Příspěvek Diskuzního fóra

Klokan z Černošic napsal:

Dáváš mi do úst něco, co jsem neřekl. Nejedná se o škatulkování, ale pokud jsi někdy na stadionu a někdy u TV, tak přeci musíš vědět, že jsou to dva různé pohledy a o to ...

Nedavam ti do ust nic vic, nez to, ze se povysujes nad lidma co koukali v TV. Ano, mas pravdu jsou to dva ruzne pohledy a v TV ten pohled je castejc lepsi nez osobne na stadionu. Reaguju, protoze reagovat chci, protoze jsem s tebou nesouhlasil. Proc si reagoval ty na Tombu a Kacrrrra, kdyz nediskutovali s tebou a nebyl si k tomu vyzvan? Tzn., ze ty muzes a ostatni ne?

Co se tyce dvou nicknames, tak k tomu mam jen jedno - ty s tim tady operujes casto a to mas datum prvniho prispevku zde na forech 3.8.2021, takze predpokladam, ze mluvis o sobe? Nechce se mi totiz verit, ze tak velkej a dlouholetej Bohemak objevil toto forum teprve nedavno i s ohledem na tvou velkou aktivitu zde. Pro zajimavost - muj prvni prispevek zde byl 8.8.2005. Prave jmeno si sem muze dat kazdy misto sveho nicknamu, proc tak nemas ty, kdyz by si to uvital? Muzes byt prvni. 

Nepisu o Simonovi to same, pisu, ze behal a snazil se, ale zaroven tvrdim, ze byl uz v prvnim polocase velmi spatnej, kdyby to nebyl pohar s moznosti prodlouzeni, tak verim, ze dele jak do polocasu by nevydrzel.