Detail uživatele diskuzního fóra - Roba1977

Datum prvního příspěvku
22.09.2024
Celkový počet příspěvků
97
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 97
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
dHrH3ShL 73
OkVBbDNG 2
26W1JNie 2
tFrPCpuA 2
B9HeoLSu 1
17rERjl/ 1
LahCii8F 1
DX/e7rQe 1
Yi4Ev0Uc 1
Op4TD00m 1
JGMTiWHu 1
gFOd5KSS 1 bonano30
MEtVlNz1 1
PW954WAD 1
Skt0hfae 1
p7uo5q1F 1
idUNmmUU 1
+8bmq/Ss 1
ZJx3Xd7j 1
ChIkeuk3 1
RoY2wtyk 1
ZJU1oWMx 1

Oceňuji, že se Jarda pokusil něco vepředu změnit. Bohužel v poločase střídání a začali jsme zase hrát to samé, jako celý podzim. Ke konci pár závarů a zase naše nemohoucnost. Škoda, bylo to o jediném gólu a mohli jsme být spokojení.

Tady jsou zase elegie... Stačilo, aby Pardubice projevily zájem o Vlasije, a už tady zase hrajeme druhou ligu, hráči nemají na výplaty, nestaví se stadion. Dívám se na tabulku a nějak to nevidím... Pojďte radši fandit!

BOHEMKA DO TOHO !

suicideblond napsal:

Hrál bych dnes bez Jusúfa, po zemi do křídel... A rozbehat to ..

Uvidím, jestli mi vydrží optimismus po 12 hod. až se zveřejní sestavy. Na způsob hry v Jablonci mám úplně stejný názor. Žádné pinkání uprostřed, žádné nákopy, rychle do křídla, po zemi do vápna a gól :-) Za stavu 0:3 může Jusuf na plac, aby to vzadu uskákal, možná by z něj byl dobrej stoper.

suicideblond napsal:

...jak to dnes v Jablonci vidíte? Venku přece jenom malinko lepší projev a o 100% lepší výsledky... Dnes asi bude chybět Okekouš dopředu je hodně dobrej ... Balóny dělá 

Já jsem před každým zápasem optimista, ale pak mě výsledek většinou vyvede z omylu :-) Doufám, že Jarda do sestavy konečně řízne a věřím, že se střelecky probudí Drchy. Neprohrajeme.

Když bude Vlasij chtít odejít, držet by ho bylo kontraproduktivní. Musíme pak podle mě taky chtít min. 2 mil. €, ten hráč je pod smlouvou a ve formě jak hrom. Nebo ať nám Pardubice pustí nějaký svý mladý. Věřím, že Jarda má pardubickou juniorku dobře nastudovanou a dva, tři kusy s doplatkem bych případně taky bral. 

Že já blbec doufal ve zlom. Už dva roky naprosto stejný průběh doma proti podobným zoufalcům. 90 minut impotentní snahy a ve finále prázdná klokaní kapsa. Ach jo. S...e mě, že Jarda neumí sestavu promíchat podle soupeře. Proti každému hrajeme furt ve stejným složení a furt stejně. Proč bylo na hřišti tolik defenzivních hráčů a Yusuf, je mi záhadou.

Čtu si na Virtuálním Ďolíčku preview na zápas s Teplicemi a říkám si: Vědí ti hoši z Teplic, s kým hrajou? Cituji...

Matěj Radosta: ...protože domácí jsou nebezpeční a hrozí ze standardních situací.

Kdy my dali ze standardky gól????

Jan Rezek: ...V ofenzivě mají nebezpečného Yusufa.

Tvl. není to přepis z loňské sezóny? Stejně věřím, že Teplice dáme a tři body zůstanou doma.

Dnes za tři body. Bude to zápas, který nám bude vyhovovat. Zlín v roli favorita, přitom to nejsou žádné hvězdy, rozhodčí nemá důvod někoho řezat a od nás se nic nečeká. Povezeme výhru 2:0

Culp napsal:

Roční hostování Okekemu končí koncem prosince ,když přišel tak se napsalo " Do Bohemians přichází na roční hostování. V tomto případě není pevně stanovená opce". To znamená ,že máme opci a Sparta nám v prosinci řekne jaká je ...

Spíš nemáme žádnou opci. Když Okekeho nebude nikdo z ligy chtít, možná u nás bude dál hostovat.