Detail uživatele diskuzního fóra - Budkenzee
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 70 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| tg1Z5524 | 33 | |
| z3QidqQH | 18 | Fan1905 |
| XvrSY2Dj | 2 | pišta |
| oguc2Y0C | 2 | |
| CRbG56Sx | 2 | |
| 6eLUjFro | 2 | |
| gK2Ktx5X | 1 | Fan1905 |
| caS2sZ/Y | 1 | |
| EIE5A9v4 | 1 | steiner |
| GLxUIVq8 | 1 | |
| btK0HHZi | 1 | |
| LCnCXKEP | 1 | |
| gpzMTEQL | 1 | |
| JJGdjoTo | 1 | |
| jkp3p8V2 | 1 | |
| D5tpyliV | 1 | |
| 7gurR2NC | 1 |
suicideblond napsal:
Tvl. Vemte toho Frýdka...
Přesně. Očekávám, že bychom to mohli zkusit.
Fan1905 napsal:
Stavba ještě nezačala a čeká se na stavební povolení. Až budou fanoušci vidět vyrůstat první tribunu, tak si myslím, že se to rozeběhne. Pár přispívatelů vytváří nepřátelskou atmosféru. Věŕím našim skvělým fanouškům v podpoře stavby.
Přesně tak. Navíc je teprve leden, lidi utráceli na Vánoce.
Já nechápu, k čemu nám je Hůlka, když má jistý teplý místečko v Liberci. Ten se bude bát, aby se nezranil a hrát bude tak na oko. Raději ho pustit, dostat kompenzaci a klidně ať hraje Matěj Kadlec nebo kdokoliv, komu nebude jedno, jak ta sezóna dopadne.
tukiu napsal:
Já doufám, že z Hůlky a z Yusufa, protože nevěřím v jeho podpis vytřískáme v zimě aspoň výměny. Z Liberce Juliš, z Baníku Almasi.
To by byly dobré výměny. Oba už mají vysoký fotbalový věk a prostě čas nezastavíš. Navíc jejich forma není zrovna dobrá a třeba to pomůže. Chápu, že Hůlky se nikdo nechce zbavovat, ale za mě už svoje nejlepší časy má za sebou a navíc přijde Havel, který jeho roli kapitána muže převzít.
11.rada napsal:
Je neuvěřitelné, jak vedení absolutně nekomunikuje s fandy. Jsme obtížný hmyz. Když prodávali Erika Prekopa, aspoň vydali prohlášení ve smyslu, že mu nechceme "bránit ve sportovním rozvoji". Přijali jsme to, byť se skřípotem zubů, Baník ... byl tehdy hodně před námi. Ale teď, v sezóně, kdy jsme podle řady názorů vážnými adepty na sestup, prodáváme našeho nejlepšího hráče do klubu, s nímž se máme prát o záchranu? Pro mě to je jasný signál, že cílem není úspěch a zdar Bohemky, ale vyždímat z ní, co se dá.
Přesně tak! Komunikace vedení je šílená. Ono by některý odchody i šlo chápat, pokud by je někdo vysvětlil.
Dobře, tak jsme vydělali. Kde jsou posily? Budeme se snažit posílit o zajímavé kusy? Koupíme dokonce někoho? Nic nevíme. I ta posraná Karviná, když prodala 3 frajery, tak prohlásila, že adekvátně mančaft doplní a taky že jo, už tam je další bubák z Norska. Snad se taky pan Míra začne dívat za hranice a pochopí, že tam lze najít celkem výhodné a lukrativní hráče. A nebo na to kašlem a budem doufat, že to letos ukopeme. Příští rok už ale opravdu sázím minimálně na baráž s tímto přístupem.
Jo a je mi líto trenéra, kterej fakt nemá lehkou práci.
panasonik13 napsal:
Tak jako soory ale je to logické chovaní místo něho bude hrát Havel a za obdržené peníze tak mužem investovat do hráče do ofenzivy protože těm to vůbec nejde a Lischka je bonus
Chápal bych ten prodej v létě. Nejdřív v klidu dohrát sezónu a v létě si připravit prodej i s následnou investicí do kádru - například. Prodej v zimě je podle mě uspěchaný… a Havel hraje zprava.
To vypadá, že vedení z toho Vlasiye chce vytřískat prachy za každou cenu…
Z mého pohledu vydařený obchod. Milan Havel pomůže daleko víc než Adam v současné chvíli a bohužel to je to hlavní při aktuálním postavení v tabulce…
Naopak nerozumím prodeji Vlasiye (pokud je to tedy pravdivá informace), protože posílíme mančaft pod námi a navíc za něj dostaneme Lischku? No snad je to jen fáma a dopadne to celé jinak.