Fotbal - Bohemians
Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Přihlašte se nebo se zaregistrujte
Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.
Nezávislé diskuzní fórum fanoušků fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakční rada fóra je tvořena skupinou fanoušků a vyhrazuje si možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování. Klub Bohemians Praha 1905 za obsah fóra neodpovídá.
vacnatec napsal:
Tak jsem též nedorazil na zápas. Pro mě v 73 letech je zázrak, že se stou aplikací vůbec domluvím, ale ať po mě nikdo nechce to urgovat, že jsem byl na stadionu. Prostě příští rok ... pokud budu omezen klubem ( sleva, své místo permanentky ), přestanu chodit a trpět tu hrůzu na Bohemce. Budu čumět na bednu. ušetřím peníze, nervy. To mám za to, že na Bohemku chodím 66 let. Děkuji moc.
Přesně!
Za mě (moje permice) to v jeho aplikaci dělá syn, ale cítím to stejně jak to píšeš.
Nicméně já bych to sám ani nereklamoval, prostě z principu!
Víš proč, zaplatím permice - jedu na dovolenou tak je dám k dispozici - klub moje místa opět prodá - no a já to následně mám reklamovat, dokazovat a urgovat?!? No to snad neee - já vše se skřípěním zubů a udělal dle nařízení klubu a když mi klub díky nefunkčnosti kloubem zavedeného systému neprodá PERMICI tak ji prostě po 45 letech nebudu mít...
Víš co - hlavně zdraví, no a Bohemce se může klidně fandit i u TV O2 za pár kaček, teda když klub dělá obstrukce, ono přece když někdo není na stadiónu neznamená že nefandí BOHEMCE!!!
pop napsal:
Jelikož jsem už reklamoval, tak poradím. Napsat reklamaci na reklamace@bohemians1905.cz Napsat číslo permanentky, čas kdy člověk prošel vstupem a číslo brány. Hlavní vstup má číslo 1 a vstup do kotle a tribunu C má číslo 3. Snad ... jsem to nepopletl. Vše pro fanoušky :-(
To jsem zkusil zatim zadna odpověď!
kolina napsal:
Stručně pár poznatků přátel z hlavní tribuny: 1.) dlouhé roky až do této sezóny byl především sektor A3 výhradně obsazován fanoušky Bohemky i když občas vždy někdo nepřišel, byla to domácí pohodová zóna. 2.) od této sezóny ... kdy fanoušci nuceně přenechávají svá zaplacená místa jsou už i na A3 fanoušci hostů, tam kde se všichni dlouhé roky navzájem znají což nikomu na pohodě nepřidá, ztrácí se pocit rodinného prostředí... 3.) příští sezonu díky tomu všemu zjevně ubyde permanentek, ( někteří fanoušci vyhodnotí proč kupovat permice když je nevyužijí, někteří pro nesplnění podmínek, někteří pro narušení domácí pohodové atmosfery...) klub přijde o značnou finanční částku před sezonou, ale o to víc bude ve volném prodeji vstupenek. Především na méně atraktivní soupeře podstatně klesne návštěvnost. BOHEMKA DO TOHO!!! No, tak se ptám, stálo to klubu za to zavádět něco takového v "Rodinném klubu"?!?
Zcela podepisuji, především bod 2. Do Ďolíčku chodím 45 let a mám pocit, že se Bohemka naší generaci začíná vzdalovat. Nebo se na tom alespoň pracuje...
Slíbil jsem, že se podívám na Transfermarket. Z tohoto, byť pochopitelně ne zcela jednoznačného pohledu mi vychází, že jsou naši kluci borci a slibuji, že už jim nebudu nadávat :-)).
Hodnota Sparta 71,95
Bohemka 5,85 mil. Euro
takže poměr 12:1 !!!!!
Nejdražší v Bohemce Ristovski 400 tis. E, Drchal 375 a Yusuf 350
Pod 1 mega je ve Spartě asi jen 5 hráčů!!!!! Jen samotný Vitík je dražší, než celá Bohemka, 12 mega a kopyto Wiesner je hodnocen na 1 milion ???
Kdo máte čas a náladu, tak se podívejte, podle hodnoty klubu sestupujeme :-((((, za námi je jen Dukla a Budějovice.
Tak tolik řeč peněz....
pop napsal:
Jelikož jsem už reklamoval, tak poradím. Napsat reklamaci na reklamace@bohemians1905.cz Napsat číslo permanentky, čas kdy člověk prošel vstupem a číslo brány. Hlavní vstup má číslo 1 a vstup do kotle a tribunu C má číslo 3. Snad ... jsem to nepopletl. Vše pro fanoušky :-(
OK, co je ale důkazem, že je to pravda? Když reklamuji nějaký výrobek, tak je třeba vidět, že sako má na zádech díru a "odborník" to buď uzná a nebo ne. Co se děje tady je mi opravdu záhadou.
