Fotbal - Bohemians

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

Přihlašte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Nezávislé diskuzní fórum fanoušků fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakční rada fóra je tvořena skupinou fanoušků a vyhrazuje si možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování. Klub Bohemians Praha 1905 za obsah fóra neodpovídá.

rio napo napsal:

Shejbal?! Nechápu. Něco mi uniklo?

Jo budeme šťastní když uhrajeme bod s posledními chudáky z Karviné 

rocknroll napsal:

Presne tohle jsem chtel uz nekolikrat napsat.  Treba to na ligu neni, ale tezko vedet, kdyz jsme mu prakticky nedali ani cuchnout.  A ze jsme o nej strasne stali, vyjednali jsme s Pardubicema i opci ...

A pak místo Překopat dostane šanci Schejbal a ne Huf

hm71 napsal:

Prosím Vás je někdo chytřejší a vysvětlí mi proč získáme útočníka , který je nejlepším střelcem druhé ligy a pak vůbec nehraje? To je HUF horší než Kozák, který tu je asi omylem?

Presne tohle jsem chtel uz nekolikrat napsat.  Treba to na ligu neni, ale tezko vedet, kdyz jsme mu prakticky nedali ani cuchnout.  A ze jsme o nej strasne stali, vyjednali jsme s Pardubicema i opci na prestup.  To by ten kluk musel byt blazen, aby tu zustaval.   

Jinak co sledujete přenos O2TV tak pan komentátor teda to je odborník. To je kvalita 

Neexistuje možnost dostat se bez dnešní výhry mimo barážovou skupinu, tudíž bych čekal i v deseti náš drtivý tlak.

Prosím Vás je někdo chytřejší a vysvětlí mi proč získáme útočníka , který je nejlepším střelcem druhé ligy a pak vůbec nehraje? To je HUF horší než Kozák, který tu je asi omylem?

Sebevědomá penalta jako prozatím jediný pozitivní moment zápasu. Bravo Erik. 

Je ten Kozák vůbec k něčemu? Ještě že jsme ho nekoupili. Pentle!

tomiisek napsal:

Komise pořád opakuje, že VAR má vstupovat do hry jen při závažných pochybeních, proto jsem dosud nepochopil, proč VAR vystupuje v situacích, kdy je složité poznat, zda vůbec k pochybení hlavního došlo, tedy jen v ...

Protože pí.a Adámková