Detail uživatele diskuzního fóra - Roba1977
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 89 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| dHrH3ShL | 65 | |
| OkVBbDNG | 2 | |
| 26W1JNie | 2 | |
| tFrPCpuA | 2 | |
| B9HeoLSu | 1 | |
| 17rERjl/ | 1 | |
| LahCii8F | 1 | |
| DX/e7rQe | 1 | |
| Yi4Ev0Uc | 1 | |
| Op4TD00m | 1 | |
| JGMTiWHu | 1 | |
| gFOd5KSS | 1 | bonano30 |
| MEtVlNz1 | 1 | |
| PW954WAD | 1 | |
| Skt0hfae | 1 | |
| p7uo5q1F | 1 | |
| idUNmmUU | 1 | |
| +8bmq/Ss | 1 | |
| ZJx3Xd7j | 1 | |
| ChIkeuk3 | 1 | |
| RoY2wtyk | 1 | |
| ZJU1oWMx | 1 |
Dnes za tři body. Bude to zápas, který nám bude vyhovovat. Zlín v roli favorita, přitom to nejsou žádné hvězdy, rozhodčí nemá důvod někoho řezat a od nás se nic nečeká. Povezeme výhru 2:0
Culp napsal:
Roční hostování Okekemu končí koncem prosince ,když přišel tak se napsalo " Do Bohemians přichází na roční hostování. V tomto případě není pevně stanovená opce". To znamená ,že máme opci a Sparta nám v prosinci řekne jaká je ... to částka?
Spíš nemáme žádnou opci. Když Okekeho nebude nikdo z ligy chtít, možná u nás bude dál hostovat.
Budkenzee napsal:
Podle mě Okeke není vůbec hráč pro Spartu. U nás je dobrý a může být rozdílový, ale na Spartu to je furt málo za mě. Podobnýho Okekeho už tam mají a jmenuje se Eneme. Všichni ... víme, jak moc hraje…
Tady určitě nehrozí, že by Okeke hrál za Spartu. Stejně tak Kukučka. Jediné, co v případě našeho zájmu o tyhle hráče hrozí, je, že nám je vychmátne Liberec, Jablonec nebo jim podobní, protože víc zachrastí měšcem nebo mají lepší vztahy ve Spartě. My utřeme hubu.
No jo no, pro nás nejhorší možná kombinace. Hráli jsme doma a se soupeřem s nejhorší formou v lize. Jak to dopadne, bylo jasný už předem. Stačilo nás nechat, ať se 120 minut trápíme vlastní nemohoucností a pak nás na konec jednoduše vyškolit.
Důvod bude mnohem prozaičtější. Kdo viděl zápas na Spartě, ten si nemohl nevšimnout, že byl Káca fyzicky úplně vyšťavený a střídal. Ten kluk potřebuje buď doléčit nebo nabrat zpět fyzičku. Já bych ho za pár dnů do dalšího zápasu proti Hradci taky nedal.
Budkenzee napsal:
Druhá půle tragická. Strašně moc chyb pustilo Spartu do tlaku a ubránit to je nereálné. Vondry vlastní gól je taky ukázkový, tohle se prostě nemůže stát, když chceme bodovat proti silnému týmu. Za mě zasloužená ... prohra, bohužel, protože druhou půli jsme se z nich posrali a čekali na smrt. Rozhodčí stáli za hovno, ale nemůžou za prohru.
Podepisuju.
Dneska nám bodovat nedovolí. Bude to další zápas, kdy budeme odcházet s pocitem křivdy. A ani nemám chuť ten zářez vidět. Kurzy sázkovek mluví jasně. Bohužel.
Jardo, vítej zpátky doma!
Je to o jednom gólu, věřím, že ho dáme my. Zéma na plac!