Detail uživatele diskuzního fóra - Roba1977

Datum prvního příspěvku
22.09.2024
Celkový počet příspěvků
80
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 80
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
dHrH3ShL 57
OkVBbDNG 2
26W1JNie 2
tFrPCpuA 2
B9HeoLSu 1
17rERjl/ 1
LahCii8F 1
DX/e7rQe 1
Yi4Ev0Uc 1
Op4TD00m 1
JGMTiWHu 1
gFOd5KSS 1 bonano30
MEtVlNz1 1
PW954WAD 1
Skt0hfae 1
p7uo5q1F 1
idUNmmUU 1
+8bmq/Ss 1
ZJx3Xd7j 1
ChIkeuk3 1
RoY2wtyk 1

Já budu asi trochu mimo hlavní proud, ale mně se Okeke zas tolik nelíbí, na můj vkus hraje dost nečistě. Myslím, že Smrž bude ve formě na šestce lepší.

rio napo napsal:

S údivem zjišťuji, že tady ještě nikdo nezdvihl téma Smrž. Vrací se do kádru po ukončení trestu. Jak jsme se dozvěděli z článku, jednalo se o THC. Chudák sice neví, jak se mu to dostalo ...

Já bych Vojtu nezatracoval. Myslím, že bude mít hodně těžké se do sestavy prosadit. Ale bude to jen na něm, do jara se do toho musí zase dostat a jestli se nepletu, tak v zimě končí Okeke. Ideální příležitost, aby si Vojta řekl o jeho místo.

rio napo napsal:

Jsem tady dneska jedinej, koho nasral rozhodčí? Ten Radina je takový idiot, že za to vlastně ani nemůže. Pískal strašně a to na obě strany. Prostě to neumí.

Souhlas, člověk mohl nad některými výroky jen kroutit hlavou...

Za mě dnes nejlepší Risto. Odmakal to a při střídání jsme mu tleskali ve stoje. Zastal bych se Drchyho, jezdil i do obrany a několikrát zachránil Kácu, který dnes proti Michezovi trochu hořel.

berjir napsal:

Taky by nemelo zaniknout, ze na lavicce byla nova posila. Asi na tom kondicne nebude zas tak blede, jak bylo avizovano.

Po zápase vyklusával a byl rychlejší než Kovařík :-))

spyder napsal:

Tak za Strnadem jsou ruský peníze. Přerod jeho otce z nástrojaře v Transportě na bosse s vyřazeným vojenským materiálem není žádný příběh geniálního podnikatele. Děkuji nechci. Zlatej náš Pantáta.

Barrymore napsal:

Ano, Sigma je ve s***ách, ale byl bych opatrný. Většina týmů co je v krizi se na nás chytne. A hlavně nám dávají goly bývalý hráči. Ale rád bych se mýlil. Doufejme, že nám nezvlhl ...

Že nám Beran gól nedá, si vsadím za litr.

Tak se nám Sigma Olomouc před víkendovým vzájemným zápasem hezky rozklížila blamáží v poháru. Myslím, že teď se jim horečné posilování na konci přestupního období vrátí jako bumerang. Totálně si rozhodili kabinu a my teď máme jedinečnou šanci je v těch h****ch ještě víc vykoupat. Oni v sobotu budou muset, my půjdeme s čistou hlavou. Vidím to tak, že se protrhne naše střelecká nemohoucnost - tip 4:1

Jardo, díky za podpis na další dva roky, jsem rád, že Tě máme. Teď mi ještě naděl konec u reprezentace, což mi dlouhodobě vadí, a bude to super! BOHEMKA DO TOHO!