Detail uživatele diskuzního fóra - vacnatec
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 23 |
Tlachy a kecy | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
Hc+TgACm | 4 | |
NW2vi13p | 4 | |
5VuM05Jf | 3 | |
z9dhrBAT | 2 | |
KRDoQf2W | 1 | Ivo KUBKA |
wmoqsCwc | 1 | |
UqsQ8OqO | 1 | |
JVqJI1HE | 1 | |
yMnUY9bH | 1 | |
0sdC2tbT | 1 | |
Usl2llv3 | 1 | |
Orrwez4h | 1 | |
1WhnuArR | 1 | |
DeRuWjPp | 1 | |
cpoXQ7cY | 1 |
V pondělí se jako důchodce večer dívám na seriál 1.. oddělení. Jsou to reprízy, ale vidím je poprvé. To co si vložil do scénáře Vetchý je hnus. Cituji: "co to je za zasranej klub ta Bohemka". Zasranej sparťan, který si do seriálu vnutí vlajku sparty na zeď v kanceláři, či sparťanský hrnek na stůl. No ona ČT je sama o sobě hnus. Za to budu platit vyšší koncesionářské poplatky. Díky Fialo.
Měl jsem obavy ze sestavy. Musím kluky pochválit za výkon. Sice prohra, ale s bojovností. Měl jsem podezření, že trenér šetří Jusufa, Zemana, Kovaříka a Dostála na Karvinou, protože nevěří v zisk na Spartě. Myslím, že mu nově postavení ukázali, že je má stavět. Ještě ten Novák potřebuje více minut. Chování komentátorů je hnus. Měl by jim někdo vysvětlit, že komentář má být profesionální a nestranný. O2 a Čt sport jsou sparťanské televize? Vypadá to tak. Jen pořád řeší, co má Sparta dělat, aby vyhrála apod. Strašně řvou při gólech. Proč? A to i v zápasech cizích lig. Vypínám často zvuk, ale chybí ta kulisa ze stadionu. Je nějaký orgán, který dohlíží na tyto média? Vždyť pořad sledují i jiní než sparťani. Tak v sobotu v Ďolíčku letošní rozlučka snad vítězná.
Nemáme kritizovat trenéra. Za to pak tato sestava. Nemám slov. Že nemá hráče? Kdo za to asi může?
Nechal jsem odstup k vyjádření o včerejším zážitku. Před vyjádřením doporučuji nejdříve shlédnout záznam zápasu i s hodnocením v poločase od Rajnocha a Podaného. Psal jsem po zápase s Duklou, že obrat nastal po vystřídání Smrže a Ristovského. Se Slováckem po nasazení do zápasu těchto dvou. Se Slováckem jsem byl rád, že v základu nebyli. Včera v základu opět hráč s číslem 42. Platí Veselému, že ho postaví? Něco mi říkalo, že to nedopadne dobře. Kupodivu jsem po zápase nebyl naštvaný. Čekal jsem to. Bohužel Veselý nemá mužstvu co dát. Nakopávaná stále dokola. Výmluvy typu marodů jsou liché. Proč nehraje Novák? Za pět minut na hřišti se jeho růst nezmění. Musí hrát. Toto není kritika, ale viditelná zoufalost.
Když nemůže deník Sport pět ódy na Spartu, tak jsou v pr...i. Jeden přispěvovatel zde hájí Smrže. Asi jeho příbuzný. Další navrhuje vyhodit špatné hráče a časté marody, ale zapomněl na opět Smrže. Nic proti němu nemám, ale fotbalista to není.
V zápase s Duklou jsem nadával, že v základu hrají Smrž a Ristovský. Opakovaně hrají špatně. Po jejich vystřídání se zápas otočil v náš prospěch. Se Slováckem jsem kvitoval, že v základu nejsou. Zápas byl v náš prospěch, než přišli na hřiště. Na place nejsou vidět. Nejsou pro mužstvo žádný přínos. Hrajeme prakticky v devíti. Veselý mluví o tom, že střídající hráči nyní nepomohli. Ale to byli ti samý, kteří hrály hodinu s Duklou pod psa. Střídající s Duklou byli jiní, než se Slováckem. Jestli bylo střídání vynucené, mohl tam dát třeba i Pepu. Dle mého to jde za Veselým. Vondra je také špatný. Musím též chválit, nebýt jen kritický. Super mládí Vala, Zeman a Kadlec. Stavět je do základu. Budou dobří.
Pan Nutela je směšný. Možná je to moc ohleduplné vyjádření. Radši sem o dohnání platů Německa nezmiňujte. Nepatří to sem. Nešiřte špatnou náladu.
Jak jsem viděl zahajující sestavu, hned jsem se rozčílil. Minulý zápas Veselý střídal Ristovského, dle mne za nemohoucnost. Nyní ho tam dá znova. Jen jsem kroutil hlavou. To nemá ten trenér rozum? Že nemá koho? Může hrát Zeman, Novák nebo Vala od začátku a tohle nemehlo postavit v případě zranění někoho v základu. Ale není nemehlo jen on. Vondra není stopér, ani obránce. 90% kteří běhají po trávníku nejsou fotbalisté. Asi jsem moc nasraný. Omlouvám se.
Také jsem pro postavit stadion jinde, i když do Ďolíčku chodím již 65 let. Změnila se doba v tom, že politici jen hrabou do vlastní kapsy. Je to vidět, že i současný státní rozpočet se sportem moc nepočítá. Navíc jsou všude nalezlý sparťani, kterým jsme u zadku. Viz. ČT Sport od doby Oty Černého, který tam bral jen je. Kdyby hrálo i třeba D-éčko Sparty žen, tak bude na Čt. S námi si vytře zadel kdekdo. V pařákách hrajem v poledne, v zimě večer. V MOL capu hrají ligisti venku do určité fáze. A ejhle. Sparta jediná doma. Na všech úrovních společenského života jsou v čele vedení lidi neschopní, nebo všeho schopní. V mém věku se nemá cenu rozčilovat. Ješté ty ochmatikové u vchodů mě pijou krev. Starého dědka osahavají jak buzici. Piro je už ale dávcno na stadionu.
Je pravda, že na jaře 23 už nehráli Hronek a Květ, ale zůstala v mužstvu dobrá nálada. Viz. domácí pohár se Slávii. Pomohl Jedlička a dobře hrál Dan Köstl.