Příspěvek Diskuzního fóra
Klokan z Černošic napsal:
Trochu jsem si myslel, že tady fanatičtí a neobjektivní fanoušci pomlouvají sportovního ředitele. Tak jsem si to pustil :-))). Ano, verbální projev a činy nemusí být v korelaci 0,95, ale nějaká vazba tam být musí. Dynamika, ... schopnost někoho o něčem přesvědčit atd.... TWL, kdybych byl 20 letý nadějný junior hrající 3. ligu a tohle za mnou přišlo jednat o angažmá v Bohemce???? To raději zůstanu doma a nebo počkám, až si na mne vzpomene třeba Vlašim. Jsou to peníze majitele a ne moje či fanoušků; moje firma byla x násobně menší, ale tohle v ní mít, tak nevím, jak rychle by letěl. BOFOR
Pane,
Váš komentář má být jakási tvrdá analýza vystoupení na TK?, Je to hlavně směs pózy a dost zbytečné neúcty. Namachrovaně balíte do pseudo-statistického výrazu Vaši prostou emoci „ten týpek nemluví tak, jak bych chtěl“ s fanfikcí o tom, jak byste si jako 20letý třetiligový junior vybíral mezi Bohemkou a Vlašimí podle tiskovky.
Kritizujte si konkrétnost, energii nebo vizi, ale držte se reality. Nazývat pana Držmíška kusem hadru jako nějaké nebinární „to“ — je ve vašem věku zbytečnou neúctou.