Takže kdo nám neodpoví????
kolina napsal:
Stručně pár poznatků přátel z hlavní tribuny: 1.) dlouhé roky až do této sezóny byl především sektor A3 výhradně obsazován fanoušky Bohemky i když občas vždy někdo nepřišel, byla to domácí pohodová zóna. 2.) od této sezóny ... kdy fanoušci nuceně přenechávají svá zaplacená místa jsou už i na A3 fanoušci hostů, tam kde se všichni dlouhé roky navzájem znají což nikomu na pohodě nepřidá, ztrácí se pocit rodinného prostředí... 3.) příští sezonu díky tomu všemu zjevně ubyde permanentek, ( někteří fanoušci vyhodnotí proč kupovat permice když je nevyužijí, někteří pro nesplnění podmínek, někteří pro narušení domácí pohodové atmosfery...) klub přijde o značnou finanční částku před sezonou, ale o to víc bude ve volném prodeji vstupenek. Především na méně atraktivní soupeře podstatně klesne návštěvnost. BOHEMKA DO TOHO!!! No, tak se ptám, stálo to klubu za to zavádět něco takového v "Rodinném klubu"?!?
Klidně se ptej, ale stejně ti nikdo neodpoví:-((((
FreeBeam napsal:
Poradí někdo jak reklamovat špatně zaznamenanou návštěvu ? Tj. info že jsem nedorazil ? I když jsem vyfocen v Holasově albu ?
Jelikož jsem už reklamoval, tak poradím. Napsat reklamaci na reklamace@bohemians1905.cz
Napsat číslo permanentky, čas kdy člověk prošel vstupem a číslo brány. Hlavní vstup má číslo 1 a vstup do kotle a tribunu C má číslo 3.
Snad jsem to nepopletl.
Vše pro fanoušky :-(
kolina napsal:
Ne, fotbal jsem neviděl stále jsme na ostrově Pag, nicméně jsem v kontaktu s dětma a kamarádama... Takže i když syn ve své aplikaci dal k dispozici moji a manželčinu PERMICI tak prý to je vyhodnoceno ... jako že tam z nás nikdo nebyl... Proboha kdo vymyslel a na Bohemce spustit tento zmatečný systém?!? Místo motivace sankce a jenom zmatky kolem toho a kýžený výsledek je co?!? Byl to ředitel klubu nebo snad někdo jiný?
Tak to je pekny!!!Budu uvolnovat permici na Boh.Jablonec takze.. No proste pr.rok nebudu mit na sve misto takhle permici:-(
Ne, fotbal jsem neviděl stále jsme na ostrově Pag, nicméně jsem v kontaktu s dětma a kamarádama...
Takže i když syn ve své aplikaci dal k dispozici moji a manželčinu PERMICI tak prý to je vyhodnoceno jako že tam z nás nikdo nebyl...
Proboha kdo vymyslel a na Bohemce spustit tento zmatečný systém?!?
Místo motivace sankce a jenom zmatky kolem toho a kýžený výsledek je co?!?
Byl to ředitel klubu nebo snad někdo jiný?
Poradí někdo jak reklamovat špatně zaznamenanou návštěvu ? Tj. info že jsem nedorazil ? I když jsem vyfocen v Holasově albu ?
vacnatec napsal:
Tak jsem též nedorazil na zápas. Pro mě v 73 letech je zázrak, že se stou aplikací vůbec domluvím, ale ať po mě nikdo nechce to urgovat, že jsem byl na stadionu. Prostě příští rok ... pokud budu omezen klubem ( sleva, své místo permanentky ), přestanu chodit a trpět tu hrůzu na Bohemce. Budu čumět na bednu. ušetřím peníze, nervy. To mám za to, že na Bohemku chodím 66 let. Děkuji moc.
Zdravím, pane Vačnatec. Pod váš příspěvek se podepisuji. Chodím na Bohemku ,,teprve " 52 let, ale mám to naprosto stejně. V té jejich slavné aplikaci jsem jim odpověděl ve ,,zpětné vazbě " v podstatě to samé, co jste napsal.
Jinak dotaz: proč nejde přímo z aplikace reklamovat údajný ,,nepříchod " na stadion? To musím v nějakém starém článku na HP hledat? Nám se včera nenačetla ani jedna permanentka ze dvou. Ale prošli jsme turniketem bez problému. Peníze, asi na rozdíl od fanoušků, nesmrdí...
Smrž na place znamená, že bude mít hra hlavu, ale zatim tam k němu marně hledám patu. Stavět Kadlece na tenhle post chce velkej kus diletantství a vůbec by k mančaftu měl přijít někdo, kdo to tam porovná. Tenhle ansámbl to nebude.
