Detail uživatele diskuzního fóra - Budkenzee

Datum prvního příspěvku
13.04.2025
Celkový počet příspěvků
58
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 58
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
tg1Z5524 21
z3QidqQH 18 Fan1905
XvrSY2Dj 2 pišta
oguc2Y0C 2
CRbG56Sx 2
6eLUjFro 2
gK2Ktx5X 1 Fan1905
caS2sZ/Y 1
EIE5A9v4 1 steiner
GLxUIVq8 1
btK0HHZi 1
LCnCXKEP 1
gpzMTEQL 1
JJGdjoTo 1
jkp3p8V2 1
D5tpyliV 1
7gurR2NC 1

mildík napsal:

To jako vážně je naše vedení a majitele tak omezený že chtějí místo Yusufa Almásiho ? ? Vždyť ten hráč je stále zraněný teď má jít na operaci. To jsem přesně čekal že když začnou ...

Almási šel na operaci z důvodu bolesti třísel a rekonvalescence se odhadovala na 4 týdny. 

Mně se ty výměny, kromě Hůlky, líbí.

Kadlec nám mohl zdrhnout do Liberce a takhle alespoň můžeme získat zpět Havla, který je stejně o parník lepší než Kadlec. 

Yusuf je útočník bez gólu, chce velký prachy a jeho přístup je šílený. Raději se ho zbavit. Alespoň dostanou příležitost jiní na hrotu útoku. 

mildík napsal:

Řekl bych to asi tak že Veselý musí dupnout na Jakubowicze a trvat minimálně na 4-5 posilách . Musí mít taky nějaké slovo a respekt u Jakubowiczů -jinak ať odejde . Ono se to bez ...

Dle mého stadion ve 2. lize ani nebude. 2. liga znamená velký zásah do rozpočtu klubu, a to by se těžce lepilo spolu s výstavbou. Ale to se jen domnívám. 

J.V. by byl skvělej sportovní ředitel a konečně bychom mohli mít aspoň nějaký skauting. Držmíška klidně do terénu :D 

Jinak včera obrovská ostuda, předměstí Ostravy nám nasázelo 3 fíky za posledních 20 minut… 

Fakt nechápu, proč nechytá Frigo, proti té Boleslavi v poháru se mi líbil a určitě měl dostat už dávno šanci. Reichl je už pár kol ve stínu jeho výkonů ze začátku sezóny. 

vapno80 napsal:

Halo, pánové Držmíšku a Veselý, pokuste se na hostování ze Slávie přivézt Erika Prekopa. Potřebujeme "raubíře" do vápna. Ve Slávii je stejně aktuálně na pozici ůtočníka 4/5.

Slavie nám ho určitě nepustí. V jejich zájmu není posílit klub, který nemůžou v pozadí ovládat nebo cokoliv dalšího podobného. Jedině, že bychom ho platili, což je nereálné. 

rio napo napsal:

Že by z p. Veselého byl výborný sportovní ředitel jsem slyšel před časem v Lize naruby. Smysl by to asi dávalo. Kdo na místo trenéra je ale oříšek. Neznáme práci mladších trenérů, třeba Jarolím mě ...

S Kozlem to byla trošku fantazie. Podstatné ale je, že JV tady pracuje ve velmi těžkých podmínkách. Vedení mu na přestupy moc nedá, Držmíšek žije podle mě ještě v roce 2000, co se cen a trhu týče. No a z pozice trenéra vlastně dělá JV i skauta a sportovního ředitele 2.0. Dnes tu opěvujeme Vlasije a občas Okekeho, poslední dobou se zvedá Kareem - všechny přivedl nebo minimálně na nich měl zásadní podíl JV. Zbytek sportovního úseku zatím připravil dárek Liberci v podobě vypršení smlouvy u Kadlece. 

Čili, abychom se posunuli, je to dle mého logická volba. 

Osobně bych rád viděl JV jako nového sportovního ředitele. Na pozici trenéra bych zainvestoval do pana Kozla, který z hovna upletl bič v Jablonci. 

Borek1 napsal:

Bohužel nemůže to jinak dopadnout. Pantáta měl smůlu,že se do našeho fotbalu začalo mocně investovat. A tohle se současnou politikou Bohemky je prostě konec jen jsou ještě někteří,kteří to nechápou. Jen jsem věřil,že letos to ...

Jo. Ono když sportovní ředitel je p. Držmíšek, tak co chceme? 

kolina napsal:

No, všimni si, že ze Slovácka k nám přišel fakt dobrej Siňja, ale co, změnil se tam trenér a oni v pohodě nasázejí Plzni trojku! Ono to není jen a pouze v hráčích, no nic...     ...

O tom žádná. JV mám rád, ale… 

Borek1 napsal:

No,ale najdou se tady tací co jsou vlastně spokojení. Tak co řešit že? Ne nechápu to a pokud se v zimě neposílí a to neposílí,dnes to psal sám genius Držmíšek,tak je zle. Bohemka je sterilní ...

V klidu, v pohodě. Za 5 let máme stadion a to stačí. Nejhezčí stadion ve 2. lize je taky fajn.