Detail uživatele diskuzního fóra - Roba1977
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 117 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| dHrH3ShL | 83 | |
| idUNmmUU | 6 | |
| MEtVlNz1 | 3 | |
| DX/e7rQe | 2 | |
| OkVBbDNG | 2 | |
| 26W1JNie | 2 | |
| tFrPCpuA | 2 | |
| B9HeoLSu | 1 | |
| 17rERjl/ | 1 | |
| LahCii8F | 1 | |
| Yi4Ev0Uc | 1 | |
| Op4TD00m | 1 | |
| JGMTiWHu | 1 | |
| gFOd5KSS | 1 | bonano30 |
| PW954WAD | 1 | |
| Skt0hfae | 1 | |
| p7uo5q1F | 1 | |
| +8bmq/Ss | 1 | |
| ZJx3Xd7j | 1 | |
| ChIkeuk3 | 1 | |
| RoY2wtyk | 1 | |
| ZJU1oWMx | 1 | |
| a1y/KBGc | 1 | |
| sA/U8t+Q | 1 |
Kolda napsal:
Kubíček o Beranovi. Myslím že je to bohužel charakteristické. target="_blank">Křetínskému ve Spartě nikdo neřekl pravdu, míní Kubíček. V Sigmě vidí českého Modriče – Aktuálně.cz
Rozhovor zajímavý, Kubíček to má v hlavě docela srovnaný. Jen ten Beran ?? Dokola se vracíme k tomu, že nám v něm uteklo zlato. Jenže ten chlapec nechtěl v Bohemce hrát, nechtěl tu podepsat smlouvu, jak jsme ho mohli asi ze Slavie přivést? A srovnávat ho s Modričem je docela gól :-))
Poslední půlhodinu Sigmu meleme, ale gól prostě nedáme. Škoda, body jsme si zasloužili...
Co to zase je? Ani na lavičce Čermák, Zeman... ??? No, co se dá dělat. Tři body bude muset vystřelit někdo jiný...
kacrrr napsal:
Tak pokud někdo píše že neumíme hrát zápasy o záchranu tak tomu jsem se smál protože co vím tak hrajeme skoro pořád zápasy o záchranu a spoustu jsme jich vyhráli hlavně památeční zápas kdy Pepa ... Jindřišek dával gól v poslední chvíli to mi utkvělo v paměti do dneška, takže s jeho názorem nesouhlasím. Nevím proč to tak komentuješ diskuse je snad normální ne...
Myšleno to bylo tak, že největší lůzři vždy na Bohemce brali body. V největším srabu se na nás vždycky chytli, třeba Budějovice opakovaně. Dneska ne, a to slavím :-) Třeba si taky myslím, že z nadcházejících dvou zápasů budeme mít čtyři body. Překvapíme Sigmu a doma bod s Libercem. A teď klidně do mě! Stejně jako Klokan z Černošic jsem toho názoru, že jsme tady po většinou zbytečně pesimističtí...
Díky kluci za důležitou výhru. Dneska doma po dlouhé době za tři body, a to když "se muselo". O to je to cennější, protože tyhle zápasy dlouhodobě hrát neumíme. Teď nás čekají čtyři soupeři, se kterými se naopak od nás body čekat nebudou, takže bysme mohli hrát už v klidu a třeba v příštím kole sesadit z lavičky Olomouce Janotku :-)
BOHEMKA JE A BUDE !!
Klokan z Černošic napsal:
Všiml sis, že u toho lítání měl skoro vždy míč pod kontrolou??? Je mladá, ale něco z něj být můře, snad i v našem dresu.
Lítal hlavně bez míče. Dnes díky klukům za vydřený zápas, ale ještě není hotovo. Na Duklu musíme stejně a tři body potvrdit. Dnes nejlepší Lischka. Když šli na plac Yusuf s Hrubým, byla ve mně malá dušička, ale dobře to dopadlo. Přidávám se a jdu také na pivo.
Kamil napsal:
Tak když stál Slavii takový prachy, tak by snad na hřišti měl být znát a navíc bych si tipl, že podmínkou hostování je že prostě hrát bude muset :-)) ...
Kéž bys měl pravdu, ale ta jeho cenovka je spíš daná potenciálem, ze druhé švédské ligy to taková hvězda nebude. Jinak Hrubý mi v sestavě tedy nechybí :-)))
Jsem jeden z těch, kteří nechápou příchod Sosseha. Dneska v super důležitém zápase je v základu. Tak jsem zvědavý. Kéž by mi vytřel zrak, ale spíš jsem pesimista a lámu nad dneškem hůl.