Detail uživatele diskuzního fóra - Budkenzee

Datum prvního příspěvku
13.04.2025
Celkový počet příspěvků
34
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 34
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
z3QidqQH 18 Fan1905
XvrSY2Dj 2 pišta
oguc2Y0C 2
CRbG56Sx 2
gK2Ktx5X 1 Fan1905
caS2sZ/Y 1
EIE5A9v4 1 steiner
GLxUIVq8 1
btK0HHZi 1
LCnCXKEP 1
gpzMTEQL 1
JJGdjoTo 1
jkp3p8V2 1
D5tpyliV 1

Dopadlo to jak to dopadlo. Řekl bych, že jsme docela v krizi. 6 zápasů bez porážky se změnilo na 6 zápasů bez výhry!!! Čeká nás rozjetý Zlín, Slavie…kde ty body máme sebrat? 

Hra velmi slušná, ale finále šílený. Proč hrajeme furt na centry? Vždyť to nikdo nezakonči, ty balony prolétávají. My nedokážeme vzít balon, dostat se na osu hřiště a prostě do toho majznout. Jediný Okeke to zkusil a byl z toho gól. Pak ještě teda Risto, z čehož byla nebezpečná šance, jinak nikdo. Tohle byl 3 zápas za poslední dobu, kdy vedení 1:0 ztratíme, to už není náhoda. 

berjir napsal:

3 hráči z 13 od nás. Vidim velký špatný.

Tak u Yusufa bych se nebál. Hůlis snad také zůstane, na zahraniční angažmá už to podle mě není.  

Kadlec dřív nebo později odejde určitě, teď jde jen o to, abychom na něm vydělali dostatek peněz + neprodat ho k přímé konkurenci. Navíc Kareem má podle mého možná větší potenciál. 

Ještě by mě zajímala situace kolem Matouška, livesport ukazuje délku smlouvy do 12/2025. No a v neposlední řadě bych počítal s odchodem Sinyavskeho, ten je neudržitelný, ale měli bychom za něj dostat balík, když za Berana někdo dá 3 miliony euro. 

Druhá půle tragická. Strašně moc chyb pustilo Spartu do tlaku a ubránit to je nereálné. Vondry vlastní gól je taky ukázkový, tohle se prostě nemůže stát, když chceme bodovat proti silnému týmu. Za mě zasloužená prohra, bohužel, protože druhou půli jsme se z nich posrali a čekali na smrt. 

Rozhodčí stáli za hovno, ale nemůžou za prohru. 

VAR opět ukázková práce proti nám. 

Ovšem gól senzační, to byla nádherná střela. 

Roba1977 napsal:

Dneska nám bodovat nedovolí. Bude to další zápas, kdy budeme odcházet s pocitem křivdy. A ani nemám chuť ten zářez vidět. Kurzy sázkovek mluví jasně. Bohužel.

Tak polovinu úspěchu už má Sparta v kapse - Ramírez dostal takticky 2 zápasy, aby dnes nemohl nastoupit. 

Tím pádem náš útok má k dispozici duo Yusuf, Drchal, který má xG na Real Madrid a efektivitu na okres. Bohužel. 

Snad se budu mýlit, ale dnes to vidím maximálně na úspěch 0:0 :(. 

bonano30 napsal:

Ramírez stopka na 2 zápasy 

Sorry, ale to se úplně posrali ne? Za tohle 2 zápasy? 

Na druhou stranu to je jasný - čeká nás Sparta a nemůžou dopustit, že by se Ramírez ukopl a Sparta by přišla o body. 

Osobně bych vyčlenil Spartu, Plzeň a Slavii do samostatné ligy pro zkorumpovaný svině a byl by klid. 

Bod super, je to silný soupeř a venku. 

Každopádně Ramirez bude asi opravdu velmi kvalitní hráč. Dobrý pohyb, všechno na bránu a hlavně ta hra tělem? Snad bude takto pokračovat. 

Roba1977 napsal:

Já bych Vojtu nezatracoval. Myslím, že bude mít hodně těžké se do sestavy prosadit. Ale bude to jen na něm, do jara se do toho musí zase dostat a jestli se nepletu, tak v zimě ...

Přesně, Smrž může být dobrý návrat a může nám dost pomoct. Okeke končí, ale myslím si, že o něj budeme mít zájem i nadále, což je určitě dobře. Potenciál má velký, jen to z něj dostat. 

Jaký názor na setrvání Okekeho máte vy ostatní? 

rio napo napsal:

Teď se hodně mluví o Kácovi a jestli o něj nepřijde Bohemka nakonec zadara. Poprvé jsem ho viděl naživo v přípravě s Cracovií v Humpolci v červenci 2022. Hned mě zaujal a prohodil jsem o ...

Uvidíme schopnosti našeho vedení… 

Borek1 napsal:

Chci se tady omluvit sportovnímu vedení Bohemky. Já si opravdu myslel,že ten Ramirez nedorazí. Překvapení veliké.

Podepisuji.