Detail uživatele diskuzního fóra - Roba1977

Datum prvního příspěvku
22.09.2024
Celkový počet příspěvků
61
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 61
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
dHrH3ShL 44
OkVBbDNG 2
26W1JNie 2
B9HeoLSu 1
17rERjl/ 1
LahCii8F 1
DX/e7rQe 1
Yi4Ev0Uc 1
Op4TD00m 1
JGMTiWHu 1
gFOd5KSS 1 bonano30
MEtVlNz1 1
PW954WAD 1
Skt0hfae 1
p7uo5q1F 1
idUNmmUU 1

Tak Pardubice budou zítra oříšek. Na hřištích posledních hrát neumíme, mám z toho docela obavy. Ale věřím, že to kluci už zlomí a povezeme tři body.

BOHEMKA DO TOHO!

KRS napsal:

Olomouc nabízí Jablonci za Berana 75 melounů.

Co Olomouc Velkému Čápovi dluží, že vytáhla takovouhle cenovku? :-)

Frühwald – Kukučka, Hybš (C), Kadlec M., Kareem - Hrubý, Černý, Kovařík, Okeke - Pleštil, Ristovski.
Náhradníci: Šiman – Čermák, Hůlka, Kadlec A., Matoušek, Mikulda, Sinyavskiy.

11.rada napsal:

Plácají, kde byli předtím? Kdy hrál naposledy poháry třeba Baník? Nejde to hned, ale kvalitní hráči se nakonec prosadí, je to jen otázka času. V Liberci, Teplicích, všude, kde na dobré hráče budou mít peníze. To ...

Baník je v tabulce 13. Teplice 15. Liberec má o bod víc než my. Díky za ty příklady. A už končím, venku je krásně, jdu něco dělat, vždyť je to 'jen' fotbal. Mějte se, až doberu léky, tak zase napíšu.

Borek1 napsal:

Jenže s tímhle přístupem co píšete je to tak na divizní kopanou. Bohemka má historicky hrát v první šestce naší ligy a má se rvát o evropské poháry. A to bez velkých investic do kádru,zázemí ...

Ok. Já nerozporuju, že by Pantáta mohl šrajtofli víc otevřít. Ale já jsem s ním jako s majitelem prostě spokojenej. Garantuju, že Pardubice třeba i vypustí 100 milionů, přivedou pár jmen a na konci ligy budou možná i 14, příští rok 12., pak 7., 10., 15. a miliardář půjde zase o dům dál, protože in bude basketbal.

11.rada napsal:

Tak to jo, každý hovoříme o něčem jiném. Já ne o poloamatérské čtvrtiligové čutané, ale o profesionálním fotbale 21. století, kdy dobří hráči opravdu stojí ty zmíněné miliony a obvykle nejde o srdcaře chodící po utkání ...

To jsme na stejné vlně, taky to chci zažívat a Bodo byl první vlaštovka. Jen jsem hodně opatrný a cestu, která vede k cíli, vidím jinou. Poslední tři roky nevidím nikoho, koho by náhodou kolemjdoucí miliardář katapultoval do výšin. Naopak všichni se plácají tam, kde byli předtím...

hrdin napsal:

:)))))) To je vidět na tom, jak se investuje do mládeže a infrastruktury.  Problém je, že toho o Bohemce de-facto moc nevíš, proto tvůj komentář míjí fakta a jen z něj stříkají emoce

Jen jedna reakce. V tomhle si nerozumíme. Já chci Bohemku o emocích. Nepotřebuju prázdnou skořápku bez emocí nebo něčí business model. Nejsem fanouškem kapely, kterou někdo sestavil, aby trhala žebříčky hitparád. Jsem úplně jiným příznivcem než ty. Ale to neva. Hezký den!

Tvl. to jsou tady zase stesky! Já žádný primabaleríny za miliony nepotřebuju. Nechci žádnýho velkohubýho miliardáře, který bude mít Bohemku jako panenku na hraní. Potřebuju rozumného majitele a tým kolem něj, který k nám bude přivádět kluky, co budou za Bohemku hrát srdcem a budou jezdit po prdeli. Po zápase zajdou společně tužit partu. Z Bohemky se jim nebude chtít odcházet a nebudou to africký rychlokvašky, který na podzim přijdou a za půl roku je už u nás nikdo neuvidí. Vždyť je to na hlavu postavený, co jiný kluby solej za africkýho týpka s pár zápasy v druhé lize, o kterým za pár let pes neštěkne! Jen doufají, že se za rok najde větší blbec, který dá víc. Asi jsem stará škola, ale nepotřebuju se každýho půl roku učit 10 nových jmen. Ach jo! Pane Jakubowicz, děláte to dobře, DÍKY a lupou přebírejte, koho do naší Bohemky pustíte.

TondaHojer napsal:

Bohemce zdar a optimistům zvlášť, tipuju trojku jako v teplicích, protože kromě brankáře, nemáme kvalitu v žádný řadě, jen takovej, "udržující" manšaft, při rekonstrukci stadionu. A pořád se ptám, proč se do každýho, prdelního klubu, ...

0:2, navzdory medikaci. Vždycky jsme s Vámi! 

Trenérovi k dnešním narozeninám vše nejlepší. Jardo, ať ti svěřenci dělají radost a ještě hodně úspěšných let s naší Bohemkou!