Detail uživatele diskuzního fóra - Blekota1905

Datum prvního příspěvku
17.01.2019
Celkový počet příspěvků
114
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 111
Ptejte se vedení Bohemky 1
Tlachy a kecy 2
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
TpuRjM2V 13
kb2gpfWW 6
O18Gg4jk 5
fGKdEljx 4
lr20Pgrz 4
JYzAq5vS 4
R3pnJRBk 3
O2XPYfZk 3
0SNAUIXW 2
hECfZ7uZ 2
7rU1woG+ 2
KCcG3uhu 2 dáda74
5aNrNoAS 2
rn7Zo4Ff 2
BjTAuUYZ 2
yQQdJy/t 2
/qdabG+R 2
GNRGsLsZ 2
noTWkiNb 2
GOKssC7n 2
39gKqEGF 2
rwNjWRO3 2
8ZOrXmqL 1
HCo1Tiqv 1
VytRsy/Y 1
Cw+AaYZS 1
vY+ayR+F 1 bnl
wWf+uzRK 1
R4Nds5QO 1
v8/q+BiQ 1
g1pQ+SW2 1
AUuyzQEU 1
OUawcYNh 1
NZx0BvmA 1
NEL3JiK7 1
wuzSam4z 1
vwQrv2pf 1
0/LHrR3g 1
+zslaShl 1
M5rFMnrW 1
j8cW2HCU 1
efTh1dNB 1
8lGF/jIn 1
XF7MYz4j 1
a9v7mmtD 1
RvDdUkvk 1
+Ty6kvUY 1
f5pXkxWy 1
6nZBE0Co 1
UKVSzzy+ 1
Cbup1RQ0 1
tJT3+fFM 1
c7LkXrcE 1
RXf4L85A 1 dolíček
K2cEAg4m 1 Pardik
/G4EKL/8 1
AgZaWGt6 1
a+I0JI52 1
h4YQrpcQ 1
bA5JNIfs 1
dmTRkYIH 1
POvNsLsE 1
wozOadY1 1
7RJOZR3j 1
sxKl64Ky 1
GOfysulT 1

Bohemák12 napsal:

Stoper Pokorný skončil v Olomouci. Docela bych ho bral k nám

Už prý dostal nabídku od Baníku,tak se můžeme domýšlet pro co se rozhodne 

bonano30 napsal:

Ten tu už byl a žádná sláva.Zbytečný ho sem tahat.

Taky si to myslím, ale na druhou stranu co když se v něm může proudit střelec za kterého byl považován ve Spartě.... Nevím co si o něm myslet 

rio napo napsal:

Ale jak dlouho nám tenhle způsob fungování může stačit? Posune nás to kam? Udrží nás to alespoň na současné úrovni? Příliš otázek, málo odpovědí.

No ale já neříkám že mě tahle cesta těší... Jinak moje odpověď na tvoje otázky je že nás to neposune a spíš jen udrží na současné úrovni, bohužel.Dokud nebude někdo kdo do toho nasype,tak budeme rádi i za tuhle sezónu, opět bohužel 

Teď jsme poslouchal zoom na isportu a že Juliš z Olomouce je varianta....jeden z důvodu je že by byl zadarmo a to tam bylo zmíněno že touhle formou budou možná všechny přestupy k nám.... když jsem poslouchal ty částky za přestupy jiných týmů tak pro nás jiná cesta asi opravdu nevede, bohužel 

hrdin napsal:

Taky jsem to viděl a samozřejmě se to moc dobře neposlouchá....Asi by si to mělo pustit vedení... Mám obavy z dalších sezón, jestli brzy nedorazí velká finanční pomoc....

Tema napsal:

Ahoj, jedu do Španělska na dva fotbalové zápasy a rád bych nějaké samolepky, nebo cokoliv co máte, rozdal Španělům co budou sedět vedle mě na tribuně.   V neděli jdu na Bohemku. Kdyby byl někdo ochotný mi ...

Normálně si samolepky dojdi koupit do trafačky mezi kotlem a hlavní tribunou

Motylek napsal:

Zdravím,mám problém s apkou Bohemky do úterý vše fungovalo a nyní i přes několikatý pokusy o znovu zprovozněni se mi nepodařilo nainstalovat aplikaci zpět, mám Google Pixel 9 Pro,mohl by jste mi poradit klokani,díky za veškerou ...

No jsem na tom už asi měsíc stejně... Už mockrát odinstalováno a nainstalováno a bohužel nic. Teď už je mi jasné že je to nejspíš druhem mobilu, protože mám taky pixel 7, myslím že se to stalo po aktualizaci