Detail uživatele diskuzního fóra - dinamozg

Datum prvního příspěvku
05.04.2017
Celkový počet příspěvků
205
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 196
Ptejte se vedení Bohemky 8
Tlachy a kecy 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
w77KIuXs 102
2zTfFkgb 72
ebuyanoA 15
pGVaPwPZ 3
yUtBtoYH 2
dqqUV88I 2
C+0a6I18 1
jQwyp6cJ 1
prz2bbHy 1
VHX4faRC 1
H9sqLnqM 1
gPCv8+J+ 1
b4Bb2wXe 1
pq48RHyL 1
d/EaL/pP 1

jdeme vlastni cestou: posily jsou prezitek. Vsechny pozice muzou hrat Hruby a Ristovski. Silny financni parter je rovnez prezitek

vsechny kluby cele leto kupuji a prodavaji hrace. U Bohemky prestupove obdobi skoncilo oznamenim hostovani Kukucky 13.6. Asi velka spokojenost s tymem...

tyfoon napsal:

po prohre opet konec sveta.  prosim opet, zodpovedne osoby, zruste cele tohle forum. dik.

myslis, ze jim to pomuze?

strasny zapas, ale JBLC je bohuzel opravdu vys. Hruby a Ristovski opet nejlepsi. Problem je, ze ani neni koho lepsiho poslat na plac. To je taky vysledek prace trenera a sport.reditele

Jusufova sance. Co se tam stalo? Na tribune vsichni kolem kriceli goool, myslel jsem ze je ofsajd, ale nebyl

tvl, nejdriv Drchal, pak todle. Je to na psychiatra do kabiny

Hruby hraje treti sezonu a neodehral nic. Neni kreativni, nema cisla, spatny v obrane, vlastne nikdo nevi proc hraje. Vlastne ano, protoze trener

Ristovski je tady pouze z duvodu aby navazal na skvelou praci predchoziho snajpra - Ladi Muzika

oba maji 50 zapasu a 0 golu

mozna pana trenera to prestane bavit. Ctvrta sezona, herni progres nikde. 15.7. to zase bude Vondra-Krapka-Dostal-Kovarik. Prvni nahrada jasne Shejbal

kolina napsal:

No, herně mi ani jeden z nich nevadil, ale vadila mi jejich mentalita a to jak to s nima dopadlo... Vždyť to se snažím naznačit - že musíme mít v mužstvu důrazné hráče a "jezdiče" nejen ...

jak ti vadila mentalita Vodhanela, Necase, Hubinka, Reitra a jinych borcu, ktery utekli za prvni nabidkou z napr. Boleslavi? Mentalita Vondry, ktery nechtel prodlouzit smlouvu protoze ma na lepsi tym z prvni ligy. Ano, v Makedonii. Mentalita Cermaka je taky ok?