Detail uživatele diskuzního fóra - Budkenzee
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 93 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| tg1Z5524 | 43 | |
| z3QidqQH | 18 | Fan1905 |
| kNAqJjcL | 5 | |
| XvrSY2Dj | 2 | pišta |
| oguc2Y0C | 2 | |
| CRbG56Sx | 2 | |
| 6eLUjFro | 2 | |
| jpMkDgy4 | 2 | |
| gK2Ktx5X | 1 | Fan1905 |
| caS2sZ/Y | 1 | |
| EIE5A9v4 | 1 | steiner |
| GLxUIVq8 | 1 | |
| btK0HHZi | 1 | |
| LCnCXKEP | 1 | |
| gpzMTEQL | 1 | |
| JJGdjoTo | 1 | |
| jkp3p8V2 | 1 | |
| D5tpyliV | 1 | |
| 7gurR2NC | 1 | |
| Sw7sNcKe | 1 | |
| cP2GPyP+ | 1 | |
| OtNFJwCo | 1 | |
| E8NqJKNh | 1 | |
| J/k+QE/B | 1 | |
| udYeww4T | 1 |
Záloha dnes tragická. Smrž se snaží. Sosseh je uplně mimo jako vždycky a Čermuse to díky tomu nebaví. Sosseha už nebrat.
Já hlavně doufám, že p. Držmíšek nezapomene makat a už volá paní Ete Mene nebo jak se jmenuje do Budějovic, že kurňa chceme zpátky Tondu. Má skvělou formu a jako odchovanec by se mi zpátky líbil. Ale to chci asi moc po našem mistrovi.
tukiu napsal:
Muže někdo ve zkratce shrnout to nejzajímavější ze setkání ? Bohužel jsem klokan z jižní Moravy:D nebo mám počkat na mikrofon za klokanem a kluci to tam rozeberou?:d
Též bych to ocenil. Na minulém setkání jsem byl, ale tentokrát to fakt nešlo, takže nějaké shrnutí by bylo fajn.
Klokan z Černošic napsal:
Ty máš pocit, že se Vondra ještě vrátí do základní sestavy? Tak toho já osobně se dost obávám:-((
Mám ho rád, ale rozhodně nepotřebuji, aby hrál stabilně v základu. Ta obrana momentálně funguje, tak uvidíme.
Přemýšlel jsem, že by mohl být zajímavý F. Panák a on bude opravdu k mání. To bych docela bral jako náhradu za Hůlku.
JohnZ napsal:
Včera jsme sešívkám zajistili titul,takže od nich očekávám Camaru na hostování + nějaký mladý perspektivní talent na přestup za pár drobných.
Jó, ten Camara by byl s Lišákem a Kadlecem + Vondrou velmi zajímavá stoperská trojice. Jsem zvědavej, kdo přijde jako náhrada za Hůlise.
Do útoku očekávám Almásiho.
Ristovski dnes hraje nejlepší zápas za celou dobu. Snad mu to vydrží!