Detail uživatele diskuzního fóra - Standa67

Datum prvního příspěvku
17.07.2018
Celkový počet příspěvků
36
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 36
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
rt37Th09 11
AtyCUqIj 11
6RclJZlc 5
nhzCISCD 3
REsPJOKd 2
mtTy+dj0 1
h5PY2z5a 1
O2mB2wkC 1
jf8Fqofm 1

Fantastická zpráva!!! Pokud se to podaří dotáhnout i s modernizací Ďolíčku,  tak si tam pantáta DJ zaslouží sochu, hned vedle sochy pana Dannera...

Je to prostě obrovský počin, pro budoucnost nejlepšího Pražského klubu.. 

Angus napsal:

Kolik já si musel dneska vyslechnout v práci hejtů za ten odfláknutej zápas... Tohle mě mrzí nejvíc! Bez zápalu, bez energie, bez srdíčka, bezkrevnej výkon... Prohrát můžeš ale necháš tam všechno, tohle bylo plivnutí do ...

No, ty rozzářený Slávistický ksichty, který si chtěj od rána se mnou "pokecat o fotbalu",  to bych nikomu nepřál. Tak jenom furt opakuju - stydím se, stydím se, stydím se, a opravdu to myslím upřímně...

To co se stalo včera, bylo jenom vyústění něčeho, co už probíhá víc než rok. Bohemka se stala rukojmím neodvolatelného Trenéra, který složil naprosto nefungující mužstvo a který teď zjevně naprosto netuší co s tím má udělat. Pokud byl včera překvapen jak příšerné to bylo, tak už je zjevně zcela mimo realitu! Bohemka je prostě na dně, a on jí rozhodně pomoct nedokáže.

Ještě bych dodal, že ani druhé malé Pražské derby, se nepodařilo vyprodat a to navzdory naprosto bezprecedentní buzeraci vlastních fanoušků, což jsou z velké části lidi, kteří drží Bohemku nad vodou, často už pár desítek let. Jsem z toho marasmu opravdu upřímně nešťastnej...

soze napsal:

Omluvte se . Omluvte se za výkony. Omluvte se za buzerace pernamentkářů. Omluvte se za 0:4 doma! Omluvte se, že nebojujete. Omluvte se ,že musíme koukat na Křapku, Hybše, Hrubého a další vysloužilce  Omluvte se. 

Mluvíš mi z duše. Z toho co se v Bohemce děje, je mi úplně šoufl...

Stydím se za Bohemku a úplně mě to ničí. Pokud se okamžitě nezačne mluvit o výměně trenéra, tak už nerozumím vůbec ničemu...

Tak mi to zase nenačetlo jednu ze dvou permic.

Už se těším až nám zase pánově tiskomluvka a SLO vysvětlí (v podcastu 1905), že jsme jenom parta naprostojech imbecilů, kteří nechápou, že když se kácí les tak prostě létají třísky. Škoda že jsou jediní kteří chápou, proč se vlastně ten les kácí.

Držím Bohemce palce v její zuřivé snaze zbavit se těch nejvěrnějších fanoušků a nutno říct  že se to už pomalu daří ! Ještě bych chtěl pochválit sám sebe, že jsem to celé napsal bez použití jediného sprostého slova.

bonano30 napsal:

Krásný kurz na naší výhru v Karviný. Dluhy z loňské taškařice se musí vracet:-)

To, že nás to vůbec napadlo, je strašný. Fakt se za nás stydím!

Standa67 napsal:

Tak jsem po tom sobotním debaklu s fungováním IT systému očekával, že už od rána bude na hlavní stránce omluvnej článek, v němž se budou zainteresovaní omlouvat a sypat si popel na hlavu. Nějak se ...

Aha, tak už je tam nějakej canc o chybě subdodavatele !!!

Upozorňuji předem, že pokud se mi to stane ještě jednou a nepůjde napsat stížnost přímo přes odkaz v té geniální aplikaci, tak na to seru a holt jsem po těch skoro třiceti letech, na Bohemce jako permanentkář skončil !!!

Tak jsem po tom sobotním debaklu s fungováním IT systému očekával, že už od rána bude na hlavní stránce omluvnej článek, v němž se budou zainteresovaní omlouvat a sypat si popel na hlavu. Nějak se nic neděje, takže už se můžu zase jenom těšit na můj oblíbený podcast "1905", kde mi pánové SLO (nebo tak nějak) a tiskomluvka zase vysvětlí, kterak jsem jenom idiot jenž nechápe trendy a abych se náhodou nepo.... z drobnejch mušek, jinak skvělýho systému. Abych se prostě zařadil do řady další prosebníčků, držel klapačku, žmoulal nervózně čepici a doufal, že mi někdo někdy odpoví na můj mail, který jsem poslal bůhví kam, protože jsem ten skvělý systém té ještě skvělejší aplikace, naprosto nepochopil !!!

Skoro mám pocit, že frustrace a vztek (především nás starších pětadvaceti let) z chování Bohemky vůči nám starým fandům, začíná pomalu překračovat únosnou mez...

Tak jsem si tu chtěl postěžovat jak mi to nenačetlo permici, a koukám, že  je nás tu nasranejch většina. 

Fakt nechápu, proč se nás starofanoušky, kteří s Bohemkou prožili všechny ty nepříjemnosti a desítky let držej Bohemku nad vodou, rozhodlo najednou vedení zesměšňovat a urážet. Chcete se nás fakt zbavit? Jiný důvod k tomu co se děje mě totiž  nenapadá.

Hlavně že bylo aspoň "vyprodáno",  a na Áčku nebyl jedinej Sparťan...