Detail uživatele diskuzního fóra - Roba1977

Datum prvního příspěvku
22.09.2024
Celkový počet příspěvků
46
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 46
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
dHrH3ShL 30
OkVBbDNG 2
26W1JNie 2
B9HeoLSu 1
17rERjl/ 1
LahCii8F 1
DX/e7rQe 1
Yi4Ev0Uc 1
Op4TD00m 1
JGMTiWHu 1
gFOd5KSS 1 bonano30
MEtVlNz1 1
PW954WAD 1
Skt0hfae 1
p7uo5q1F 1

Pardik napsal:

Kuki vítej v Ďolíčku,ať ti to kope..

Je to sranda. Kluk, o kterém jsem dosud prakticky neslyšel, ale podle transfermarketu má vyšší hodnotu než kdokoliv z našeho týmu. Takže asi posila. A třeba bude po čase následovat příklad Drchala a v Bohemce se mu zalíbí... Ať se ti u nás daří!

slavek78 napsal:

Přesně takto to je. Sparta i Slavia hraje s o rok mladšími hráči prakticky všechny soutěže. Faktem je, že kdyby postavili stejně staré kluky, tak máme smůlu s vítězstvím v soutěži. Syn hrál za Tempo 6 ...

Já bych to neshazoval. Kluci jsou borci, na kdyby se nehraje. Velká gratulace.

Tak jo, jsme osmí, můžeme se poplácat po zádech. Jenže z osmého týmu tabulky konkurence nevábí žádného fotbalistu. Proč asi? Odpověď je nasnadě. Protože to byla úplně mizerná sezóna, radši zapomenout. Od podzimu bylo jasné, že se letos nic neuhraje. Mohli jsme si ohrávat vlastní mladý hráče, aby příští rok nebo tu další sezónu byli oporami. Jenže hraje například Hrubý a Frühaufa posadíme na lavici. Naprostou perlou bylo pro mě angažování Okekeho. OK, ten chlapec kopat umí, ale co nám jeho roční angažmá přinese? Nic a za půl roku zmizí někde v Liberci. Já jsem byl po většinu sezóny po našich zápasech mírně řečeno rozladěný, buď jsme hráli tužku nebo jsme získali body se štěstím, hlavně doma to bylo neuvěřitelné trápení. Opravdu na prstech jedné ruky bych spočítal zápasy, kdy bych mohl zatleskat. Ano, venku taktika na breaky nesla ovoce, ale doma velké NIC. A jako třešnička na dortu bránění celého našeho týmu. Jen jako příklad teď poslední zápas s Hradcem a první gól. Střelec je ve vápně a náš obránce od něj dva metry. To se mu to střílí.

Za mě po letošku smutek, chyběla mi s Bohemkou radost a jen mě to drásalo, samozřejmě vyjma stadionu. Ještě že už je konec. 

Do další sezóny prosím víc srdce do boje za naši Bohemku.

První posila? Ničím mě zatím v lize nezaujal, ale čísla nemá špatný. Tak ať se Ti u nás daří!

Hotovo. Můžeme se poplácat po ramenou, že jsme v prostřední skupině. Druhým rokem zoufalost. Pěkně děkujeme.

dusa5 napsal:

Absolutní souhlas. Obrovská chyba Veselýho, že to dlouhodobě nevidí. Ať jde dělat něco co ho bude bavit.

O Hrubém Veselý na poslední tiskovce prohlásil, že neběhá, že není rychlostní typ. Otázkou potom je, co u nás ještě dělá...

KRS napsal:

Tak po dnešku už šulce nemusím.

Penalta nebyla, tohle přece musí VAR vidět! Shejbal tam šel naprosto šíleně, ale Šulce se ani nedotkl.

Tak jsme prohráli, beru to bez emocí. Další korálek do marasmu dvou posledních sezon. Nebyl to propadák, ale Plzeň jsme vůbec nepozlobili, gól jsme dali náhodný. Okeke byl jediný, kdo hrál fotbal, ostatní jen plácali do mičudy na náhodu a všechny míče skončily za chvíli na kopačkách soupeře. Také mě, jako mnohé tady, irituje naše bránění, obranou se musí při přestavbě týmu v létě začít! Bohemka do toho!

Tak jsem říkal, že budu přát Plzni, ať z poháru vypadneme. Ale ono to nejde... BOHEMKA DO TOHO!!!

Dnes bylo úplně jasné, že z Pardubic žádné body nepovezeme. Oni body potřebovali, my budeme rozdávat. Nejen dneska, ale i ve skupině o udržení. Patříme tam a vůbec bych se nedivil, kdybychom dokráčeli až do baráže. Ale za mě je to dobře, potřebujeme pořádnou facku a nemít v letní pauze žádné alibi. Druhý rok to samé. A doufám, že z poháru vyletíme. Je to smutný, ale je to tak. Píše se mi to těžce, ale poprvé si budu přát, aby Bohemka prohrála. Nechci, abychom se v létě schovávali za úspěch v poháru, chci čistku. Každý druhý zápas stojí za h**** a bohužel to pravidelně vychází na Ďolíček. A občas, abychom nevyšli ze cviku, tak stojí za h****  dva zápasy za sebou. Jardovi poděkujme, ale ať se začne pořádně věnovat Bohemce, nebo ať si jde k reprezentaci...