Příspěvek Diskuzního fóra
damhA napsal:
Pavle, máš to zjevně osobní. Proč jsi sem nedal nějaký prolink stran Pražáka, když jsi byl opakovaně vyzván -- já googloval jak blázen a nic jsem nenašel. Respektive vše co jsem vygoogloval žádný seriózní zájem ... rozhodně nepotvrzovalo. Jestli se druhdy zmínil, že to "zvažoval" neznamená učinit adekvátní kroky. // Jakubowicz řekl, že spolu o Bohemce nevyjednávali, jestli lže on nedokážu posoudit, ale proč by měl? Nehrajeme na špici, ale dílo se daří, liga opakovaně uhájena, modernizace stadionu už půl století tak blízko nebyla -- 140.000.000 je jistě krásných, ale je otázkou CO ZA TO, zvláště s vizí co pak dál... // S překlepy [zvláště ve jméně] je to stejné jako s přeřeky, uměl bych to v písemné verzi opravit, ale když sis všiml dříve, dělat to nebudu // Jakubowicz sponzoruje HC Sparta, ano do řad ledových klokanů jsme "pantátu" vskutku nezlanařili, ač dokonce i aktivně hokej stále hraje, víš tohle Ty? // Samozřejmě ani jednoho D.J. od děctví neznám, osobně jsem majiteli byl asi nejblíž na pohřbu Zdeňka Pobudy, ale věřím lidem, kteří ho znají/znali // Já jsem primárně stoupencem odkazu direktora Epochy a ten mu věřil, znal ho poměrně dobře čtvrtstoletí a několikrát se tu s Tebou i názorově střetl! // A třeba já sám sem Bohemák od kdy? Od první chvíle kdy jsem ve školce poslal stoupence "S" do kelu, od prvního shlédnutí Klokanů na Tatře, nebo od první návštěvy Ďolíčku?!? Určitě ne od první výzvy abych sám publikoval, já byl vždy raději korektor a hlavně pátrač :-) // Co dál? Pardubice mají kde hrát, moderní hřiště, chceš říct, že to tam teď klub potřebuje naléhavě investovat? Z mnoha pardubických fotbalových klubů s dlouholetými tradicemi zbyl už poslední, novodobý amalgam, ač bezmála nouzový -- tenhle FK už město ve štychu nenechá, nemůže! // Raději už závěrem. Mě zase dost kálíš Ty Hrdino, protože mám pocit, že z našich (jejich, vztaženo Tebou na D.J. + D.J.) neúspěchů máš škodolibou radost... Sorry, věř, že moc rád bych se mýlil. Karel
Jedenáct let, od 1.1.2015 do 31.12.2025 není v českém mediálním prostoru (online, tisk, TV, rozhlas) žádný seriózní záznam, ve kterém by se vyskytovaly ve vzájemné spojitosti výrazy "Bohemians" nebo "Bohemka" spolu s "Karel Pražák" nebo "Kaprain", s výjimkou
efotbal.cz 1. 3. 2018 v článku Pavla Procházky "Česká liga : Zastavený Eden. Chce Deli ze Slavie odejít? A mínil realitní magnát Karel Pražák koupit Spartu?" píše:
"Pokud jde o fotbal, hovořilo se dříve o Pražákovi jako o faktickém majiteli obou vršovických stadionů - v Edenu i v „Ďolíčku“. Ostatně ke koupi Slavie měl údajně blízko krátce předtím, než ji nakonec získala výše zmíněná čínská společnost CEFC."
- Pozn. MŠ: "dříve se hovořilo" rovná se, že tentýž autor před 2,5 lety sám spekuloval
jelikož 20.11.2015 v článku "Má Ďolíček i stadion v Edenu stejného majitele?!" s anotací "NOVINKA Dobře informovaný zdroj HATTRICKU tvrdí, že majitelem stadionu, na němž hrají Bohemians 1905, tedy Ďolíčku, by mohl být stejný jako vlastník stadionu v Edenu!" uvádí:
"...Pražákovi by však měl stále patřit stadion v Edenu, na němž Slavia hraje, i když i ten by nejraději noví slávističtí vlastníci stáhli pod svá křídla. Pokud by Karlu Pražákovi skutečně patřil i další vršovický stánek v Ďolíčku, nastala by velmi zajímavá situace. „Je možné, že Pražák bude chtít v Bohemians 1905 uskutečnit něco podobného, co chtěl původně učinit na Slavii. Spojit stadion a klub dohromady, tedy vlastnicky vstoupit do fotbalového klubu. Slyšel jsem i o tom, že by Ďolíček přestavěl a že v době jeho rekonstrukce by klokani mohli opětovně hrát v Edenu. Ovšem s tím, že se do Ďolíčku zase vrátí,“ představuje velmi odvážné vize zdroj HATTRICKU."
- Pozn. MŠ: samé "kdyby"... a "dobře informovaný zdroj". Kdo si nepamatuje Kaprova nebo Horníkova oblíbence, nebulvárnějšího nejúčelovějšího pisálka mezi sportovními novináři Pavla Procházku a jeho udrbaný nedůvěryhodný efotbal.cz (dnes patřící LiveSportu) tomu doporučuji jeho blitky nebrat, na rozdíl od zakomplexovaných Prášilů, vážně.