Detail uživatele diskuzního fóra - Budkenzee

Datum prvního příspěvku
13.04.2025
Celkový počet příspěvků
93
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 93
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
tg1Z5524 43
z3QidqQH 18 Fan1905
kNAqJjcL 5
XvrSY2Dj 2 pišta
oguc2Y0C 2
CRbG56Sx 2
6eLUjFro 2
jpMkDgy4 2
gK2Ktx5X 1 Fan1905
caS2sZ/Y 1
EIE5A9v4 1 steiner
GLxUIVq8 1
btK0HHZi 1
LCnCXKEP 1
gpzMTEQL 1
JJGdjoTo 1
jkp3p8V2 1
D5tpyliV 1
7gurR2NC 1
Sw7sNcKe 1
cP2GPyP+ 1
OtNFJwCo 1
E8NqJKNh 1
J/k+QE/B 1
udYeww4T 1

tukiu napsal:

Ja to teda dnes sleduju jen po očku, ale příští sezonu musí na jeho pozici dostávat prostor Šimon 

Přesně. Raději náš Šimon než výplod “mistrovského” skautingu těch buranů

Záloha dnes tragická. Smrž se snaží. Sosseh je uplně mimo jako vždycky a Čermuse to díky tomu nebaví. Sosseha už nebrat.

Já hlavně doufám, že p. Držmíšek nezapomene makat a už volá paní Ete Mene nebo jak se jmenuje do Budějovic, že kurňa chceme zpátky Tondu. Má skvělou formu a jako odchovanec by se mi zpátky líbil. Ale to chci asi moc po našem mistrovi. 

KRS napsal:

Pan wulkan se včera v Liberci opět předvedl i s orlem u varu, neskutečná sebranka.

Moses měl jít ven bez diskuze. Wulkan je případ, nejhorší rozhodčí v lize.

tukiu napsal:

Muže někdo ve zkratce shrnout to nejzajímavější ze setkání ? Bohužel jsem klokan z jižní Moravy:D nebo mám počkat na mikrofon za klokanem a kluci to tam rozeberou?:d

Též bych to ocenil. Na minulém setkání jsem byl, ale tentokrát to fakt nešlo, takže nějaké shrnutí by bylo fajn. 

hrdin napsal:

Bohemka má skautský oddíl?

Jasně. A celé oddělení se včera zúčastnilo diskuze. :D

Na druhou stranu klobouk dolů před efektivitou příchodů, které dělá JV. Letos skvělé trefy v podobě Vlasiye i Lischky. Kareem se také začíná vyplácet a o Frigovi nepochybuji. 

Kolda napsal:

Nestálo by za pokus zavolat Pulkymu ? V Teplicích to nevypadá dobře. U nás se mu celkem dařilo.

Též jsem nad ním přemýšlel. Docela bych se na něj zeptal našich skautů, ale včera jsem se nemohl zúčastnit. 

Klokan z Černošic napsal:

Ty máš pocit, že se Vondra ještě vrátí do základní sestavy? Tak toho já osobně se dost obávám:-((

Mám ho rád, ale rozhodně nepotřebuji, aby hrál stabilně v základu. Ta obrana momentálně funguje, tak uvidíme. 

Přemýšlel jsem, že by mohl být zajímavý F. Panák a on bude opravdu k mání. To bych docela bral jako náhradu za Hůlku. 

JohnZ napsal:

Včera jsme sešívkám zajistili titul,takže od nich očekávám Camaru na hostování + nějaký mladý perspektivní talent na přestup za pár drobných.

Jó, ten Camara by byl s Lišákem a Kadlecem + Vondrou velmi zajímavá stoperská trojice. Jsem zvědavej, kdo přijde jako náhrada za Hůlise. 

Do útoku očekávám Almásiho.