Detail uživatele diskuzního fóra - poustmen
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 188 |
Ptejte se vedení Bohemky | 6 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
ddCWZK2n | 87 | klokon, klokannn |
iYIAylRX | 7 | |
rjC8quOy | 6 | |
MF05mdwS | 5 | |
oNqpk9s1 | 4 | |
X35WaCCo | 4 | |
DMk7EQRP | 4 | |
shvS+CZQ | 4 | |
MCeaBEWs | 4 | TomBP |
10hjTBDn | 3 | Martin0505 |
OjcQl/c7 | 3 | |
wKqgqNYt | 3 | |
QmCkYYAU | 2 | |
fBqvg8sO | 2 | dáda74 |
5H32uZtf | 2 | |
CMdUxd0+ | 2 | |
zeftk0s1 | 2 | |
Pv9qQJH+ | 2 | |
77Sh7ROK | 2 | TomBP, Hrubajz |
pLv1oRv5 | 2 | |
rB2C1ClO | 2 | |
5X3gqUs5 | 2 | |
HyxecdMf | 2 | |
GE2YRZaK | 1 | |
TXCBpWMY | 1 | klokon |
PqBtfbNw | 1 | |
fMYR1RgR | 1 | |
LjhEcbW6 | 1 | |
sXJUiE1e | 1 | |
zc78q1Li | 1 | |
+B4ePPh3 | 1 | |
dARtnCKK | 1 | |
XO3fMVAh | 1 | |
pHCRqK8o | 1 | |
xyEVSu07 | 1 | |
CI0YN6lU | 1 | |
rQjp3c+3 | 1 | |
q/R+dMTU | 1 | |
t/TmC9dY | 1 | |
ME1DgW7f | 1 | vine |
uKa66STM | 1 | |
cU6zr3O7 | 1 | |
udbWX/2w | 1 | |
JdnhCYpD | 1 | |
lNhQ0h1C | 1 | |
xahJDmwU | 1 | |
wMt34N31 | 1 | |
891qiMw2 | 1 | |
z5BCblbt | 1 | |
E3wSuD37 | 1 | |
yNWwZSxh | 1 | |
GFTuMzqR | 1 | |
w+RykZiI | 1 | |
RdCHaNa4 | 1 | |
n2quk/+y | 1 | |
LCQmErZ6 | 1 | |
nujKx+VX | 1 | |
g/zrlLje | 1 | |
u8XrxclZ | 1 | |
CBujVGz+ | 1 | |
UczXJBtn | 1 |
rocknroll napsal:
Popisujou ho jako defenzivniho zaloznika, proto ty ofenzivni cisla nejsou nic moc. Radsi by se meli mrknout po ofenzivnim zaloznikovi nebo strednim obranci. Ale oni ho mozna vzali i proto, aby si ten z ty ... Vlasimi mel s kym popovidat.
Podle transfermarketu toho kvůli zranění za poslední roky moc neodehrál, takže máš nejspíš pravdu :-(
dolíček napsal:
Matousek byl prave soucast toho stridani, ktere se vubec nepovedlo. Vedeme 3:1 staci je dorazit a my je stridanim uplne vratime do hry. Treba Vala mi nepripadal ze uz nemuze. Zeman nakroceno na Hattrick. Fakt ... vidim rude...
Nerozumím tomu. Vedeš 3:1, vypadá to že si pánem na hřišti a přidáš čtvrtý gól. Pak do toho takhle vstoupíš, dle mého názoru bylo brzy, mohl deset, patnáct minut počkat.
JohnZ napsal:
U těch brankářů je zajímavý,jak se léta letoucí rozchází vidění fanoušků a vedení.Pro nás je to dlouhodobě slabina,pro profesionály v klubu jsou to zajištěný posty.Kritizuje se tu sportovní ředitel a trenér.Já si zase myslím,že je ... za to zodpovědný i trenér gólmanů pan Miller.On by měl první rozpoznat jakou kvalitu cepuje. A když už tu padly jména připojím názor.Budinský opravdu ne,při vší úctě k němu.Ale Dostál všema deseti.A je pořád volný navrátilec z Anglie Václav Hladký.Odmítnul Baník,protože mu nedokázali slíbit post jedničky.V tom by u nás nebyl problém,ten vidím v platu.Peníze v Ipswichi a u nás to bude rozdíl.
Hladký možná půjde za Beranem do zahraničí :-)
Blekota1905 napsal:
Já vám váš pesimismus rozhodně ne, ale pokud vás všechny co tady neustále brečíte naplňuje, tak je mi vás spíš docela líto.
Někdo brečí, někdo je neustále v očekávání. Každému, co jeho jest.
Blekota1905 napsal:
V Bohemku!!!
Jedna věc je věřit, druhá vidět realitu jaká je. Upřímně vám závidím váš optimismus.
spyder napsal:
Meleš nesmysly. Jediný, kdo za něco stál, tak byl Tetteh, ti ostatní, ať už to byli Keita, Moustapha či Ugwu byli nekopové na úrovni 3. ligy a přínosem rozhodně nebyli.
Ať za nás hraje klidně Eskymák, je mi to úplně jedno, hlavně když si bude rozumět s balonem a bude chtít za nás hrát. Problém je chybějící scouting, hráči k nám přicházejí na základě osobních znalostí trenéra, max sportovního ředitele. Dokud se toto nezmění, budeme stále přešlapovat na místě.
rio napo napsal:
Tohle jsem úplně nepochopil. Valeš 33let, Reichl 31, Soukup 29. Pokud gólmana tak kolem dvaceti bych chápal. Ale v téhle věkové kategorii???? Asi přebývaly prachy a bylo nutné je nějak smysluplně utratit. Podobně jako na ... konci roku ve státní správě.
Třeba je to brankář pro béčko, jestli není Soukup úplně fit.