Příspěvek Diskuzního fóra
Klokan z Černošic napsal:
Dáváš mi do úst něco, co jsem neřekl. Nejedná se o škatulkování, ale pokud jsi někdy na stadionu a někdy u TV, tak přeci musíš vědět, že jsou to dva různé pohledy a o to ... mi šlo. Navíc, netuším, proč reaguješ na něco, co jsem diskutoval s někým jiným. A nebo máš dva nicknames a pak už škatulkuju, na normální chování a divné chování, normální je mít jen jedno nickname. Dokonce si myslím, že mnohem normálnější by bylo zde mít běžná jména, ale to když jsem před časem někde navrhoval, tak jsem se se zlou potázal, anonymně se přeci nadává mnohem snáze. Navíc píšeš o Šimonovi skoro to samé, co já, tedy že do základu to ještě není a v druhém poločase to bylo na ručník, který naštěstí nastal.
Nedavam ti do ust nic vic, nez to, ze se povysujes nad lidma co koukali v TV. Ano, mas pravdu jsou to dva ruzne pohledy a v TV ten pohled je castejc lepsi nez osobne na stadionu. Reaguju, protoze reagovat chci, protoze jsem s tebou nesouhlasil. Proc si reagoval ty na Tombu a Kacrrrra, kdyz nediskutovali s tebou a nebyl si k tomu vyzvan? Tzn., ze ty muzes a ostatni ne?
Co se tyce dvou nicknames, tak k tomu mam jen jedno - ty s tim tady operujes casto a to mas datum prvniho prispevku zde na forech 3.8.2021, takze predpokladam, ze mluvis o sobe? Nechce se mi totiz verit, ze tak velkej a dlouholetej Bohemak objevil toto forum teprve nedavno i s ohledem na tvou velkou aktivitu zde. Pro zajimavost - muj prvni prispevek zde byl 8.8.2005. Prave jmeno si sem muze dat kazdy misto sveho nicknamu, proc tak nemas ty, kdyz by si to uvital? Muzes byt prvni.
Nepisu o Simonovi to same, pisu, ze behal a snazil se, ale zaroven tvrdim, ze byl uz v prvnim polocase velmi spatnej, kdyby to nebyl pohar s moznosti prodlouzeni, tak verim, ze dele jak do polocasu by nevydrzel.