Chvali se tu Hulka, ale kde byl pri obou golech z pozice pravyho stopera? “Nechvali” se Kadlec, ale ma hrat jeho post primarne na utocnika soupere? Jestli ano, tak pak se bud nedostane za pulku nebo musi mit dvoje plice… Za me byl jeho hrac ten Spanel a pak Rynes.
Pak jeste postreh, po vystridani Kovarika, se Dostal postavil na misto Kadlece a Matousek se zacal motat na miste Kovarika. Naky divny, ne? Za me ma maslo na hlave trener, co tam vyrobil za chaos pred koncem polocasu, stejne jako ze necha “mrtvyho" Kadlece hrat do 80min…
No a pri kontrole permice jsem zjistil, ze zadnou vlastne nemam zakoupenou… (blijici smajlik)
kolina napsal:
Také se ptám?Jenze nám nikdo neodpoví!!!
Tak jsem si tu chtěl postěžovat jak mi to nenačetlo permici, a koukám, že je nás tu nasranejch většina.
Fakt nechápu, proč se nás starofanoušky, kteří s Bohemkou prožili všechny ty nepříjemnosti a desítky let držej Bohemku nad vodou, rozhodlo najednou vedení zesměšňovat a urážet. Chcete se nás fakt zbavit? Jiný důvod k tomu co se děje mě totiž nenapadá.
Hlavně že bylo aspoň "vyprodáno", a na Áčku nebyl jedinej Sparťan...
K zápasu.Bojovný výkon.Výborný Júsuf a to nejenom pro ten gól.Když na něj ale nakopáváme vysoký míče a on to pak prodlužuje,musí tam být podpora i od zálohy,jinak to končí u soupeře.Dalším pozitivem Reichl.Druhý zápas výborný.Tak snad je branka vyřešená a pokud bude takhle pokračovat,tak už neceknu o posile na tomhle postu.Po nástupu do hry začal Smrž tam kde skončil proti Baníku.Prostě vynikající hráč.Díky za něj.Co mne nemile překvapilo jako ostatní tady,byl úbytek sil ve druhý půli.Hlavně Kadlec tahal nohy.Doufám,že to není absencí trenéra na začátku přípravy.Sice prohra ale nikoho bych neplísnil.
Negativa mimo fotbal.Zmatek u turniketů,kde to spoustě lidí nenačetlo.Já osobně můžu mluvit o štěstí,permice v pohodě,mám potvrzenou účast na dvou zápasech,ale chápu zlost lidí co mají problémy.Strašný bordel.
A hudební produkce.Chápu,že na fotbale nebudu poslouchat Beethovena nebo King Crimson,ale jděte už s tím rapem a taneční hudbou do háje.Nikdy mě hudba tak nerušila.
A zděšení z množství sparťanů na hlavní tribuně včetně A4,kde mají být místa našich sponzorů.
Stručně pár poznatků přátel z hlavní tribuny:
1.) dlouhé roky až do této sezóny byl především sektor A3 výhradně obsazován fanoušky Bohemky i když občas vždy někdo nepřišel, byla to domácí pohodová zóna.
2.) od této sezóny kdy fanoušci nuceně přenechávají svá zaplacená místa jsou už i na A3 fanoušci hostů, tam kde se všichni dlouhé roky navzájem znají což nikomu na pohodě nepřidá, ztrácí se pocit rodinného prostředí...
3.) příští sezonu díky tomu všemu zjevně ubyde permanentek, ( někteří fanoušci vyhodnotí proč kupovat permice když je nevyužijí, někteří pro nesplnění podmínek, někteří pro narušení domácí pohodové atmosfery...) klub přijde o značnou finanční částku před sezonou, ale o to víc bude ve volném prodeji vstupenek. Především na méně atraktivní soupeře podstatně klesne návštěvnost.
BOHEMKA DO TOHO!!!
No, tak se ptám, stálo to klubu za to zavádět něco takového v "Rodinném klubu"?!?
Mne nejvic zarazi (a skoro desi) to ohromujici ticho okolo toho vseho, co bezne fanousky stve. Jako by si klub, jeho predstavitele a zamestnanci ve spolupraci s DFB dali bobrika mlceni. Arogance neni v poctivem podnikani nikdy prinosem.
Tak jsem též nedorazil na zápas. Pro mě v 73 letech je zázrak, že se stou aplikací vůbec domluvím, ale ať po mě nikdo nechce to urgovat, že jsem byl na stadionu. Prostě příští rok pokud budu omezen klubem ( sleva, své místo permanentky ), přestanu chodit a trpět tu hrůzu na Bohemce. Budu čumět na bednu. ušetřím peníze, nervy. To mám za to, že na Bohemku chodím 66 let. Děkuji moc.