Detail uživatele diskuzního fóra - Budkenzee

Datum prvního příspěvku
13.04.2025
Celkový počet příspěvků
3
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 3
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
gK2Ktx5X 1 Fan1905
caS2sZ/Y 1
EIE5A9v4 1 steiner

hm71 napsal:

Tak koukám na pohyby na prestupovem trhu a musím říci,  že Bohemka je opět  " velmi " altivni. Teda zatím to vidím dost špatně. Můžeme čekat nějaké posily?

Z toho jsem taky strašně naštvanej. Chápu, jde hlavně o stadion, ale samo vedení řeklo, že neodsouvá sportovní výsledky na druhou kolej. 

Mám obavy, že na trhu nás přejíždí Hradec, Sigma a nově i Teplice… 

Roba1977 napsal:

Je to sranda. Kluk, o kterém jsem dosud prakticky neslyšel, ale podle transfermarketu má vyšší hodnotu než kdokoliv z našeho týmu. Takže asi posila. A třeba bude po čase následovat příklad Drchala a v Bohemce ...

Stát by se to mohlo, ale moc tomu nevěřím. Když se rozehraje, Sparta si ho bude chtít nechat nebo výhodně prodat - na což neumíme moc odpovědět. 

Hlavně nám to furt neřeší problém na stoperu - potřebujeme zkušeného stopera do základu. Podle mě příchod o ničem absolutně. 

Zdar všem, 

za mě je problém hlavně v obraně. První gól Křapíno…to nejde přece takhle odvracet balón. Ani nebyl pořádně atakovanej. Shejbyho skluz, ano, šel tam blbě, ale k tý situaci nemůže vůbec dojít. Vondra a Křapka se tam nechali klukovsky prohodit a vyplave tam Šulc sám před kasou. 

Aby to bylo lepší, potřebujeme nutně stavební kámen do obraných řad, což by mohl být i Hůlka, když bychom měli jinou šestku. Možná škoda Jánoše?