Detail uživatele diskuzního fóra - Roba1977
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 24 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
dHrH3ShL | 17 | |
B9HeoLSu | 1 | |
17rERjl/ | 1 | |
LahCii8F | 1 | |
DX/e7rQe | 1 | |
Yi4Ev0Uc | 1 | |
Op4TD00m | 1 | |
JGMTiWHu | 1 |
Tak už mě ta hořkost přešla. Dost toho sebetrýznění a hurá pro tři body z toaletné. BOFOR!!
Brankáře se musím zastat. Za touhle obranou by nezářil ani Plánička. Je mladej, vykope se, na něm musíme stavět. Ale čas na přestavbu týmu jsme úplně zazdili, kolik hráčů před ním má budoucnost, že za nás může kopat třeba za tři roky ? Tuhle sezónu odpískat a začít budovat tým. Tohle bohužel tým není... Po Slavii jsem byl nasranej, po dnešku rezignovanej.
Nedivím se, že si hráči s trenérem vytírají p****. Kolikrát už říkal jak je na ně n******, jak bouchne do stolu a nikdy se nic nestalo. Mají ho na háku a bohužel to vypadá že i naši Bohemku.
Je to smutný pohled, jak si to Hradec dává do nohy na volného spoluhráče a my si nejsme schopni dát balon. Poslední zhasne.
Tak bránit musí celý mančaft, to je recht.
Strašný výkon, od všech. Dneska tam měl po 15 minutách letět ručník. V zimě totálně překopat obranu, bráníme jak přípravka.
Tak tohle je hrozná škoda. Jenže posledních 15 minut jsme působili moc profesorsky, jako by bylo hotovo a nemohlo se nic stát. Souhlasím, že dnes to Jarda prokoučoval, ale hráči na hřišti tomu šli hodně naproti... No nic, zase z hrušky zpátky na zem.
To je prdel, jedna výhra a najednou jsme v neúplné tabulce šestí. Všem zdejším pesimistům navzdory. Pánové, trochu srdce do toho fandění, já držím palce dál a Slávie nikdy v mým srdci nebude!
Ostudu jsme neudělali, ale taky jsme si ani neškrtli. Špičku ligy bohužel neumíme ani potrápit.