Detail uživatele diskuzního fóra - Roba1977

Datum prvního příspěvku
22.09.2024
Celkový počet příspěvků
100
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 100
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
dHrH3ShL 75
DX/e7rQe 2
OkVBbDNG 2
26W1JNie 2
tFrPCpuA 2
B9HeoLSu 1
17rERjl/ 1
LahCii8F 1
Yi4Ev0Uc 1
Op4TD00m 1
JGMTiWHu 1
gFOd5KSS 1 bonano30
MEtVlNz1 1
PW954WAD 1
Skt0hfae 1
p7uo5q1F 1
idUNmmUU 1
+8bmq/Ss 1
ZJx3Xd7j 1
ChIkeuk3 1
RoY2wtyk 1
ZJU1oWMx 1

Tak mám zase depku. Ale ona nám na rok někoho půjčí Sparta, abychom zalepili díru a rozehráli ho pro Jablonec. 

NE! Doufám, že přivedeme na přestup několik mladých kluků, který budou jezdit po p***** a budou rádi, že hrají za Bohemku. Přece když teď každý nakupuje známý jména jak blázen, tak se dělá mezera na trhu, protože mladý dravý nemají místo v sestavě. Nebo jim stačí, že podepíšou velký kontrakt a pak lítají z místa na misto po hostování do 25 let, kdy je koupí Liberec? Asi jo. Ach jo.

Jestli ale Vlasiy dostal násobnou nabídku platu, tak kdo z nás by zůstal? Na hřišti by byl stejně jen stínem. A já vlastně žádný známý jména nepotřebuju. I toho blonďáka, co nám za půl roku přirostl k srdci, oželím. Ale různých vysloužilců máme v kádru dost, od postupu do Evropy se nám nějak namnožili. A jestli si někdo Ďolíčku neváží, tak ať jde, oni je všude čekají s otevřenou náručí a budou jim dávat statisíce za to, co předváděli na podzim u nás. Hlavně už nikoho takového k nám prosím netahejte. Bohužel se bojím, že Lischka bude další v řadě. Strašně rád se budu plést a protože je presumpce neviny, přeji mu, ať se mu u nás daří a ať nás přesvědčí o opaku. Vítej v Bohemce!

bonano30 napsal:

Proč vyndavá Kareema ze základu? 

Vrací na jeho pozici Adama. Jeho forma by nám mohla pomoci. Mně se ta dnešní sestava líbí, mohli bychom to střelecké prokletí konečně zlomit. 

Oceňuji, že se Jarda pokusil něco vepředu změnit. Bohužel v poločase střídání a začali jsme zase hrát to samé, jako celý podzim. Ke konci pár závarů a zase naše nemohoucnost. Škoda, bylo to o jediném gólu a mohli jsme být spokojení.

Tady jsou zase elegie... Stačilo, aby Pardubice projevily zájem o Vlasije, a už tady zase hrajeme druhou ligu, hráči nemají na výplaty, nestaví se stadion. Dívám se na tabulku a nějak to nevidím... Pojďte radši fandit!

BOHEMKA DO TOHO !

suicideblond napsal:

Hrál bych dnes bez Jusúfa, po zemi do křídel... A rozbehat to ..

Uvidím, jestli mi vydrží optimismus po 12 hod. až se zveřejní sestavy. Na způsob hry v Jablonci mám úplně stejný názor. Žádné pinkání uprostřed, žádné nákopy, rychle do křídla, po zemi do vápna a gól :-) Za stavu 0:3 může Jusuf na plac, aby to vzadu uskákal, možná by z něj byl dobrej stoper.

suicideblond napsal:

...jak to dnes v Jablonci vidíte? Venku přece jenom malinko lepší projev a o 100% lepší výsledky... Dnes asi bude chybět Okekouš dopředu je hodně dobrej ... Balóny dělá 

Já jsem před každým zápasem optimista, ale pak mě výsledek většinou vyvede z omylu :-) Doufám, že Jarda do sestavy konečně řízne a věřím, že se střelecky probudí Drchy. Neprohrajeme.

Když bude Vlasij chtít odejít, držet by ho bylo kontraproduktivní. Musíme pak podle mě taky chtít min. 2 mil. €, ten hráč je pod smlouvou a ve formě jak hrom. Nebo ať nám Pardubice pustí nějaký svý mladý. Věřím, že Jarda má pardubickou juniorku dobře nastudovanou a dva, tři kusy s doplatkem bych případně taky bral. 

Že já blbec doufal ve zlom. Už dva roky naprosto stejný průběh doma proti podobným zoufalcům. 90 minut impotentní snahy a ve finále prázdná klokaní kapsa. Ach jo. S...e mě, že Jarda neumí sestavu promíchat podle soupeře. Proti každému hrajeme furt ve stejným složení a furt stejně. Proč bylo na hřišti tolik defenzivních hráčů a Yusuf, je mi záhadou.