Detail uživatele diskuzního fóra - Budkenzee
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 13 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
oguc2Y0C | 2 | |
CRbG56Sx | 2 | |
gK2Ktx5X | 1 | Fan1905 |
caS2sZ/Y | 1 | |
EIE5A9v4 | 1 | steiner |
GLxUIVq8 | 1 | |
XvrSY2Dj | 1 | pišta |
btK0HHZi | 1 | |
LCnCXKEP | 1 | |
gpzMTEQL | 1 | |
z3QidqQH | 1 | Fan1905 |
A nebo jak říkal Jarda…zainvestujeme a koupíme nějaký hráče my ??, alespoň bude sranda.
Prvního můžeme tu sedmičku z Hostouňe, ten bude levnej.
cossacs napsal:
Tak ano samozřejmě asi všichni chápeme naše majitele a nikdo je přece nevyhání. Ale na druhou stranu bez investic do kádru to dlouhodobě také nelze. A s vidinou toho, že rekonstrukce Dolíčku bude trvat 5 ... let to nezní zrovna růžově.
Bez investice do kádru se budem modlit za prostřední skupinu. Zraní se nám 2-3 hráči a jsme úplně v pr…
rio napo napsal:
Kur.a! Postupně se nasírám čím dál víc. Pane Veselý, přestaňte už s tím fňukáním jak jsou hráči drazí a že nejsou. Trh s hráči není supermarket, kam si jdete koupit rohlíky. To chce práci a ... zas práci. To samozřejmě není Vaše úloha. Od toho má/mají být fundovaný/ní zaměstnanci, kteří Vám je najdou. Při vyhodnocení toho jaké hráče Bohemka podepsala během Vašeho angažmá, je jasné, že něco nefunguje. Je jasné, že se pravda někdy špatně říká a já sám jsem to nikdy moc dobře neuměl, ale měl byste už konečně praštit do stolu nebo možná poprosit p. ředitele, že takhle se to nedá dělat. Možná by se za ten jeden plat navíc ještě ušetřilo.
Za Jardy podle mě nepřišli špatní hráči, akorát jich je málo. Frühwald se ještě ukáže, věřím tomu.
Horší je, že vedení evidentně nechce pustit chlup na nějaký dražší posily, i když kolik mohl stát například Marcel Čermák…, no a to je kámen úrazu, + Držmíšek, kterej přisluhuje už asi 10 let.
Takže Jarda brečí, že jsou všichni drahý, Držmíšek má košilku od RL a sedí s rukama v bok a majitelé DD chtějí 5 let stavit stadion. Nevim no, takhle to dotáhneme akorát do 2. ligy dřív, než ten stadion bude stát. Letos nás asi zachrání Pardubky, ale potom už to začíná být průser a v druhé lize je dost adeptů na postup…
Klokan z Černošic napsal:
Také se stále divím, jak je možné, že platí pan majitel Držmíška. Docela rád bych mu za 50% jeho platu dělala asistenta. Nice job!!!
Hm, a to by nebyl vůbec špatnej plat! Podle mě za jeho plat by byl docela rozdílovej hráč do A týmu. O důvod víc ho konečně vykopnout, ale Darek je měkkej.
berjir napsal:
OK, mas nejlepsiho soubojovyho hlavickare v lize, dva z nejrychlejsich hracu v lize (Matousek, Drchal), virtuoze Cermaka. A po peti kolech jeden vstrelenej gol. Tak je asi neco spatne, ne?
Yusuf je určitě jeden z nejlepších a všichni to ví, proto ho taky mají každý zápas na osobku a je to krásně vidět, že ve 20. minutě už je pěkně nasranej, protože nemáme jak reagovat a pomoct mu!!!
Jen si představte to duo na hrotu, Yusuf s Erikem Prekopem, to by bylo. A když nebudu přemýšlet o sci-fi, protože Erik chtěl jít do Ostravy, tak třeba Matěj Pulkrab mohl být na takový to znepříjemnění pro soupeřovo obranu a Yusi mohl mít volnější “nohy”, protože on to potřebuje…
A to není jen o Pulkrabovi, ale proč nedokážeme přivést hráče jako je:
Gning, Yasser, Vašulín, Tijani, Látal, Lehký, Krobot/Patrák/Sychra, Špatenka nebo třeba ze zahraničí viz. Krollis?
