWSrJg 8
0qdma7N1 8
cCSDE+iK 7
O7jual3h 5
3KZJam3E 5
xPk6vdFC 4
e43YoANf 3
6ogfwaZg 3 omega
7aOMCLfl 3
ahfeIX7s 2 pete
8GE7QA6W 2
tiMsiwAK 2
altYbVuJ 2
LFhjMbej 2
LPyTiM6P 2
+QifzEaf 2
lgegx9p5 2
Ux4keaW1 2
M5hWCjFn 2
r+6J+Y9L 2
v/1KzhlE 1
DNrmHTiO 1 pete
QayIHcmX 1

bob.in napsal:

Smrž, kterej rozhodně není z Hradce, je nadprůměrnej fotbalista trpící tím, že nehraje na svý přirozený pozici. Budu to opakovat tak dlouho, dokud si to někdo, kdo aspoň trošku rozumí fotbalu, neboli hře v míč ...

Bez ironie, vážně? Na čem se tento názor zakládá? Pravda je, že dost lidí říká, že naše pozice jsou divně poskládané. Že třeba Ristovski je dobrý kopáč, ale současný post mu nesvědčí atd. Se Smržem to může být podobné. 

kolina napsal:

Měl bych dotaz na realizační tým: Teda nic proti němu, hraje dobře, ale proboha jak může jít v poslední minutě kopat důležitou penaltu kluk který za Bohemku v  podstatě ještě nic neodkopal?!?         BOHEMKA ...

Mně se zdá, že v té naší chráněné dílně, kde hrají hráči, kteří by si nikde jinde nekopli, si každý dělá, co chce. Autorita veškerá žádná.

dinamozg napsal:

Hruby je uz jenom na ozdobu. Absolutne nepouzitelny hrac. Pokazde kdyz vidim, ze nastupuje, to je vlastne konec zapasu v 80. minute. Nikdo nevi co vlastne hraje. Ale hraje kazdy zapas sledoval jsem peclive, jak se ...

Toho jsem si nevšiml. Fakt chtěl jít Drchy?

Fanoušek1905 napsal:

Jo, s tím určitě souhlasím. Trenér ho tam posílá, aby to na hřišti rozhýbat :-)))

Trenér po minulé prohře už nevim s kým dokonce říkal, že ho poslal na hřiště, protože umí dát gól. Za tři roky dal jeden! Co na to říct. Je to prostě oblíbenec a hrát bude stále, nějací fanoušci ať jdou někam. 

KRS napsal:

Jak jen šel na pentli, napadlo mě to samé a i když asi bude dobrý a nic proti němu nemám, nevěřil jsem že ji promění.

Je to fotbalista. Bude s Vlasijem  nejlepší, pokud dostane prostor a bude mít chuť. Podle mě byl jediný ochotný na penaltu jít. Ale taky jsem nevěřil: krátký rozběh na tři kroky, to je skoro jistota, že nedá

Osobně mě jako platícího fanouška uráží, jestliže v každém zápase trenér posílá na hřiště znovu a znovu a znovu hráče Hrubého. Chápu trenérův styl, je vyznavač pomalého bezkontaktního baroka pro vysloužilé fotbalisty. Ale Hrubý, Ristovski, Smrž... to už je na mě nějak moc. Radši dorostence než tohle. Mimochodem nebýt Vlasije, jsme na sestupových příčkách. 

TondaHojer napsal:

Koukám na statistiky a nestačim se divit. Opravdu jsme dohráli s jednou?!, s jednou žlutou? To se pak nedivim, že nám tam jejich nejlepší hráč, procházel naší levou stranou, jak nůž máslem a vlastně zařídil ...

To je pravda. Klišé o muužstvu, jehož hra bolí, je úplně na hlavu. Jsme nesmírně měkcí. Navíc vůbec nevyvíjíme tlak na rozhodčí  Zaříznou nás jako podsvinče, my jen rozhodíme rukama a hraje se dál.

Holas napsal:

Není vůbec zač. Hlavně je tam vidět, jak jsme se na protest ve druhé půli přesunuli z našeho sektoru do oválu za bránu a přestali fandit..  Pamatuji si, že když jsme dorazili do Vršovic k Bohemce, ...

Jo jo, povalovali jsme se tam za bránou. 

To jsem nevěděl, že bistro U klokana provozovala jeho teta. No prostě to celý byla paráda!!!

Holas napsal:

Ještě že už v té době jsem se snažil trochu fotit, je na co vzpomínat.. :-)

Fakt super, dik. Byly to pěkný časy. Pamatuji, že jsme chodili o zimní pauze i na Tatru Smíchov. A tys tam měl zelenobílou čelenku, pokud se nepletu

Holas napsal:

Tady je pár mých fotek z toho utkání, na konci jsme před bistrem, kam se schovali hráči.. :-)

Michale, děkuju moc!!! To je panečku nostalgie. A jsou tam i popelnice, které padly za oběť zlosti cestou z Míráku do Vršovic. A u bistra Petr Zelenský, který s námi šel debatit a vše vysvětlit. Super, dík!