Detail uživatele diskuzního fóra - culp

Datum prvního příspěvku
10.05.2006
Celkový počet příspěvků
97
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 85
Ptejte se vedení Bohemky 12
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
0HfdJI29 14
tiffu5SW 13
fBJL5Y+v 11
UmBv8CcI 9
N7c0/wHV 8
PVqZhwLH 8
UtD3/Oyl 4
uJCMxJmL 4
Dcq4vUQU 3
50rTbjiq 2
J5Gw2u9j 2
+m7/qmPA 1
cOFhXNwA 1
41WAbNqB 1
v1Cc9xCM 1
CNz2cRqt 1
SxefD6Qf 1
kjwK/tnD 1
L4PwPL7m 1
oj+1lsNB 1

11.rada napsal:

Nám tady v obavách o Bohemku tečou nervy, zatímco jsou všichni v klidu: trenér pokračuje v dávání své funkce k dispozici (s upozorněním, že má platnou smlouvu), porážky bere s bohorovným klidem na sebe, vůbec nezmíní ...

Nejhorší je to ,že koněpůlky dostanou  červenou kartu a my na toto vůbec nereagujeme ani hráči ani realizační tým.Stále jen hra na náhodu a čekání na chybu soupeře ke které ho ,ale nedonutíme. Srdce, nadšení  a snaha naprosto neexistují.   

Vedení počká až bude po Slovácku a Dukle. Pak to vyhodnotí.Času dost.

berjir napsal:

Kdyby frajer proklickoval hristem a zavesil, nereknu, ale prorval to ve skrumazi po rohu. To je nahodak. Kdyby to nahodou bylo mysleny vazne a ne jako tip na proslov Jardy na tiskovce. :)

To byla ironie. Použita a upravena hláška z filmu Marečku podejte mi pero.

No musíme si přiznat ,že ty výsledky nejsou takové jaké jsme si slibovali,ale já bych to neviděl tak černě ten celkový obraz není samozřejmě nijak růžový.Ovšem a to nesmíme přehlížet jsou tu zárodky toho pozitivního.Mám na mysli tu branku Milana Ristovského.

Roba1977 napsal:

Tady určitě nehrozí, že by Okeke hrál za Spartu. Stejně tak Kukučka. Jediné, co v případě našeho zájmu o tyhle hráče hrozí, je, že nám je vychmátne Liberec, Jablonec nebo jim podobní, protože víc zachrastí ...

Roční hostování Okekemu končí koncem prosince ,když přišel tak se napsalo

" Do Bohemians přichází na roční hostování. V tomto případě není pevně stanovená opce".

To znamená ,že máme opci a Sparta nám v prosinci řekne jaká je to částka?

TondaHojer napsal:

Bubenští, zdecimovaní z Rijeky, jednak výkonem i výsledkem, nejsou zrovna ve formě. Remíza s poslednim Uherskym Hradištěm, prohra v Hradci, remíza se slávyjí, kdy ji měli jasně porazit, pouze výhra ve zdecimovaný Ostravě, která prodala ...

To se spíš na nás chytnou. Jako každý kdo potřebuje vyhrát.

Bohemák12 napsal:

A to se tady strachujeme, že je zatím jen mimo náš kontinent a ono může být ještě hůře. Pro jistotu jsem se byl na internetu přesvědčit, že je to fakt fotbalista a ne kosmonaut :-) 

A přitom je to tak jednoduché letadlem z Caracasu do Madridu a dalším letadlem z Madridu do Prahy, ale třeba je jako Bergkamp a bojí se létat.