Detail uživatele diskuzního fóra - Roba1977

Datum prvního příspěvku
22.09.2024
Celkový počet příspěvků
112
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 112
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
dHrH3ShL 80
idUNmmUU 5
MEtVlNz1 3
DX/e7rQe 2
OkVBbDNG 2
26W1JNie 2
tFrPCpuA 2
B9HeoLSu 1
17rERjl/ 1
LahCii8F 1
Yi4Ev0Uc 1
Op4TD00m 1
JGMTiWHu 1
gFOd5KSS 1 bonano30
PW954WAD 1
Skt0hfae 1
p7uo5q1F 1
+8bmq/Ss 1
ZJx3Xd7j 1
ChIkeuk3 1
RoY2wtyk 1
ZJU1oWMx 1
a1y/KBGc 1

Klokan z Černošic napsal:

Všiml sis, že u toho lítání měl skoro vždy míč pod kontrolou??? Je mladá, ale něco z něj být můře, snad i v našem dresu.

Lítal hlavně bez míče. Dnes díky klukům za vydřený zápas, ale ještě není hotovo. Na Duklu musíme stejně a tři body potvrdit. Dnes nejlepší Lischka. Když šli na plac Yusuf s Hrubým, byla ve mně malá dušička, ale dobře to dopadlo. Přidávám se a jdu také na pivo.

Budkenzee napsal:

Sestava perfektní! 

Souhlas, taky se mi dnešní sestava líbí. Jarda do toho konečně dokázal sáhnout. Já jsem asi jako jeden z mála ze Sosseha v minulém zápase nebyl unešený, připadalo mi, že tam spíš lítá jak hadr na holi. Tak kluci, držím palce.

BOHEMKA DO TOHO!

Kamil napsal:

Tak když stál Slavii takový prachy, tak by snad na hřišti měl být znát a navíc bych si tipl, že podmínkou hostování je že prostě hrát bude muset :-)) ... 

Kéž bys měl pravdu, ale ta jeho cenovka je spíš daná potenciálem, ze druhé švédské ligy to taková hvězda nebude. Jinak Hrubý mi v sestavě tedy nechybí :-)))

Jsem jeden z těch, kteří nechápou příchod Sosseha. Dneska v super důležitém zápase je v základu. Tak jsem zvědavý. Kéž by mi vytřel zrak, ale spíš jsem pesimista a lámu nad dneškem hůl.

Bradkins napsal:

Co to plácáš za nesmysly ? Jednu gólovou z malého vápna výborně chytil a ani za jeden gól nemohl. Jsi úplně mimo 

Já ti to neberu...

Mě nejvíc mrzí, že jsme nechtěli vyhrát. Mentálně si kluci přijeli pro bod a tak si ho vezou. Ta defenzivní sestava na začátku, nástup do druhé půle, prostě celou dobu to bylo jen o tom - neprohrát. Přitom tři body byly zatraceně blízko a stačilo si o ně říct. Bohužel. A Reichlos teda dneska nepodržel, čas Friga dle mě dávno nazrál.

damhA napsal:

Díky za názor. Samozřejmě můj příspěvek není o tom, že jsem se vším spokojen, jen před Táborovými dvaceti lety se vskutku bojovalo o holou existenci a i takový Jirka Steinbroch (mj. Pobudův velký kamarád) se ...

Díky za tenhle názor. Podepisuji. A Bolku dnes rozcupujeme!

kovalam napsal:

A co v tom článku podle tebe není pravda?

Je to blog. Autor se zamýšlí, je to úvaha plná dojmů. Já s tím problém nemám, ale žádná nová fakta nepřináší. Do Bohemky autor vidí asi jako já a prostě shrnul své dojmy z veřejně dostupných zdrojů. Nic víc, nic míň.

Klokan z Černošic napsal:

Dost dlouhé, ale přečetl jsem to. Myslím, že jen trochu jinými slovy říkáš to samé, co ostatní ve vztahu k odchodům. To, co skoro vůbec nekomentuješ jsou příchody resp. popis toho, kdo vůbec a v ...

Za mě to není o individualitách, Vlasiy hrál výborně, ale podzim stejně dopadl, jak dopadl. K příchodům jsem se vyjádřil, nevím, koho by trenér chtěl, ale taky nechci, aby Bohemka fungovala jako Karviná jen jako přestupní stanice. A když si vezmu tužku a papír a napíšu si sestavu Frühwald - Kareem, Lischka, Kadlec, Havel - Sakala, Čermák, Černý, Drchal - Matoušek, Zeman, věřím, že to půjde. Myslím, že nám Lischka může pomoct vzadu s konstruktivní rozehrávkou, která byla dosud tristní a Milan Havel umí také balón vyvést... Asi budu černá ovce, ale příchody mají za mě hlavu a patu.