Detail uživatele diskuzního fóra - Budkenzee
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 40 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| z3QidqQH | 18 | Fan1905 |
| tg1Z5524 | 4 | |
| XvrSY2Dj | 2 | pišta |
| oguc2Y0C | 2 | |
| CRbG56Sx | 2 | |
| 6eLUjFro | 2 | |
| gK2Ktx5X | 1 | Fan1905 |
| caS2sZ/Y | 1 | |
| EIE5A9v4 | 1 | steiner |
| GLxUIVq8 | 1 | |
| btK0HHZi | 1 | |
| LCnCXKEP | 1 | |
| gpzMTEQL | 1 | |
| JJGdjoTo | 1 | |
| jkp3p8V2 | 1 | |
| D5tpyliV | 1 |
Jarda moc situaci okolo Adama K. neuklidnil. To bych byl hodně nerad, kdyby odešel zadarmo.
Druhou půli dáme góla a vyhrajeme 0:1.
Mimochodem Vondra je dnes perfektní.
JohnZ napsal:
Všechny poslední zápasy jak přes kopírák.Herní projev obstojný jenom ty góly.Jusuf zcela bez formy a Drchal má blok od tý doby co to nedal do prázdný.Potřeboval by psychologa.Ramirez si zatím s mužstvem nerozumí.Hrajeme bez útoku.K ... tomu ještě špatné finální přihrávky i centry.Kadlec mi přišel úplně mimo a podrážděný.Věřím,že má v hlavě nějakou nabídku.Největší radost mi dělá Čermák,Okeke a samozřejmě Vlasij.Bojím se,že oba neudržíme.Priske má určitě Okekeho v oku a Vlasij dostane lano z první trojky.Takhle si představuju přínos cizinců.Aleš se úplně vymyká českýmu fotbalu.Přehled,technika,na tohle se parádně kouká.Bohužel,tři hráči nemůžou táhnout celý tým.
Podle mě Okeke není vůbec hráč pro Spartu. U nás je dobrý a může být rozdílový, ale na Spartu to je furt málo za mě. Podobnýho Okekeho už tam mají a jmenuje se Eneme. Všichni víme, jak moc hraje…
sasek napsal:
Nechci nikomu brát iluze, ale Vlasimu bude za pár týdnů 29 let. Výměna za Okekeho a Kukučku je samo o sobě sci-fi, natož pak další miliony k tomu.
To sice ano, ale hraje na hůře obsaditelné pozici a jestli třeba Sparta bude nutně potřebovat posílit, tak tohle je hotová posila se zkušenostmi.
kolina napsal:
Je fakt dobrej, během chvilky se stal oblíbencem mnohých fanoušků, byl to super tah s jeho příchodem do Bohemky. No, je to takový koloběh, těžko se s ním budeme loučit, ale tak to ve fotbale funguje ... všeobecně... Teda např. když nám za něj Sparta dá Okekeho, Kukučku a 20M tak to snad nějak s pochopením a potleskem překousneme, tím spíš když uvážíme za co k nám přišel... BOHEMKA DO TOHO!!!
Přesně tak, akorát bych místo toho Kukučky bral víc melounů :D
Dopadlo to jak to dopadlo. Řekl bych, že jsme docela v krizi. 6 zápasů bez porážky se změnilo na 6 zápasů bez výhry!!! Čeká nás rozjetý Zlín, Slavie…kde ty body máme sebrat?
Hra velmi slušná, ale finále šílený. Proč hrajeme furt na centry? Vždyť to nikdo nezakonči, ty balony prolétávají. My nedokážeme vzít balon, dostat se na osu hřiště a prostě do toho majznout. Jediný Okeke to zkusil a byl z toho gól. Pak ještě teda Risto, z čehož byla nebezpečná šance, jinak nikdo. Tohle byl 3 zápas za poslední dobu, kdy vedení 1:0 ztratíme, to už není náhoda.
berjir napsal:
3 hráči z 13 od nás. Vidim velký špatný.
Tak u Yusufa bych se nebál. Hůlis snad také zůstane, na zahraniční angažmá už to podle mě není.
Kadlec dřív nebo později odejde určitě, teď jde jen o to, abychom na něm vydělali dostatek peněz + neprodat ho k přímé konkurenci. Navíc Kareem má podle mého možná větší potenciál.
Ještě by mě zajímala situace kolem Matouška, livesport ukazuje délku smlouvy do 12/2025. No a v neposlední řadě bych počítal s odchodem Sinyavskeho, ten je neudržitelný, ale měli bychom za něj dostat balík, když za Berana někdo dá 3 miliony euro.
Druhá půle tragická. Strašně moc chyb pustilo Spartu do tlaku a ubránit to je nereálné. Vondry vlastní gól je taky ukázkový, tohle se prostě nemůže stát, když chceme bodovat proti silnému týmu. Za mě zasloužená prohra, bohužel, protože druhou půli jsme se z nich posrali a čekali na smrt.
Rozhodčí stáli za hovno, ale nemůžou za prohru.
VAR opět ukázková práce proti nám.
Ovšem gól senzační, to byla nádherná střela.