Detail uživatele diskuzního fóra - samett
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 163 |
Ptejte se vedení Bohemky | 3 |
Tlachy a kecy | 2 |
Bug Reporting | 4 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
e0RIDTRD | 39 | |
6TIN773d | 16 | |
ecvQws4a | 11 | |
OvCUzM32 | 9 | |
ox27ola9 | 6 | |
L5xqDSgH | 4 | |
epFm8fAo | 4 | |
829x1w6k | 4 | |
W5Cpns35 | 3 | |
rdE6ve/R | 3 | |
Q3S5NizW | 3 | |
3qoOd1ek | 3 | |
oKEdPdE+ | 3 | |
N8pFQ76R | 3 | |
hqS0igzy | 2 | |
fs4KCMHG | 2 | |
scDbKxgh | 2 | |
UQoaIGw8 | 2 | |
cG2e7uQj | 2 | |
SlfY/IcK | 2 | |
FyVy1jyz | 2 | |
+FVOu9HX | 2 | |
TZJtn+CL | 2 | |
pE3ZomCK | 2 | |
UnuoL58J | 1 | JanProchazka |
LcFqesuJ | 1 | |
TlUH3iSr | 1 | |
L8T5lJWh | 1 | |
O3nUkIcw | 1 | |
+ZSH6Mc0 | 1 | |
bbfD3ZJC | 1 | |
5hSVWeVq | 1 | |
BQfrwfvH | 1 | |
3GXrlF9L | 1 | |
I4M7Xi5Y | 1 | |
hF1v43P7 | 1 | |
Vkm7F2A1 | 1 | |
l/Lq3m64 | 1 | |
cpdO5J5k | 1 | |
csMf8P+o | 1 | |
8lJggOWM | 1 | |
vCDtR616 | 1 | |
MkOvC2OG | 1 | |
dmIkPush | 1 | |
kSfjtzYI | 1 | |
LmMs6kw5 | 1 | |
WTdlo7/u | 1 | |
CRFcRan2 | 1 | |
nD/SrrJL | 1 | |
k3DmcEk7 | 1 | sasek |
LsK9NVfD | 1 | |
X+PwrSoq | 1 | berjir, dykovka |
YTfFGMbz | 1 | |
qXfWMf7K | 1 | |
JDB7b4fS | 1 | |
ChufWZZm | 1 | |
vk79isOa | 1 | |
d/Tehjjt | 1 | |
91WXanm/ | 1 | |
Gus9YRgr | 1 | |
7mq+q39F | 1 | |
Hj9dH0xr | 1 | |
xqSB6uws | 1 | |
ZDky/Xho | 1 | |
4Y95BIiD | 1 |
Pro Koukyho, nebo někoho kdo ví o co jde. Můj iPhone SE 2020 stáhne aplikaci Bohemka, ovšem nefunguje. Jen se dívám a posunuji 4 okna sem tam. Díky
luque.m napsal:
Za mně posily nadstardantní. Konečně se uzdravil Smrž, můj oblíbenec Jánoš a Hrubý v přípravě také nevypadal špatně. No uvidíme. Začíná se do sestavy tlačit mladý Kadlec, zajímavý hráč, a také snad se srovnanou hlavou ... Novák, plus Zeman. Co se týká brankářů, Reichl v pohoděl. Dvojka už je horší. Ale máme mlaďase, a kdo nic nezkusil, nic nezkazil, fandím mu. Pernamentky, v první chvíli jsem byl nasran…j. Ale ono to dává smysl. Jen trošku přemýšlet. Zítra navzdory všemu přejedeme Banik Pi..čo
Ano, smýšlíme hodně podobně. A jsem rád za každý koment, který je pozitivní a má hlavu i patu. Občas jsem hodně smutný ze zdejších predikcí a negativních hodnocení. Buď jsi Bohemák a věříš, nebo jen neguješ. Věřte a i ta pozitivní energie nás posílí. BOHEMKA !!!
Pro Koukyho: Mluvili jsme spolu a po dohodě připomínám. Telefon iPhone SE 2020 nefunguje aplikace. Díky J
Webovky jsou příjemnou změnou. Trochu chybí u příspěvků možnost hodnocení (like-antilike) Zrovna tak věřím( to asi už navěky), že se tým zformuje a posílí, budeme hrát konstruktivní fotbal a ne nakopávanou. BOHEMKA do toho!!
Hoši děkujem :( tohle nechceme hrát
Rozhodčí je podjatý magor !!! Fauly, držení od ševců nepískne. Žlutou za nic moc faul, tuší pro Hybše. Červená Slončík bez debat! A další žlutá pro Černínském! Komentátor druhý blb. Opět nákopy bez kombinace… Snad to přežiju ve zdraví a naši kluci vyhrají!!! BOFOR!!!
Tak to ve fotbale chodí. Jedlo, díky za výkony a zápal pro naší BOHEMKU. Ať se daří!
Krásné prožití Vánočních svátků, pohodu a mnoho bodů do nového roku všem klokanům .