Detail uživatele diskuzního fóra - dinamozg

Datum prvního příspěvku
05.04.2017
Celkový počet příspěvků
196
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 187
Ptejte se vedení Bohemky 8
Tlachy a kecy 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
w77KIuXs 102
2zTfFkgb 72
ebuyanoA 13
yUtBtoYH 2
dqqUV88I 2
C+0a6I18 1
jQwyp6cJ 1
prz2bbHy 1
VHX4faRC 1
H9sqLnqM 1

kolina napsal:

No, herně mi ani jeden z nich nevadil, ale vadila mi jejich mentalita a to jak to s nima dopadlo... Vždyť to se snažím naznačit - že musíme mít v mužstvu důrazné hráče a "jezdiče" nejen ...

jak ti vadila mentalita Vodhanela, Necase, Hubinka, Reitra a jinych borcu, ktery utekli za prvni nabidkou z napr. Boleslavi? Mentalita Vondry, ktery nechtel prodlouzit smlouvu protoze ma na lepsi tym z prvni ligy. Ano, v Makedonii. Mentalita Cermaka je taky ok?

s Veselym uz to lepsi nebude. Vrchol byl semifinale poharu na Slavii. Teoreticky je kombinace Jusuf-Matousek skvela, ale zatim to neklape

nejvic mne vadi Krapka a Vondra - dalsi z hracu, co zustanou v klubu 6-7 let, ale prvoligovy fotbal mohou hrat vlastne pouze na Bohemce

doufam, ze je golman prvni na seznamu posil. Nebo Vales dostane duveru uz sestou sezonu? Tentokrat se to povede?

posila z minuleho rocniku. Podepsan 15.03.23. Cekali jsme 8 mesicu na prvni zapas

posily tento rok:

Hruby 0+1

Ristovski 0+1

Huf 2+1

Kozak 2+2

Smrz 0+0

Reichl - nahrada pro brankare ktery v 29. letech poprve hral prvoligovy zapas 

vapno80 napsal:

Já bych pořídil Fantiše ze Zlína. Má jeden +, bude zadarmo...

dalsi + je, ze je mu pres 30. Pokud muze byt dostatecne casto zranenej, tak je urcite nas

o polocase strida utocnika. Ma Puskace, Necida, Kozaka i vybere si Muzika, jedineho se statistikou 50 zapasu, 0 golu