Detail uživatele diskuzního fóra - Roba1977
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 84 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| dHrH3ShL | 60 | |
| OkVBbDNG | 2 | |
| 26W1JNie | 2 | |
| tFrPCpuA | 2 | |
| B9HeoLSu | 1 | |
| 17rERjl/ | 1 | |
| LahCii8F | 1 | |
| DX/e7rQe | 1 | |
| Yi4Ev0Uc | 1 | |
| Op4TD00m | 1 | |
| JGMTiWHu | 1 | |
| gFOd5KSS | 1 | bonano30 |
| MEtVlNz1 | 1 | |
| PW954WAD | 1 | |
| Skt0hfae | 1 | |
| p7uo5q1F | 1 | |
| idUNmmUU | 1 | |
| +8bmq/Ss | 1 | |
| ZJx3Xd7j | 1 | |
| ChIkeuk3 | 1 | |
| RoY2wtyk | 1 | |
| ZJU1oWMx | 1 |
Budkenzee napsal:
Druhá půle tragická. Strašně moc chyb pustilo Spartu do tlaku a ubránit to je nereálné. Vondry vlastní gól je taky ukázkový, tohle se prostě nemůže stát, když chceme bodovat proti silnému týmu. Za mě zasloužená ... prohra, bohužel, protože druhou půli jsme se z nich posrali a čekali na smrt. Rozhodčí stáli za hovno, ale nemůžou za prohru.
Podepisuju.
Dneska nám bodovat nedovolí. Bude to další zápas, kdy budeme odcházet s pocitem křivdy. A ani nemám chuť ten zářez vidět. Kurzy sázkovek mluví jasně. Bohužel.
Jardo, vítej zpátky doma!
Je to o jednom gólu, věřím, že ho dáme my. Zéma na plac!
Já budu asi trochu mimo hlavní proud, ale mně se Okeke zas tolik nelíbí, na můj vkus hraje dost nečistě. Myslím, že Smrž bude ve formě na šestce lepší.
rio napo napsal:
S údivem zjišťuji, že tady ještě nikdo nezdvihl téma Smrž. Vrací se do kádru po ukončení trestu. Jak jsme se dozvěděli z článku, jednalo se o THC. Chudák sice neví, jak se mu to dostalo ... do těla, ale asi mu někdo mazal záda konopnou mastí. Tahle záležitost je nicméně za námi na rozdíl od jeho dalšího působení v klubu. Za mě tedy fakt ne a při nejbližší příležitosti pápá. Lempl línej na krok, kterej tady předvedl jediný dobrý zápas a to úvodní v loňské sezóně s Baníkem. Palec dolů!
Já bych Vojtu nezatracoval. Myslím, že bude mít hodně těžké se do sestavy prosadit. Ale bude to jen na něm, do jara se do toho musí zase dostat a jestli se nepletu, tak v zimě končí Okeke. Ideální příležitost, aby si Vojta řekl o jeho místo.
Za mě dnes nejlepší Risto. Odmakal to a při střídání jsme mu tleskali ve stoje. Zastal bych se Drchyho, jezdil i do obrany a několikrát zachránil Kácu, který dnes proti Michezovi trochu hořel.