Detail uživatele diskuzního fóra - dinamozg
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 203 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 8 |
| Tlachy a kecy | 1 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| w77KIuXs | 102 | |
| 2zTfFkgb | 72 | |
| ebuyanoA | 15 | |
| pGVaPwPZ | 10 | |
| yUtBtoYH | 2 | |
| dqqUV88I | 2 | |
| C+0a6I18 | 1 | |
| jQwyp6cJ | 1 | |
| prz2bbHy | 1 | |
| VHX4faRC | 1 | |
| H9sqLnqM | 1 | |
| gPCv8+J+ | 1 | |
| b4Bb2wXe | 1 | |
| pq48RHyL | 1 | |
| d/EaL/pP | 1 |
ja tohle chapu tak, ze Vlasij zustava:
Mladá Boleslav se konečně dočkala posily na dlouhodobě problematický post levého obránce. Do středočeského klubu přichází Matěj Hybš, kterému na konci prosince vyprší smlouva v Bohemians a jako volný hráč tak posílí konkurenci v boji o záchranu.
„Bohemka mi nabídla novou smlouvu, ale já jsem se ji rozhodl nepřijmout. Důvod je jednoduchý. Celý život jsem cílevědomý a chci hrát. Tady už jsem takovou možnost neviděl. Nemůžu na to říct ani slovo, protože Vlasiy Sinyavskiy má skvělou formu. Ale fotbal je moje celoživotní láska a chci být na hřišti. Proto jsem se rozhodl jít dál a porvat se o místo tam,“ sdělil Hybš pro oficiální web Bohemians.
zraneny a nechteny Almasi se presne hodi do koncepce Drzmisek&Vesely
jinak, jako sport.reditel by JV byl skvely: Muzik, Ristovski, Smrz, Petrak, Le Giang, Novy, Shejbal, Huf, Hruby, navrat Vondry atd
Beran se u nas neprosadil, protoze se na nej porad nakopavaly vysoky mice. Jak muzes nakopavat na nekoho metr.padesat + 50 kilo?
JV muze. Vzpominam si na jeden zapas v Dolicku, kde se na nej nakopavalo cely druhy polocas. Kazdy mic bankare dopredu miril na Berana. Kouc soupere to samozrejme videl, nasadil na Berana o 20cm vyssiho hrace. Beran prohral kazdy souboj. Myslim, ze ho jako hrace v Bohemce to vubec nebavilo
ted nas Drzmisek pozitivne prekvapi posilou z Hradce, ktera uz rok nehraje a vesele pojedeme dal
hlasil se na zacatku
Hruby je uz jenom na ozdobu. Absolutne nepouzitelny hrac. Pokazde kdyz vidim, ze nastupuje, to je vlastne konec zapasu v 80. minute. Nikdo nevi co vlastne hraje. Ale hraje kazdy zapas
sledoval jsem peclive, jak se to vyvijelo u penalty. Prvni se hlasil Cermak, dlouho se mazlil s penaltovym puntikem, asi se pripravoval, pote se pridal Drchal a pak se Drchal a Ramirez dlouho pretahovali o to, kdo bude strilet. Nakonec vyhral Ramirez, protoze se Drchal uz nechtel hadat. Nevim, kam zmizel Cermak
Ramirez se uvedl paradne: prvni zapas cervena karta, druhy zapas netrefena penalta :)
jdeme vlastni cestou: posily jsou prezitek. Vsechny pozice muzou hrat Hruby a Ristovski. Silny financni parter je rovnez prezitek
kde jsou posily?
vsechny kluby cele leto kupuji a prodavaji hrace. U Bohemky prestupove obdobi skoncilo oznamenim hostovani Kukucky 13.6. Asi velka spokojenost s tymem...