Detail uživatele diskuzního fóra - Roba1977
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 97 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| dHrH3ShL | 73 | |
| OkVBbDNG | 2 | |
| 26W1JNie | 2 | |
| tFrPCpuA | 2 | |
| B9HeoLSu | 1 | |
| 17rERjl/ | 1 | |
| LahCii8F | 1 | |
| DX/e7rQe | 1 | |
| Yi4Ev0Uc | 1 | |
| Op4TD00m | 1 | |
| JGMTiWHu | 1 | |
| gFOd5KSS | 1 | bonano30 |
| MEtVlNz1 | 1 | |
| PW954WAD | 1 | |
| Skt0hfae | 1 | |
| p7uo5q1F | 1 | |
| idUNmmUU | 1 | |
| +8bmq/Ss | 1 | |
| ZJx3Xd7j | 1 | |
| ChIkeuk3 | 1 | |
| RoY2wtyk | 1 | |
| ZJU1oWMx | 1 |
Oceňuji, že se Jarda pokusil něco vepředu změnit. Bohužel v poločase střídání a začali jsme zase hrát to samé, jako celý podzim. Ke konci pár závarů a zase naše nemohoucnost. Škoda, bylo to o jediném gólu a mohli jsme být spokojení.
Tady jsou zase elegie... Stačilo, aby Pardubice projevily zájem o Vlasije, a už tady zase hrajeme druhou ligu, hráči nemají na výplaty, nestaví se stadion. Dívám se na tabulku a nějak to nevidím... Pojďte radši fandit!
BOHEMKA DO TOHO !
suicideblond napsal:
Hrál bych dnes bez Jusúfa, po zemi do křídel... A rozbehat to ..
Uvidím, jestli mi vydrží optimismus po 12 hod. až se zveřejní sestavy. Na způsob hry v Jablonci mám úplně stejný názor. Žádné pinkání uprostřed, žádné nákopy, rychle do křídla, po zemi do vápna a gól :-) Za stavu 0:3 může Jusuf na plac, aby to vzadu uskákal, možná by z něj byl dobrej stoper.
suicideblond napsal:
...jak to dnes v Jablonci vidíte? Venku přece jenom malinko lepší projev a o 100% lepší výsledky... Dnes asi bude chybět Okekouš dopředu je hodně dobrej ... Balóny dělá
Já jsem před každým zápasem optimista, ale pak mě výsledek většinou vyvede z omylu :-) Doufám, že Jarda do sestavy konečně řízne a věřím, že se střelecky probudí Drchy. Neprohrajeme.
Když bude Vlasij chtít odejít, držet by ho bylo kontraproduktivní. Musíme pak podle mě taky chtít min. 2 mil. €, ten hráč je pod smlouvou a ve formě jak hrom. Nebo ať nám Pardubice pustí nějaký svý mladý. Věřím, že Jarda má pardubickou juniorku dobře nastudovanou a dva, tři kusy s doplatkem bych případně taky bral.
Že já blbec doufal ve zlom. Už dva roky naprosto stejný průběh doma proti podobným zoufalcům. 90 minut impotentní snahy a ve finále prázdná klokaní kapsa. Ach jo. S...e mě, že Jarda neumí sestavu promíchat podle soupeře. Proti každému hrajeme furt ve stejným složení a furt stejně. Proč bylo na hřišti tolik defenzivních hráčů a Yusuf, je mi záhadou.
Čtu si na Virtuálním Ďolíčku preview na zápas s Teplicemi a říkám si: Vědí ti hoši z Teplic, s kým hrajou? Cituji...
Matěj Radosta: ...protože domácí jsou nebezpeční a hrozí ze standardních situací.
Kdy my dali ze standardky gól????
Jan Rezek: ...V ofenzivě mají nebezpečného Yusufa.
Tvl. není to přepis z loňské sezóny? Stejně věřím, že Teplice dáme a tři body zůstanou doma.
Dnes za tři body. Bude to zápas, který nám bude vyhovovat. Zlín v roli favorita, přitom to nejsou žádné hvězdy, rozhodčí nemá důvod někoho řezat a od nás se nic nečeká. Povezeme výhru 2:0
Culp napsal:
Roční hostování Okekemu končí koncem prosince ,když přišel tak se napsalo " Do Bohemians přichází na roční hostování. V tomto případě není pevně stanovená opce". To znamená ,že máme opci a Sparta nám v prosinci řekne jaká je ... to částka?
Spíš nemáme žádnou opci. Když Okekeho nebude nikdo z ligy chtít, možná u nás bude dál hostovat.