Detail uživatele diskuzního fóra - Roba1977

Datum prvního příspěvku
22.09.2024
Celkový počet příspěvků
42
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 42
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
dHrH3ShL 28
OkVBbDNG 2
26W1JNie 2
B9HeoLSu 1
17rERjl/ 1
LahCii8F 1
DX/e7rQe 1
Yi4Ev0Uc 1
Op4TD00m 1
JGMTiWHu 1
gFOd5KSS 1 bonano30
MEtVlNz1 1
PW954WAD 1

Hotovo. Můžeme se poplácat po ramenou, že jsme v prostřední skupině. Druhým rokem zoufalost. Pěkně děkujeme.

dusa5 napsal:

Absolutní souhlas. Obrovská chyba Veselýho, že to dlouhodobě nevidí. Ať jde dělat něco co ho bude bavit.

O Hrubém Veselý na poslední tiskovce prohlásil, že neběhá, že není rychlostní typ. Otázkou potom je, co u nás ještě dělá...

KRS napsal:

Tak po dnešku už šulce nemusím.

Penalta nebyla, tohle přece musí VAR vidět! Shejbal tam šel naprosto šíleně, ale Šulce se ani nedotkl.

Tak jsme prohráli, beru to bez emocí. Další korálek do marasmu dvou posledních sezon. Nebyl to propadák, ale Plzeň jsme vůbec nepozlobili, gól jsme dali náhodný. Okeke byl jediný, kdo hrál fotbal, ostatní jen plácali do mičudy na náhodu a všechny míče skončily za chvíli na kopačkách soupeře. Také mě, jako mnohé tady, irituje naše bránění, obranou se musí při přestavbě týmu v létě začít! Bohemka do toho!

Tak jsem říkal, že budu přát Plzni, ať z poháru vypadneme. Ale ono to nejde... BOHEMKA DO TOHO!!!

Dnes bylo úplně jasné, že z Pardubic žádné body nepovezeme. Oni body potřebovali, my budeme rozdávat. Nejen dneska, ale i ve skupině o udržení. Patříme tam a vůbec bych se nedivil, kdybychom dokráčeli až do baráže. Ale za mě je to dobře, potřebujeme pořádnou facku a nemít v letní pauze žádné alibi. Druhý rok to samé. A doufám, že z poháru vyletíme. Je to smutný, ale je to tak. Píše se mi to těžce, ale poprvé si budu přát, aby Bohemka prohrála. Nechci, abychom se v létě schovávali za úspěch v poháru, chci čistku. Každý druhý zápas stojí za h**** a bohužel to pravidelně vychází na Ďolíček. A občas, abychom nevyšli ze cviku, tak stojí za h****  dva zápasy za sebou. Jardovi poděkujme, ale ať se začne pořádně věnovat Bohemce, nebo ať si jde k reprezentaci...

Tak po roce je jasné, že skončíme zase ve skupině o udržení. Zase mám blbou náladu. Nikam jsme se tuhle sezónu neposunuli. Všichni, které jsme přivedli v době jejich zranění, že nám po uzdravení pomůžou, byli krokem zpět. Nevidím tam nikoho, kdo by týmu pomohl a jsou víc zranění než hrají. Tahle loterie "snad to vyjde" se trenérovi se sportovním ředitelem fakt nepovedla. Naopak sázka na vlastní odchovance se zdá být dobrým krokem a posledních pár přestupů snad ukázalo, že i sportovní vedení se probralo a zraněné fotbalisty už brát nebudeme. Jsem zvědavý, jestli průvan v kabině po skončení sezóny přijde. Loni se o tom mluvilo a skutek utek. V zápasech o udržení bych nechal hrát opravdu jen ty, kteří budou pokračovat, ostatním už dát dovolenou... A trenére, co ty dvě židle? To mi fakt vadí.

Tvl. poslední půlhodinu mi to připadá jakoby celá Bohemka měla vsazený na remízu

Po té červené jsem to chtěl vypnout, to byl podraz, ale vydržel jsem a tohle byla Bohemka. Kluci díky.

Od sešívek by byl každý bod zlatý. Ať klidně prohrajeme, ale musíme ukázat srdce, pak se dá ledacos odpustit. Ať dáte zapomenout na podzimní bezkrevný výkon ve vzájemném zápase. Klokani bojují!