Detail uživatele diskuzního fóra - pop
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 423 |
Ptejte se vedení Bohemky | 37 |
Tlachy a kecy | 8 |
Jiná komunita | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
pVU9uJMm | 6 | |
oHrPrX3k | 4 | |
G9waXCOx | 4 | |
KSixUewI | 4 | |
SxlJFLwv | 3 | |
v5j1+Y9T | 2 | |
M4Uf2r7k | 2 | batoh |
Bxb4noqh | 2 | |
YrCIj4jh | 2 | |
825yss1c | 2 | |
jm/7vuQd | 2 | CarlUweSteeb |
yGl6hWZi | 2 | |
0aAhgo7p | 1 | |
xd9pbSsC | 1 | |
tTnhWAA9 | 1 | |
ACgaIlfj | 1 | |
GbDKZ0cY | 1 | |
yFgrsvIi | 1 | cossacs |
XfbZZ+o1 | 1 | |
wQv6Hwfb | 1 | |
Hx3CSebl | 1 | |
HgEKhExX | 1 | |
pUxgxqMD | 1 | |
z7P984rR | 1 | |
OW8znqib | 1 | |
d4zVYE7W | 1 | |
k+30LvUF | 1 | |
xUKTS57q | 1 | |
avxmQj4c | 1 | vituscz |
nQz52S+s | 1 | |
z+w6pXL3 | 1 | |
35Mdh0Ke | 1 | |
DW1rD1ve | 1 | |
frPnYskI | 1 |
...tak radost ze zápasu a z tří bodů opět vystřídaly administrativní zmatky...Dle aplikace jsem opět nebyl na zápase... To už je potřetí, co musím někde někomu něco reklamovat. Ovšem to, že před cca měsícem se mi nově objevilo, že jsem zápas s Baníkem (hraný v červenci !!!) nenavštívil, to se překonává těžko. Nakonec s omluvou vyřešeno...Takže opět psát, reklamovat..atd. Rada pro ostatní: kontrolujte si všechny zápasy i třeba hrané před půl rokem...
Sakra, nechcete ten aplikační zmetek zrušit??? Resp. ty registrace průchodu stadionem...kdo na to má mít nervy??
Pár postřehů z mého neobjektivního pohledu. Soukup nikdy nebude brankář pro první ligu. Hybš hořel- možná velké teplo? Chybí mi v obraně Petrák, který by si snad zřídil pořádek. Někdo tu psal o Ristovském v obraně. Přiklonil bych se k tomuto názoru. Myslím, že by překvapil. Bojovník přes kterého moc protihráčů neprojde. V záloze mi chybí Smrž, asi Čermák a možná i Hála. Útok je dle mého nadstandardní. To, že to tam nepadlo...stane se. Výsledek dnes na h...o, ale když nebudu koukat na výsledek, tak by se mi to překvapivě líbilo. Zmáčkli jsme je víc než Sparta i Plzeň, některé akce byly velice pěkné a holomajznou bych to určitě nenazval. Prostě smůla a neumění v zakončení. Jinak mimo fotbal.. Fajn, že má VIP svůj stan na úkor výčepního přívěsu, ale fronty na pivo se ztrojnásobily. Takže jedno a dost. Vysvětlí nám někdy někdo, proč se zrušila pergola? Zajímá vůbec někoho, kam se s klobásou, pivem posadit (postavit)? A to, co se pouští za hudbu? Poslouchá tohle někdo -DJ mladší?(zajímala by mě anketa- ale to zase nezajímá vedeni). Vím, že se člověk nezavděčí všem, ale se slzou v oku vzpomínám na to, že jsem slýchával Beatles, Queen, Stouny, Zeppelin atd.. Zajímá se někdo o věkové složení fanoušků? Když už tohle, tak alespoň volume doleva, abych alespoň mohl prohodit pár slov se sousedy. Sorry za dlouhý příspěvek..
jirkarehor napsal:
Zcela podepisuji, především bod 2. Do Ďolíčku chodím 45 let a mám pocit, že se Bohemka naší generaci začíná vzdalovat. Nebo se na tom alespoň pracuje...
Mám stejný pocit. Dovolím si parafrazovat jeden slavný film: ,,Tenhle klub není pro starý".
A navíc ta hudební produkce.....
FreeBeam napsal:
Poradí někdo jak reklamovat špatně zaznamenanou návštěvu ? Tj. info že jsem nedorazil ? I když jsem vyfocen v Holasově albu ?
Jelikož jsem už reklamoval, tak poradím. Napsat reklamaci na reklamace@bohemians1905.cz
Napsat číslo permanentky, čas kdy člověk prošel vstupem a číslo brány. Hlavní vstup má číslo 1 a vstup do kotle a tribunu C má číslo 3.
Snad jsem to nepopletl.
Vše pro fanoušky :-(
vacnatec napsal:
Tak jsem též nedorazil na zápas. Pro mě v 73 letech je zázrak, že se stou aplikací vůbec domluvím, ale ať po mě nikdo nechce to urgovat, že jsem byl na stadionu. Prostě příští rok ... pokud budu omezen klubem ( sleva, své místo permanentky ), přestanu chodit a trpět tu hrůzu na Bohemce. Budu čumět na bednu. ušetřím peníze, nervy. To mám za to, že na Bohemku chodím 66 let. Děkuji moc.
Zdravím, pane Vačnatec. Pod váš příspěvek se podepisuji. Chodím na Bohemku ,,teprve " 52 let, ale mám to naprosto stejně. V té jejich slavné aplikaci jsem jim odpověděl ve ,,zpětné vazbě " v podstatě to samé, co jste napsal.
Jinak dotaz: proč nejde přímo z aplikace reklamovat údajný ,,nepříchod " na stadion? To musím v nějakém starém článku na HP hledat? Nám se včera nenačetla ani jedna permanentka ze dvou. Ale prošli jsme turniketem bez problému. Peníze, asi na rozdíl od fanoušků, nesmrdí...
...proč byl přesunut příspěvek od Klokana z Černošic, kde si postěžoval, že nikdo s námi nekomunikuje, do ,,tlachů a keců"? ...I když přesun názorů je vlastně také způsob komunikace...
...pro ty, kteří mají v aplikaci, že zápas nenavštívili: Chybně zaznamenané průchody lze reklamovat do čtvrteční půlnoci. - viz článek na HP. Příští zápasy na to bude již jen 72 hodin...
Dnes vynechám negace ohledně permanentek a aplikace a jen smeknu klobouk před včerejším zápasem. Děkuji všem, žádné slabé místo v sestavě, všichni bojovali až na krev. Tohle byla Bohemka!!!