Detail uživatele diskuzního fóra - Roba1977

Datum prvního příspěvku
22.09.2024
Celkový počet příspěvků
84
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 84
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
dHrH3ShL 60
OkVBbDNG 2
26W1JNie 2
tFrPCpuA 2
B9HeoLSu 1
17rERjl/ 1
LahCii8F 1
DX/e7rQe 1
Yi4Ev0Uc 1
Op4TD00m 1
JGMTiWHu 1
gFOd5KSS 1 bonano30
MEtVlNz1 1
PW954WAD 1
Skt0hfae 1
p7uo5q1F 1
idUNmmUU 1
+8bmq/Ss 1
ZJx3Xd7j 1
ChIkeuk3 1
RoY2wtyk 1
ZJU1oWMx 1

Budkenzee napsal:

Druhá půle tragická. Strašně moc chyb pustilo Spartu do tlaku a ubránit to je nereálné. Vondry vlastní gól je taky ukázkový, tohle se prostě nemůže stát, když chceme bodovat proti silnému týmu. Za mě zasloužená ...

Podepisuju.

Dneska nám bodovat nedovolí. Bude to další zápas, kdy budeme odcházet s pocitem křivdy. A ani nemám chuť ten zářez vidět. Kurzy sázkovek mluví jasně. Bohužel.

Já budu asi trochu mimo hlavní proud, ale mně se Okeke zas tolik nelíbí, na můj vkus hraje dost nečistě. Myslím, že Smrž bude ve formě na šestce lepší.

rio napo napsal:

S údivem zjišťuji, že tady ještě nikdo nezdvihl téma Smrž. Vrací se do kádru po ukončení trestu. Jak jsme se dozvěděli z článku, jednalo se o THC. Chudák sice neví, jak se mu to dostalo ...

Já bych Vojtu nezatracoval. Myslím, že bude mít hodně těžké se do sestavy prosadit. Ale bude to jen na něm, do jara se do toho musí zase dostat a jestli se nepletu, tak v zimě končí Okeke. Ideální příležitost, aby si Vojta řekl o jeho místo.

rio napo napsal:

Jsem tady dneska jedinej, koho nasral rozhodčí? Ten Radina je takový idiot, že za to vlastně ani nemůže. Pískal strašně a to na obě strany. Prostě to neumí.

Souhlas, člověk mohl nad některými výroky jen kroutit hlavou...

Za mě dnes nejlepší Risto. Odmakal to a při střídání jsme mu tleskali ve stoje. Zastal bych se Drchyho, jezdil i do obrany a několikrát zachránil Kácu, který dnes proti Michezovi trochu hořel.

berjir napsal:

Taky by nemelo zaniknout, ze na lavicce byla nova posila. Asi na tom kondicne nebude zas tak blede, jak bylo avizovano.

Po zápase vyklusával a byl rychlejší než Kovařík :-))