Detail uživatele diskuzního fóra - 11.rada

Datum prvního příspěvku
04.11.2017
Celkový počet příspěvků
350
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 337
Ptejte se vedení Bohemky 13
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
3fSIykym 84 dexicek
/s81IVJP 49 Paris
nPb6XFYc 28
QjeOdFO9 18
bRHupyiF 16
0VSSxio8 15
k8lgFo0f 15
f9YWSrJg 8
0qdma7N1 8
8wa3wFk0 8
cCSDE+iK 7
O7jual3h 5
3KZJam3E 5
5lC0xXGe 5
xPk6vdFC 4
ilVwJTnq 4
e43YoANf 3
6ogfwaZg 3 omega
7aOMCLfl 3
yvKAFCLL 3
ko8mg6Vy 3
GSlw3wJv 3
F4ZhXPaN 3
sjNf72fC 3
w1+Jc46A 3
ahfeIX7s 2 pete
8GE7QA6W 2
tiMsiwAK 2
altYbVuJ 2
LFhjMbej 2
LPyTiM6P 2
+QifzEaf 2
lgegx9p5 2
Ux4keaW1 2
M5hWCjFn 2
r+6J+Y9L 2
jpuEi/d8 2
qZ8awrZ/ 2
nQExrKVj 2
v/1KzhlE 1
DNrmHTiO 1 pete
QayIHcmX 1
ecM15fgZ 1
XY4r2R/g 1
5BmJxlV3 1
z7lN/4Po 1
GTylKeWO 1
i4KZgVFh 1
jXskY4QS 1
y7t1ZhyB 1
IJJxensn 1
PlwN/HFt 1
xCjUA9KR 1
MeExZFHP 1
laDFumpg 1

Nějakou dobu teď nebude módní být sešívkou. Začíná odliv, zcela vážně. A je šance, že se něco přelije k nám, mám na mysli mladé. Dne jsem koupil a věnoval dvěma maminkám přívěšek na klíče s klokanem, ať to dají doma ratolestem. Klub by toho měl nějak využít, třeba ve školách.

hufon napsal:

Kdyby FAČR byla seriozní organizací, tak dostanou takovej flastr, že se z toho zblázněj: - kontumace zápasu (to jako čekám, že se stane) - pokuta v řádu desítek milionů - uzavření stadionu (vyjma sekce pro fanoušky hostů) po ...

Nebyl bych zase tak sebemrskačský a stále se neklepal, co nám řeknou ve světě.

https://tn.nova.cz/sport/clanek/642561-cvancara-rozhodl-derby-a-rozpoutal-chaos-rvacky-fanousku-krev-na-jeho-dresu 

nebo https://www.youtube.com/watch?v=S3RfHNwOxxc

Začíná to v první minutě

tom2 napsal:

Nemusíme chodit až k Ritchiemu :-) Onehdy s HFK Olomouc podobná situace té slávistické, jen o soutěž níže... Rozhodčí tehdy raději řekl, že už ten konec opravdu písknul (i když ho nepísknul). 

Ano, dík za oživení paměti. A v první půli za bránou hostí se po prolomení plotu dostala spousta lidí na hřiště. To je pravda, měli jsme hroznou kliku, že to tehdy neukončili. A mohli

berjir napsal:

No, říct že Uhříněves je lepší než zázemí Slavie, to si úplně nejsem jistej. Ale tak furt je to KBZ no... Zase konečně nás jenom nepomlouvaj. I když vlastně trochu jo. :)

S Uhříněvsí mě to taky udivilo 

Kamil napsal:

Vedení uzavřené do sebe, žádné fórum ptejte se vedení, žádné pergoly, arogantní trenér, poklepeme základní kámen a pořád nic, asi to má někdo jen jako hračku, ale jestli hráči makají i vedení na zahradě ...tak ...

Přesně tak, ale to chlapci poněkud zaspali dobu. Strategie nebavit se s fanoušky, nekomunikovat a problémy vymlčovat možná fungovala dříve, ale dnes si každý může udělat podcast a sdělit svůj úhel pohledu. A díky tomu zjišťujeme, co se podle Pepy Jindřiška u nás v klubu děje. Nabubřelý JV může prskat a urážet fanoušky, kteří ho kritizují, ale kdepak, pánové: můžete rušit pergoly, rušit fóra, lhát, fanoušky ignorovat, ale dnes už vás to vždy doběhne.

mimikry napsal:

Nějakej řez je potřeba už dlouho a jestliže nepřišel doposud, nevěřím že vůbec nějakej přijde.Jinak to že Hrubý má nebo měl formu je dobrej vtip :-)

To s Hrubým jsem si pouštěl asi třikrát, jestli jsem se nepřeslechl. Mám stále neodbytnější pocit, že současná Bohemka je soubor amatérských klaunů, kteří klub zničí.. Nechci se rouhat, ale stále se chlácholím nadějí, že pokud sestoupíme, něco se stane a zmizí takhle squadra neschopných tragédů.

Kamil napsal:

A ještě se směje a diví, že ho trenér na chvíli postavil ..... 

Na to bych zapomněl, dík :-). Pěkný je taky ..."dnes nehraješ, místo tebe nastoupí Hrubý, má formu..."!!! Z principu nevěřím nikdy nikomu, ale jestli se Pepův poslední rok odehrál opravdu takhle, bude v klubu nutný nějaký řez.