Detail uživatele diskuzního fóra - dinamozg
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 187 |
Ptejte se vedení Bohemky | 8 |
Tlachy a kecy | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
w77KIuXs | 102 | |
2zTfFkgb | 72 | |
ebuyanoA | 13 | |
yUtBtoYH | 2 | |
dqqUV88I | 2 | |
C+0a6I18 | 1 | |
jQwyp6cJ | 1 | |
prz2bbHy | 1 | |
VHX4faRC | 1 | |
H9sqLnqM | 1 |
kolina napsal:
No, herně mi ani jeden z nich nevadil, ale vadila mi jejich mentalita a to jak to s nima dopadlo... Vždyť to se snažím naznačit - že musíme mít v mužstvu důrazné hráče a "jezdiče" nejen ... někoho kdo občas dobře přihraje nebo zakončí a zbytek bude stínovat... Bohemka není mužstvo které poskládáme z "hvězd" takže je třeba vytvořit soudržný tým, takové jeden za všechny/všichni za jednoho kde se bude naplno bojovat od začátku do konce- no a první předpoklad k tomuto je že najdeme hráče s takovouto mentalitou! Jasně, hráče třeba i africké, jihoamerické, severo či jihoevropské, ale pouze když to bude nezbytné a evidentně ku prospěchu celému týmu-Bohemce. BOHEMKA DO TOHO!!!
jak ti vadila mentalita Vodhanela, Necase, Hubinka, Reitra a jinych borcu, ktery utekli za prvni nabidkou z napr. Boleslavi? Mentalita Vondry, ktery nechtel prodlouzit smlouvu protoze ma na lepsi tym z prvni ligy. Ano, v Makedonii. Mentalita Cermaka je taky ok?
s Veselym uz to lepsi nebude. Vrchol byl semifinale poharu na Slavii. Teoreticky je kombinace Jusuf-Matousek skvela, ale zatim to neklape
nejvic mne vadi Krapka a Vondra - dalsi z hracu, co zustanou v klubu 6-7 let, ale prvoligovy fotbal mohou hrat vlastne pouze na Bohemce
gratulace. Takhle ma jednat ambiciozni klub
novy brankar stale nic?
jeste tyden
novy brankar stale nic?
doufam, ze je golman prvni na seznamu posil. Nebo Vales dostane duveru uz sestou sezonu? Tentokrat se to povede?
posila z minuleho rocniku. Podepsan 15.03.23. Cekali jsme 8 mesicu na prvni zapas
posily tento rok:
Hruby 0+1
Ristovski 0+1
Huf 2+1
Kozak 2+2
Smrz 0+0
Reichl - nahrada pro brankare ktery v 29. letech poprve hral prvoligovy zapas
o polocase strida utocnika. Ma Puskace, Necida, Kozaka i vybere si Muzika, jedineho se statistikou 50 zapasu, 0 golu