Detail uživatele diskuzního fóra - Budkenzee

Datum prvního příspěvku
13.04.2025
Celkový počet příspěvků
28
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 28
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
z3QidqQH 13 Fan1905
XvrSY2Dj 2 pišta
oguc2Y0C 2
CRbG56Sx 2
gK2Ktx5X 1 Fan1905
caS2sZ/Y 1
EIE5A9v4 1 steiner
GLxUIVq8 1
btK0HHZi 1
LCnCXKEP 1
gpzMTEQL 1
JJGdjoTo 1
jkp3p8V2 1

Bod super, je to silný soupeř a venku. 

Každopádně Ramirez bude asi opravdu velmi kvalitní hráč. Dobrý pohyb, všechno na bránu a hlavně ta hra tělem? Snad bude takto pokračovat. 

Roba1977 napsal:

Já bych Vojtu nezatracoval. Myslím, že bude mít hodně těžké se do sestavy prosadit. Ale bude to jen na něm, do jara se do toho musí zase dostat a jestli se nepletu, tak v zimě ...

Přesně, Smrž může být dobrý návrat a může nám dost pomoct. Okeke končí, ale myslím si, že o něj budeme mít zájem i nadále, což je určitě dobře. Potenciál má velký, jen to z něj dostat. 

Jaký názor na setrvání Okekeho máte vy ostatní? 

rio napo napsal:

Teď se hodně mluví o Kácovi a jestli o něj nepřijde Bohemka nakonec zadara. Poprvé jsem ho viděl naživo v přípravě s Cracovií v Humpolci v červenci 2022. Hned mě zaujal a prohodil jsem o ...

Uvidíme schopnosti našeho vedení… 

Borek1 napsal:

Chci se tady omluvit sportovnímu vedení Bohemky. Já si opravdu myslel,že ten Ramirez nedorazí. Překvapení veliké.

Podepisuji. 

Lamas napsal:

Eric Ramírez dorazil!

Hned bych ho tam dneska dal, ať se ukáže. Zápas s Domažlicema musí dát i bez tréninku :D

bonano30 napsal:

Vyjádřil se i k situaci kolem letní posily Erica Ramíreze (26). „Mluvil jsem s ním, ale domluvili jsme se v klubu, že k tomu vydáme nějaké oficiální prohlášení do konce týdne. Nechci už to teď ...

Ten nepřijede. 

rio napo napsal:

Na isportu v úterý bylo v Lize naruby zoom hodně času věnováno Bohemce a A. Kadlecovi. O toho se prý zajímá Liberec. Doufejme, že se podaří dobře zpeněžit. Bacha, v létě mu končí smlouva! Kvása ...

Já hlavně doufám, že se zas neprodá za pakatel a ještě k tomu k přímé konkurenci. 

Tvl, ta Dukla je dobrá prdel. Tohle přestupový období vydělali minimálně 3 mil. euro. Asi dobrý sportovní vedení a skauting? 

Co na to náš Míra Držmíšků? Dukla o moc víc peněz než my asi nemá, v Praze je taky, takže jaká bude výmluva? 

Před 30 min. Darek dával na IG foto z kanceláře, tak třeba něco bude. 

Možná se jen zapomněl. 

Nic nebude. Oni vidí průběžně střed tabulky, zápas k dobru, to je perfektní a není potřeba utratit korunu.