Detail uživatele diskuzního fóra - Roba1977

Datum prvního příspěvku
22.09.2024
Celkový počet příspěvků
68
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 68
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
dHrH3ShL 49
OkVBbDNG 2
26W1JNie 2
B9HeoLSu 1
17rERjl/ 1
LahCii8F 1
DX/e7rQe 1
Yi4Ev0Uc 1
Op4TD00m 1
JGMTiWHu 1
gFOd5KSS 1 bonano30
MEtVlNz1 1
PW954WAD 1
Skt0hfae 1
p7uo5q1F 1
idUNmmUU 1
+8bmq/Ss 1
ZJx3Xd7j 1

vapno80 napsal:

Moc bych Michalovi Rajchlovi přál čistý konto, snad to výjde. No a Vlasi Sinavskij to je pila, radost na něj koukat.

Sinyavskiy nejlepší na place!

Dnes odmakané, škoda, že se nepovedla gólová pojistka, mohlo to skončit všelijak. Ale tři body jsou doma a teď to hlavně nepokazit na Dukle.

sasek napsal:

Kádr máme ucházející a bez problémů uhrajeme střed tabulky, zdejší hysterii se jen usmívám. To, že chce Veselý posily je v pořádku a nevypovídá to vůbec o ničem, každý trenér chce mít svůj tým co ...

Díky za tenhle normální názor. Bylo to tu teď jak u zdi nářků a jako bychom už hráli druhou ligu...

Je to sranda. Už se těším, jak 'hvězdně' posílená Olomouc dostane za tři týdny v Ďolíčku na prdel.

BOHEMKA DO TOHO !!!

vapno80 napsal:

Chtěl mít do repre pauzy 14 bodů ze 7 zápasů.

Já si taky myslím, že mluvil o dvouciferným zisku bodů, čili 10+. To by při současném pohledu na tabulku nebyl špatný start. 

kolina napsal:

Nojo, družba je prostě družba, přes to nejede vlak:-)            BOHEMKA DO TOHO!!! Uvidíme, ještě není konec, snad v Pardubicích alespoň neprohrajem...

Ještě se kousnem. Zeman góla dá :-)

Tak jo. Doufal jsem, ale naše tragické výkony na hřištích tragédů pokračují. Teplice mají jediné tři body po výhře nad námi a Pardubice budou mít první výhru od nás taky darem. 

Tak Pardubice budou zítra oříšek. Na hřištích posledních hrát neumíme, mám z toho docela obavy. Ale věřím, že to kluci už zlomí a povezeme tři body.

BOHEMKA DO TOHO!

KRS napsal:

Olomouc nabízí Jablonci za Berana 75 melounů.

Co Olomouc Velkému Čápovi dluží, že vytáhla takovouhle cenovku? :-)

Frühwald – Kukučka, Hybš (C), Kadlec M., Kareem - Hrubý, Černý, Kovařík, Okeke - Pleštil, Ristovski.
Náhradníci: Šiman – Čermák, Hůlka, Kadlec A., Matoušek, Mikulda, Sinyavskiy.