Detail uživatele diskuzního fóra - poustmen

Datum prvního příspěvku
18.06.2017
Celkový počet příspěvků
194
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 188
Ptejte se vedení Bohemky 6
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
ddCWZK2n 87 klokon, klokannn
iYIAylRX 7
rjC8quOy 6
MF05mdwS 5
oNqpk9s1 4
X35WaCCo 4
DMk7EQRP 4
shvS+CZQ 4
MCeaBEWs 4 TomBP
10hjTBDn 3 Martin0505
OjcQl/c7 3
wKqgqNYt 3
QmCkYYAU 2
fBqvg8sO 2 dáda74
5H32uZtf 2
CMdUxd0+ 2
zeftk0s1 2
Pv9qQJH+ 2
77Sh7ROK 2 TomBP, Hrubajz
pLv1oRv5 2
rB2C1ClO 2
5X3gqUs5 2
HyxecdMf 2
GE2YRZaK 1
TXCBpWMY 1 klokon
PqBtfbNw 1
fMYR1RgR 1
LjhEcbW6 1
sXJUiE1e 1
zc78q1Li 1
+B4ePPh3 1
dARtnCKK 1
XO3fMVAh 1
pHCRqK8o 1
xyEVSu07 1
CI0YN6lU 1
rQjp3c+3 1
q/R+dMTU 1
t/TmC9dY 1
ME1DgW7f 1 vine
uKa66STM 1
cU6zr3O7 1
udbWX/2w 1
JdnhCYpD 1
lNhQ0h1C 1
xahJDmwU 1
wMt34N31 1
891qiMw2 1
z5BCblbt 1
E3wSuD37 1
yNWwZSxh 1
GFTuMzqR 1
w+RykZiI 1
RdCHaNa4 1
n2quk/+y 1
LCQmErZ6 1
nujKx+VX 1
g/zrlLje 1
u8XrxclZ 1
CBujVGz+ 1
UczXJBtn 1

rocknroll napsal:

Popisujou ho jako defenzivniho zaloznika, proto ty ofenzivni cisla nejsou nic moc.  Radsi by se meli mrknout po ofenzivnim zaloznikovi nebo strednim obranci.  Ale oni ho mozna vzali i proto, aby si ten z ty ...

Podle transfermarketu toho kvůli zranění za poslední roky moc neodehrál, takže máš nejspíš pravdu :-(

dolíček napsal:

Matousek byl prave soucast toho stridani, ktere se vubec nepovedlo. Vedeme 3:1 staci je dorazit a my je stridanim uplne vratime do hry. Treba Vala mi nepripadal ze uz nemuze. Zeman nakroceno na Hattrick. Fakt ...

Nerozumím tomu. Vedeš 3:1, vypadá to že si pánem na hřišti a přidáš čtvrtý gól. Pak do toho takhle vstoupíš, dle mého názoru bylo brzy, mohl deset, patnáct minut počkat. 

cossacs napsal:

Teda zcela vážně se obávám, že to dopadne jako loni. Já myslím, že už nikdo nedorazí. Zajímalo by mě kde se vzala ta fáma s Kodešem.

Příchod Kodeše zmiňoval v Lize Naruby jeden z redaktorů Deníku Sport. 

JohnZ napsal:

U těch brankářů je zajímavý,jak se léta letoucí rozchází vidění fanoušků a vedení.Pro nás je to dlouhodobě slabina,pro profesionály v klubu jsou to zajištěný posty.Kritizuje se tu sportovní ředitel a trenér.Já si zase myslím,že je ...

Hladký možná půjde za Beranem do zahraničí :-) 

Blekota1905 napsal:

Já vám váš pesimismus rozhodně ne, ale pokud vás všechny co tady neustále brečíte naplňuje, tak je mi vás spíš docela líto.

Někdo brečí, někdo je neustále v očekávání. Každému, co jeho jest. 

Blekota1905 napsal:

V Bohemku!!! 

Jedna věc je věřit, druhá vidět realitu jaká je. Upřímně vám závidím váš optimismus. 

spyder napsal:

Meleš nesmysly. Jediný, kdo za něco stál, tak byl Tetteh, ti ostatní, ať už to byli Keita, Moustapha či Ugwu byli nekopové na úrovni 3. ligy a přínosem rozhodně nebyli.

Ať za nás hraje klidně Eskymák, je mi to úplně jedno, hlavně když si bude rozumět s balonem a bude chtít za nás hrát. Problém je chybějící scouting, hráči k nám přicházejí na základě osobních znalostí trenéra, max sportovního ředitele. Dokud se toto nezmění, budeme stále přešlapovat na místě. 

Robert napsal:

Pane Držmíšku, to jsme zase posílili !!! Všichni okolo nás ano a my opět nic. No nic. Skupina o udržení je naše.

Pan Držmíšek za to podle mě úplně nemůže, pracuje s penězi které mu majitel dá. Asi dostal nulu. 

rio napo napsal:

Tohle jsem úplně nepochopil. Valeš 33let, Reichl 31, Soukup 29. Pokud gólmana tak kolem dvaceti bych chápal. Ale v téhle věkové kategorii???? Asi přebývaly prachy a bylo nutné je nějak smysluplně utratit. Podobně jako na ...

Třeba je to brankář pro béčko, jestli není Soukup úplně fit. 

bonano30 napsal:

Tak asi dostanou víc prostoru v obraně naši Kácové.....snad. Nevím,proč nezkusime v přípravě dva tři kousky na zkoušku jako dřív.Kdyz nejsou k mání místní hráči,tak i cizinu.

Protože by se jim musel někdo věnovat, je to práce navíc. To u českých hráčů nemusí.