Příspěvek Diskuzního fóra

damhA napsal:

Pavle, máš to zjevně osobní. Proč jsi sem nedal nějaký prolink stran Pražáka, když jsi byl opakovaně vyzván -- já googloval jak blázen a nic jsem nenašel. Respektive vše co jsem vygoogloval žádný seriózní zájem ...

Jedenáct let, od 1.1.2015 do 31.12.2025 není v českém mediálním prostoru (online, tisk, TV, rozhlas) žádný seriózní záznam, ve kterém by se vyskytovaly ve vzájemné spojitosti výrazy "Bohemians" nebo "Bohemka" spolu s "Karel Pražák" nebo "Kaprain", s výjimkou

efotbal.cz 1. 3. 2018 v článku Pavla Procházky "Česká liga : Zastavený Eden. Chce Deli ze Slavie odejít? A mínil realitní magnát Karel Pražák koupit Spartu?" píše:
"Pokud jde o fotbal, hovořilo se dříve o Pražákovi jako o faktickém majiteli obou vršovických stadionů - v Edenu i v „Ďolíčku“. Ostatně ke koupi Slavie měl údajně blízko krátce předtím, než ji nakonec získala výše zmíněná čínská společnost CEFC."

- Pozn. MŠ: "dříve se hovořilo" rovná se, že tentýž autor před 2,5 lety sám spekuloval

jelikož 20.11.2015 v článku "Má Ďolíček i stadion v Edenu stejného majitele?!" s anotací "NOVINKA Dobře informovaný zdroj HATTRICKU tvrdí, že majitelem stadionu, na němž hrají Bohemians 1905, tedy Ďolíčku, by mohl být stejný jako vlastník stadionu v Edenu!" uvádí:

"...Pražákovi by však měl stále patřit stadion v Edenu, na němž Slavia hraje, i když i ten by nejraději noví slávističtí vlastníci stáhli pod svá křídla. Pokud by Karlu Pražákovi skutečně patřil i další vršovický stánek v Ďolíčku, nastala by velmi zajímavá situace. „Je možné, že Pražák bude chtít v Bohemians 1905 uskutečnit něco podobného, co chtěl původně učinit na Slavii. Spojit stadion a klub dohromady, tedy vlastnicky vstoupit do fotbalového klubu. Slyšel jsem i o tom, že by Ďolíček přestavěl a že v době jeho rekonstrukce by klokani mohli opětovně hrát v Edenu. Ovšem s tím, že se do Ďolíčku zase vrátí,“ představuje velmi odvážné vize zdroj HATTRICKU." 

- Pozn. MŠ: samé "kdyby"... a "dobře informovaný zdroj". Kdo si nepamatuje Kaprova nebo Horníkova oblíbence, nebulvárnějšího nejúčelovějšího pisálka mezi sportovními novináři Pavla Procházku a jeho udrbaný nedůvěryhodný efotbal.cz (dnes patřící LiveSportu) tomu doporučuji jeho blitky nebrat, na rozdíl od zakomplexovaných Prášilů, vážně.