Fotbal - Bohemians
Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Přihlašte se nebo se zaregistrujte
Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.
Nezávislé diskuzní fórum fanoušků fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakční rada fóra je tvořena skupinou fanoušků a vyhrazuje si možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování. Klub Bohemians Praha 1905 za obsah fóra neodpovídá.
CarlUweSteeb napsal:
Tak jsme zrychlili.No a ted toho strelce.
Přesně:-)
TondaHojer napsal:
aha, vítejte dalšího kopáče, kkti, du blejt
A koho konkrétně čekáš ty?Uveď prosím jmenovitě. Viniciuse,Kanea,nebo Haalanda?
Nevim, kdo navrhoval novy web, ale 3x forum mi hlava nebere...
forum.bohemians.cz/forum/forum/...
Do budoucna bych si predstavoval pouze 1x forum
bohemians.cz/forum/...
Tak jsme zrychlili.No a ted toho strelce.
aha, vítejte dalšího kopáče, kkti, du blejt
FreeBeam> nemohl jsem si vzpomenout kdo, teď už vim, tys mi vloni vyčítal, když jsem po prohře s teplicema napsal, že se k nám opět bude jezdit pro body. takže si za rok řekneme, co ten tvůj rychlý, na přestup, kmenový sparťan, uhraje...
Drchy vítej zpět. Z tohoto přestupu mám opravdu radost. Společně s Matouškem opravdu půjde o hodně rychlou ofenzivní sílu.
TondaHojer napsal:
Že ten drchal je špatná legrace, řekněte mi, že jo!?!
24 let, rychlý, za Bohemku dal v jediné sezóně 6 gólů. Na přestup, kmenový hráč. Rychlý, rozbíjel obranu a vytvářel šance pro druhou vlnu. Co je na něm špatně ?
Že ten drchal je špatná legrace, řekněte mi, že jo!?!
Demínka napsal:
Tak jsem si poslechl poslední podcast a tam bylo řečeno něco ve smyslu, že pokud si fanoušci myslí, že se přestupy dělají ze dne na den, tak je to blbost. A že to trvá někdy ... i několik měsíců, než se přestup dohodne. Potom ovšem nechápu, proč odpovědné osoby nejsou schopné tato několikaměsíční jednání dotáhnout tak, aby byl kádr hotový včas. Tím včas myslím před soustředěním, aby se "posila" mohla s týmem a systémem sehrát a seznámit.
Myslím, že "chyba" může být na druhé straně (u hráče). Prostě čeká do poslední chvíle,jestli někdo jiný nenabídne víc.
Tak jsem si poslechl poslední podcast a tam bylo řečeno něco ve smyslu, že pokud si fanoušci myslí, že se přestupy dělají ze dne na den, tak je to blbost. A že to trvá někdy i několik měsíců, než se přestup dohodne. Potom ovšem nechápu, proč odpovědné osoby nejsou schopné tato několikaměsíční jednání dotáhnout tak, aby byl kádr hotový včas. Tím včas myslím před soustředěním, aby se "posila" mohla s týmem a systémem sehrát a seznámit.
Nevím, co dělám špatně, ale kliknutí na článek se mi nic neotevřelo, je to výkon asi jako od A týmu :-(((
Webovky jsou příjemnou změnou. Trochu chybí u příspěvků možnost hodnocení (like-antilike) Zrovna tak věřím( to asi už navěky), že se tým zformuje a posílí, budeme hrát konstruktivní fotbal a ne nakopávanou. BOHEMKA do toho!!
bonano30 napsal:
Tak co říkáte na nové stránky?Já jsem stará konzerva co nemá ráda změny.Nejlepsi byly stránky původní:-),ale chápu ,že doba jde dopředu
Jo "nové stránky" dobrý, lze zde číst i psát...
Ne, ale víc než nové stránky mě fakt zajímá pohyb hráčů v kádru Bohemky...
BOHEMKA DO TOHO!!!
bonano30 napsal:
Tak co říkáte na nové stránky?Já jsem stará konzerva co nemá ráda změny.Nejlepsi byly stránky původní:-),ale chápu ,že doba jde dopředu
Jsem na tom podobně, ale tentokráte to pro mne není šok, jen takové menší zklamání. Asi je to kvůli mobilům, těm se dnes podřizuje všechno, blbců za PC jako já dost ubývá.
CarlUweSteeb napsal:
Muj nazor.Stadion nebude(tedy ne Dolicek) - to mesto nikdy nedovoli.Meli bychom hledat prostory na novej - je to smutny,ale dle me jisty.
Souhlasím s Tebou. Já nic neříkal, ale na má slova dojde (něco jsem si schytal, když jsem názor na "Nový Ďolíček" před časem vyslovil, jsem prý heretik a tak vůbec :-)))
Borek1 napsal:
Snad máte pravdu. Já se obávám, aby se o něm nakonec nebavili následující generace klokanů úplně jinak. Za mne byl největší legenda pan Zdeněk Svoboda. Ten z Bohemky udělal velký klub, který nejen, že prorazil ... doma, ale i v evropě. Který z Bohemky udělal silný a velký klub a ne jen ten malý chudý klub za který jsme teď brány úplně všude:-(
Je to otázka názoru. Svoboda se pohyboval na hraně povoleného a pak do něj někdo strčil a byl za hranou. Do ostatních strčeno nebylo a tak se vždy tvářili, že oni nic, to jen Svoboda. Pravda je vždy složitá a bylo o tom i dost napsáno. Ale za mne raději malý a bez poskvrny, což ve fotbalu je dost obtížné.
bonano30 napsal:
vypadají svěží...ale co mi vadí, jak se trhavě mění automaticky ten horní panel (webové stránky, plan letní přípravy, pernamentky, béčko na závěr sezóny). ... "trhá mi to dost oči" .... nevím jak ostatní...