Detail uživatele diskuzního fóra - Budkenzee
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 28 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
z3QidqQH | 13 | Fan1905 |
XvrSY2Dj | 2 | pišta |
oguc2Y0C | 2 | |
CRbG56Sx | 2 | |
gK2Ktx5X | 1 | Fan1905 |
caS2sZ/Y | 1 | |
EIE5A9v4 | 1 | steiner |
GLxUIVq8 | 1 | |
btK0HHZi | 1 | |
LCnCXKEP | 1 | |
gpzMTEQL | 1 | |
JJGdjoTo | 1 | |
jkp3p8V2 | 1 |
Bod super, je to silný soupeř a venku.
Každopádně Ramirez bude asi opravdu velmi kvalitní hráč. Dobrý pohyb, všechno na bránu a hlavně ta hra tělem? Snad bude takto pokračovat.
Roba1977 napsal:
Já bych Vojtu nezatracoval. Myslím, že bude mít hodně těžké se do sestavy prosadit. Ale bude to jen na něm, do jara se do toho musí zase dostat a jestli se nepletu, tak v zimě ... končí Okeke. Ideální příležitost, aby si Vojta řekl o jeho místo.
Přesně, Smrž může být dobrý návrat a může nám dost pomoct. Okeke končí, ale myslím si, že o něj budeme mít zájem i nadále, což je určitě dobře. Potenciál má velký, jen to z něj dostat.
Jaký názor na setrvání Okekeho máte vy ostatní?
rio napo napsal:
Teď se hodně mluví o Kácovi a jestli o něj nepřijde Bohemka nakonec zadara. Poprvé jsem ho viděl naživo v přípravě s Cracovií v Humpolci v červenci 2022. Hned mě zaujal a prohodil jsem o ... něm pár slov s trenérem Veselým. Kurňa, jak to je možné, že já ho hned viděl hodně dobře, ale vedení si při podepsání smlouvy nedá nějakou pojistku/opci. V té době by si určitě ještě jeho agent (tuším Kisel) tolik nevyskakoval, jako to může dělat teď. Doufejme, že je to jen infošum.
Uvidíme schopnosti našeho vedení…
rio napo napsal:
Na isportu v úterý bylo v Lize naruby zoom hodně času věnováno Bohemce a A. Kadlecovi. O toho se prý zajímá Liberec. Doufejme, že se podaří dobře zpeněžit. Bacha, v létě mu končí smlouva! Kvása ... taky básnil a chválil Ramíreze.
Já hlavně doufám, že se zas neprodá za pakatel a ještě k tomu k přímé konkurenci.
Tvl, ta Dukla je dobrá prdel. Tohle přestupový období vydělali minimálně 3 mil. euro. Asi dobrý sportovní vedení a skauting?
Co na to náš Míra Držmíšků? Dukla o moc víc peněz než my asi nemá, v Praze je taky, takže jaká bude výmluva?
Před 30 min. Darek dával na IG foto z kanceláře, tak třeba něco bude.
Možná se jen zapomněl.
Nic nebude. Oni vidí průběžně střed tabulky, zápas k dobru, to je perfektní a není potřeba utratit korunu.