Příspěvek Diskuzního fóra
K zápasu.Bojovný výkon.Výborný Júsuf a to nejenom pro ten gól.Když na něj ale nakopáváme vysoký míče a on to pak prodlužuje,musí tam být podpora i od zálohy,jinak to končí u soupeře.Dalším pozitivem Reichl.Druhý zápas výborný.Tak snad je branka vyřešená a pokud bude takhle pokračovat,tak už neceknu o posile na tomhle postu.Po nástupu do hry začal Smrž tam kde skončil proti Baníku.Prostě vynikající hráč.Díky za něj.Co mne nemile překvapilo jako ostatní tady,byl úbytek sil ve druhý půli.Hlavně Kadlec tahal nohy.Doufám,že to není absencí trenéra na začátku přípravy.Sice prohra ale nikoho bych neplísnil.
Negativa mimo fotbal.Zmatek u turniketů,kde to spoustě lidí nenačetlo.Já osobně můžu mluvit o štěstí,permice v pohodě,mám potvrzenou účast na dvou zápasech,ale chápu zlost lidí co mají problémy.Strašný bordel.
A hudební produkce.Chápu,že na fotbale nebudu poslouchat Beethovena nebo King Crimson,ale jděte už s tím rapem a taneční hudbou do háje.Nikdy mě hudba tak nerušila.
A zděšení z množství sparťanů na hlavní tribuně včetně A4,kde mají být místa našich sponzorů.