Detail uživatele diskuzního fóra - poustmen

Datum prvního příspěvku
18.06.2017
Celkový počet příspěvků
197
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 191
Ptejte se vedení Bohemky 6
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
ddCWZK2n 87 klokon, klokannn
iYIAylRX 7
rjC8quOy 6
MF05mdwS 5
oNqpk9s1 4
X35WaCCo 4
DMk7EQRP 4
shvS+CZQ 4
MCeaBEWs 4 TomBP
10hjTBDn 3 Martin0505
OjcQl/c7 3
wKqgqNYt 3
QmCkYYAU 2
fBqvg8sO 2 dáda74
5H32uZtf 2
CMdUxd0+ 2
zeftk0s1 2
Pv9qQJH+ 2
77Sh7ROK 2 TomBP, Hrubajz
pLv1oRv5 2
rB2C1ClO 2
5X3gqUs5 2
HyxecdMf 2
uMJajQHG 2
GE2YRZaK 1
TXCBpWMY 1 klokon
PqBtfbNw 1
fMYR1RgR 1
LjhEcbW6 1
sXJUiE1e 1
zc78q1Li 1
+B4ePPh3 1
dARtnCKK 1
XO3fMVAh 1
pHCRqK8o 1
xyEVSu07 1
CI0YN6lU 1
rQjp3c+3 1
q/R+dMTU 1
t/TmC9dY 1
ME1DgW7f 1 vine
uKa66STM 1
cU6zr3O7 1
udbWX/2w 1
JdnhCYpD 1
lNhQ0h1C 1
xahJDmwU 1
wMt34N31 1
891qiMw2 1
z5BCblbt 1
E3wSuD37 1
yNWwZSxh 1
GFTuMzqR 1
w+RykZiI 1
RdCHaNa4 1
n2quk/+y 1
LCQmErZ6 1
nujKx+VX 1
g/zrlLje 1
u8XrxclZ 1
CBujVGz+ 1
UczXJBtn 1
PXTmF0kO 1

vapno80 napsal:

Třeba někdo dorazí od sešívek. Na Sportu.cz je avizovaný řez kadrem.

Ta bude zásobovat přednostně své dvě béčka, Karvinou a Pardubice :-) 

panasonik13 napsal:

Je to přesně naopak  : „Nechce s námi jednat, protože chce hrát levého beka a my si myslíme, že to není jeho pozice,“ uvedl Šumulikoski  „Za mě je to křídlo, které on nechce hrát. Bojujeme s ním ...

Ok, omlouvám se, blbě jsem to přečetl nebo pochopil. 

hrdin napsal:

Tak na TK zaznělo, že nemáme peníze ani na hráče 2. ligy, tak co chceš? Na vyhnutí se sestupu posilovat asi nemusíme. Papírově.  Jestli myslíš Vlasije Siňavského, tak to je ofenzivní hráč a navíc víceméně nehraje ...

Někde se psalo, že chce odejít ze Slovácka protože byl nucen hrát beka, jinak je to podle mě průměrné ligové křídlo. A souhlas, jestliže nechceme nebo nemůžeme zaplatit ani lepší druholigové hráče, tak nemá cenu cokoliv řešit. 

rocknroll napsal:

Popisujou ho jako defenzivniho zaloznika, proto ty ofenzivni cisla nejsou nic moc.  Radsi by se meli mrknout po ofenzivnim zaloznikovi nebo strednim obranci.  Ale oni ho mozna vzali i proto, aby si ten z ty ...

Podle transfermarketu toho kvůli zranění za poslední roky moc neodehrál, takže máš nejspíš pravdu :-(

dolíček napsal:

Matousek byl prave soucast toho stridani, ktere se vubec nepovedlo. Vedeme 3:1 staci je dorazit a my je stridanim uplne vratime do hry. Treba Vala mi nepripadal ze uz nemuze. Zeman nakroceno na Hattrick. Fakt ...

Nerozumím tomu. Vedeš 3:1, vypadá to že si pánem na hřišti a přidáš čtvrtý gól. Pak do toho takhle vstoupíš, dle mého názoru bylo brzy, mohl deset, patnáct minut počkat. 

cossacs napsal:

Teda zcela vážně se obávám, že to dopadne jako loni. Já myslím, že už nikdo nedorazí. Zajímalo by mě kde se vzala ta fáma s Kodešem.

Příchod Kodeše zmiňoval v Lize Naruby jeden z redaktorů Deníku Sport. 

JohnZ napsal:

U těch brankářů je zajímavý,jak se léta letoucí rozchází vidění fanoušků a vedení.Pro nás je to dlouhodobě slabina,pro profesionály v klubu jsou to zajištěný posty.Kritizuje se tu sportovní ředitel a trenér.Já si zase myslím,že je ...

Hladký možná půjde za Beranem do zahraničí :-) 

Blekota1905 napsal:

Já vám váš pesimismus rozhodně ne, ale pokud vás všechny co tady neustále brečíte naplňuje, tak je mi vás spíš docela líto.

Někdo brečí, někdo je neustále v očekávání. Každému, co jeho jest. 

Blekota1905 napsal:

V Bohemku!!! 

Jedna věc je věřit, druhá vidět realitu jaká je. Upřímně vám závidím váš optimismus. 

spyder napsal:

Meleš nesmysly. Jediný, kdo za něco stál, tak byl Tetteh, ti ostatní, ať už to byli Keita, Moustapha či Ugwu byli nekopové na úrovni 3. ligy a přínosem rozhodně nebyli.

Ať za nás hraje klidně Eskymák, je mi to úplně jedno, hlavně když si bude rozumět s balonem a bude chtít za nás hrát. Problém je chybějící scouting, hráči k nám přicházejí na základě osobních znalostí trenéra, max sportovního ředitele. Dokud se toto nezmění, budeme stále přešlapovat na místě.