Detail uživatele diskuzního fóra - Beny1111
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 70 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
JwSIkl6c | 19 | |
cX7IgTqk | 12 | |
y7Lx8SY+ | 8 | |
DIl0nU7z | 7 | |
vC7nC4Ls | 5 | dusa5 |
T3aS0PcR | 4 | |
35NGvmBZ | 2 | |
KEunzv/T | 2 | |
ljMin0tl | 2 | |
JA/z1QeU | 1 | |
1TkZKDCC | 1 | |
D5p7CweS | 1 | |
cJJiFhcu | 1 | |
DpEDqViT | 1 | |
3Sk9uYuG | 1 | |
fsNMCerR | 1 | |
QCfQCkfM | 1 | |
h1AMiNcZ | 1 |
Jak se z Evropských pohárů po 2 letech můžeme dostat na takové dno?
Borek1 napsal:
Já jsem si jistý, kdyby měla Bohemka kompletní kádr, tak by to vypadalo úplně jinak. Především absence Hůlky je totální průser, ale to už jsem tady psal hned jak se zranil. To je ten důvod ... proč jsme obdrželi doma už 9 branek.
Jako kdyby to s kompletním kádrem vypadalo, vzdy se čeká, až se někdo uzdraví a pak hrajeme stejně úplné h....
Fandit Bohemce, to je utrpení...
pekulka napsal:
Vážení přátelé, jelikož se náš majitel pan Jakubowicz chystá zrekonstruovat náš milovaný Ďolíček z drtivé části za svoje (abych se nikoho nedotkl), myslím, že se tím pádem náš cíl, co se umístění a herního progresu ... týče smrskává minimálně na dalších sedm let na jediné - nesestoupit. Až tu bude nový stadion, hráči jako Pepa, Dostál a mnozí další tu již dávno nebudou a pokud ano, tak na naprosto jiných pozicích (minimálně Pepa). Až se začne s rekonstrukcí, majitel bude muset zajistit nejen financování celé stavby, ale také každoroční rozpočet klubu, pronájem náhradního hřiště a mnoho dalšího, záleží na tom, jak rychle půjde stavba kupředu. A to je sakra peněz. Žádné dotace, žádná finanční pomoc Prahy, nic. Myslím, že současný stav našeho kádru již teď odráží to, co si můžeme a nemůžeme v závislosti na tom, co nás v budoucnosti čeká dovolit. Držme tedy naší Bohemce palce, buďme rádi za každý bod a snažme se jak hráče, tak i trenéry pokud možno podržet a ne jen hanit, i když někdy je to fakt těžké.
Jasný, 7 let bude jediný cíl Bohemky nesestoupit. Vzpamatuj se, nejsme Budějky nebo Dukla, cíle musím být mnohem vyšší!!
Na začátku 2. poločasu říkali, že nefunguje komunikace s varem, že se bude hrát bez něj. Takže bůhví jestli u toho gólu proběhla nějaká kontrola.
Sestava na pořádnej debakl, ale třeba nás překvapí. Trenéra chápu, koho jiného tam má dát, když nemá hráče?
Že na to koukám, jenom jsem nasranej. Tohle můžeme předvést jenom my.