A to nejsem žádnej skaut…tak nevím, jestli se Jardovi nelíbí a chtěl by Lewandovskiho nebo je problém ve vedení, respektive koktavý Držmíšek a majitelé, který stopnou investice do kádru na dalších 5 let? Sorry, ale fakt přestávám mít pochopení pro jejich kroky.
berjir napsal:
Drzmisek souhlas. Ale jak to udelala treba Sigma? Vytahli Janotku z B, Janotka si z B privedl nekolik kluku a slape to, me se Olomouc libi. Ze nekdo jeste netrenoval ligu neznamena, ze v ni ... nemuze uspet, koneckoncu jeden priklad nam sedi na lavicce aktualne.
S tím jde jenom souhlasit. Slezák by šanci dostat mohl a třeba by to bylo podobný jak v Olomouci.
Na druhou stranu, Janotka měl první sezónu kliku v podobě Klimenta a Zorvana. Tuhle sezónu zas nadiktoval x hráčů a všechny je dostal (a stejně se budou trápit si myslím). Jarda u nás první sezónu byl dokonce úspěšnější v lize než Janotka…
Furt si myslím, že potřebujeme hlavně posílit a Držmíška vyrazit. Jarda není špatný trenér, ale z hovna chleba neupečeš.
Podle mě je Jarda pro Bohemku ideální trenér v momentální chvíli. Jeho situaci mu ale nezávidím…
Každej ví, že na hrotu je Yusuf, na kterýho poletí balon a ten to bude prodlužovat Matymu nebo Drchymu. Stejně tak je jasný, že v záloze nastoupí lenoch Okeke, kterýho vykartuješ… a tak by se dalo pokračovat.
Průser je, že vedení Jardovi nepřivede hráče, nechtěj zainvestovat. Svědík v Brně nadiktoval 10 frajerů a 9 jich dostal, to se pak koučuje jinak. Držmíšek je lopata, která neumí ani mluvit a 2x ročně zakoktá na tiskovce, víc nic. Za celou dobu jeho působení v Bohemce nepřivedl pořádnýho hráče, čest výjimkám. Prostě Jarda si ty přestupy dělá sám, což je šílený na ligovej mančaft a stojí ho to dost úsilí. Pravdou ale je, že se mu v tom celkem daří, hráče nepřivádíme vůbec špatný, jen jich je málo a není u nás přirozená konkurence ani varianty, jak by to šlo hrát.
Držmíšek ven!
dáda74 napsal:
K nám pošlou tak karabce z acs kterého nikdo nikde nechce....
I ten Karabec by pro nás mohl být zajímavej. Jenže naše přestupová politika je na bodě mrazu a podle toho to i vypadá na hřišti, potažmo v tabulce. Máme jediného ofenzivního kreativce, který je zraněný každý měsíc a tak se budem trápit.
Zápas skončil po nevydařeném zakončení Venci, to je jasný a bohužel se stalo, to je fotbal.
Nejvíc mě ale štve, že opět máme větší marodku než je snesitelný. Včera do toho prostě Jarda neměl jak sáhnout. O to víc mě sere, že furt děláme jen chytrý přestupy (toto přestupové období velmi vydařené přestupy), kterých je prostě málo. 3 hráči se nám zraní a už jsme pod tlakem. Chtělo by to ještě zainvestovat do kádru, jinak nás to zase doběhne…
Hlavně to je furt řečí, že by nám pomohlo hrát poháry, že z toho budou peníze na stadion.
Na přestupovém trhu hrozná bída. Podle mě už to je trochu i neschopnost našeho sportovního úseku, protože i “vysněnou” posilu T. Frühwalda musel pomoct dotáhnout p. Jakubowicz (čímž mě zarazilo, že kámoši z Rožumberoku pošlou stopera raději jinam…). Bůh ví, co těm hráčům vykládá mistr Držmíšek.