Detail uživatele diskuzního fóra - jirkarehor

Datum prvního příspěvku
11.08.2024
Celkový počet příspěvků
5
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 5
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
5w2p/pps 3
V5foAjZC 2

JohnZ napsal:

Jako mnozí další jsem si nechal delší odstup od včerejší hrůzy.Takže shrnu své myšlenky.Kromě zoufalý obrany i zálohy je průser v samotným charakteru hráčů.Strašně chybí rváči,rození vůdci kteří zblázní mužstvo,v dobrým slova smyslu gauneři.Máme tým plný Rychlých ...

Jestli by přinesla efekt výměna trenéra, tím si taky nejsem jist, ale myslím, že efekt by mohlo přinést, kdyby se už pan trenér rozhodnul, jestli chce trénovat Bohemku, nebo národní mužstvo. Např. nacvičené signály v této situaci těžko můžeme očekávat...

kolina napsal:

Nejhorší na tom je, že na hlavní tribuně byla  "komunita" fanoušků která se v podstatě desítky roků neměnila (narušená pouze epizodou Bohemky v Edenu), ovšem nyní je tato komunita díky "manipulacím" s PERMICEMA v podstatě ...

Přesně vyjádřeno. S tím, že pokud se na uvolněné místo dostane někdo z kotle, je to ještě ten lepší případ. Moje zkušenost z prvních zápasů je, že z lidí, kteří seděli na uvolněných místech v mojí bezprostřední blízkosti, se fanoušci Bohemky evidentně nikdy nestanou...

Otázka na vedení: I po tomto stále ještě trváte na trestání fanoušků za neuvolnění permanenky? Nebylo by lepší začít řešit fotbal?

pop napsal:

Mám stejný pocit. Dovolím si parafrazovat jeden slavný film: ,,Tenhle klub není pro starý". A navíc ta hudební produkce.....

V hudební produkci bych asi skousnul cokoli, kdyby to nebylo tak nahlas. Popovídat si o přestávce na tribuně je téměř vyloučená věc. To je další drobnost...

kolina napsal:

Stručně pár poznatků přátel z hlavní tribuny: 1.) dlouhé roky až do této sezóny byl především sektor A3 výhradně obsazován fanoušky Bohemky i když občas vždy někdo nepřišel, byla to domácí pohodová zóna. 2.) od této sezóny ...

Zcela podepisuji, především bod 2. Do Ďolíčku chodím 45 let a mám pocit, že se Bohemka naší generaci začíná vzdalovat. Nebo se na tom alespoň pracuje...