Detail uživatele diskuzního fóra - Budkenzee
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 3 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
gK2Ktx5X | 1 | Fan1905 |
caS2sZ/Y | 1 | |
EIE5A9v4 | 1 | steiner |
hm71 napsal:
Tak koukám na pohyby na prestupovem trhu a musím říci, že Bohemka je opět " velmi " altivni. Teda zatím to vidím dost špatně. Můžeme čekat nějaké posily?
Z toho jsem taky strašně naštvanej. Chápu, jde hlavně o stadion, ale samo vedení řeklo, že neodsouvá sportovní výsledky na druhou kolej.
Mám obavy, že na trhu nás přejíždí Hradec, Sigma a nově i Teplice…
Roba1977 napsal:
Je to sranda. Kluk, o kterém jsem dosud prakticky neslyšel, ale podle transfermarketu má vyšší hodnotu než kdokoliv z našeho týmu. Takže asi posila. A třeba bude po čase následovat příklad Drchala a v Bohemce ... se mu zalíbí... Ať se ti u nás daří!
Stát by se to mohlo, ale moc tomu nevěřím. Když se rozehraje, Sparta si ho bude chtít nechat nebo výhodně prodat - na což neumíme moc odpovědět.
Hlavně nám to furt neřeší problém na stoperu - potřebujeme zkušeného stopera do základu. Podle mě příchod o ničem absolutně.
Zdar všem,
za mě je problém hlavně v obraně. První gól Křapíno…to nejde přece takhle odvracet balón. Ani nebyl pořádně atakovanej. Shejbyho skluz, ano, šel tam blbě, ale k tý situaci nemůže vůbec dojít. Vondra a Křapka se tam nechali klukovsky prohodit a vyplave tam Šulc sám před kasou.
Aby to bylo lepší, potřebujeme nutně stavební kámen do obraných řad, což by mohl být i Hůlka, když bychom měli jinou šestku. Možná škoda Jánoše?