Detail uživatele diskuzního fóra - poustmen
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 201 |
Ptejte se vedení Bohemky | 6 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
ddCWZK2n | 87 | klokon, klokannn |
iYIAylRX | 7 | |
I10JP94U | 7 | |
rjC8quOy | 6 | |
MF05mdwS | 5 | |
oNqpk9s1 | 4 | |
X35WaCCo | 4 | |
DMk7EQRP | 4 | |
shvS+CZQ | 4 | |
MCeaBEWs | 4 | TomBP |
10hjTBDn | 3 | Martin0505 |
OjcQl/c7 | 3 | |
wKqgqNYt | 3 | |
uGqKpB2I | 3 | |
QmCkYYAU | 2 | |
fBqvg8sO | 2 | dáda74 |
5H32uZtf | 2 | |
CMdUxd0+ | 2 | |
zeftk0s1 | 2 | |
Pv9qQJH+ | 2 | |
77Sh7ROK | 2 | TomBP, Hrubajz |
pLv1oRv5 | 2 | |
rB2C1ClO | 2 | |
5X3gqUs5 | 2 | |
HyxecdMf | 2 | |
uMJajQHG | 2 | |
GE2YRZaK | 1 | |
TXCBpWMY | 1 | klokon |
PqBtfbNw | 1 | |
fMYR1RgR | 1 | |
LjhEcbW6 | 1 | |
sXJUiE1e | 1 | |
zc78q1Li | 1 | |
+B4ePPh3 | 1 | |
dARtnCKK | 1 | |
XO3fMVAh | 1 | |
pHCRqK8o | 1 | |
xyEVSu07 | 1 | |
CI0YN6lU | 1 | |
rQjp3c+3 | 1 | |
q/R+dMTU | 1 | |
t/TmC9dY | 1 | |
ME1DgW7f | 1 | vine |
uKa66STM | 1 | |
cU6zr3O7 | 1 | |
udbWX/2w | 1 | |
JdnhCYpD | 1 | |
lNhQ0h1C | 1 | |
xahJDmwU | 1 | |
wMt34N31 | 1 | |
891qiMw2 | 1 | |
z5BCblbt | 1 | |
E3wSuD37 | 1 | |
yNWwZSxh | 1 | |
GFTuMzqR | 1 | |
w+RykZiI | 1 | |
RdCHaNa4 | 1 | |
n2quk/+y | 1 | |
LCQmErZ6 | 1 | |
nujKx+VX | 1 | |
g/zrlLje | 1 | |
u8XrxclZ | 1 | |
CBujVGz+ | 1 | |
UczXJBtn | 1 | |
PXTmF0kO | 1 |
hrdin napsal:
To nevím ale Isifeho brali z Vlašimi. To je druhá liga... Zatím... (nic proti Kubovi Harantovi, přeju mu to nejlepší). Jinak Turek je taky Bohemák. Vůbec bych se nedivil, až budeme hrát s Duklou, že ... by fandil nám. Nevím jestli je to pravda, slyšel jsem něco takového i o Kratinovi. No a s Tvrdikem, to už by bylo čtvrt ligy. Jsme hegemoni.
Dnes jsem četl rozhovor s Haškem, že celá přestavba kádru na Dukle se dělala z peněz za prodej Kevina Prince do Sparty. To mi přijde jako dobrá cesta. Bohužel si takhle Bohemka pomoci nemůže a chápu majitele, že má v současnosti jinou prioritu než nakupovat hráče. Ale investice do kádru by to sakra chtělo, to snad vidí úplně každý.Přivést do mužstva někoho na kom můžu v budoucnu vydělat. Přišel Fruhwald a Karem, bohužel zatím moc nehrají.
hrdin napsal:
:)) Jj, a ono i za kolik se v 2. lize nakupuje. Co tam teď někdy dají za jednoho hráče, to je pro nás za všechny na několik sezón. Kolik tak asi dala Dukla za ... toto Fokama z Velvar...?
Těžko říct. Ten mě zatím moc nezaujal. Spíše bych chtěl vědět, kolik zaplatila za Cisseho a Isifeho?
rio napo napsal:
Hostouň hraje v Písku za týden. Jsem na tu jejich "černou perlu" zvědav live. Pro mladší ročníky: toto byla přezdívka slavného Eusébia.
Byl to jen jeden zápas, ale je mu 21 let, takže nějaký potenciál tam je. Nemáme na hráče z druhé ligy, tak proč to nezkusit o ligu níž. Moc hráčů kteří se dají v budoucnu prodat se ziskem v kádru nemáme.
Klokan z Černošic napsal:
Tak ok, prapůvodně jsem chtěl vyrazit, ušetřil jsem za naftu, ale neušetřil jsem se nervy. Pokud to jde, chci zůstat pozitivní, ale jde to?? Už to někdo napsal, pozitivem je to, že pokud se dostaneme ... do 3. ligy, budeme v ní hrát důstojnou roli. A nemusí to dlouho trvat, klidně 3 - 4 roky. A souhlas, pokud už teď někdo s tou jejich černou 7 nejedná, tak musí být buď slepý a nebo blbý. Jasně, jeden zápas je málo, ale nemůže sportovní úsek testovat hráče půl roku, to mu tam naleze konkurence. Navíc, byla by to pro něj výhoda, že nezmění barvu dresu a na ty venkovní lehce přihřátý si snad zvykne.
Nevím no, líbil se mi. Hodně slušná hra hlavou, solidní technika na defenzivního záložníka, nebál se tvořit. Ke konci už šlapal vodu.
Ta jejich sedmička vypadá zajímavě.
Velké poděkování celému mužstvu. Opravdu hezké sobotní odpoledne. Líbil se mi hlavně v prvním poločase Kadlec a Vondra podle mě také zahrál velmi slušně. Díky.